๐ŸŽ‰ Partij Emoji: Start feesten en vieringen met een knal

Het ontvangen van de Party Popper Emoji betekent dat het bericht iets spannend of het vieren waard is. We zien deze emoji gewoonlijk in berichten of sociale mediaposten die het nieuwe jaar of een speciale gelegenheid als een verjaardag of een afstuderen vieren. We koppelen meestal deze geanimeerde partijgunst met feestelijke emojis zoals het feestende gezicht Emoji en of de ๐ŸŽŠ Confetti Ball Emoji.
Elk Emoji-toetsenbord biedt een veelzijdige feestpopper die meer opwinding vonk voor berichten of sociale media-berichten. We gebruiken vaak de beroemde partijvoorziening als alternatief voor meer ontvlambare pyrotechniek zoals vuurwerk. De NervreRacking Bang van de Popper Excites Party-gasten met zijn douche van confetti en streamers.
In Emoji-toetsenborden blijft het idee van de nog steeds animatie van Party Popper hetzelfde. Ondanks de verschillen in ontwerp geven alle platforms het feestapparaat weer met een eenvoudige explosie van streamers. Bovendien volgen de pictogrammen de eenvoudige kegelvorm die we vaak vinden in kinderpartijen.

Party Emoji: betekenis en verhaal van de geliefde feest

De Party Popper Emoji werd in 2015 verkrijgbaar in bijna alle Emoji-toetsenborden. Alle platforms tonen de Emoji met de Common Cone Party Popper in een schuine positie. Bij het zoeken naar deze feestelijke emoji, kun je het typen als “viering” of “feesthoed” opzij van ‘feestpopper’.
De Kid-Favoriete partij Gunst kwam in het Mid-1840s Victoriaanse tijdperk. Tom Smith, een gebak-kok uit Londen, maakte een van de vroegste prototypes van de Party Popper. Hij dacht aan het ontwerp na de traditie van Frankrijk van het verpakken van snoepjes in een draai van gekleurd papier. Smith’s eerste crackers uitgereikt verrassing romantische noten die eenmaal zijn geopend. Hij bouwde uiteindelijk een cracker die geplooid en populair werd op feestjes.
Traditioneel werden partypoppers gemaakt met een grap, raadsel of een klein stuk speelgoed en gegarneerd met een papieren kroon. Homemade Party Poppers kunnen ook een leuke feestactiviteit zijn, zolang gasten voorzichtigheid nemen bij het gebruik van Silver Fulminate. Met deze activiteit kunnen u en uw gasten uw gewenste streamers en verrassingen in de popper aanpassen. Je kunt ook een wedstrijd bedenken om te zien wie de klassieke Cone Party Popper kan kopiรซren die we gewoonlijk gebruiken zonder emoji-toetsenborden.

Party Popper Emoji op andere platforms

Zoals vermeld, verschijnt het Populaire Party Popper-pictogram vergelijkbaar op verschillende platforms. Apple, Google en Samsung hebben allemaal het leuke apparaat in een gestreept kegelvormig lichaam. U kunt ze echter nog steeds onderscheiden door naar de gebruikte kleuren te kijken. Apple en Google gebruikten zowel lange streamers als vierkantvormige confetti met verschillende benaderingen. Ondertussen onderscheidt Samsung’s ontwerp met zijn lange streamers en stervormige confetti.
Andere Populaire platforms Party Popper Emoji ziet er vergelijkbaar met de weergave van Facebook en Window. Ze gebruiken allebei geelkleurige kegels met een eenvoudige douche van rode, gele en blauwe streamers en confetti. Aan de andere kant is het Part Popper-pictogram van Twitter anders uit de rest ontworpen. De ontwikkelaars van het populaire platform kwamen met een rode kegelpopper met groene, paarse en gele streamers en confetti.

Spark opwinding in uw berichten met behulp van de Party Popper Emoji

Je hebt waarschijnlijk alleen de Party Emoji gebruikt om verjaardagen of gelegenheden zoals het nieuwe jaar te vieren. Na het leren over de achtergrond van de partij Emoji, kun je het nu gebruiken voor andere gelegenheden dan verjaardagen. Vanwege zijn bewogen geschiedenis voegen feestpoppers zoveel meer opwinding toe aan vieringen.
Je kunt andere gelegenheden herdenken door een set van Emojis te creรซren die de speciale dag symboliseren. Laat je ontvangers raden wat je zou moeten vieren door andere pictogrammen aan de Party Popper toe te voegen. Hieronder vindt u een lijst met EMOJIS U kunt gebruiken voor verschillende soorten feesten:
๐Ÿฅณ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ – gelukkige verjaardag!
๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ† – Gelukkig Nieuwjaar!
๐ŸŽ“๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ๐Ÿพ – Happy Graduation! of gefeliciteerd met afgestudeerden!
๐ŸŽ‰๐ŸŒน๐Ÿพ๐Ÿฅ‚ of ๐ŸŽ‰๐Ÿ’๐Ÿพ๐Ÿฅ‚ – Hier is een ander jaar samen! of een gelukkige verjaardag!
๐ŸŽ‰๐Ÿป๐Ÿฅณ – Gefeliciteerd met uw prestatie! of gejuich tot je succes!
๐Ÿคฐ๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ – Ik ben zwanger! Of gefeliciteerd met je zwangerschap!
๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ๐Ÿ‘ถ๐ŸŽˆ – Gefeliciteerd met je nieuwe baby!

De viering emoji door de jaren heen

Net als wij gebruikt u waarschijnlijk de geanimeerde feestpopper om een โ€‹โ€‹feestboodschap of post aan te geven. De geliefde viering Emoji kan zoveel dingen herdenken. We voegen het gewoon toe aan verjaardags- of jubileumpalen. Het kan echter ook worden gebruikt om iemand te feliciteren met een prestatie of mijlpaal.
Tijdens het gebruik van feestpoppers, associรซren we altijd het geliefde apparaat met de confetti of streamers die eruit komen. De gewoonte om confetti te gooien dateert uit naar het oude Griekenland. In die tijd volgden de Grieken een gewoonte van het gooien van slingers, bladeren of bloemblaadjes om overwinningen te vieren zoals de terugkeer van soldaten uit oorlog. De traditie omvat ook herdenking van huwelijken of het respecteren van de doden.
Tegenwoordig gebruiken we feestpoppers om de gelegenheden gedurende de dag te vieren. Als alternatief bereiden mensen die extravagante partijen regelen vuurwerk ’s nachts. De luide knal of pop gepaard met een douche van streamers en confetti maakt voor de dag geweldige substituten.

Het nemen van de gelegenheid op een inkeping met de feestpopper en het feestende gezicht emoji

Netizens koppelen vaak de geanimeerde feestpopper met het feestende gezicht Emoji wanneer je het hebt over vieringen. Dit komt van het feit dat de twee pictogrammen dezelfde betekenis weergeven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het feestende gezicht Emoji de gezichtsversie van de Party Popper is.
Over platforms hebben bijna alle feestende gezicht Emojis hetzelfde algemene ontwerp. Alle toetsenborden tonen een feestelijk gezicht dat een feestmuts draagt โ€‹โ€‹terwijl hij een feesthoorn blaast. De gele kop biedt ook extra opwinding met een nog steeds douche van confetti rondom. Op basis van de beschrijving toont het Partying Face-pictogram een โ€‹โ€‹feestpopper tot leven. Als je echter goed kijkt, toont het feestende gezicht een ander bekend pictogram. De gesloten ogen en de pouty-mond zien er vergelijkbaar met de beweging van het zoenende gezicht met gesloten ogen emoji.

Feesthoorn of feestje popper?

Sommige Netizens wierp een debat over de feestelijke emoji ondanks het al genoemd door ontwikkelaars. Vanwege de vorm van de kegel wordt de Partij Popper Emoji vergist voor een feesthoorn op het Emoji-toetsenbord. Mensen kunnen beweren dat de pictogrammen symboliseren hoorns omdat het in de vorm van een megafoon is gevormd. De echte vorm van partijhoorns lijkt echter op korte leidingen, geen megafoons.
Tijdens feesten vermaken jonge en oude gasten zich met feesthoorns of poppers. Het geluid van verschillende benodigdheden vonkt opwinding in de feestsfeer. De hoorns van het karton verliezen het geluid in de loop van de tijd in tegenstelling tot de eenmalige knal of de pop van een feestcracker. Hierdoor negeren de meeste partijgasten de feesthoorn in plaats van de partnerpoppers.

De donkere geschiedenis achter de streamers en confetti emoji

Eerder noemden we hoe de traditie van het gooien van confetti werd opgenomen in feestpoppers. Hierdoor verwarren de meeste mensen het afzonderlijke gebruik van de twee emoji’s. In werkelijkheid kunnen zowel geanimeerde emoji’s symboliseren met de viering en opwinding. De partijpopper wordt echter nog steeds vaak gebruikt in vergelijking met de Confetti Emoji.
Voordat ze worden geassocieerd met Party Poppers, wisten mensen Confetti van een Latijns-deelwoord. De term “confetti” komt van “conficere” die betekent om zich voor te bereiden of compleet. Dit leidde uiteindelijk tot de 18e-eeuwse Italiaanse term “confetti”, wat betekent kleine snoepjes of snoep.
In de 19e eeuw herdenken vroege Italianen Carnevale door suikerspiegels te gooien als een vorm van confetti. Tijdens die tijd betekende het gooien van “confetti” ook het geven van suiker of snoepjes vanwege de Italiaanse betekenis van de term. Snoep en suiker werden echter als een luxe terug beschouwd vanwege hun dure prijzen. Hierdoor gebruikten festivals zoals Carnevale zoete vruchten als vervanging voor suiker. Na verloop van tijd duurde de weergave ook een donkerdere beurt. Sommige historici ontdekten dat de uitdrukking viel met de straf van het stenden van zondaars.

Party Emojis: How Party-gunsten kwamen

Sommige leuke bijeenkomsten omvatten partijpoppers en andere leuke verrassingen als feestartikelen voor gasten. Oorspronkelijk volgden alleen bruiloften deze gewoonte. Het betekende een eenvoudig teken van waardering van het stel aan hun huwelijksgasten. Met dat gezegd, weet je welk huwelijk deze eeuwenoude traditie begon?
Sommige historici beweren dat de gewoonte van het geven van feestartikelen dateert uit de 8e eeuw. Nobles beoefenden de gewoonte van het bereiden van geschenken voor gasten die hun bruiloften bijwoonden. Rond de 16 en 17 eeuwen bereidde jonggehuwden liefdeknopen gemaakt van kant of linten voor de gasten die hun bruiloft bijwoonden. De praktijk breidde zich uit naar Engeland en de vroege Russische geschiedenis.
Een van de meest opvallende huwelijksceremonies is de Unie van Victor Emmanuel III van Italiรซ met prinses Jelena van Montenegro. Tijdens de huwelijkseigenschappen van het paar ontvingen gewaardeerde gasten massief zilver als feestartikelen. Dit leidde uiteindelijk de populariteit van de voortdurende traditie van giften van giften tijdens speciale gelegenheden.

Search Emojis: