๐Ÿ‘‘ Kroon Emoji: gebruik het om je innerlijke ๐Ÿคด prins of ๐Ÿ‘ธ prinses te omarmen

Heb je vandaag een goede dag? Zo goed, het heeft je een prins of prinses? Deel de ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji om de wereld te vertellen hoe je je voelt, dat je jezelf vanaf nu wilt behandelen. Je bent een onderhoudsgewijze vrouw die niet bang is om het te pronken! Of misschien wil je een vriend vertellen dat hij of zij verdient om behandeld te worden als een koningin of koning? Nog tenslotte symboliseert geen ander accessoire een koningin of koning beter dan een kroon!

Crown Emoji Betekenis en geschiedenis

De ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji dient als een symbool van luxe, kracht en rijkdommen. Getrokken als een gouden hoofddeksel ingebed met levendige edelstenen, is het een online weergave van een echte kroon.
Je ziet de Crown Emoji vaak in gesprekken en berichten over verschillende koninklijke gezinnen. Ondertussen gebruiken anderen het om een โ€‹โ€‹vorm van royalty’s of rijkdom te vertegenwoordigen. In zijn indirecte betekenis belichaamt het het idee dat iemand uniek is en superieur is aan de rest. Het kan ook functioneren als een symbool van rijkdom en grandeur, vooral wanneer gecombineerd met andere emoji’s gerelateerd aan het onderwerp van royalty’s.

De ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji werd geรฏntroduceerd als onderdeel van Unicode 6.0. In oktober 2010. Een jaar later heeft de Crown Emoji zijn bereik uitgebreid door voor de eerste keer op Android- en iOS-apparaten te verschijnen. Specifiek kwam het symbool op als onderdeel van iOS 5, de vijfde grote release van het IOS Mobile-besturingssysteem ontwikkeld door Apple Inc.
Ondertussen, in de Android-wereld, barstte de ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji zich op de scรจne als onderdeel van Jelly Bean, de 10e versie van het mobiele besturingssysteem ontwikkeld door Google. Jelly Bean, of Android 4.3, omdat het formeel bekend was door, was de eerste update van het besturingssysteem om een โ€‹โ€‹ingebouwd toetsenbord op te nemen voor het invoegen van Emoji.
Voordat Android 4.3 populair werd, zou Netizens een toetsenbord-app van derden moeten installeren om toegang te krijgen tot Emojis. Je moet toegeven, emoji’s zijn absoluut een lange weg afgelegd van de allereerste emoji, een eenvoudig smileygezicht gemaakt door Japanse interface designer shigetaka kurita terug in 1999.

Crown emoji op verschillende platforms

Een grote vraag die je jezelf moet stellen, is als je wilt dat je Emoji multi-gekleurde edelstenen heeft, of als je aangetrokken bent naar een mooie, effen kleur, in plaats daarvan. Als u de laatste voorkeur geeft, heeft u twee keuzes, de versies van Facebook en JoyPixel. De edelstenen van Facebook zijn glanzend, helder en blauw, terwijl de stenen van Joypixel een combinatie van paars, rood en blauw zijn.
De kroon van Apple is ingesteld in goudkleurige met groene en violetstenen, en Samsung’s edelstenen zijn een combinatie van pastelblauw en violet. De kroonkleur van Google is geel-goud, in vergelijking met Apple’s en Samsung’s. De algehele vorm van de kroon van Apple is echter vrijwel hetzelfde als de versie van Google, in termen van vorm- en edelsteenkleuren.
Koning Kylie Jenner op Snapchat
Als je een paar beroemdheden op Snapchat volgt, heb je waarschijnlijk een kleine emoji opgemerkt naast hun schermnamen terwijl je door verhalen op je pagina bladert. Het lijkt te zijn begonnen met de beroemde tv-persoonlijkheid Kylie Jenner die het-je heeft gekozen, ๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji als een symbool van haar geverifieerde snapchat-account. Ze deed het waarschijnlijk om te matchen “King Kylie,” haar favoriete bijnaam en gebruikersnaam die ze gebruikt in de meeste sociale media.
Maar in 2017, Kylie “Afhield” die titel, het verwijderen van de ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji en vervangt het met de ๐Ÿฆ‹ Butterfly Emoji. Haar nieuwe fondheid voor de ๐Ÿฆ‹ Butterfly Emoji werd verondersteld te zijn gekoppeld aan haar en bloeide romantiek met rapper Travis Scott. Wat is de verbinding? Travis ‘Song, “Butterfly Effect” was de lead single van Travis’ Third Studio Album, “Astroworld.”

Hoe de Crown Emoji te gebruiken
Enthousiast om te zetten wat je in actie hebt geleerd? Voordat u het doet, kunt u niet een paar monsters uitchecken die we hebben gemaakt over het opnemen van de ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji op al uw digitale inhoud.
– Laat je vriend je niet baas maken! Hij zou ook naar je moeten luisteren. Je verdient het om behandeld te worden als een prinses ๐Ÿ‘‘
– Nadat ik het interview van Meghan Markle heb bekeken, heb ik me gerealiseerd dat het zijn van een prinses niet alles is dat het is gekraakt om ๐Ÿ‘‘ te zijn
– Mijn zus Alice besteedt bijna al haar salaris in de spa. Ze zegt dat massages haar prachtig en luxueus maken ๐Ÿ‘‘
– Het eten dat we aten in dat Cubaanse restaurant was vakkundig voorbereid en absoluut ๐Ÿ’ช ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ‘‘ [wat het betekent: geschikt voor een koning]
– Ik sprong letterlijk voor vreugde toen ik erachter kwam dat er drie ๐ŸŽฎ ๐Ÿ‘‘ Prequels al in ontwikkeling zijn! [Wat het betekent: Game of Thrones]
– ๐Ÿ‘‘ ๐Ÿต ๐Ÿ˜ก ๐Ÿข Was het favoriete videogame van mijn man als kind [wat het betekent: King Kong]

Iedereen wil een kroon

Kronen zijn historisch gebruikt om de allerhoogste status van de drager te symboliseren. Met hun extravagante ontwerp, kostbare stof en edelstenen onderscheiden deze hoofden meteen monarchen van hun onderwerpen. En iedereen lijkt er een voor te willen! Of je nu bent opgegroeid met het kijken naar Disney-cartoons, of sloeg die fase helemaal over, het verlangen om te voelen als royalty lijkt aangeboren in elke man en vrouw.
Voor sommigen komt die droom uit! In een koninklijke familie worden geboren, kan je veel voordelen in het leven brengen. U hebt toegang tot luxe en heel veel geld dat aan alles kan worden besteed aan alles wat u wenst. Kun je geloven dat 26 Monarchies dat soort leven hebben?

Hier zijn enkele van de landen die Koningen, Queens, Princes, Princesses, Keizers, Emirs en Sultans hebben, die de wereld vrij letterlijk regeren – Nederland, Jordaniรซ, Belgiรซ, Denemarken, Japan, Cambodja, Luxemburg, Spanje, Zweden, Thailand, Noorwegen , Monaco, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Marokko.
Britse monarchie

Van alle landen in de lijst is de Britse monarchie onmiskenbaar de meest populaire. De koninklijke familie van het VK blijft de aandacht van de wereld op vele manieren vastleggen, van de levensduur van koningin Elizabeth II tot Kate Middleton’s vlekkeloze, stralende huid. Niet alle nieuws over hen is echter spectaculair.
Geen sprookje

In 2019 schokten Prins Harry en zijn vrouw Meghan, Duke en Hertogin van Sussex de wereld. Ze kondigden aan dat ze terugkomen van hun koninklijke taken om een โ€‹โ€‹evenwichtig leven te leiden. Harry en Meghan werden gemaakt om “helemaal ongewenst” in de koninklijke familie te voelen – die hen leidde om hun rollen te stoppen en hun eigen leven te smeden. Misschien is het een echte levensprinten of prinses niet alles wat het is gekraakt om te zijn.
Als je niet in royalty bent geboren, of je hebt geen vriendje die een prins is, of een vriendin die een prinses is, hoef je je geen zorgen te maken dat je als meghan of prins Harry wordt. Niet iedereen krijgt een stoel in het paleis. Maar dat betekent niet dat men niet de liniaal of prins of prinses kan zijn, van hun eigen leven! Door de Crown Emoji, en dankzij de Crown Emoji heeft het Emoji Universe een manier gecreรซerd voor iedereen om een โ€‹โ€‹voorproefje te ervaren van wat het is om van royalty af te dalen.

Conclusie
Als mensen emoji’s in het echte leven kunnen gebruiken, zou iedereen waarschijnlijk naar de ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji gaan. Wie zou niet iets zo moois op hun hoofd of in hun kamer willen? Bovendien zou het bezitten van een kroon onmiddellijk een multi-miljonair maken!
Krijg dit – de duurste kroon ter wereld is de kroon van Saint Edward. Dit is een van de meest bekeken stukken onder de kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Gewaardeerd op $ 39 miljoen, bevat dit oogverblindende sieraden zestien grote halfedelige edelstenen geschetst in clusters van diamanten. In totaal zijn er 444 kostbare en semi-edelstenen in deze kroon, met een gewicht van meer dan 2,23 kilogram!

Niet vergeten is de grote symbolische, onschatbare waarde van elke kroon. Kronen worden gedragen om de absolute autoriteit van een persoon uit te voeren. In feite heeft een kroon in de geschiedenis heen alles vertegenwoordigd van de overwinning in de strijd tot de goddelijke onsterfelijkheid van de drager.
Als zodanig moet een kroon waar het ook kan worden gevonden, de juiste eerbied te krijgen, of iemand de real-world versie of het online mock-up gebruikt.

Maak alsof je een goede koning of koningin was. Draag uw kroon, voer dingen op een eerlijke en gerechtvate manier uit. Hiermee maakt u een betere netizen. Het maakt ook de online of digitale gemeenschap waar je deel uitmaakt, een mooie en veilige plek om in te zijn.

Search Emojis: