💚 Groen Hart Emoji: Houd het groen en schoon met deze verfrissende emoji

Relaties zijn lastig. Het delen van uw gevoelens door tekst of op sociale media kan het nog moeilijker maken. Dit is wanneer het hart Emoji van pas kan komen. Plus, er zijn er zoveel! Er zijn 17 hart Emojis in het Emoji-vers om alle soorten liefde uit te drukken en betekent niet alleen de romantische soort. Deze emojis verschijnen in een verscheidenheid aan kleuren – het 💚 Green Heart Emoji, 💛 Geel hart Emoji, en een verscheidenheid aan rode en roze harten – elk met hun eigen betekenis.

Het Green Heart Emoji toont bijvoorbeeld iemands liefde voor een gezonde levensstijl. Ander hart Emojis symboliseert geluk, vriendschap, verdriet, zelfs de dood. Uit al het hart Emojis in de wereld, het Green Heart Emoji is misschien wel het meest complexe en verkeerd begrepen. Eén reden is dat het op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Bepaalde emoji’s kunnen meerdere betekenissen hebben, en het groene hart Emoji is er een van.

Groen Hart Emoji: definitie en betekenis

Een gekleurde illustratie van een groen hart, het 💚 Green Heart Emoji wordt gebruikt om liefde voor de natuur, een gezonde levensstijl en biologisch voedsel te tonen. Waarom dit is, is echter geen rocketwetenschap. De kleur van de natuur is groen. Het is de kleur die wordt weerspiegeld van iets aards, organisch, natuurlijk en, het belangrijkste, gezond.
Gezonde kleur

Wanneer we inhoud over iets gezond tegenkomen in termen van voedsel, is Green een tint die vaak wordt gebruikt in advertenties. Het is altijd aanwezig. In feite is elk symbool dat gezond voedsel vertegenwoordigt geheel of gedeeltelijk groen.
Jaloezie en afgunst

Het symbool delen, maar we willen echter met veel voorzichtigheid worden gedaan, omdat je misschien iemand in het proces beledigt. Groen kan ook worden geassocieerd met onaangename en destructieve emoties zoals jaloezie en afgunst. Het is ook toevallig de tint van gif of iets schadelijk. Ooit gehoord van de uitdrukking, “groen met afgunst”? We rusten ons geval.
Ierland en Fandom-kleur

Als je daarnaast bent, als je tweeten met een vriend die geen fan van KPOP is, wil je misschien het groene hart emoji weg zetten omdat, op Twitter, deze term vaak wordt gebruikt in relatie tot de Koreaanse Boyband NCT. Echter, als jij en een andere vriend het over Ierland en Ierse cultuur hebben, zal je Green Heart Emoji een geweldige aanvulling op je e-mails, berichten of chats zijn.

Groene hart emoji alternatieve namen
Wanneer het Unicode-consortium, een non-profitorganisatie die Emojis creëert en standaardiseert, verzendt een nieuw ontwerp naar verschillende apps, besturingssystemen en platforms, verandert de ontvanger van het symbool soms de naam van het symbool.
Soms wordt het Green Heart Emoji het NCT-hart (na de Boyband) genoemd. Andere alternatieve namen zijn biologisch hart, natuurhart en schoon hart.

Groen Hart Emoji Origin Story

In oktober 2010 werd het Green Heart Emoji geïntroduceerd in het publiek als lid van Unicode 6.0, de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen. Versie 6.0 heeft 2.088 tekens en meer dan 1.000 nieuwe symbolen aan de Emoji Master-lijst toegevoegd. Dit was een bijzonder speciale batch, vanwege het feit dat in deze groep honderden symbolen werden gecodeerd en gemanipuleerd om ze compatibel te maken voor gebruik van mobiele telefoons.
Unicode 6.0: een baanbrekende batch
Die emoji-personages zijn een integraal kenmerk geworden van tekstberichten over de hele wereld. Bovendien was Unicode 6.0 de eerste Emoji-batch om gegevensoverdracht te bieden tussen verschillende mobiele leveranciers en via internet. Stel je voor dat? Het symbolendeel van de batch kwam van talrijke velden, zoals kaarten voor transport, fasen van de maan, hartemojis en vele anderen.
Andere symbolen in de batch
Yup, het groene hart Emoji was geen eenling. 11 Andere hartsymbolen waren ook een deel van Unicode 6.0. Sommigen van hen waren varianten, zoals het 💘 hart met pijl, 💔 gebroken hart, 💖 mousserend hart, terwijl anderen werden gemaakt van een geheel andere effen kleur.
Om hartsymbolen een deel van een dergelijke baanbrekende batch te hebben, laat zien hoeveel belang is, het Unicode-consortium in het uiten van emoties op de juiste manier.
In 2015 werd vijf jaar nadat het Green Heart Emoji werd geïntroduceerd, het symbool is toegevoegd aan Emoji 1.0, de eerste release van Emoji-documentatie van Unicode. Alle Emojis-goedgekeurd tussen 2010 tot 2015 waren automatisch een onderdeel van die lijst.

Groen Hart Emoji op verschillende platforms
Als je een iPhone hebt en je dichtstbijzijnde buddy een Android-apparaat heeft, weet je waarschijnlijk dat je emojis soms verloren kan raken in de vertaling. Emojis tonen anders over apparaten en deze fout kan de betekenis van een bericht radicaal beïnvloeden.

Gelukkig gebeurt dit meestal niet met symbolen. Met het groene hart Emoji zijn er natuurlijk lichte nuances, meestal omringende vorm en structuur, maar dat is erover. Niet zo veel om je zorgen over te maken.
Bijvoorbeeld, Twitter’s Green Heart is plat en lichtgroen, terwijl Google rond en donkergroen is. De versie van Joypixel is net zo vlak, maar niet zo hoog als Twitter’s. Wat JoyPixel echter niet in hoogte mist, het maakt goed in kleur – JoyPixel’s Green Heart Emoji is helderder en levendiger dan de Twitter-versie.
Uit hen allemaal, twee van de grootste, meest opvallende ontwerpen komen uit drie grote leveranciers – Apple, Windows en Samsung. Apple’s model verschijnt met een groene rand, terwijl Windows in een zwarte omtrek is ingepakt. Samsung onderscheidt zich op een heel andere manier, het groene hart bevat een stijlvolle gradiëntvulling, een die licht op de top is en donkergroen dichtbij de bodem. De verandering in HUE biedt een aantrekkelijke, finishing touch aan Samsung’s Green Heart Emoji.

Hoe het Groene Hart Emoji te gebruiken

Dit is de tijd om in de praktijk te brengen wat we hebben geleerd. Hier zijn een paar voorbeelden van zinnen met groen hart Emojis:
– NoYa’s natuurlijke lippenstift is 100 procent organisch en USDA-gecertificeerd biobased 💚 kreeg hun rode schaduw, het ziet er geweldig uit! KRIJG OOK!
– Toen Jane haar kantoor rivaal zag met een hete man, kon ik het in haar ogen zien, hoe jaloers ze was 💚
– de officiële Fandom-kleur van NCT is groen, wat mijn favoriete kleur is. Vertel me dat dit geen lot is! 💚
– Bel me raar, maar na het kijken naar de Loki-serie, 🐊 💚 de Loki Alligator was gewoon zo schattig! [Wat het betekent: liefde voor alligators]
– Lara denkt dat haar dochter misschien een wetenschapper is wanneer ze opgroeit, ze heeft een 💚 🧪 [wat het betekent: liefde voor experimenten]
– Kocht mijn eerste pakket 💚 🥛 en het smaakt niet zo slecht! Ik wil dat mijn kinderen het ook leuk vinden. Ik las ergens dat kinderen die het drinken, 36% minder geneigd zijn om huidaandoeningen zoals eczeem te verwerven. [Wat het betekent: biologische melk]

Conclusie

Vierkanten en cirkels zijn vormen die op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd. Ze kunnen zijn en hebben, enige betekenis. Hetzelfde geldt niet op hartvormen. Deel per ongeluk een ❤️ nadat iemand zijn of haar romantische gevoelens met je deelt, probeer je een weg uit te kronkelen! Dus wees extra voorzichtig wanneer u Hart Emojis gebruikt en deelt.
Als je daarnaast een echt gepassioneerd persoon bent, zou je een ton hart emojis een na de ander verleidelijk kunnen maken. Wanneer dit gebeurt, geef dan niet aan je emoties. Je ziet er misschien opdringerig uit, of het lijkt misschien dat je overdrijft.
Brengers van emotie

Gesprekken die online of via sms-berichten hebben uitgevoerd, hebben geresulteerd in het verlies van kritieke componenten van menselijke communicatie. Een face-to-face discussion betreft verbale communicatie, waarvan de betekenis kan worden beïnvloed door de stem van de stem. Intonatie, volume, en de nadruk gelegd op specifieke woorden kunnen de indruk van de ontvanger van een zin drastisch veranderen.
Wanneer u online communiceert met Emoji’s, rust de interpretatie van het symbool volledig in de geest van de ontvanger. Tenzij je wilt dat de persoon die je praat om te weten dat je overreageert, zou het het beste zijn om je hart emoji’s tot een of twee tegelijk te houden. We hopen dat je het je herinnert.
Oké, dat is het voor nu, vergeet niet om een ​​goede tijd groen te hebben! Groen is een van de mooiste en rustgevende kleuren, het staren en delen van dingen kan ons helpen kalm en verfrist te blijven. Om Great Spanish Playwright Pedro Calderon Dela Barca te citeren, zei ooit: “Groen is de belangrijkste kleur van de wereld, en dat van waaruit zijn liefelijkheid ontstaat.” Dus deel en deel al die loveliness op elke manier die je kunt!

Search Emojis: