๐Ÿ’‰ Vaccin Emoji en Spuit Emoji: World’s huidige symbool van hoop

Ze zeggen dat een foto meer dan duizend woorden waard is – en terwijl de emoji die status misschien nog niet heeft bereikt, heeft het zeker zijn toepassingen.
Denk aan de momenten die je iets wilt zeggen? Maar kan niet gehinderd worden om het uit te typen? Ben jij niet blij dat je altijd de perfecte emoji kunt vinden om je te helpen?
Emojis zijn overal. Ze worden door bijna iedereen gebruikt, daarom is het geen verrassing dat de huidige bibliotheek van Emojis voortdurend groeit. Uit alle emoji’s die er zijn, heeft Apple misschien net het tijdige emoji van allemaal gelanceerd. Ja, we hebben het over de ๐Ÿ’‰ vaccin emoji.

Vaccin emoji

Als u een apparaat gebruikt dat iOS 14.5 en iPados 14.5 ondersteunt, heb je het waarschijnlijk al gezien. Dus, de volgende keer dat je je gadget gebruikt, waarom ga dan naar een kijkje? Herinnert het u aan een ander symbool? Sluiten, zul je zien dat het vaccin Emoji in essentie een ‘minder grafische’ is ๐Ÿ’‰ spuit emoji.
En volgens de mensen bij Apple, “betekent minder afbeelding”, “geen bloed”. De link leggen. Met andere woorden, het vaccin Emoji is de ๐Ÿ’‰ spuit emoji zonder het bloed. Het heeft ook een kortere naald en een langere grijze vat.

Geen bloed op het vaccinemoji

Waarom geen bloed? Emoji-experts zeggen dat de vers geleide spuit de misceptie-vaccinaties is pijnlijk. Daarom moedigen Emoji-ontwerpers door het bloed te verwijderen Netizens om gevaccineerd te worden.
Vanaf nu lijken vaccinaties de enige manier te zijn om onszelf te ontdoen van de Coronavirus-pandemie. Zoals we allemaal weten, verspreidt Covid-19 nu over de hele wereld. Meer dan 200 landen hebben 145 miljoen bevestigde gevallen en 3 miljoen sterfgevallen.

Vaccin Emoji op verschillende platforms
Voorlopig is het nieuwe ontwerp alleen beschikbaar op Apple-apparaten, Twitter en Services die het Emojidex-platform gebruiken.
Volgens verschillende technische websites is echter een meer wijdverspreide update onderweg. Dit is logisch gezien hoeveel we allemaal hebben gehad over Covid-19 vaccins. Maar als u geen Apple-gebruiker bent, en uw gadget het nieuwe vaccin Emoji nog niet ondersteunt, maar u wilt mensen ervan overtuigen om gevaccineerd te worden? De ๐Ÿ’‰ spuit emoji is het volgende beste symbool om te gebruiken.

Gebruik de vaccin emoji in een zin
– ๐Ÿ’‰ zal helpen onze lichamen immuniteit te ontwikkelen, kleine doses van de ziekte worden geรฏntroduceerd in ons lichaam, zonder ziekte te veroorzaken.
– Je moet niet bang zijn om ๐Ÿ’‰ te zijn, ze hebben miljoenen levens gered en geholpen om talloze gevallen van ziekte en handicap in de loop van de jaren te vermijden.
– Deskundigen zijn het erover eens dat het hebben van een COVID-19 ๐Ÿ’‰ ervoor te voorkomen dat u ernstig ziek wordt, ook al wordt u nooit COVID-19, gebaseerd op wat we weten over vaccins voor andere ziekten en vroege bewijzen uit klinische proeven.
Wilt u het hebben over andere gezondheidsproblemen dan vaccinatie? De ๐Ÿ’‰ spuit Emoji is daar ook perfect voor! De ๐Ÿ’‰ spuit Emoji wordt vaak gebruikt voor materiaal met betrekking tot gezondheid, medicijnen en gerelateerde beroepen, evenals naalden, medicijnen, tatoeages en bloed.
Op een andere opmerking, hier is nog een interessante manier om Netizens de ๐Ÿ’‰ spuit emoji te gebruiken. Wist je dat het onlangs beroemd wordt op Instagram als een manier om nieuwe tatoeages te vieren? Een tattoo-naald wordt vertegenwoordigd door de spuit.

Spuit emoji

De ๐Ÿ’‰ spuit Emoji is een foto van een medische spuit. Een medische spuit is een apparaat die mensen gebruiken om een โ€‹โ€‹vaccin te injecteren of bloed te trekken. In een ๐Ÿ’‰ spuit Emoji is de naald in een hoek van 45 ยฐ, en wijst in de rechtsboven richting. In het verleden werd de ๐Ÿ’‰ spuit Emoji het meest geassocieerd met bloeddonaties, maar het wint nu populariteit als een Coronavirus-vaccin Emoji.

Hoe de spuit Emoji te gebruiken
– Ik heb net ๐Ÿฉธ vanmorgen gedoneerd. De ๐Ÿ’‰ was zo groot! Ik denk dat het de grootste ๐Ÿ’‰ is die ik ooit heb gezien.
– Als je met me moet praten, zal ik in de ๐Ÿฅ zijn, en helpt bij een ๐Ÿ’‰ ๐Ÿš•.
– Wanneer je een verpleegster bent, is een van de eerste dingen die je leert, hoe je een ๐Ÿ’‰ leest. In het ziekenhuis selecteren verpleegkundigen de juiste ๐Ÿ’‰size op basis van hoeveel medicijnen worden gegeven aan een patiรซnt.
– Werk was zo vermoeiend gisteren, ik ging meteen naar de bar en kreeg mezelf een glas ๐Ÿ’‰ ๐Ÿ… ๐Ÿน [wat het betekent: Bloody Mary]
– Dame, mijn cocker-spaniel is vandaag op de ๐Ÿฉ ๐Ÿ• ๐Ÿ‘ฉโš•๏ธ๏ธ ๐Ÿ’‰. Ze zag er gisteravond zo zwak uit, het maakte me zo bezorgd [wat het betekent: dierenarts]
– Je moet met mijn baas praten over het veranderen van de tijd van de vergadering, hij is de enige ๐Ÿ“ž ๐Ÿ’‰ [wat het betekent: de shots bellen]

Geschiedenis van de spuit Emoji
Unicode 6.0 Inclusief de Emoji in hun lijst in 2010. Daarna werd de ๐Ÿ’‰ spuit Emoji in 2015 aan Emoji 1.0 toegevoegd. Emoji 1.0 is een zeer speciale classificatie in de Emoji-wereld. Dit komt omdat het Unicode’s First Emoji-documentatie-update is!
Inbegrepen in de update Alle Emojis geaccepteerd door Unicode tussen de jaren 2010 tot 2015. Dit document, specifiek gepubliceerd op augustus 2015, bevat voornamelijk emojis uit Unicode 6.0 en 6.1. Unicode 6.0 is de eerste grote versie van de Unicode-standaard die uitsluitend in het online formaat moet worden gepubliceerd. Meer dan 1.000 symbolen zijn opgenomen in versie 6.0.

Andere namen voor de spuit emoji
Andere namen voor de ๐Ÿ’‰ Syringe Emoji omvatten medische spuit, injector, enz. Sommige mensen gebruiken de termen Prik, naald, schot, enz. Om de Emoji te beschrijven.

Gezien op verschillende platforms
De ๐Ÿ’‰ spuit Emoji symboliseert een verscheidenheid aan medische procedures en medicijnen. In de meeste modellen toont het een enkele spuit gevuld met een rode vloeistof – hoogstwaarschijnlijk bloed – en een naald met een aantal rode druppels die ervan druipen.
Emojis kan op verschillende platforms anders lijken. Elke webservice, besturingssysteem of apparaatmaker is vrij om Emojis in hun eigen bedrijfsstijl en visie te ontwerpen.
Op die nota is hier hoe de ๐Ÿ’‰ spuit emoji op enkele van de meest voorkomende platforms kijkt:

Google’s versie toont witte lijnen op de spuit, terwijl de versie van Twitter de breedste breedte heeft. Aan de andere kant is de versie van Google de enige die niet met druppels uit de naald wordt geleverd. Ten slotte heeft Microsoft’s ๐Ÿ’‰ spuit emoji, net als alle andere emojis onder Microsoft, een zwarte rand eromheen.

Conclusie

In bijna elke blog praten we over hoe belangrijk het is om Emoji op een verantwoorde manier te gebruiken. Ja, Emojis kan u helpen bij het verbinden met mensen op een leuke en originele manieren. Maar ze kunnen verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen. Wanneer u Emojis onjuist gebruikt, kunt u als onbekwaam, roekeloos of zelfs onbeleefd af komen. In plaats van een bericht over te brengen, gebruikt u Emoji’s om te verduidelijken wat u zegt, en controleer of het punt duidelijk is.
Pleitbezorging emojis

Wanneer u ervoor kiest om Emoji’s te gebruiken in marketingcampagnes of pleitbezorgingscampagnes, moet u des te meer voorzichtig zijn. Kies alleen emojis die je volledig begrijpt. En wees net zo voorzichtig met je emoji’s als je bent met je woorden.

Als u bijvoorbeeld het ๐Ÿ’‰ -vaccinemoji gebruikt om mensen aan te moedigen om gevaccineerde, begeleidende woorden of verklaringen uw verklaring te versterken. Je hebt het over vaccinatie, niet over bloed, of een ander gezondheidsgerelateerd artikel of onderwerp.
Feiten controleren
Bovendien, bij het omgaan met specifieke belangenbehartiging, moet feitcontrole de norm zijn. Fact-checking in sociale media-berichten of blogposts is de beste manier om een โ€‹โ€‹valsheid op de plaats van de misdaad te onderscheppen.
Voordelen van vaccinatie
Als je het hebt over vaccinatie, presenteer je alle grote voor- en nadelen. Bijvoorbeeld geloven de meeste professionals in de gezondheidszorg in hun effectiviteit. Bovendien hebben vaccins veel van de ziekten en epidemieรซn geรซlimineerd die in het verleden duizenden mensen hebben gedood. Ten derde, terwijl sommige vaccins klein ongemak veroorzaken in de injectieplaats, zijn de meerderheid pijnloos. Ze zijn ook erg goedkoop in vergelijking met de medische rekeningen die u kunt oplopen als u een van de meer ernstige ziekten zoals CVID-19 contracteert.
Voorzorgsmaatregelen om na te denken
Dat zijn de profs. Aan de andere kant, (deze zijn duidelijk de nadelen), vaccins bevatten een fragment van het virus, wat betekent dat er meerdere boosters nodig zijn. Zelden kunnen allergische reacties op de vaccins optreden, resulterend in pijnlijke symptomen zoals roodheid, pijn en zwelling op de injectieplaats. Volgens het centrum voor ziektebestrijding en preventie dragen alle vaccins de mogelijkheid van een levensbedreigende allergische reactie, die ongeveer รฉรฉn kind van elk miljoen mensen beรฏnvloedt.
Ten slotte gebruiken wetenschappers runderscaseรฏne, kippeneieren, hondencellen en varkensgelatine om vaccins te produceren. Introductie van deze componenten in het menselijk lichaam kan onethisch of aanstootgevend zijn als u vegetarische ideologieรซn beoefent.

Door beide kanten van een probleem te tonen, en door de juiste symbolen in elke zin op te nemen, gebruikt u Emoji’s op een krachtige en zinvolle manier. Je gebruikt ze hoe ze zijn ontworpen om te zijn. En dat is een geweldig ding!

Search Emojis: