๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Regenboogvlag Emoji: Toon uw steun voor de ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ‘จ LGBT-gemeenschap met ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ Pride Emojis

Geloof je in het gezegde: “Liefde is liefde?” Als je dat doet, dan moet je doen wat je gelooft. “Liefde is liefde,” betekent dat we allemaal kunnen liefhebben hoe we willen, of we nu van iemand van het andere geslacht houden, iemand van hetzelfde geslacht of beide. Het gezegde wordt vaak gebruikt om de LGBT- of lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgendergemeenschap te ondersteunen, dus als u in dat gezegde gelooft dat de kans groot is, ondersteunt u ook de leden van de LGBT.

Pride emojis

Symbolen zijn erg krachtig en kunnen extreem nuttige hulpmiddelen zijn bij het geven van een bericht. Onze voorouders begrepen de kracht van symbolen en gebruikten ze uitgebreid voor vruchtbaarheid, gewaskieming, enz. Hetzelfde geldt vandaag. Het gebruik van tekens en symbolen, zoals de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow-vlag, zal een internationaal symbool voor LGBTQ-trots een lange weg gaan, dus ga voor die trots emoji!

Ken je symbolen

Je hoeft niet erg ver te kijken voor deze symbolen, omdat Emojiguidide een behoorlijk aantal Pride Emojis heeft om uit te kiezen. Een woord van de waarschuwing – aangezien de LGBT-wereld in een constante staat van flux is, moet u worden bijgewerkt op alle specifieke termen en definities, u moet de betekenis achter de symbolen die u gebruikt te kennen. Er is meer aan dan alleen de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ regenboogvlag Emoji.
Op die nota, om u een duw in de goede richting te geven, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de meest populaire Pride Emoji’s. Voor een complete wandeling, bekijk onze lijst hieronder.

Rainbow Flag Emoji

De ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow-vlag Emoji is een illustratie van de vlag van de regenboog, een vlag met zes kleuren van de regenboog (rood, oranje, geel, groen, blauw en paars). In de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow Flag Emoji vliegt de vlag van een paal.
Soms noemde de vlag van LGBT Pride, of de Vlag van Gay Pride, de regenboogvlag is een officieel symbool van alle homo, biseksuele, lesbische, transgender bewegingen. De felle kleuren weerspiegelen de diversiteit van de LGBTQ-gemeenschap. Hoewel dit gebruik van de regenboogvlag is ontstaan โ€‹โ€‹in San Francisco, wordt het nu wereldwijd gebruikt. De vlag wordt meestal gezien in LGBT-rechten.
Hoe de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow Flag Emoji te gebruiken:
– Ik wilde iets zinvol doen voor mijn verjaardag, dus ik ben lid geworden van een LGBT-mars in mijn geboortestad. Mijn eigen ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ brengen, andere demonstranten ontmoeten, mijn stem gebruiken voor iets goeds maakte het des te specialer.
– Amerikaanse president Joe Biden heeft een uitvoerende volgorde ondertekend die overheidsinstanties verbiedt van discriminatie op basis van seksuele geaardheid en genderidentiteit ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ

Transgender vlag emoji

Terwijl de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow-vlag Emoji de samenhorigheid en diversiteit van de hele LGBT-gemeenschap symboliseert, doet de ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ transgendervlag Emoji hetzelfde, maar nullen in slechts รฉรฉn LGBT-groep, de transgendergemeenschap.
Vele jaren geleden was het woord “transgender” ongehoord van. Naarmate er echter meer leden van de LGBT-gemeenschap naar voren komen om de vertegenwoordiging te krijgen, worden ze al lang verdiend, aanvullende voorwaarden worden toegevoegd aan het lexicon.
Gebaseerd op een definitie door Merriam-Webster, wanneer iemand transgender is, verschilt zijn of haar genderidentiteit van het geslacht dat de persoon had of werd geรฏdentificeerd als met de geboorte. En wanneer u zegt dat iemand transgender is, heeft u betrekking op, of het beschrijven van een persoon wiens genderidentiteit tegenover het geslacht is dat de persoon had of werd geรฏdentificeerd als gehad bij de geboorte.
Hoe de ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธtransgender vlag emoji te gebruiken:
– Weet je dat 41% van de ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ mensen in de wereld zelfmoord pleegde? Dit is de reden waarom elke stad een ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ-ondersteuningsgroep zou moeten hebben. In een ondersteuningsgroep ontvangt u begrip en acceptatie, het soort dat u alleen kunt krijgen van iemand die is geweest waar u bent.
– Als een ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ-vrouw ben ik zo blij om in verschillende tv-serie vertegenwoordigd te worden, zoals in “Supergirl,” heeft het programma een ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ superheld!

Transgender emoji

Een symbool dat op grote schaal wordt gebruikt om die van de transgendergemeenschap weer te geven. Deze is een beetje serieuzer en meer letterlijker dan de andere LGBT Emojis.
De โšง๏ธ transgender emoji is een zwart-wit illustratie van het transgender-symbool. Het transgender-symbool is een combinatie van het vrouwelijke teken, mannelijk bord met een derde, gecombineerde arm, die niet-binaire transgender mensen vertegenwoordigt.
Hoe de โšง๏ธ transgender emoji te gebruiken:
– Ik denk erover om de operatie te krijgen, zodat ik volledig kan zijn โšง. Ik heb het opgeslagen, en ik ben zo blij dat mijn ouders mijn beslissing ondersteunen.
– Ik kwam net uit als ๐Ÿ‘ฉ โšง ๐Ÿง‘ naar mijn kerk. Helaas namen sommige mensen het op een slechte manier. Ik respecteerde hun mening over mij, zelfs als het me in het begin pijn heeft gedaan.

Hier bij Emojiguide vieren we diversiteit in al zijn vele vormen, vooral als het gaat om diversiteit binnen familie. In overeenstemming met die visie presenteren we een reeks Emoji met lesbische, gay, biseksuele en transgender familiestructuur:
Familie van vrouw, vrouw en meisje emoji

Deze ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง Familie van vrouw, vrouw en meisje Emoji toont een gezin bestaande uit twee moeders en een dochter.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง familie van vrouw, vrouw en meisje emoji te gebruiken:
– Ik werd opgevoed door een prachtig lesbisch stel ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง ze hebben me goed opgeworpen. Ik zou de ervaring niet anders in de wereld ruilen.
– Mijn tante huilde na het kijken naar Iowa Politicus Zach Wahls-spraak verdedigt zijn twee moeders. De speech ging viraal, waardoor miljoenen uitzichten ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง

Familie van vrouw, vrouw en jongen emoji

Deze ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ Familie van vrouw, vrouw en jongen Emoji toont een gezin met twee moeders en een zoon.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ familie van vrouw, vrouw en jongen emoji te gebruiken:
– Mijn lesbische vrienden besloten om een โ€‹โ€‹zoon te adopteren. ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ Aww, wat een heerlijk gezin! ๐Ÿฅฐ
– Ik heb vandaag een gezin van drie bij de supermarkt ontmoet ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ hun zoon was zo schattig!

Familie van vrouw, vrouw, meisje en jongen emoji

Deze ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ Familie van vrouw, vrouw, meisje en jongen Emoji toont een gezin samengesteld uit twee moeders, een dochter en een zoon.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ familie van vrouw, vrouw, meisje en jongen emoji te gebruiken:
– Het maakt me zo blij om mijn tante te zien met haar vriendin, ze houdt zo veel van haar vriendin, ze heeft de kinderen van haar vriendin geadopteerd ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ
– We zijn een trots lesbisch koppel, we zijn zo gezegend om twee mooie kinderen te hebben die we hebben aangenomen ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ

Familie van vrouw, vrouw, meisje en meisje emoji

Dit ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง Familie van vrouw, vrouw, meisje en meisje Emoji toont een illustratie van een lesbisch koppel met twee dochters. De kinderen kunnen worden aangenomen of uit het vorige huwelijk van รฉรฉn moeder.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง familie van vrouw, vrouw, meisje en meisje emoji te gebruiken:
– We zijn allemaal meisjes thuis ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง, mijn vriendin en onze twee dochters. Meisjesmacht op zijn best!
– Het is mijn verjaardag vandaag, en ik kan niet wachten om thuis te komen! De meisjes, mijn geweldige vrouw en mijn dochters ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง vertelden me dat ze een geweldige verrassing hebben voorbereid!

Familie van vrouw, vrouw, jongen en jongen emoji

Deze ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ familie van vrouw, vrouw, jongen en jongen emoji is een foto van twee jongens met hun twee moeders.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ familie van vrouw, vrouw, jongen en jongen emoji te gebruiken:
– Het hebben van twee jongens thuis de hele tijd kan het huis eruit laten zien als een absolute ramp. Ik doe mijn best om deze momenten te koesteren, hoewel. Ik hou van onze unieke familie om te bits ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ
– Onze ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ—บ๏ธ ๐Ÿ—ฝ ๐Ÿ—ผ werd vorig jaar geannuleerd en wordt dit jaar ook geannuleerd vanwege de pandemie.

Familie van de mens, man en jongen emoji

De ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ familie van de mens, man en jongen Emoji toont een beeld van een moderne familie die bestaat uit twee vaders, en een zoon.
Hoe de ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ familie van de mens, man en boy emoji te gebruiken:
– Mijn man en ik zijn zo enthousiast voor onze ๐Ÿš™ ๐Ÿ›ฃ๏ธ Familie-uitstapjes met ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ zijn gewoon het beste!
– We hebben een nieuw lid toegevoegd aan onze familie. Zeg hallo tegen onze eerste geboren, onze nieuwe zoon! ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ

Familie van de mens, man en meisje emoji

Deze ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง familie van de mens, man en meisje emoji heeft twee vaders met hun dochter.
Hoe de ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง familie van de mens, man en meisje emoji te gebruiken:
– Paul kan niet wachten om de foto’s te tonen die hij tijdens zijn ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง ๐ŸŽฃ reis met zijn man, Matthew en hun geadopteerde dochter, Karina.
– Adopteren van onze dochter is het beste om met onze familie te gebeuren๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง

Familie van de mens, man, meisje en jongen emoji

Dit ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ Familie van de mens, de mens, het meisje en de jongen Emoji toont een illustratie van een moderne familie die bestaat uit twee vaders en hun voorgestelde geslachtskinderen.
Hoe de ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ familie van de mens, man, meisje en jongen emoji te gebruiken:
– Ik ben blij een deel van een groot gezin te zijn met twee verbazingwekkende vaders en een geweldige broer of zus ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ
– Waarom heb ik een meisje en een jongen aangenomen? Wel, wanneer je er een van elk geslacht hebt, heb je het gevoel dat je familie completer is ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ

Familie van de mens, man, meisje en meisje emoji

De ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง familie van de mens, man, meisje en meisje emoji is een illustratie van een soort homosfeer, die bestaat uit twee vaders en hun twee dochters.
Hoe de ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง familie van de mens, man, meisje en meisje emoji te gebruiken:
– Onze familie is voltooid! Mijn man en ik adopteerden twee schattige meisjes ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง
– Een kind aannemen is zo’n prachtig gevoel ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง Iedereen zou het moeten doen, of het nu gaat om het meisje of de jongen.

Familie van de mens, man, jongen en jongen emoji

De ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ familie van de mens, de mens, jongen, jongen Emoji vertegenwoordigt een homo-paar en hun twee zonen, die voor hun twee vaders staan.
Hoe de ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ familie van de mens, de mens, jongen en jongen emoji te gebruiken:
– We zijn een trots ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ samengesteld uit ๐Ÿณ๏ธโšง๏ธ
– Een perfecte zaterdag voor mij zou bij mijn ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ spelen ๐Ÿ€ of ๐Ÿ of โšฝ met mijn hubby en onze twee geadopteerde tienerzonen, Kevin en Earl.

Man en man kussen emoji

Deze ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ man en man zoenen emoji toont twee mannen, met een hart boven hun hoofd. De mannen hebben hun lippen nagestreefd, alsof ze op het punt staan โ€‹โ€‹te kussen. Gewoonlijk gebruikt om romantische genegenheid tussen twee mannen te symboliseren.
Hoe de ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ man en man kussen emoji te gebruiken:
– Mijn oom, die net naar buiten kwam, bracht zijn vriend naar ons jaarlijkse Thanksgiving-diner ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ Ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien!
– Gisteren zag mijn moeder acteur Matt Bomer en zijn partner, Simon Halls, in de supermarkt. Ze zagen er zo schattig uit ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ

Vrouw en vrouw kussen emoji

De ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ฉ vrouw en vrouw kussen Emoji toont twee vrouwen, met een hart boven hun hoofden. Beide hebben hun lippen nagestreefd, zoals ze op het punt staan โ€‹โ€‹elkaar te kussen. Gewoonlijk gebruikt om de romantische liefde tussen twee vrouwen te symboliseren.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ฉ vrouw en vrouw kussen emoji te gebruiken:
– Liefde is liefde, of het tussen twee ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ of twee ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ฉ is
– Ellen de Generes en Portia de Rossi zijn al meer dan een decennium getrouwd en hun relatie gaat sterk ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ฉ

Man en man paar met hart emoji

Dit ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ‘จ man en man paar met hart emoji toont twee lachende mannen, naast elkaar, met een hart drijvend in de lucht tussen hen. Het symbool geeft liefde en romantiek tussen twee mannen aan.
Hoe de ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ‘จ man en man paar met hart emoji te gebruiken:
– Toen de huidige Amerikaanse president Joe Biden zijn eerste huwelijksceremonie in 2016 uitvoerde, presidielde ik over het huwelijk van twee mannen ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ‘จ, klapte ik uit mijn huis.
– Om mijn broer zo te zien in ๐Ÿ’• na te gaan trouwen met zijn vriendje maakt me zo ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ‘จ echt, liefde wint!

Vrouw en vrouwen paar met hart emoji

Dit ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ‘ฉ vrouw en vrouwenpaar met hart Emoji heeft twee, glimlachende, gelukkige vrouwen in een relatie. Een hart is over hun hoofd. Gewoonlijk gebruikt in discussies over twee vrouwen die betrokken zijn, verliefd, getrouwd of daten.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ‘ฉ vrouw en vrouwenpaar met hart emoji te gebruiken:
– Ik kan me niet voorstellen dat ik meer van iemand houdt dan van haar ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ‘ฉ
– Ik heb altijd geloofd dat mijn vriend homo is, nu heb ik het eindelijk bevestigd. Ze heeft me net voorgesteld aan haar ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ‘ฉ en ze lijken perfect voor elkaar, ๐Ÿ’ž is absoluut in de lucht!

Mannen hand in hand emoji

Deze emoji toont een man die de hand van een andere man houdt. Het symbool vertegenwoordigt twee mannen die affectie tegen elkaar tonen. Het kan een romantische toon hebben of kan gewoon worden gebruikt om mannelijke vriendschap te symboliseren.
Hoe de ๐Ÿ‘ฌ Mannen te gebruiken Hand in hand emoji:
– Mijn broer en zijn partner ondersteunen elkaar altijd ๐Ÿ‘ฌ
– Een sportwedstrijd bekijken, veel bier drinken en een ton kaarten spelen is een essentieel in elke ๐Ÿ‘ฌ ๐Ÿ‘ฌ ๐ŸŒƒ ๐Ÿ“ค

Vrouwen die handen emoji houden

De Emoji toont twee vrouwen hand in hand. Het beschrijft twee vrouwen die een sterke emotionele band hebben: ze kunnen vrienden, familieleden of geliefden zijn.
Hoe de ๐Ÿ‘ญ vrouwen in hand te gebruiken Emoji:
– Mijn zus is mijn beste vriend. Dit is hoe we eruit zien als we samen naar het winkelcentrum gaan ๐Ÿ‘ญ
– Anna en haar vriendin ๐Ÿ‘ญ dragen bijpassende rode jurken in de club. Ze zijn zo klaar voor een nacht van salsa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Vrouwelijke teken emoji

Dit โ™€๏ธ Vrouwelijke teken Emoji toont een cirkel aan de bovenkant van het kruis die het vrouwelijke geslacht symboliseert.
Hoe het โ™€๏ธ vrouwelijke teken Emoji te gebruiken:
– Op zoek naar een โ™€๏ธ -ckelpuppy om te paren met mijn โ™‚๏ธ -ckelpuppy.
– โ™€๏ธ moet hetzelfde worden behandeld als โ™‚๏ธ op de werkplek.

Mannelijk teken Emoji

Dit โ™‚๏ธ Mannelijke bord Emoji toont een cirkel met een pijl naar rechts wijst, symboliseert het geslacht van het mannetje.
Hoe het โ™‚๏ธ Mannelijke bord Emoji te gebruiken:
– Doug bracht zijn zus naar een โ™‚ alleen partij, en ze voelde zo uit de plaats ๐Ÿ˜‚
– Jenny wilde geen geslacht onthullen voor haar tweede baby. Ze was zo verrast toen ze eindelijk bevallen was, dacht ze dat ze een โ™€๏ธ had, het bleek dat ze een โ™‚๏ธ had.

Vrouw met konijntjes oren emoji

De versie van het Playboy Bunny, bekend als het konijntjesmeisje in Japan. Meestal vertegenwoordigd als een aantrekkelijke vrouw die konijntjesoren draagt. Dit type bunny-meisje verschijnt in anime shows in de vorm van een hybride mens en dier genaamd Kemonomimi.
Sommige iteraties van de ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ-vrouw met konijntjesoren Emoji, inclusief Apple, zijn voorzien van twee meisjes dansen, elk draagt โ€‹โ€‹een leotard en een konijntaart. Verschillende interpretaties omvatten het gezicht van een vrouw met konijntjesoren.
Hoe de ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ Vrouw met Bunny Ears Emoji te gebruiken:
– Ik kijk uit naar de ๐ŸŸ๏ธ ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ ๐ŸŒ‡ bij Sing Sing Theatre tijdens mijn reis naar Thailand.
– Sue en haar vriendin dragen dit ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ naar het Halloween-feestje. Ik weet zeker dat ze veel hoofden zullen draaien!

LGBT-bondgenoten

Zoals je misschien al weet, wordt het ondersteunen van de LGBT-gemeenschap dieper dan gewoon een populair citaat reciteren. Er zijn veel manieren om de rechten van de LGBT te helpen – of u het liefst online, offline of beide wilt doen.
Het maken van een bewuste inspanning om te winkelen bij bedrijven die door Queer-individuen worden gerund, zal veel helpen. En, zoals u dit doet, vergeet niet om Emoji’s en symbolen van LGBT-thema op te nemen zoals de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow-vlag Emoji ook. Dit zal laten zien hoe sterk je ze ondersteunt.

LGBT-help & ondersteuning

Een andere manier om de gemeenschap te helpen door voedsel, dekens en andere tastbare producten te doneren aan schuilplaatsen, kruidenierswinkels en andere organisaties die werken om het leven van LGBT-kinderen, volwassenen en gezinnen te helpen of te versterken.
Deze opties kunnen sterk variรซren van de ene stad naar de andere. Als u op zoek bent naar een plek om te beginnen, heeft de Homovriendelijke kringloopwinkel uit de kast een verscheidenheid aan locaties. Vanaf daar kunt u andere LGBT-centra in uw eigen stad of stad verkennen.

Financiรซle bijstand verlenen
Als je geld hebt, kun je financieel teruggeven. Er zijn een aantal organisaties die het LGBT op verschillende manieren ondersteunen. Organisaties zoals het Trevor-project, Pflag, Glaad, of de Gay & Lesbian-alliantie tegen lasteringen zijn goede groepen om mee te doen.

Partner met de juiste groepen
Bekijk LGBT-vriendelijke projecten in Go Fund-Fund-Fund, Kickstarter of andere crowdfunding-sites. PLUS, wanneer u bijdraagt โ€‹โ€‹aan deze projecten, kunt u mogelijk in staat zijn om speciale voordelen te bereiken met betrekking tot hun project. Wanneer dat gebeurt, kom je allebei een winnaar!

Verdedig de onrechtvaardigheden

Help komt niet altijd in de vorm van grote, grandioze-acties. Het kan zo eenvoudig zijn als iets doen wanneer u een lid van de LGBT-gemeenschap in de problemen ziet. Zoals we allemaal weten, blijven LGBT-leden het fysieke en verbale misbruik doorstaan.

Actie ondernemen

Als en wanneer je iets ziet gebeuren, is je rol als bondgenoot om ervoor te zorgen dat het individu veilig is. Als u zoiets ziet, meldt u het incident aan de juiste autoriteiten. Voordat hulp arriveert, bieden, aanbieden om met de persoon te staan โ€‹โ€‹of naast hen te lopen.

Weet waar je voor vecht

Blijf geรฏnformeerd. Wetten rond de LGBT-gemeenschap veranderen voortdurend – soms ten goede, soms voor het slechter. Hoe dan ook, een bondgenoot van de Gemeenschap moet bovenop deze wijzigingen blijven als ze actief de LGBT willen bedienen.

Voed je invloedssfeer

Behandel LGBT-mensen zoals u wilt worden behandeld. Misschien is dit de eenvoudigste, meest zinvolle tip van allemaal. Als je lesbisch, gay, biseksueel of transgender vrienden of familieleden hebt die graag uit de kast willen komen, zeg ze dan dat je ze volledig ondersteunt. Vraag hen hoe u kunt helpen, maar zorg ervoor dat u de toestemming vraagt โ€‹โ€‹voordat u dit doet.

Gesprekken openen
Begin een gesprek met iets als, “voelt u zich op uw gemak als ik vragen stel over uw coming-outproces, of over uw seksuele geaardheid en genderidentiteit? Zo niet, dan is dat geen probleem! ”

Laat je stem online horen

Wanneer u klaar bent, waarom deel dan uw activiteiten niet online? Ondanks hoe sommige mensen sociale media waarnemen, kan het nog steeds worden gebruikt als een medium om acceptatie, vriendelijkheid en mededogen te bevorderen. Met iedereen samenwerkt binnen en tegenover onzekere futures, hebben we iets blij en helder nodig om ons een tijdje op te focussen om onszelf een pauze te geven.

Verspreid kennis en bewustzijn
Bovendien vrezen we vele malen wat we niet begrijpen. Als een object of situatie ons vreemd is, dan zijn we er bang voor, zelfs als het geen bedreiging voor ons is. Hetzelfde kan gezegd worden over de LGBT-gemeenschap, sommige mensen haten de LGBT-gemeenschap omdat ze niet begrijpen wat het betekent om homo te zijn, ze begrijpen niet waar de leden van de LGBT vechten, hoe belangrijk het is hen. Dus ga je gang en wees dat licht!

Conclusie

Dus, daar heb je het, alle verschillende manieren om trots te vieren – zowel online als offline. Je hebt alles wat je nodig hebt om je belangenbehartiging naar het volgende niveau te brengen!

Blijf de cursus
Naarmate je elke taak opneemt, is hier een manier om je te helpen op het goede spoor te blijven, of op missie, als je het jezelf wilt vragen of wat je doet, helpt bij het cultiveren van een cultuur van inclusiviteit, of je ervoor kiest om een โ€‹โ€‹๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ-regenboog te plaatsen Vlag Emoji op Facebook of Word lid van een LGBT-trots maart. Het is een beproefde manier om niet te verdwalen in de drukte van alles wat je wilt doen.

Het gebruik van de kracht van symbolen
Als u ergens wilt beginnen, post LGBT-gerelateerde nieuwsartikelen en Pride Emojis. Deze acties zijn veilige en effectieve manieren om cultuur te veranderen in uw invloedssfeer. Alle dingen overwogen, Emojis zijn de favoriete kleine pictogrammen van iedereen.
Aan de andere kant zijn ze absoluut meer dan dat. Ze zijn krachtiger dan ze verschijnen. De meeste van die kracht komt van hun vermogen om een โ€‹โ€‹echt gezicht te emuleren.
In spraak, kunt u gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en intonatie gebruiken om u en uw boodschap te helpen overbrengen. Met Emojis kun je dat allemaal uitdrukken, in slechts een symbool of twee. Eerlijk gezegd kan tekst alleen niet overbrengen in de manier waarop stem kan … Emoji’s zoals de ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ Rainbow-vlag Emoji, bijvoorbeeld, helpen die kloof te bruggen.

Begin groot, begin klein, begin ergens
Over de hele wereld gebruiken LGBT-organisaties kanalen zoals Twitter, Facebook en YouTube om meer bewustzijn te brengen aan hun oorzaken en wereldwijde gemeenschappen te creรซren. Dit bereik heeft gewerkt aan het ondersteunen en bevorderen van LGBT-kwesties en rechten in landen die tolerant zijn, en intolerant, van hun rechten. Je kunt een deel van hun oorzaken en online werken, of je kunt ook je eigen ding doen!
Wie weet, misschien creรซer je zelfs je eigen beweging! Alles is mogelijk, zolang je de juiste intenties hebt en nooit opgeven.

Search Emojis: