💦 Water Emoji: een paar druppels water spatten 💧 zonder de nattigheid

Water speelt een belangrijke rol in het leven van mensen, dieren en bijna alle levende wezens. Mensen kunnen niet langer dan 5-6 dagen zonder water overleven. Mensen kunnen ook lijden of sterven aan dehydratatie na ongeveer 3 dagen zonder water. Degenen die beweren dat het gewone water haat, overleven door het drinken van vloeistoffen die het bevatten. Als essentiële vloeistof is het begrijpelijk waarom platforms uiteindelijk de 💦 Water Emoji ontwikkelden die zijn meervoudige toepassingen afschilderen.
Mensen kunnen tussen de verschillende Water Emoji’s verwarren, vanwege hun soortgelijke verschijning. Zweet komt uit verschillende klieren in ons lichaam. ECCRINE-klieren transpireren het waterige zweet dat water, zout, eiwit, ureum en ammoniak bevat. Ze zijn voornamelijk gelegen op de palmen, zolen, voorhoofd en oksel. De meeste klieren ontgrendelen zweet om ons lichaam af te koelen en de controle over onze lichaamstemperatuur te behouden. Hierdoor zijn we vaak gedraineerd nadat we een dag onder een hete zon hebben doorgebracht. Onze lichamen gaan overdreven om bij te staan ​​om uit te komen van de hitte. Ondanks de verschillen van de twee vloeistoffen gebruiken we nog steeds de emoji om zowel water als zweet weer te geven.

Water Emoji: achtergrond, beschrijving en geschiedenis van dorst

De 💦 Sweat Druppels Emoji is een geliefde variant van het water Emoji. We noemen het ook de 💦 waterdruppels Emoji vanwege het veelzijdige gebruik ervan. Afhankelijk van uw platform verschijnt het water Emoji voornamelijk met drie schuine druppeltjes. Het toont ook verschillende of vergelijkbare tinten blauw. Water en zweet lijken bijna transparant in het echte leven. Daarom hebben ontwerpers ervoor gekozen om de kleur te gebruiken die we gewoonlijk associëren met water.
Water Emoji Designs werd eindelijk een optie voor Emoji-toetsenbordgebruikers in 2010. We gingen vervolgens verder om het te gebruiken om een ​​gesprek te beginnen draait rond oefenen, planten, drankjes en sensuele onderwerpen. Ontwikkelaars geassocieerd de sweatdruppels emoji met een specifiek gebruik in gedachten. De officiële naam heeft echter niet gestopt met gebruikers van het gebruik ervan om andere dingen uit het zweet te beschrijven. Sommige mensen koppelen het met de 💧 druppel emoji om te benadrukken welke vloeistof waar ze het over hebben.
In werkelijkheid lijkt water bijna transparant in bijna elke staat. Unbekownst voor velen, het universele oplosmiddel vertoont kleine hints van blauw die u kunt zien wanneer deze is ingesloten. Hierdoor verschijnt water in flessen of de meeste grote waterlichamen in diepblauwe tinten. We maken elke dag gebruik van de verschillende eigenschappen van water. Sommige van het gewone dagelijks gebruik van het water omvatten wassen, schoonmaken, baden en drinken.
We zijn afhankelijk van water om gezond en lang leven te leven. Dit omvat elke dag de behoefte aan het consumeren van ten minste 8 glazen water. Door de geschiedenis, vonden oude beschavingen gemeenschappen en dorpen nadat ze schone waterbronnen vonden. Ze vertrouwden meestal op grondwaterbronnen zoals Springs. Sommigen zouden putten bouwen en het water koken om het veilig te maken voor het drinken. Deze methoden hebben uiteindelijk geëvolueerd om vandaag toegankelijk te zijn voor meer mensen. Hierdoor is het natuurlijk voor Emoji-ontwikkelaars om een ​​pictogram te bedenken dat het universele oplosmiddel vertegenwoordigt.

Ontwerp van het water Emoji op verschillende platforms

Alle grote platforms ontwierpen de geliefde water Emoji met drie unieke druppeltjes. Meest gebruikte verschillende tinten blauw en detaillering terwijl anderen zich aan één kleur houden. Je kunt het gemakkelijk vinden op je mobiele platform door water- of zweetdruppeltjes te zoeken. Soms gebruiken andere mensen de Single Druppel Emoji om water uit het zweet te onderscheiden.
Water Emoji’s Water onderscheidt zich van alle andere platforms vanwege het algemene ontwerp. Zoals de meeste pictogrammen, wordt de geanimeerde vloeistof benadrukt met gedefinieerde zwarte details. In tegenstelling tot andere variaties, toont het vensterversie drie verschillende tinten blauw. Het is misschien niet duidelijk van veraf, maar alle drie druppels zijn er in verschillende tinten.
De Water Emoji-versies van Apple, Samsung, Joypixels en Facebook gebruikte details die de druppels laten zien glanzend. De drie druppeltjes van Apple en Joypixels hebben lichtere tinten blauw. Ondertussen zien Samsung’s en Facebook’s respectievelijke waterpictogrammen donkerder dan andere vanwege hun gekozen tinten blauw.

Converseren met het water Emoji

We associëren meestal de zweetdruppels Emoji met seksuele berichten. Voordat we de suggestieve betekenis bespreken, laten we het hebben over het beoogde gebruik ervan. Emoji-ontwikkelaars noemden de drie waterdruppeltjes als de waterdruppeltjes of de zweetdruppels Emoji. Degenen die hun gedachten uit de goot nemen, blijven trouw aan de betekenis van de emoji. Het pictogram kan zweten onder de zon vertegenwoordigen of dorst en verlangen uitdrukken … voor water. Hier zijn enkele Emoji-combinaties die u kunt gebruiken met verschillende water Emojis:
☀️💦🥵 – Het is te heet onder de zon!
🔥 💦 😰🥵 – Dat is heet!
👄 💦🤤😋 – Mijn mond is water geven.
💪🏃♀️🏃♂️🏋️♀️🏋️♂️💦 – Laten we fit en lichaamsbeweging raken.
🌱🌿🌻🌹💦💦 – Ik moet de planten en bloemen water geven.
💦🥤🥵 – ik heb zo dorstig!
😭💦🧼🚿 – Ik heb zo snel mogelijk een douche nodig!
🕘💉💦 – Tijd om gevaccineerd te worden!
😢😭💦💦 – Het maakte me mijn ogen uit.

Het water gebruiken Emoji in suggestieve chats

Vanwege de veelzijdigheid van het water gebruiken mensen hun creativiteit en associëren ze vaak water Emojis met andere sensuele animaties. De meeste mensen gebruiken hun creativiteit om het zweet emoji te combineren voor suggestieve berichten. Met de CoviT-19 in het algemeen zijn mensen online minder discreet in privéchats. Hierdoor gebruiken de verschillende EMOJI-combinaties die de waterdruppels Emoji gebruiken om ejaculatie of seksuele tevredenheid weer te geven. We hebben een paar voorbeelden gecompileerd met weergave hoe mensen het gebruiken voor ondeugende gesprekken. Gewoon een woord van voorzichtigheid, de voorbeelden hieronder relais-provocerende bedoelingen.
😏🍆💦😉 – Ik kan je lul bevredigen.
😏🤯💦 – Laat me je geest blazen.
😜💦🤤📯 – Ik voel me nat en geil.
💦🥵🔥😏 – je laat me het warm voelen.
😜💦⬇️😏 – ik ben klaar voor je natte ondergebieden. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Water of spetterend zweet emoji?

Gebaseerd op de Emoji-combinaties die we vonden, is het duidelijk dat het water Emoji op veel manieren kan worden gebruikt. Het kan bijna elk vloeibaar of nat ding vertegenwoordigen. Zoals te zien in onze voorbeelden, kan het pictogram niet alleen zweet of water betekenen, maar ook vloeibaar medicijn. Je kunt zeggen dat de waterpictogrammen bijna elke duidelijke of blauw getinte vloeistof kunnen symboliseren.
We zweten omdat ons lichaam moet afkoelen. Het wordt meestal veroorzaakt door intense warmte of inspannende activiteiten. Mensen associëren meestal zweten met het lichaam nodig om water te consumeren. Als we zweten, kunnen we niet anders dan dorstig voelen voor ijskoud water. Op zijn beurt, lijdt aan bevriezende koude temperaturen, verlangen onze lichamen onmiddellijke warmte. Onverklaarde transpiratie vereist echter een bezoek aan de dokter.
Om verwarring te voorkomen, adviseren wij u om extra emoji’s aan het water Emoji in chats toe te voegen. U kunt enkele van de Emoji-combinaties gebruiken die we bedachten om te verduidelijken waarom u het Water Emoji hebt gebruikt. Dit helpt je weg te buigen van eventuele misverstanden, vooral als het gaat om chatten met online vreemdelingen.

Rijden van de Water Wave Emoji

Een ander veel gebruikte water Emoji is de 🌊 Water Wave Emoji. Het debuteerde met ander water Emojis zoals de zweetdruppels Emoji in 2010. Terwijl de druppeltjes de naam volgen, symboliseert de golf wat we zien op oceanen en zeeën. De golf kan ook de Tsunami vertegenwoordigen, een van de engste natuurrampen. De golf kan ook de Tsunami vertegenwoordigen, een van de engste natuurrampen.
Het is verbazingwekkend hoe een dergelijke kleine emoji verschillende angstaanjagende rampen uit verschillende landen kan symboliseren. Sommigen proberen licht van tragedies te maken door de Water Wave Emoji te gebruiken. Tsunami’s zijn echter allesbehalve normaal. Eenmaal getriggerd, kunnen de hoge golven gebouwen vernietigen en massa-uitsterven veroorzaken.
Enkele van de meest kerstvaste tsunami’s omvatten de 10m-hoge golven die de Noord-Pacifische kust van Japan terug hebben getroriseerd op Marck 11, 2011. Het water bereikte diepten van ongeveer 24,4 km. Het werd geactiveerd door een aardbeving van 9,0 magnitude. De dubbele rampen veroorzaakten ook de nabijgelegen Fukushima Daiichi-kerncentrale om radioactief materiaal te lekken. Een andere historische catastrofe veroorzaakt door een tsunami veegde alle levende dinosaurussen uit. Je hebt waarschijnlijk gehoord van dit evenement in de geschiedenisklasse als de asteroïde die dinosaurussen heeft gedood. De genoemde asteroïde veroorzaakte een enorme tsunami en creëerde een krater. Het is vandaag nog steeds zichtbaar op een plek die we nu de Golf van Mexico noemen.

De verbinding tussen het water en de regen Emoji

Vóór de rijzende roem van het water Emoji gebruikten mensen verschillende regen emoji’s om over water te praten. Trouwens, geanimeerde regen is het volgende beste om natheid in berichten terug te beschrijven. Hiermee koppelen de meeste mensen water en regen tussen online gesprekken. Een van de vroegste pictogrammen omvatte de ☔️-paraplu met regendruppels Emoji. Het behoorde in 2003 aan de Unicode-versie 4.0. Het debuteerde in 2015 officieel in Emoji-versie 1.0.
Vóór het officiële debuut van de paraplu met regendruppels emoji, verscheen andere regen Emojis als de 🌧️-wolk met regen Emoji in 2014. Ontworpen ontwikkelaars hebben verschillende pictogrammen ontworpen om de verschillende soorten weer en klimaten weer te geven. Gebruikers werden echter creatiever door de jaren heen met Emoji-sets die de regenpictogrammen omvatten.

Maak kennis met de verschillende wateremoji en symbolen op uw toetsenborden

Zoeken naar een water Emoji op je telefoon leidt je meestal naar het gebruik van de druppel of zweetdruppels. De zweetdruppels liggen voor de hand, maar het zoeken naar water kan je niet helpen regen of golven te vinden. Voel je vrij om de verschillende emoji-combinaties die we vonden en bedacht. Met hen kun je creatiever worden in het starten van online gesprekken met verschillende water Emojis.

Search Emojis: