๐Ÿ’ฉ POEP EMOJI: uw handige gids voor het begrijpen van een van ’s werelds grappigste emojis

Ben je op zoek naar een manier om je vrienden te laten lachen? Heb je iemand genoemd, liegen? Met een felle glimlach, overhandig de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji om de dag van je vriend op te vrolijken of om te laten zien dat je geen ‘weet wat je weet “van leugenaars vandaag. Maar je kunt maar beter voorzichtig zijn hoe je het gebruikt omdat, vreemd genoeg, de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji soms wordt aangezien voor ijs!

Op veel manieren is de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji het symbool dat we nooit wisten dat we het nodig hadden, maar we komen allemaal tot liefde. In feite is het een van de meest populaire emoji’s op internet! Serieus, hoe kunt u dit niet leuk vinden, volledig adorabs swirl van bruine kak met grote, opgewonden ogen, en leuke, vriendelijke glimlach?
Maar er is meer aan dit symbool dan voldoet aan het oog. Laat zijn schattigheid je niet voor de gek houden! Het is meer dan alleen iets om met je vrienden te grappen. In feite is er veel om erover te leren!

Poop emoji betekenis

Je denkt waarschijnlijk ..hm .. Dit is een soort van zelfverklaring. Of misschien niet! Ja, de ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji staat voor uitwerpselen en andere badkameronderwerpen, en je ziet dat het zeker met betrekking tot dat zeker. Maar het kan ook worden gebruikt om een โ€‹โ€‹gevoel van dwaasheid of eigenzinnigheid over te brengen, gezien de gelukkige en leuke uitdrukking. Als je bijvoorbeeld een vriend in een grapje of sarcastische manier wilt feliciteren, of als je een paar luchtige beledigingen wilt gooien.

Hoe de ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji te gebruiken:
– Ik heb mijn kind naar de dokter gebracht omdat hij elke dag niet ๐Ÿ’ฉ was.
– Je bent in ๐ŸŠ ๐Ÿ’ฉ om aan je vriendin te liegen over waarom je het je date niet kunt halen!
– Ik kan niet geloven dat de krijgers door de knicks zijn geslagen! Wat een ๐Ÿ’ฉ spel!

Stapel kak en andere namen van de kak emoji
Yup, de ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji is zo populair, er zijn er andere namen voor. Het is ook bekend als “Poomoji,” stapel van kak en “HANKEY” of Mr. Hankey, als u super technisch wilt zijn. We wedden dat je nu niet over de laatste hebt! Dus hoe draaide de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji een persoon in?
Wel, we hebben de tv-serie South Park om daarvoor te bedanken. Seizoen 1, Aflevering 9 van de populaire tv-show is getiteld “Mr. Hankey, de kerstpoe. ” Wij kinderen niet. Deze aflevering is uit 1997. Dus, wat is de verbinding tussen “HANKEY” en POO? Het blijkt dat het woord “HANKEY”, meestal wordt gebruikt in de shortcode voor de Emoji. Je zult dit zien in de communicatie-apps zoals speling.
Wat zijn shortcodes? Shortcodes of Emoji Shortcodes zijn codes die worden gebruikt om Emoji-insertie te versnellen met behulp van een toetsenbord. Ze worden gebruikt op verschillende communicatie-apps en websites. Shortcodes bestaan โ€‹โ€‹uit een dikke darm en een kortere versie van een emoji-naam. Is dat niet fascinerend?

Poop Emoji op andere platforms

Verschillende platforms tonen de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji op verschillende manieren. Het ontwerp van Google bevat geen lijnen en is lichtbruin in kleur, terwijl de versie van Twitter een combinatie van rood en bruin is. Zoals alle andere Windows Emoji’s, wordt het venster POOP Emoji gezien met een zwarte omtrek.

Regenboog poop emoji

Soms is de waarheid vreemde dan fictie. In de Emoji-wereld is de creatie van de Rainbow Poop Emoji een perfect voorbeeld. Wie had gedacht dat een regenboog op de top van een stapel pop een ding zou zijn? Het is een ding, het is in feite meer dan een ding-รฉรฉn Google-zoekopdracht toont aan dat Rainbow Poop Designs overal op speelgoed, shirts, mokken, enz.
Dus wie dacht ze samen te zetten? Niemand weet hoe deze vreemde combo tot stand kwam, maar wat we weten is wie de eerste Rainbow PoP-ontworpen cookie heeft gemaakt. Haar naam is Kristy Therrien, en begin 2010, toen Emoji net begon in Amerika te gaan, ging ze een online bakwedstrijd binnen om een โ€‹โ€‹iPad te winnen.
Kristy legde haar koekjes op de website van de wedstrijd en haar cookies waren te zien in de talkshow van Populaire tv-reporter Anderson Cooper. Ze kreeg toen een bevel om 10.000 van hen te bakken. Op het moment dat ze de “Rainbow Poop,” handelsmerk bezit, hoewel dat niet is gestopt met het concept van het verspreiden van zichzelf!

POOP EMOJI Geschiedenis
De ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji heeft behoorlijk de geschiedenis. Wat was eens een swirly bruine stapel poep omringd door zoemende vliegen, is nu het vriendelijke, lachende gezicht dat we allemaal weten! Yup, toen het werd geรฏntroduceerd als onderdeel van Unicode 6.0 in 2010, was de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji slechts een foto van kak met vliegen op de top van de stapel, en mensen vonden het niet leuk.
In feite zeiden Gmail-vertegenwoordigers dat ze voelden dat mensen zouden worden beledigd door de vulgariteit van de Emoji. Het kostte de overtuiging van de makers van de Emoji, Katsuhiko “Kat” Momoi, Darick Tong, Darren Lewis, en Takeshi Kishimoto, om de Emoji te laten verschijnen op Gmail.
Inderdaad, de Emoji moet moeite hebben voor de plaats in de wereld, van het begin van Gmail tot waar het nu is. De Emoji is gemaakt om veel onschuldig te zijn, oorspronkelijk moest het bekend staan โ€‹โ€‹als A-You Goesed It-Chocolate Soft Serve Swirl!
Later, Huffington Post, Buzzfeed en Dazed Magazine bedacht een lijst met andere manieren waarop het symbool kon worden gebruikt, om het er aantrekkelijk uit te laten zien, zoals het toevoegen van ogen en mond. En de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Populaire Poop emoji
Wist je dat de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji een van de meest populaire iPhone Emojis is? In een SwiftKey (een toetsenbordapp voor Android en iPhone), gebruikten gebruikers in Amerika, Canada, Australiรซ en het Verenigd Koninkrijk allemaal de Emoji meer dan welke andere Emoji.
Waarom is het daar zo populair? Onze gok is, of ze houden van het schattige ontwerp van het emoji, of ze willen allemaal online vloeken!

Hoe een kak emoji te tekenen

De meeste kinderen houden absoluut van alles te maken met Emojis. Als de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji een van je kinderen, nichten, neefjes of studenten ‘favoriete symbolen is, zouden ze opgewonden zijn om een โ€‹โ€‹emoji-tekensessie met hen te hebben?
Plus, je hebt niet veel nodig om in de actie te stappen, je hebt gewoon een pen en gekleurde markeringen nodig, en je bent goed om te gaan!

Binnen een deel van de emoji
Teken twee zwarte ovale cirkels van dezelfde grootte. Zet ze in het midden van je papier.
Teken in die cirkel een andere kleinere cirkel in de eerste cirkel.
Kleur in het kleine ovaal met zwart.
Teken een rechte zwarte lijn onder de ogen voor de mond.
Teken de onderkant van de mond door een halve cirkel naar de mond te trekken. De cirkel moet eruit zien als een halve watermeloen!

Buiten deel van de emoji
Nu zijn we klaar om het buitenste deel van de Emoji te tekenen:
Trek een C uit het buitenste gedeelte van elk oog naar de mond. Het ziet er bijna uit als oren!
Teken nog een C vanaf het einde van de eerste C. Doe dit aan beide zijden. Het moet eruitzien als een b aan de rechterkant en een omgekeerde b aan de linkerkant.
Teken een skinny S bovenop de B en omgekeerde B You Drew Drew.
Zet een gebogen lijn die de B aan de Skinny S wordt verbonden.
Voeg een gebogen lijn toe die de omgekeerde b aansluit bij de skinny S.
Plaats een andere C en stop recht boven het oog.
Trek een achteruit C voor het rechteroog.

Top van de emoji
Nu gaan we de top van de Poop Emoji trekken!
Teken een grote curve die vanaf het hoogste deel van elke kant begint.
Aan het einde van die curve tekenen een S-lijn hier, teken een bocht in รฉรฉn richting, dan terug in de andere richting.
Teken een verticale lijn van de eerste C aan de linkerkant naar het midden van het oog aan de rechterkant.
Je hebt het gedaan! Je hebt net je eerste ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji getekend. Als het de eerste keer niet precies zoals de OG ziet, weet je wat ze zeggen, het oefenen is perfect. Blijf het doen, en je zult het snel goed krijgen!

Leuke POOP EMOJI-combinaties
Emojis is veel meer dan alleen kleine illustraties op onze toetsenborden. Ze zijn de afgelopen jaren een groot deel van onze mededeling geworden en ze zijn zeer efficiรซnt bij het brengen van echte emotie naar wat we typen, of je nu รฉรฉn emoji tegelijk gebruikt of combineert met verschillende.
En op die nota, omdat we ons concentreren op de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji vandaag, dachten we aan het combineren van de kak emoji met andere symbolen om precies te zien wat we bedoelen!
Voel je vrij om onze voorbeelden in je teksten, sociale mediaposten en e-mails te gebruiken:
๐Ÿšฝ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ
Betekenis: veel poepen!
Voorbeeld: ik heb vanmorgen mijn dochter naar de dokter gebracht omdat ze ๐Ÿšฝ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ was. We denken dat het is vanwege de verwende melk die ze per ongeluk gisteren dronk.
๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฐ ๐Ÿ’ฐ
Betekenis: smerig rijk
Voorbeeld: wat zou u doen als u ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ’ฐ ๐Ÿ’ฐ? Ik zou waarschijnlijk een vliegtuig kopen en de wereld tourneren.
๐Ÿ’ฉ ๐Ÿธ
Betekenis: Dirty Martini
Voorbeeld: kom na onze presentatie naar ons huis! Ik maak de beste ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿธ in de stad!
๐Ÿšซ โฐ ๐Ÿ‚ ๐Ÿ’ฉ
Betekenis: geen tijd voor uw onzin.
Voorbeeld: maak geen excuses als u naar het kantoor komt om te laat te zijn. Excuses. De baas zal je gewoon vertellen dat ik ๐Ÿšซ โฐ ๐Ÿ‚ ๐Ÿ’ฉ heb.
๐Ÿฎ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ‘ ๐ŸŒบ ๐ŸŒน
Betekenis: meststof
Voorbeeld: als u om de ๐ŸŒฑ en ๐ŸŒฟ in uw tuin geeft, kunt u beter ๐Ÿฎ ๐Ÿ’ฉ ๐Ÿ‘ ๐ŸŒบ ๐ŸŒน op hen regelen! Het verbetert de groei en de opbrengst van de planten.
๐ŸŽถ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ’ฉ
Betekenis: LUID FARTING
Voorbeeld: wanneer we in de film waren, maakten mijn broers ‘๐ŸŽถ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ”‰ ๐Ÿ’ฉ zo veel hoofden draaien! Hoe beschamend!
๐Ÿ‘ƒ ๐Ÿ’ฉ
Betekenis: boogers
Voorbeeld: Hoe te vertellen dat hij uw baas heeft, hij heeft ๐Ÿ‘ƒ ๐Ÿ’ฉ op een vergadering?

Poep emoji-gebakjes
Proberen een leuk en schattig ontwerp voor je gebakjes te bedenken? Waarom probeer je dan niet een ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji bovenop je cakes en cupcakes?
Kinderen en volwassenen houden van deze emoji, en we geven ze niet de schuld! Kom op, wie zou niet van het idee houden om een โ€‹โ€‹mooie, grote bijten uit een ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji Cupcake te nemen? Ze zijn niet alleen schattig, ze zijn een beetje perfect voor een aantal verschillende gelegenheden!
Voeg ze toe aan een leuke verjaardagsfeestje van het Emoji-thema of breng ze naar een “anti” Valentijnsdagfeest om aan te tonen dat “liefde stinkt”!
Wil je het voor jezelf uitproberen? Volg daarna dit leuke en eenvoudige recept om je eigen te maken!

Poop emoji cupcake ingrediรซnten

12 cupcakes van je favoriete recept
2 kopjes chocolade frosting
24 Candy-oogbollen. Je kunt dit vinden in je lokale snoepwinkel.
Leidingzak
Extra-grote ronde leiding tip

Hoe Pak Emoji Cupcakes te maken

Monteer de leidingtip in de leidingzak. Als je klaar bent, vult u de leidingzak met chocolade frosting. Als u geen pijpzak heeft, of een pijppunt, krijgt u gewoon een zip-top vriezerzak en snijd een gat in de hoek.
Zet frosting op de cupcakes. Begin vanuit het midden naar buiten. Als je down bent, ga je omhoog om de handtekening drie-tierwerveling van de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji te maken. Op de middelste laag van glazuur, pak je twee snoepjes ogen en leg ze op elke cupcake. Moet ze wat persoonlijkheid geven, toch?
Dat is het! Je Poop Emoji Cupcakes zijn klaar! Zijn ze niet schattig?

Conclusie

De Poop Emoji is zo populair geworden. Het is moeilijk om je voor te stellen hoe we onze afkeer ooit in staat waren om onze afkeer te laten zien zonder een schattige stapel kak? Het is een snelle en leuke manier om ons punt over te krijgen! Er is nooit een tijd in de geschiedenis geweest toen een stapel kak in Emoji-vorm lijk is.
Het feit dat het zo populair is geworden in Emoji-vorm, laat zien dat de eenvoudigste en meest elementaire dingen mensen samen kunnen brengen – zelfs als het zo eenvoudig is als een stapel kak!
Helaas, niet iedereen denkt er op die manier aan. Denk eraan, voordat de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji kwam, poep was gewoon een stapel feces – iets dat helemaal niet schattig is. En sommige mensen kunnen er nog steeds aan denken, alsof je ze geeft.
Als je niet in de problemen wilt komen, zou het het beste zijn om de ๐Ÿ’ฉ Poop Emoji alleen te gebruiken met mensen waar je dicht bij bent, zoals je familie en vrienden. Maar ga je gang en doe het, en heb er plezier mee! In deze moeilijke tijden hebben we allemaal iemand nodig – en sommige dingen – om te lachen en mee te lachen.

Search Emojis: