๐Ÿ‘ฉ Vrouw Emoji Power: Vier ๐Ÿ’ƒ Damesgeschiedenis maand de digitale manier

De maand maart markeert de jaarlijkse gevierde damesgeschiedenismaand – een viering van de grote bijdrage van vrouwen in de geschiedenis heen.
Als het absurd lijkt te proberen om alle prestaties van vrouwen door de geschiedenis in 31 dagen te proppen – dat komt omdat het is. Het spreekt zonder dat de prestaties van vrouwen elke maand moeten worden gevierd, maar tot die dag komt, laten we gewoon het meeste uit wat we hebben.

Damesmaand 2021

Er zijn veel manieren om echt in deze festiviteiten te komen, of je nu kiest om dingen in persoon te doen, of van het comfort van je eigen huis, zoals het toevoegen van een damesmars of bloggen over je worstelingen als een vrouw, of het plaatsen van vrouwenkwesties op je sociale post Media-accounts en het toevoegen van een vrouw emoji aan het einde.
Je kunt je tijd, talent en schatten ook doneren aan organisaties die meisjes als het Malala-fonds, of vrouwen voor vrouwen international ondersteunen, maar laten we later nog meer in gaan.

Toon ondersteuning via Emojis

Over Emoji’s gesproken, het kan niet worden ontkend dat Emojis een game-wisselaar is geworden in de wereld van de moderne berichten. Je kunt iemand laten zien hoe je je voelt met een eenvoudige, giddy emoticon of twee! Emojis is geweldig voor het transporteren van emoties, maar wist u ook dat ze kunnen worden gebruikt om anderen in staat te stellen?
In feite hebben we een paar emojis om dat punt naar huis te rijden. Maar eerst, laten we alle vrouw emojis doorlopen. Dit helpt u bij het indienen van een weloverwogen beslissing voordat u op die Facebook, Twitter, Instagram en Tiktok-paal op, zegt, zeggen, de kracht van de stem van vrouwen, of zoiets. Misschien besluit u ze zelfs toe te voegen aan uw persoonlijke inhoud!

Emoji-vertegenwoordiging voor vrouwen
Hier bij Emojiguide geloven we in representatie, en wij campagne voor etnische en culturele diversiteit. Je zult het vinden in de verschillende leeftijden, huidtintvariaties, haarvariaties gevonden in onze vele soorten vrouw emoji weergegeven op de site. Bekijk de volgende symbolen om te zien wat we bedoelen.

Vrouw emoji

De ๐Ÿ‘ฉ vrouw emoji toont een gekleurd beeld van een volwassen vrouw. De vrouw heeft een neutrale uitdrukking op haar gezicht. Vergelijkbaar met het meisje emoji, behalve dit symbool heeft geen pigtails in haar haar.
Je ziet dit symbool meestal in gesprekken met betrekking tot vrouwen of moederschap, bijvoorbeeld als zelfrepresentatie van een vrouw van de middenklasse, zus, vrouwelijke yuppie, etc.
Variatie van de huidtint
Als u op zoek bent naar vrouwen die emoji’s vieren die diversiteit vieren, overweeg dan om gebruik te maken van de vele beschikbare huidtoonvarianten.
De ๐Ÿ‘ฉ vrouw emoji komt in vier variaties van de huidtint: ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป lichte huidtoon vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ middellange lichte huidtint vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ gemiddelde huidtint vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ middellange donkere huidtoon vrouw, en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ donkere huidtoon vrouw .
Opgemerkt moet worden dat de betekenis van de ๐Ÿ‘ฉ vrouw emoji niet verandert in een van deze variaties. Het symbool betekent hetzelfde, alleen de kleur van veranderingen.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ vrouw emoji te gebruiken:
– Het thema voor internationale ๐Ÿ‘ฉ Damesdag 2021 is #choosetochallenge, en ik vind het geweldig!
– Ik zal deel uitmaken van een virtuele run om internationale ๐Ÿ‘ฉ dag te vieren! De run is de T9 Mermaid-run op 7 maart 2021.

Kapsel en haarkleurvariaties
Of je nu kaal bent, of je hebt krullend haar, blond haar of zelfs rood haar, heb geen angst, Emojiguide heeft het beste symbool om je te vertegenwoordigen.

Krullend haar vrouw emoji

Zoals met kleuren, is haar aanwezig in alle verschillende stijlen en vormen. Onnodig te zeggen, het normale rechte, emoji-gezicht is gewoon niet genoeg als je het hebt over hoe jij of anderen eruitzien als je geen steil haar hebt.
En, op die nota, laten we helemaal kijken naar de eerste vrouw emoji haarvariant, de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ krullende haar vrouw emoji. Dit symbool is een illustratie van een vrouwelijk gezicht met krullend haar.
Net als de ๐Ÿ‘ฉ vrouw emoji, wordt het weergegeven met huidtinten variรซrend van licht tot donker – er is de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿฆฑ lichte huidtoon krullend haar vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿฆฑ middellange lichte huidtoon krullend haar vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ๐Ÿฆฑ middelgrote huidtoon Krullend haarvrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ๐Ÿฆฑ Medium-Dark Skin Tone Curly Hair Woman, en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ๐Ÿฆฑ Dark Skin Tone Curly Hair Woman.
Vergelijkbaar met hoe het hierboven is uitgelegd, de betekenis van de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ krullende haarvrouw Emoji verandert niet met elke huidtoonvariatie, alleen de kleur verandert.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ Curly Hair Woman Emoji te gebruiken:
– Als onderdeel van de festiviteiten van onze vrouwelijke maand schreef ik een artikel in ons schoolpapier over opgroeien met ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ. Ik haatte mijn haar en groeide uiteindelijk om het ervan te houden als ik al mijn vrienden permanent zou zien.
– Ik heb mijn krullen van mijn moeder ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ geรซrfd en ik zal nooit van hen afkomen. Het handhaven van krullend haar neemt werk, maar de uitbetaling van gezond, krullend haar overtreft de inspanning ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฑ

Bald haar vrouw emoji

De ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ kale haar vrouw emoji toont een cartoon foto van het gezicht van een vrouw zonder enig gezichtshaar. Het gezicht ziet er womanig uit vanwege de lippenstift die ze draagt. Of de keuze of niet, BALD is een type kapsel. Als je jezelf de kale cut gaf, en je houdt echt van hoe je eruit ziet, kun je ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ samen met de ๐Ÿ˜€ sturen.
Meestal zie je dit symbool in onderwerpen over kaal haar, kaal gaan, zonder haar, enz. De ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ Bald Hair Woman Emoji bevat verschillende huidtinten en varianten om de etniciteit van de gebruiker of de Eรฉn de gebruiker heeft betrekking op.
Ze zijn ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿฆฒ lichte huidtoon kale vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿฆฒ middellange lichte huidtoon kale vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ๐Ÿฆฒ gemiddelde huidtoon kale vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ๐Ÿฆฒ middelgrote donkere huidtoon kale vrouw, en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ๐Ÿฆฒ Donkere huidtoon kale vrouw.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ kale haar vrouw emoji te gebruiken:
– De maatschappij correleert vaak lange, vloeiende sloten met vrouwelijkheid, maar een toenemend aantal vrouwen geeft de voorkeur aan hun kaalheid ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ en dat is helemaal badass!
– Waarom normaliseren we vrouwen niet die hun haar dragen, maar ze willen en ze niet door het beoordelen! Als ze willen gaan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ dan moeten we het ondersteunen!

Rood haar vrouw emoji

De ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฐ rode haar vrouw emoji toont een foto van een vrouw met rood haar. Het rode haar kan soms worden omschreven als kastanjebruin, koper, oranje of gember.
De variaties van de huidtint zijn ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿฆฐ lichte huidtoon rood haar vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐ŸฆฐMedium-light huidtoon rood haar vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ๐Ÿฆฐ gemiddelde huidtoon rode haar vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ๐Ÿฆฐ middellange donkere huidtoon rood Haarvrouw, en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ๐Ÿฆฐ donkere huidtoon rode haarvrouw.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฐ rode haar vrouw emoji te gebruiken:
– Wie denkt er nog meer, voor elke viering van de vrouw, er zouden gesprekken moeten zijn met vrouwen die zijn beoordeeld op hun fysieke kenmerken zoals ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฒ of ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฐ hebben?
– Kun je geloven, in het oude Egypte, rood haar werd gezien als aldus ongelukkig, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฐ werden levend verbrand?

Blond haar vrouw emoji

De ๐Ÿ‘ฑโ™€๏ธ blonde haar vrouw emoji toont een foto van een blonde vrouwelijke vrouw bedoeld om alle meisjes en vrouwen met blond haar te vertegenwoordigen.
The Skin Tone Variations zijn ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ™€๏ธ lichte huidtoon blond haar vrouw, ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ™€๏ธ Middelgrote huidtoon blond haar vrouw, ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ™€๏ธ Medium huidtoon Blond haar vrouw, ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿพโ™€๏ธ Medium-Dark Skin Tone Blond Haarvrouw, en ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฟโ™€๏ธ donkere huidtoon blonde haarvrouw.
Hoe de๐Ÿ‘ฑโ™€๏ธ blond haar vrouw emoji te gebruiken:
– Ik ben het ๐Ÿ‘ฑโ™€๏ธ stereotype, niet alle ๐Ÿ‘ฑโ™€๏ธ zijn Dumber dan gemiddelde vrouwen. Niemand weet hoe het stereotype kwam te zijn, maar het stopt niet dat mensen het geloven!
– ๐Ÿ‘ฑโ™€๏ธ is zo aantrekkelijk voor restaurant Diner, ๐Ÿ‘ฑโ™€๏ธWomen ontvangen 7,94% meer tips dan vrouw met andere haarkleur.

Witte haar vrouw emoji

De ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆณ witte haar vrouw emoji toont een gezicht van een vrouw met wit haar. De meeste mensen gebruiken het om te laten zien dat een vrouw oud is of op de oudere site. Je zult dit symbool zien in gesprekken over ouder worden, oud, enz.
De ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆณ White Hair Woman Emoji heeft verschillende aanpassingen op basis van de huidtint.
Ga je gang, en kies het symbool met de huidtint die het dichtst bij je is – ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿฆณ Lichte huidtoon Wit haar vrouw, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿฆณ Medium-light Skin Tone White Hair Woman, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ๐Ÿฆณmedium Skin Tone White Hair Woman, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ๐Ÿฆณ Medium-Dark Skin Tone White Hair Woman, and ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ๐Ÿฆณ Dark Skin Tone White Hair Woman.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆณ White Hair Woman Emoji te gebruiken:
– zei mijn vriend, ze zou haar moeten bezitten ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆณ look. Vrouwen met grijs haar kunnen er nog steeds chique en jeugdig uitzien, afhankelijk van hun kapsel.
– Voorbij zijn de dagen dat vrouwen grijze haren zouden aanvallen met bleken en haarkleurstof. ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆณ is binnen, en ik ben er allemaal voor!

Zwangere vrouw emoji

De ๐Ÿคฐ zwangere vrouw emoji toont een foto van een vrouwelijke vrouw met een zwangere buik. Het symbool wordt gebruikt in elke context met betrekking tot familie, ouderschap en zwangerschap, in het algemeen.
The๐ŸคฐPregnant Woman Emoji is verkrijgbaar in vijf kleurvariaties: ๐Ÿคฐ๐Ÿป lichte huidtoon zwangere vrouw, ๐Ÿคฐ๐Ÿผ middellange lichte huidtoon zwangere vrouw, ๐Ÿคฐ๐Ÿฝ gemiddelde huidskleur zwangere vrouw, ๐Ÿคฐ๐Ÿพ middellange donkere huidtoon zwangere vrouw, en ๐Ÿคฐ ๐Ÿฟ Donkere huidtoon zwangere vrouw.
Hoe de ๐Ÿคฐ zwangere vrouw emoji te gebruiken:
– Een interessante talk die deel uitmaakt van de activiteiten van de damesmaand is de ๐ŸคฐDiscriminatiewet. Niet veel ๐Ÿคฐwomen weten erover. Onder de wet moet ๐Ÿคฐ op dezelfde manier worden behandeld als andere aanvragers of werknemers die vergelijkbaar zijn in hun vermogen om te werken.
– Wist u dat een onveranderd ๐Ÿคฐ een constitutioneel beschermd recht heeft om goede medische zorg te krijgen?

Disability-themed Women emoji
Dove vrouw emoji

De ๐Ÿงโ™€๏ธ dove vrouw emoji toont een gekleurde weergave van een vrouwelijk gezicht dat naar haar oor wijst. Vrouwen gebruiken dit symbool om anderen te laten weten dat je ze niet kunt horen.
De ๐Ÿงโ™€๏ธ dove vrouw emoji komt ook in verschillende variaties van de huidtint, ๐Ÿง๐Ÿปโ™€๏ธ lichte huidtint dove vrouw, ๐Ÿง๐Ÿผโ™€๏ธ middellange lichte huidtint dove vrouw, ๐Ÿง๐Ÿฝโ™€๏ธ gemiddelde huidtint dove vrouw, ๐Ÿง๐Ÿพ โ™€๏ธ Medium-Dark Skin Tone dove vrouw, en ๐Ÿง๐Ÿฟโ™€๏ธ Donkere huidtint dove vrouw.
Hoe de ๐Ÿงโ™€๏ธ dove vrouw emoji te gebruiken:
– Laat nooit je invaliditeit je tegenhouden om je dromen te volgen! Actrice Marlee Matlin, en Girl Scouts in America Founder Juliette Gordon Low zijn een paar van de verbazingwekkende ๐Ÿงโ™€๏ธ vrouwen die de wereld hebben veranderd.
– Ondernemers die inhuren ๐Ÿงโ™€๏ธ doen het goede. Ze zijn misschien moeilijk te horen, maar ze zijn misschien goed in andere dingen.

Vrouw in handmatige rolstoel emoji

De ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฝ vrouw in handmatige rolstoel emoji is een foto van een vrouw die in een gewone rolstoel zit. Haar haar is in een paardenstaart, en haar handen zijn op de wielen. De meeste platforms tonen een blauwe, rode of zwarte rolstoel.
Beteken je dat dit symbool huidtoonmodifiers bevat, en met รฉรฉn druk op de knop heb je toegang tot deze huidtinten om je post realistischer te maken?
Voor meer informatie, bekijk ze hier: ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐ŸฆฝLight huidtoon Vrouw in handmatige rolstoel, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ๐Ÿฆฝ Middellange-lichte huidtoon Vrouw in handmatige rolstoel, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝ๐Ÿฆฝ Medium huidtoon Vrouw in handmatige rolstoel, ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพ ๐Ÿฆฝ Medium-Dark Skin Tone Woman in handmatige rolstoel, en ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟ๐Ÿฆฝ Donkere huidtoon Vrouw in handmatige rolstoel.
Hoe de ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฝ vrouw in handmatige rolstoel emoji te gebruiken:
– Comedian Santina Muha is in een ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฝ sinds ze in een auto-ongeluk op slechts 5 jaar oud was. Maar dat stopte haar niet van het volgen van haar dromen. Wauw!
– Ik ben zo verbaasd om ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฆฝ race in de paraplegische games te zien. Het zijn de officiรซle Olympische Spelen voor atleten met fysieke, mentale en sensoriรซle handicaps.

Plezier en sassy vrouwen emojis
Vrouw tipping hand emoji

De ๐Ÿ’โ™€๏ธ-vrouw die de hand Emoji laat zien, toont een vrouw die haar hand tipt. Het wordt gebruikt om schaduw te gooien, of zegt: “Ik heb het je gezegd,” aan een andere persoon.
Hoe de ๐Ÿ’โ™€๏ธ vrouw te gebruiken hand emoji:
– Toen mijn mannelijke baas me vertelt, werk ik langzamer dan mijn man-officemates, en de CEO van het bedrijf geeft me een verhoging ๐Ÿ’โ™€๏ธ
– ๐Ÿšซ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ“ท ๐Ÿ’โ™€๏ธ is wat ik heb gedaan om mijn natuurlijke schoonheid naar buiten te laten komen en mijn volgers te vertellen, het is goed om je gezicht te laten zien zonder make-up!

Vrouw dansen emoji

De ๐Ÿ’ƒ-vrouw die emoji is, is een foto van een vrouw die in een rode jurk danst, en het komt in vijf keuzes van de huidtint. Ze zijn ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป lichte huidtoon vrouw dansen, ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ middellange lichte huidtoon vrouw dansen, ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ gemiddelde huidtint vrouw dansen, ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ middellange donkere huidtint vrouw dansen, en ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฟ donkere huidtoon vrouw dansen. Het vertegenwoordigt leuke en positieve bevestiging.
Hoe de๐Ÿ’ƒwoman Dancing Emoji te gebruiken:
– Ik denk dat vrouwen meer sierlijk zijn ๐Ÿ’ƒ dan mannen.
– Ik zal nooit spijt hebben van een vrouw ๐Ÿ’ƒ Ik hou ervan om een โ€‹โ€‹meisje te zijn, jurken, rokken en glanzende glinsterende make-up te dragen!

Wees een deel van de maand van de vrouw
Dus je ziet, emojis kan alle emoties uitdrukken! Ze kunnen grappig zijn, of serieus, maar ze kunnen ook worden gebruikt om je vriendinnen of andere vrouwen in je leven in staat te stellen.
Nu u bekend bent met de verschillende genres en categorieรซn van vrouw Emoji, laten we dan gaan hoe u ze kunt gebruiken om de maand van vrouwen te vieren.

Internationale Women’s Day-activiteiten
Een van de beste manieren om aan de slag te gaan aan deze inspanningen is om Internationale Vrouwendag te ondersteunen, een wereldwijde dag viert de politieke, sociale, economische en culturele prestaties van vrouwen. Het evenement dient ook als een algemene oproep aan actie, actie om de gelijkheid en opname van vrouwen over de hele wereld te versnellen.

Word lid van de International Women’s Day Social Media Campaign

Een eenvoudige maar belangrijke manier om dit jaar internationale damesdag te vieren, is om uw toewijding te tonen om gelijkheid uit te dagen door deel te nemen aan IWD (International Women’s Day) is #choosetochallenge Social Media Campaign.
Maak een screenshot van jezelf met je hand high en post het op je favoriete sociale media-platforms. Inclusief hashtags #choosetochallenge en # iWD2021 in je bericht. Vergeet niet om een โ€‹โ€‹vrouw emoji mee te nemen samen met een inspirerend of bemoedigend symbool zoals โœ”๏ธ of ๐Ÿ™Œ in je bericht.

Woon of gastheer international Women’s Day Online Panel

Luisteren naar vrouwen die hun inzichten delen, expertise en advies is een van de beste manieren om geรฏnspireerd te raken om verandering te maken. Dus, waarom niet alleen dat doen?
Dit jaar, met de meeste van de wereld die nog steeds online verzamelt in plaats van in-persoon, verzekeren we u, u zult geen grote virtuele gebeurtenissen opraken om een โ€‹โ€‹deel van te maken. Ga voor International Women’s Day gewoon naar deze link om te kiezen wat je je wilt beteugelen.
Als je eenmaal hebt gedacht over welk evenement bijwonen, je vrienden, familie of team aanmoedigen om bij je te registreren! En wanneer u klaar bent met de activiteit, als u zich zo geneigd zou voelen om dit te doen, waarom dan niet uw ervaring op uw sociale media-accounts delen? Je kunt bloggen, tweet, livestream of erover plaatsen.
Vergeet niet om een โ€‹โ€‹vrouw emoji op je bericht op te nemen, samen met een sterk, positief symbool als een ๐Ÿ‘ of ๐Ÿ™Œ om je volgers te inspireren en aan te moedigen.

Host een filmscreening van films geregisseerd door vrouwen

Vertegenwoordiging in films heeft een significant effect op hoe publiek leren over genderongelijkheid, gendernormen en de manier waarop we de wereld waarnemen. Hoewel we een recordniveaus van vrouwelijke vertegenwoordiging in film bereiken, is er nog steeds veel werk te doen om Hollywood’s genderkloof te sluiten.
In 2019 waren 20% van alle Hollywood-directeuren, schrijvers en producenten vrouwen. Helaas nomineerde de gouden globes of Oscars geen vrouwelijke bestuurders in de categorie Best directeur. Dit jaar, om de geschiedenis van vrouwen te vieren, pak je je vrienden of familie om de wereld vanuit het oogpunt van een vrouw te bekijken.
Alles bij elkaar kijken naar een paar films van Dames Directors. Als je klaar bent, hoe zit het met het schrijven van een filmrecensie met een paar slim geplaatste vrouw emoji in het begin, het midden en eindigen? Je volgers zullen je creativiteit zeker bewonderen!

Ondersteuning van vrouwelijke ondernemers

Ondersteunende bedrijven die eigendom zijn van, bediend en gecontroleerd door vrouwen of vrouwen draagt โ€‹โ€‹bij aan gelijke economische empowerment. Het helpt ook een welvarende economie als geheel. Daarom, waarom niet “stemmen met uw dollar” deze Internationale Vrouwendag door opzettelijk opzettelijk te zoeken en te ondersteunen van lokale vrouwen-ondernemingen. Deel uw ideeรซn met familie en vrienden en moedig ze aan om dit te doen!

Begin een boekenclub

Het begrijpen van enkele van de uitdagingen die vrouwen over de hele wereld worden geconfronteerd, is een belangrijke stap in de richting van het bevorderen van gendergelijkheid. Om dit jaar internationale vrouwendag te vieren, overweeg dan om een โ€‹โ€‹boekenclub te vormen met mensen in uw gemeenschap. Beoordeling en focus op boeken die vrouwen opleiden om een โ€‹โ€‹betere levens te leiden. Je kunt dit persoonlijk of online doen.

Schrijf de beoordelingen over boeken door vrouwelijke auteurs
Wanneer uw groep klaar is met het beoordelen van een boek, zijn er veel manieren om uw vrouwelijke stem te laten horen. Waarom er geen blogpost over maken (met verschillende vrouw Emojis natuurlijk). Of een sociale media-bericht? Inclusief Emojis in jouw review zal je bericht verbeteren, het schattig en stijlvol uitzien, en het zal de betrokkenheid van je sociale media-account verhogen.

Conclusie
Daar ga je dan! We hopen dat de suggesties die we hebben verstrekt, nuttig zijn. Vergeet niet dat de dameshistorie van 2021 slechts รฉรฉn keer per jaar gebeurt, dus haal het maximale uit!

Laat haar zien dat je van haar houdt

Als je liever je vrouwelijke empowerment houdt, beweegt dit jaar een beetje meer low-key, dat is goed. Eenvoudige woorden van aanmoediging en liefde kunnen een lange weg gaan in het opheffen van een vrouw omhoog. Stel dat ik van je hou met Sweet Emojis als je wilt!

Of het nu jouw zus, dochter, moeder of vriend is – stuur een tekst, bel of facetime een belangrijke vrouw in je leven om hen te laten weten hoe geweldig ze zijn. Dat is op zichzelf een grote en diepgaande manier om de vrouwen in je leven te eren.
Hoe ben je van plan om de maand van vrouwen te vieren? Stuur ons een regel of twee via ons contact met ons opnemen!

Search Emojis: