📍 30 EMOJI FEITEN: Hoeveel weet u over Emoji’s? 🧐

Digitale communicatie Tegenwoordig gaat verder dan gewoon een paar woorden of zinnen te typen en te klikken op verzenden. Ga door elke Social Media-app of open de laatste paar sms-berichten op je telefoon. Hoeveel smileys, harten en andere beeldgebaseerde personages zie je? Honderden, misschien zelfs duizenden geweldige emoji’s, toch? Dat aantal is niets vergeleken met de Emoji-feiten waar we binnen een minuut door zullen gaan. Ben je opgewonden? Gewoon om je eetlust te weten, wist je dat er meer dan 3,304 emojis in de wereld zijn? En 5 miljard Emojis worden elke dag op Facebook Messenger gebruikt?

Test je Emoji-kennis met Emoji-feiten
Emoji is nog niet volledig vervangen door tekst, maar ze zijn onderweg: de picturale pictogrammen hebben een revolutie teweeggebracht in visuele communicatie, omdat ze voor het eerst in 2011 op het iOS-toetsenbord verschenen en snel door de meeste andere platforms werden aangenomen. Ongetwijfeld zijn Emojis hier om te blijven. Ze zijn overal, en we gebruiken ze de hele tijd, maar ben je ooit gestopt om jezelf af te vragen, hoeveel weten we echt van hen?

In dit artikel geven we u het antwoord op die vraag. Een antwoord verdeeld in veel kleine antwoorden, zoals een Emoji-encyclopedie van soorten. Dat heb je geïnteresseerd? Ga door en bekijk onze vervolging van Emoji-feiten hieronder.
1. Wat is een emoji?
Emojis zijn ideogrammen en smileys die kunnen worden gebruikt in elektronische berichten en op websites. Ze komen in verschillende vormen, waaronder gezichtsuitdrukkingen, alledaagse voorwerpen, plaatsen en weersomstandigheden en dieren. Emojis is vergelijkbaar met emoticons, maar in plaats van typografisch te zijn, zijn ze echte afbeeldingen.
2. Waar komt het woord “Emoji” vandaan?
Ons tweede bit van informatie over onze Emoji feitenlijst zal zeker als een verrassing komen. Veel mensen geloven dat het woord emoji afkomstig is van het woord emotie, maar de gelijkenis is gewoon toevallig. Het komt uit de Japanse woorden “Image” (uitgesproken “EH”) en “Letter” (uitgesproken “moji”).
In essentie verwijst de term naar een pictograph. Hoewel het woord “Emoji,” geen etymologische verbinding heeft met het woord “emotie,” hoe we het gebruiken, onthult het veel over wie we zijn en hoe we met anderen communiceren.
3. Wie heeft emojis uitgevonden?
Japanse Designer Shigetaka Kurita vond Emojis in 1999 uit als onderdeel van een project voor Docomo, een populaire telefoonoperator in Japan.
4. Hoeveel waren de originele Emoji’s?
Kurita’s eerste collectie bestond uit 176 Emojis. Ze werden geplaatst op kleine roosters, meten 12 pixels met 12 pixels. Wil je ze persoonlijk zien? Ze zijn te zien in het New York Museum of Modern Art.
5. Wie handhaaft, creëert en geeft nieuwe emoji’s uit?
Het Unicode-consortium is een non-profitorganisatie die nieuwe emojis beheert, ontwikkelt en distribueert. Unicode’s doel is om alle beschikbare tekens te standaardiseren, zodat ze door iedereen op mobiele apparaten en computers kunnen worden gebruikt. De organisatie is gevestigd in de Verenigde Staten.
6. Hoe werd emojis populair buiten Japan?
De eerste collectie van Emojis werd opgenomen in Unicode versie 6.0, uitgebracht in 2010. Emojis werd bekend buiten Japan als resultaat hiervan, met Google en Apple die hun eigen gepersonaliseerde emoji’s lanceerden voor hun Android- en IOS / MacOS-platforms, respectievelijk.
7. Wat was de rol van Apple bij het maken van Emojis succesvol buiten Japan?
Hier is een beetje bekend stuk Trivia dat we zeker hebben gemaakt in onze Emoji feitenlijst. Emojis werd pas 2012 op grote schaal geadopteerd, toen Apple iOS 6.3 iphone-gebruikers hebben gelanceerd, ontdekten dat het Emoji-toetsenbord in iOS 6 zou kunnen worden gebruikt om leuke smileys en kleine pictogrammen toe te voegen aan sms-berichten.
Emojis is geworden op alle platforms voor sociale media, waaronder Instagram, Facebook, Twitter en anderen. 5 jaar later bracht Apple Animoji uit, die geanimeerde emoji zijn.
8. Hoe vraagt ​​u een emoji aan?
Wil je dat willekeurige emoji aanbevelen, je favoriete, leuke personages in Emojis willen veranderen? Ga eerst naar https://unicode.org/ Ga eerst naar de sectie Emoji-aanvragen. Elk verzoek wordt zorgvuldig overwogen, maar velen worden om verschillende redenen afgewezen.
U moet bepaalde vrij strikte richtlijnen volgen om uw verzoek te worden aanvaard, maar u hoeft geen programmeur of codering te zijn om met een tekening te komen die ze accepteren.
9. Wat zal nooit een emoji veranderen?
Emoji’s die echte mensen vertegenwoordigen, leven of dood, zijn verboden door Unicode.
10. Hoe maak je een emoji?
Wil je leren hoe je emojis kunt tekenen? Sites zoals www.drawinghowtodraw.com komen met gemakkelijk te volgen, stap voor stap instructies. Google Play-apps zoals leren om Emoji stap voor stap te tekenen, hebben ook eenvoudig, stap voor stap tutorials. Het enige dat u hoeft te doen, is om naar het menu van de app te gaan, de EMOJI te kiezen die u wilt tekenen en alle instructies wilt volgen.
11. Hoeveel mensen gebruiken Emojis in een dag?
Emojis wordt dagelijks met 92% van de online bevolking gebruikt. Elke dag worden meer dan 10 miljard emojis verzonden! Elke dag worden meer dan 700 miljoen emoji’s gebruikt in Facebook-berichten. Ongeveer 36% van Instagram-berichten bevat 1 tot 3 Emojis. Emoji zal rond zijn zolang mensen sms’en of tweeten.
12. Waarom tonen verschillende applicaties dezelfde emoji op verschillende manieren?
Wil je je neef A 🐦 Bird Emoji sturen, maar als je dat doet, ziet het er anders uit als je wordt gezien vanaf de telefoon van je neef. Wat er gebeurt, zijn bedrijven zoals Microsoft, Apple en Google de basis Unicode-referentie en passen het uiterlijk van het display aan. Het zou in zwart-wit kunnen zijn, of zelfs een geanimeerde sticker. Twitter heeft bijvoorbeeld een eigen open source Twemoji-symbolen met huidtinten en extra tekens.
13. Wat is de meest populaire Emoji ter wereld?
In 2017, een site genaamd MacRumors Apple, zegt ‘gezicht met tranen gepubliceerd een artikel, zegt het 😂 gezicht met tranen van Joy Emoji de meest populaire Emoji onder Engels sprekende iOS en Mac-gebruikers in de Verenigde Staten. De tragikomische figuur is verscheurd tussen huilen en lachen en is even geschikt om zowel de hoogte- als het dieptepunten te portretteren. Misschien is dat daarom zo populair!
Echter, zelfs in het Emoji-universum is de concurrentie stijf. Vorig jaar rapporteerde Twitter onlangs het 😭 luid huilend gezicht Emoji is het populairste symbool op de app Social Media. Emoji-experts studeerde 1,68 miljard tweets die tussen 2018 en 2021 werden verzonden en zagen een stijging van het gebruik van het symbool tussen maart tot april 2020. De golf kwam uit de landen die voor het eerst met CoviT-19 beperkingen werden geraakt.
14. Is het waar, de 💩 Poop Emoji heeft misschien nooit bestaan?
Om de onbekende redenen, werd Shigetaka Kurita aanvankelijk door zijn bedrijf verteld dat hij geen kak emoji in zijn verzameling kon omvatten; Dit werd op een later tijdstip opgenomen door andere bijdragers.

Emoji’s met dubbele betekenis

Als je net als de meeste mensen bent, vind je het leuk om emoji’s te gebruiken om je emoties en gedachten uit te drukken. Maar er zijn een paar emojis met geheime, x-nominale definities. Tenzij u zeer comfortabel bent met de persoon met wie u spreekt, zou het het beste zijn om deze niet te gebruiken, of om in uw boodschap uit te leggen dat uw berichten van een gezonde aard zijn.
Voor het tweede deel in onze Emoji feiten compilatie, waarom gaan we niet snel door een paar van deze controversiële symbolen.
15. Wat betekent de 🍆 aubergine emoji?
De 🍆 aubergine emoji is een foto van een heldere paarse aubergine met een bladsysteem. Kort nadat het in 2010 voor het eerst verscheen, werd het geassocieerd met het mannelijke reproductieve systeem.
Dus, als u uw collega vertelt, verlangt u naar aubergine ParmeSaan voor het diner, voeg dan meer details toe aan het bericht, zodat u niet verkeerd hebt begrepen.
16. Waar staat de 🍑 Peach Emoji voor?
De 🍑 Peach Emoji toont een perzik, getoond met groene bladeren en soms een stengel. Maar vanwege zijn kenmerkende verschijning wordt het vaak gebruikt om de billen, kont, bodems, buit, wat je die twee wangen achter je noemt.
17. Heeft de 🌮 Taco Emoji een andere, vuile betekenis?
Ja en nee. A 🌮 Taco Emoji is een foto van een taco, een bruine gevouwen tortilla met diverse groenten en sauzen erin. De 🌮 Taco Emoji wordt gebruikt om authentieke Mexicaanse keuken te vertegenwoordigen, evenals een verscheidenheid aan andere voedselgerelateerde concepten, zoals ’taco dinsdays’ etc.
Nu, voor de vulgaire referentie. Niet veel mensen weten hoe het tot stand kwam en waarom het betrapt, maar de 🌮 Taco Emoji wordt soms gebruikt om de genitaliën van een vrouw te beschrijven. We weten dat je op dezelfde manier naar Taco’s zult kijken na het ontdekken dat!
Daarom, tenzij je je kennis van het Naughty Emoji-taal wilt buigen, de volgende keer dat je je vriend vertelt, je bent in de stemming voor taco’s, moet je hem vertellen of haar die je hebt over eten, geen deel van iemands anatomie.

Hart emoji feiten

Elke dag plaatsen miljoenen mensen het ❤️ Red Heart Emoji om hun liefde voor iemand of iets te delen, of het nu in de echte wereld of de digitale wereld is. Ben je echter ook van bewust dat het ❤️ Red Heart Emoji niet het enige hartsymbool is dat je kunt gebruiken om je gevoelens te delen?
Af en toe lijkt er een nieuw hart te zijn dat emoji op de markt is, en zelden om opgemerkt te worden, rijp voor het plukken. Ze zijn leuk om te gebruiken, maar als je niet weet waarvoor ze staan, kun je uiteindelijk verwarrende signalen naar belangrijke mensen verzenden. Je wilt niet dat dat gebeurt, dus om het niet te laten gebeuren, waarom vermelden we niet een paar hart Emoji-feiten in het onderstaande gedeelte.
18. Wat betekent het 🖤black heart emoji?
Het 🖤 Black Heart Emoji is het totale tegenovergestelde van het ❤️ Red Heart Emoji. Het vertegenwoordigt duisternis en verdriet. Plaats de emoji om iemand te beschrijven die koud is, emotieloos, met haat in hun hart.
19. Wat bedoelen mensen als ze een 💙 blauw hart emoji plaatsen?
Meng dit niet op met het ❤️ Red Heart Emoji omdat het geen liefde symboliseert. Het 💙 Blue Heart Emoji vertegenwoordigt loyaliteit, vertrouwen en vrede. Sommige mensen gebruiken het om een ​​hart te beschrijven dat koud of ijzig is gegaan, hoewel alleen in een sarcastische of duizelingse, speelse betekenis.
20. Waar staat de 💚 Green Heart Emoji voor?
Ben je een natuurliefhebber? Vind je het leuk om te praten over de voordelen van een gezonde levensstijl? Dan komt het 💚 Green Heart Emoji recht op je steegje. Gebruik het om een ​​liefde voor de natuur en gezond leven uit te drukken.
21. Wat betekent het Purple Heart Emoji?
Een 💜 paars hart is een symbool die mensen gebruiken om romantische interesse of sympathie te tonen. Fashionistas en mensen die graag hun OOTDS willen delen, zijn fans van dit hart.
22. Als je een 💗-groeiend hart emoji ziet, wat doe je dan?
Als het wordt gebruikt om je te beschrijven, dan zou je zeker gevleid moeten zijn, mensen plaatsen het 💗 groeiend hart emoji om een ​​groeiende fondness uit te drukken voor een persoon, plaats of ding. !

Expanding Emoji Universe

Emojis hier, emojis daar, emojis zijn vrij letterlijk overal! Emojis wordt steeds populairder en marketeers nemen snel kennis. Emoji-films, een Emoji-dag, Emoji-merchandise, de lucht is de limiet als het gaat om emoji’s.
In het volgende gedeelte geven we je geweldige feiten over de kracht van Emoji Marketing, en hoe het de wereld verandert waar we in leven.
23. Wanneer is World Emoji Day?
In 2014 verklaarden Emoji-experts 17 juli, World Emoji Day. Elk jaar bevorderen Emoji-liefhebbers op dezelfde dag het gebruik van emoji’s. Ze praten over hoe emoji’s zijn veranderd hoe mensen naar de wereld kijken, hoe ze een belangrijkere rol spelen in moderne communicatie, enz.
24. Gebruiken de meeste merken emoji’s in sociale mediaposten?
Een artikel over EmarkTer.com rapporten bijna 60% van de top 500 merken op Twitter Steekt Emojis in hun tweets. Tweets met Emojis verdienen 25 procent hogere betrokkenheid dan tweets zonder. Ook, Instagram-berichten bij Emojis krijgen 47,7% meer actie dan berichten met nul emoji’s.
25. Kan emojis als geld worden gebruikt?
In mei 2015 creëerde Domino’s Pizza een “Tweet-to-order” -systeem, waarin klanten pizza kunnen bestellen door de 🍕 Pizza Emoji naar Domino’s te tweeten.
26. Is er een film over Emojis?
In 2017 zagen mensen “de Emoji-film” in theaters. Het kreeg een rotte tomaten van 7%. De film gaat over een gen, een multi-expressionele emoji. Hij woont in een wereld waar elke emoji slechts één gezichtsuitdrukking heeft en voelt niet goed om uit te staan. Dus hij gaat uit op een reis om een ​​normale emoji te worden.
27. Zijn er emoji-versies van liedjes?
Jesse Hill, een Beyonce-fan, creëerde een onofficiële video voor het nummer “Dronken in Love” dat volledig uit Emojis is gemaakt.
28. Gebruik mensen emoji’s om het nieuws te melden?
Zeker weten. BBC publiceert elke vrijdag de meest recente koppen in Emoji’s en nodigt Radio Luisteraars uit om in te roepen en te raden wat de krantenkoppen zeggen. Hier is een vroegere quiz op de grote nieuwsverhalen van 2019-2020. Probeer het zelf uit en controleer je antwoorden hier!

29. Kun je een foto in een emoji veranderen?
Je kunt je selfie of een foto op je Android-telefoon of iPhone converteren, in een emoji met behulp van sommige apps die beschikbaar zijn in de Play Store and App Store. Het is erg leuk om jezelf in een emoji te veranderen! Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste Memoji-applicaties voor Android-telefoons!
30. Is er een standbeeld van 💩poop emoji? Of is dat gewoon een gerucht?

In 2016 hebben voetgangers in Eagle-eyed rond Bernal Hill in San Francisco een nieuwe toevoeging opgemerkt met het landschap: 💩poop emoji rock. Een rots schilderde bruin met een gezicht, perfect gevormd, zoals een 💩 Poop emoji. De rots lijkt op een gigantische 💩 Poop Emoji die over San Francisco glimlacht, gezien de positie voor een vegende mening van het gebied. Niemand weet hoe het daar aankwam, en niemand deed alles om het te verwijderen!

Conclusie

Dus, daar ga je, zoals beloofd, 30 Emoji feiten! Was je verrast door sommigen van hen? Of was je bekend met de meeste van wat we presenteerden?
Het is moeilijk te geloven dat Emojis zojuist zes jaar geleden werd geïntroduceerd met de release van Apple iOS 6. In die tijd zijn ze snel een gemeenschappelijke digitale taal geliefd door mensen over de hele wereld, en ze blijven in belangrijkheid als middel Voor gebruikers om hun verhalen in universele en zinvolle manieren te vertellen.

Het maakt niet uit in welk land je komt of welke taal je spreekt, we kunnen allemaal lachen in de 🤣 rollen op de vloer lachen emoji, of weten dat de persoon je een ❤️ rood hart stuurde, emoji! Dat maakt Emojis zo mooi. Ze hebben de macht om de wereld dichter bij elkaar te brengen. Hoeveel mensen, plaatsen of dingen kunnen dat doen?
Nu we ons deel hebben gedaan, laten we van je horen! Hoe gebruik je emoji’s? Welke zijn jouw favorieten? Wil je een stukje emoji trivia met ons delen? Voel je vrij om ons een regel of twee te laten vallen via ons contact met ons opnemen. We horen graag van je!

Search Emojis: