💯 100 Emoji: Beloon uitmuntendheid op het werk of op school

Heb je een cijfer van 100 procent op een essay of een examen? Of een salariswandeling van 100 procent op het werk? Vier je prestatie, je overwinningen, groot en klein, met het gebruik van de 💯 100 emoji! Laat iedereen weten dat je je test hebt of je droombaan hebt geland. Je kunt ook het symbool gebruiken om anderen ook aan te moedigen.

Vandaag smal ons onze focus op de 💯honderd punten emoji. Als u geïnteresseerd bent in het weten van de geschiedenis, uiterlijk en ander populair gebruik van het symbool, worden deze in de onderstaande secties in detail besproken.

Honderd punten emoji betekenis

De 💯 honderd punten Emoji toont de nummer 100 in het rood geschreven en tweemaal onderstreept, gebruikt om het beste, perfect of goed gedaan te zijn. Deze 💯 100 Emoji is afkomstig uit Japan, waar het gebruikelijk is voor leraren om een ​​stempel toe te passen naast een perfecte score van 100 procent op een examenpapier om te signaleren dat een student heel goed scoorde.

De 💯 100 Emoji wordt op enigerlei wijze gebruikt die het nummer 100 zelf wordt gebruikt – om een ​​hoeveelheid te beschrijven, of als stenotage voor 100%. Bovendien kan het worden gebruikt om de woorden uit te drukken, “Houd het bij honderd,” wat eigenlijk een andere manier is om te zeggen: “Goed gedaan”, “goed werk” of “Houd het echt.” In digitale communicatie wordt de EMOJI gebruikt om prestatie, ondersteuning, goedkeuring en motivatie te overbrengen of te benadrukken.

Honderd punten Emoji-geschiedenis
Netizens ving eerst een glimp op van de 💯 emoji in 2010, toen het werd geïntroduceerd als onderdeel van Unicode 6.0, de allereerste editie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen. Een belangrijk doel van deze batch was om tekens uitsluitend op te nemen voor compatibiliteit met Emojis die in Japan wordt gebruikt.
Maar liefst 2.088 tekens en meer dan 1.000 nieuwe symbolen maakten deel uit van Unicode 6.0. Tot op de dag van vandaag zijn de meeste van die symbolen, die een deel van die batch waren, nog steeds veel gebruikt, over de hele wereld.
In feite zijn de 6,0-batch van emojis van Unicode een essentieel onderdeel geworden van sms-berichten in veel verschillende landen. Populaire symbolen zoals de 🙏 Gevouwen handen Emoji, het bekroonde 😂 gezicht met tranen van vreugde emoji, en de schattige en energieke 💃 vrouw dansen emoji werden geïntroduceerd in het publiek als onderdeel van Unicode 6.0 Kun je je voorstellen online te praten zonder die leuke symbolen? We kunnen niet!

Andere naamgevingsvariaties van de 100 emoji

Officieel genoemd honderd punten, kan de Emoji ook de HOUD IT 100 Emoji, of perfecte score emoji worden genoemd. Hoe het symbool is geëtiketteerd, hangt grotendeels af op de website of app die het draagt. Hoewel het mogelijk gecompliceerd lijkt op het oppervlak, heb je niets om je zorgen over te maken. De naam kan veranderen, maar de betekenis van de Emoji blijft hetzelfde.

Honderd punten Emoji op platforms
Het is algemeen bekend dat het kunstwerk voor elk Emoji-personage varieert per platform. Elke webservice, besturingssysteem of apparaatmaker is vrij om Emoji’s te ontwerpen in overeenstemming met hun eigen bedrijfsstijl en visie. Sommige emojis zien er heel anders uit van platform naar platform, dus anders zou je denken dat je zegt: “Dit is ongemakkelijk,” terwijl je vriend krijgt: “Ik ben in de war!” Dit kan leiden tot een verscheidenheid aan misverstanden.

Om dat te voorkomen, zijn hier enkele van de belangrijkste verschillen van de 100 emoji om u te helpen terwijl u door deze cross-platformen navigeert. Van alle beschikbare versies zijn Apple’s Design en Google’s kunstwerken twee van de meest vergelijkbare. Op het eerste gezicht kun je zelfs denken dat ze één en hetzelfde zijn! Maar het zijn niet – de lijnen onder Google’s versie zijn langer, en een extra lijn is uitstekend uit de laatste nul.
Ondertussen is de “100”, op joypixels de enige in een verticale positie, zijn alle andere cijfers in een diagonale pose. Bovendien zijn de cijfers op de versie van Facebook in een helderdere kleur van rood, levendiger dan de anderen, en de nullen op Facebook’s model zijn rounder dan de rest. Omgekeerd is de versie van Twitter meer kastanjebruin dan rood en donkerder dan de rest.
Ten slotte, en niet verwonderlijk, daalt Windows ‘ontwerp van de 💯100 Emoji uit alle anderen omdat het het enige symbool is met een zwarte rand of een omtrek en zwarte verf tussen de ruimtes.
100 emoji op snapchat
Als je een 💯 100 emoji naast de naam van een vriend op Snapchat ziet, feliciteer hem of haar nog niet. Niemand prees ze. Dus wat gebeurde er?
De emoji is het resultaat van een snapstreak die honderd dagen achter elkaar duurde. Voor de ongeïnformeerde, is een snapstreak een reeks snapchat-snaps die met een vriend wordt verzonden. De regels van het spel zijn eenvoudig en eenvoudig te begrijpen. Je hoeft gewoon een keer per 24 uur een cent naar je streaking buddy te sturen om het spel te houden.
Dus, na 100 dagen verschijnt de 💯 emoji naast de naam van de vriend waarmee je al 100 opeenvolgende dagen hebt gesproken. De gebruikelijke streak emoji, een foto van een vlam, wordt vervangen door een 100 emoji. Dat is het!

Hoe de 100 emoji te gebruiken
Opgewonden om te gebruiken om te gebruiken wat je zojuist hebt geleerd? Voordat u het doet, zijn hier belangrijke voorbeelden van hoe de 100 EMOJI correct kan worden gebruikt om betrokkenheid en connectiviteit te maken.
– U kunt elk jaar een gratis exemplaar van uw kredietrapport krijgen om te weten waar u staat. Ik garandeer dat dit waar is! 💯
– Uw uitvoering in het jaarlijkse stadhuis was foutloos. Elke noot was pitch-perfect 💯
– Wat Lebron James deed in het laatste Lakers-spel, verdient het op 💯 op 10!
– gemaakte groentesoep vandaag. Het is net zo eenvoudig als 💯 laat me weten of je het recept wilt! [Wat het betekent: kokend water]
– Als je naar David Blaine kijkt, doe je al zijn doodstimulering, je zult echt geloven dat het 🔮 ✨ 💯 [wat het betekent: het is 100 procent magie]
– Gefeliciteerd met het organiseren van onze online zomerfeest zijn allemaal jezelf! 💯 ✨ [wat het betekent: het evenement was een succes]

Moedig met de 100 emoji
Vertel je vrienden en familieleden, hoe trots je bent, of als je wilt wat ze zeiden, of gedeeld. Laat zien hoe onder de indruk je bent op de algehele perfectie van hun prestaties! Heb een goede tijd aan sociale media die opscheppen over hoe geweldig je vrienden en familie zijn. Gebruik deze emoji om betere relaties met de mensen om je heen te bouwen, en je zult zeker ver gaan!
100 emoji voor school en werk

Als u een leraar bent, of een supervisor op het werk, heeft de 100 Emoji een nog groter doel voor u. Zoals we allemaal weten, speelt Emojis in de wereld van vandaag een vitale rol bij het ontwikkelen van communicatie tussen mensen.
Werken of studeren vanuit huis wordt steeds frequenter aangezien computertechnologie op grote schaal beschikbaar en betaalbaar wordt. Als opvoeders en leiders dienen Emojis als een leuke manier om de mensen onder hun toezicht aan te moedigen en te motiveren.
Emojis voegt emotie toe

Als je niet bekend bent met Emojis, denk je waarschijnlijk dat ze geen gebruik voor je hebben. We hebben al woorden, dus waarom vervang ze, toch? Denk er op deze manier aan, hoe we reageren op anderen emotioneel bepalen hoe we op hen reageren in onze reguliere interacties. Verbale aanwijzingen of de woorden die we samenwerken in gesproken uitingen, zijn gewoon de helft van het verhaal.
Gebaseerd op gevarieerde rapporten, zijn non-verbale aanwijzingen goed voor maximaal 70% van onze emotionele betekenis in de dagelijkse face-to-face interacties. De toon van stem, ooguiteinde, lichaamstaal, gebaren, en natuurlijk, gezichtsuitdrukking zijn allemaal voorbeelden. Wanneer we online communiceren, zijn die non-verbale signalen verdwenen,
Emojis als online lichaamstaal
De reden voor de wereldwijde populariteit van Emojis is dat ze sms’en wat het lichaamstaal is voor het verbale gesprek. De fundamentele functie van Emoji is niet om de taal te vervangen, maar om de non-verbale aanwijzingen in te vullen, die anders ontbreekt aan getypte dialogen. Het stelt ons in staat effectiever te communiceren. En dit is geen gemakkelijke taak.
Zoals we weten, zijn emoties niet zo gemakkelijk te interpreteren als ze lijken. Hoe vaak heb je geloofd dat je deelnam hoe je je voelt, alleen om erachter te komen dat je woorden werden geïnterpreteerd op manieren die je nooit had kunnen voorstellen? Als Emojis draagt ​​of dient als de emoties in onze online transacties, moeten ze zeer zorgvuldig worden bestudeerd en gebruikt.

Conclusie

Het delen van Emojis is een geweldige manier om een ​​beetje leuk te injecteren in je sociale mediaposten, e-mails en teksten, maar ze mogen niet alleen worden gebruikt. Vanzelfsprekend is dat, ongeacht hoe beschrijvend of duidelijk zijn emoticons zijn, ze mogen nooit worden gebruikt in plaats van woorden. Emojis kan dienen om de ervaring te verbeteren, maar woorden zijn nog steeds koning!
Hetzelfde zou moeten worden gedaan met de 💯honderd punten emoji. Gebruik ook motiverende woorden. Laat de Emoji niet alleen staan. Bouw de reguliere gewoonte om je team- of je studenten te prijzen, als je een leraar bent. Leer hoe je verschillende woorden wilt gebruiken, goed. Toen ze hetzelfde en over en naar je team zegt, verliest de impact ervan in de tijd.
Zorg dat je weet waar je het over hebt. Graven in het werk van een persoon. Zoek iets specifieks en complimenteert openlijk de verantwoordelijke persoon. Vergeet niet om de taak van een persoon altijd aan een groter doel te verbinden. Het delen van de diepere betekenis en het doel van iemands werk kan een grote impact hebben op hun prestaties. Deze technieken, gecombineerd met de 💯 100 emoji, zullen u een krachtige en doelgerichte communicator maken.

Search Emojis: