๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht Emoji vervangt ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji als de top emoji op Twitter

Begin met het verspreiden van het nieuws, een nieuwe koning is gekroond in Emoji-stad. In een zet die geschikt lijkt voor de tijden waarin we leven, is het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji overtroffen door het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht Emoji als de meest populaire Emoji op Twitter. Je hoorde het goed, het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht Emoji is nu de meest populaire Emoji op Twitter.

Luid huilen gezicht emoji inhalen gezicht met tranen van vreugde emoji

Als je van emojis houdt, en je veel gebruikt, wedden we dat je je scherp bewust bent van hoe populair het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji is. In januari 2020 hebben we een artikel uitgebracht over de 101 meest populaire emojis, en het gezicht met tranen van Joy Emoji hebben de lijst bekeken.
Onze gegevens voor dat artikel waren gebaseerd op de informatie door de Unicode-standaard, het bestuursorgaan van Emojis. Maar wat we echter altijd zeggen, is de Emoji-wereld voortdurend in een staat van flux, en het huidige lot van het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji is niet anders.
Vanaf 1820 gaat het symbool verder door een vaste maand-op-maand daling van de populariteit op Twitter. En op de FlipSide is het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht Emoji gestaag toenemen in gebruik in hetzelfde tijdsbestek. Zelfs grote nieuwssites zoals de onafhankelijke, een Britse gebaseerde media-outfit, en MSN-levensstijl, de levensstijlluip van Microsoft Nieuws heeft er al over gesproken.

Afnemende populariteit van het gezicht met tranen van vreugde emoji

Verrast? Als je op de hoogte bent van alles en alles wat emoji, zul je niet zijn. Je zult weten dat het lang geleden is. Jarenlang is het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde Emoji begroet met gemengde reacties, wat goed, echt slecht.
In een lid van 2016 op de Guardian beschreef de schrijvers het als een “enorme, kaftrain en performatieve prominente tranen van vrolijkheid”. Plus, ze zeiden dat het niet een zeer bemoedigend symbool was omdat het meestal werd gebruikt om te lachen bij het ongeluk van andere mensen. Ouch.

Online rants over gezicht met tranen van vreugde emoji

Andere gebruikers lijken het ermee eens te zijn. Op basis van verschillende opmerkingen online, heeft een handvol Emoji-gebruikers gezegd dat ze het ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht zien als overdreven dramatisch. Voor sommigen van hen is de vlakte ๐Ÿ˜ข huilend gezicht een betere emoji. Punt uit. Waarom? Omdat het de klus geklaard wordt zonder overboord te gaan.
Aan de andere kant, in een rare draai van het lot, een gevoel dat het ๐Ÿ˜ญ hard huilend gezicht Emoji niet moet worden gebruikt om verdriet helemaal te overbrengen. IKR? Ze denken dat er andere emoji’s zijn die een meer oprechte vorm van verdriet overbrengen dan het ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht (alsof tranen die je gezicht streamen niet genoeg is).
Verwant: Gooi de ๐Ÿ˜ข Cry Emoji: Tips om je thuis gelukkig en gezond te houden ๐Ÿ 

Gezicht met tranen van vreugde emoji verdedigers

Hoe dan ook, een paar Emoji-fans hebben snel naar ๐Ÿ˜‚ gezicht gekomen met tranen van vreugde emoji’s verdediging, door terug te gaan naar de blote definitie van het symbool. Zoek naar wat het symbool online betekent, en je krijgt dit, of iets dat lijkt op dit – het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde Emoji toont een geel gezicht dat zo hard lacht, tranen zijn of haar gezicht stromen. Het wordt gebruikt om amusement en jovialiteit uit te drukken wanneer iemand zegt of iets grappigs of gรชnant doet.
Als je er strikt over gaat, zijn amusement en jovialiteit heel anders dan “spot” of “plagen, of” pesten “. Wat betekent, als het symbool op een negatieve manier wordt gebruikt door een gemene netstraat, is het helemaal niet de fout van het symbool.
Om dingen op te ruimen, gretchen McCulloch, internet linguรฏst en auteur van het boek “omdat internet: de nieuwe regels van de taal begrijpen,” biedt een professionelere mening. Ze zegt dat al deze Hullabaloo een effect is van de menselijke natuur. Ze zegt: “Als je al jaren en jaren lang digitaal gelach aangeeft, begint het onoprecht te voelen, de hyperbol wordt versleten door voortgezet gebruik.” Interessant.

Gerelateerd: Hoe de ๐Ÿ˜‚ lachen emoji en andere vergelijkbare emojis kunnen ๐Ÿ˜€ humaniseren op uw merk op sociale media ๐Ÿ“ฑ

Luid huilen gezicht emoji

Nu dat dat uit de weg is, waarom gaan we niet verder met de redenen waarom het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht Emoji een plotselinge stijging van populariteit ervoer. Om te beginnen moeten we teruggaan naar de tijd dat de statistieken van de Emoji Spiked:
Het gebruik van het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht emoji nam in april toe.
In april 2020 meldde de Wereldgezondheidsorganisatie dat meer dan 1 miljoen gevallen van Covid-19 wereldwijd waren bevestigd, een meer dan tienvoudige toename in minder dan een maand.
Zie de link?

Hoe hard huilend gezicht Emoji wist het gezicht te halen met tranen van vreugde emoji

Talrijke netizens, quarantaine in hun huizen, blijf waarschijnlijk veel ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht emojis in die tijd – en we geven ze niet de schuld. Gebaseerd op een Twitter van Home Report, zagen hobby-gerelateerde emoji’s als de ๐Ÿ•น๏ธ Joystick Emoji ook de groei in 2020, met een toename van maar liefst 88%. Dit betekent dat 88% meer gebruikers tweette met die emoji.

Aan het einde van de dag, betekent dit allemaal, terwijl je kunt lachen of snikken wanneer dingen ruig raken, in de Emoji-wereld lijkt het erop dat we de laatste hebben gekozen. Voor nu tenminste. Dat gezegd hebbende, voordat je begint met het overstromen van je tijdlijn en vloten met de ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht emoji, klaar om je lef uit te schuiven, laten we helemaal een paar minuten duren om te leren waar het allemaal om draait.

Alles over het luide huilende gezicht emoji

Definitie
Het ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht Emoji toont een jammerend gezicht met gesloten ogen en mond open als tranen stroomt naar beneden. De Emoji vertegenwoordigt extreme droefheid of verdriet.
Betekenis
De Emoji voor een luid huilend gezicht is nog steeds losser dan het standaard huilende gezicht Emoji, en moet als zodanig worden gebruikt. De emoji vertegenwoordigt grote pijn, grote pijn, en diep, diep verdriet.
Geschiedenis van het luide huilende gezicht Emoji
Wist je dat het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht een van de vroegste emoji’s bestaat, met oorsprong die dateert tot in 1999? Toen werden ze gezien in Japanse cellulaire telefoondragers. 11 jaar later, in 2010, werd deze specifieke emoji algemeen verkrijgbaar onder Unicode 6.0. Unicode 6.0 is de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen. Dit was de eerste update die uitsluitend nieuwe tekens bevat voor het doel van Emoji-compatibiliteit in Japan.
Luid huilend gezicht emoji op andere platforms

Verschillende platforms tonen het ๐Ÿ˜ญ luid schreeuwend gezicht Emoji op verschillende manieren. Internetplatforms Apple, Google, Facebook, Windows, Twitter, Samsung en Gmail ondersteunen deze emoji. Op de meeste platforms is de mond wijd open, maar op Twitter en Facebook vormen de tranen een plas aan de onderkant van het gezicht.
Ondertussen heeft Apple’s ๐Ÿ˜ญ luid schreeuwend gezicht dikker en dichter bij zijn ogen, en iets dichterbij en hoger op het gezicht. Dientengevolge worden de waterwerken geamplificeerd en wordt het effect van de jammeermond verminderd.

Hoe het luide huilende gezicht emoji te gebruiken
Bekijk enkele van de voorbeelden die we hebben gemaakt over het gebruik en interpreteren van het ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht emoji.
Solo gebruik:
– Wanneer ik zie dat ouders hun kinderen raken, het is extreem verstopt me, ik kan het niet helpen, maar huilen ๐Ÿ˜ญ
– Mijn baas is voor de tweede keer gek geworden voor de tweede keer deze week, ik voel me als een mislukking ๐Ÿ˜ญ
– Dit is mijn gezicht na elke aflevering van “New Amsterdam”, ๐Ÿ˜ญ Die tv-programma maakt me altijd huilen!
– hoe mensen vuilnis in de rivier gooien, het is gewoon verschrikkelijk ๐Ÿ˜ญ
– het lezen van mensen van mensen op sociale media, sommige mensen kunnen zo bedoelen, het maakt me ๐Ÿ˜ญ
Combinatie:
– Je hebt me verteld dat ik tegen het einde van de dag mijn presentatie kon sturen. Voltooide het in een paar uur. Ik heb een ding om tegen je te zeggen, ๐Ÿ‘€ ๐Ÿ“• ๐Ÿ˜ญ
Wat het betekent: lees het en huil
– Mijn favoriete nummer is ๐Ÿ˜ญ ๐ŸŒŠ, Justin Timberlake’s Falsetto in dat nummer is ongelooflijk!
Wat het betekent: huil me een rivier
– kwam van een ๐Ÿ˜ญ โ˜ ๏ธ โšฐ๏ธ vandaag, de tante van een collega overleden, oorzaak van de dood was kanker.
Wat het betekent: begrafenis
– Wanneer je altijd ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿบ mensen stoppen met het geloven van alles wat je zegt.
Wat het betekent: huil wolf
– Waarom veranderen de meeste kerstcommiallen me in een ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป?
Wat het betekent: huil baby

Conclusie

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat mensen emoji’s gebruiken omdat het leven aan hun berichten geeft. Emojis maken het bericht en spannend en het wordt gebruikt in alle vormen van digitale communicatie. Laten we het onder ogen zien – een tekst, e-mail, voelt vaak onvolledig als het niet met een emoji of twee komt.
Als je een oprecht bericht naar een vriend wilt sturen. Of misschien flirt met je significante andere, of doe emoties in woorden, je zult nooit de beste emoji voor de baan vinden.

Met zoveel Emojis gedeeld elke dag, wees nooit te lui om de juiste te vinden. Kijk in jezelf, ontdek wat je voelt en laat het los!
Als u wilt dat uw favoriete Emoji een topsymbool is, is het beste om dit te gebruiken! Je moet ook voor het campaign !! Moedig je vrienden en familie aan en je zult zeker resultaten zien! Maar je komt er niet aan als je weigert om het werk in te zetten. Dus ga je gang en doe het! Je zult je zeker zeggen dat je zegt: “Woont niet in een wereld vol emojis zo leuk?”

Search Emojis: