๐Ÿ“ฃ ๐Ÿค Handdruk Emoji met 25 opties van de huidtoon verschijnen op ๐Ÿ“ฑ Apparaten en apps volgend jaar

Onze wereld evolueert voortdurend. Elke dag wordt de bevolking steeds diverser. Als technologie een weerspiegeling van onze samenleving is, moet het ook vooruitgaan. Dat gezegd hebbende, het is goed om meer te weten en meer emoji is gegroeid om multicultureel te worden, vooral na Apple en Google suggereerde het Unicode Consortium huidtinten toe aan hun pictogrammen in 2014. Helaas is een opmerkelijke uitzondering op dit patroon de ๐Ÿคhandshake op dit patroon emoji. Het goede nieuws is, dat is op het punt om te veranderen.

Multi-skin getinte handshake emojis

Wanneer Emoji 14.0 in 2022 wordt uitgebracht, zal het een nieuw handshake-personage bevatten. Met dit teken kunt u de huidtinten aansluiten op zowel de linker- als de rechterhand, voor in totaal 25 verschillende combinaties.
Is dat niet spannend? Voor het Unicode-consortium, en de persoon die de ๐Ÿค handshake emoji heeft gemaakt, is het meer dan alleen maar spannend, het is het hoogtepunt van veel hard werk van veel mensen.
Waarom is het creรซren van een multi-skin getinte ๐Ÿค handdruk emoji hard? Ten eerste is het omdat het twee mensen vereist, twee verschillende personages om te maken. Dit maakt het een stuk moeilijker om te doen. Om dat te bereiken, zou Unicode de modifiercodering van de reeds bestaande huidtoon Emojis moeten aanpassen. Dat is de reden waarom het ze zo lang duurde om hun huidtoon emoji’s bij te werken.
Het Unicode-consortium had al hun huidtoon Emojis eerder bijgewerkt, waaronder de ๐Ÿค handdruk Emoji, maar een beperking in de modifiercodering zou de handen hebben gehad om dezelfde huidtoon te delen. Dus de meeste platforms liever wachten totdat Unicode de modifiercodering aanpast, waardoor ondersteuning voor gemengde huidtinten wordt toegevoegd.

Het creรซren van huidtoon Emojis

De modifiercodering van een emoji bestaat uit verschillende modifiersequenties. Er wordt een modifiersequentie gedaan wanneer een modificerend karakter wordt ingevoegd na een ondersteund basisemoji-personage.
Met andere woorden, modifier karakter + ondersteunde basisemoji karakter = enkele emoji met huidtint. Dat is voor รฉรฉn emoji met een huidskleur. Veel emojis met meerdere huidtinten bestaat uit Emoji zwj-sequenties.
Zwj-sequentie
Om te krijgen wat een ZWJ-sequentie is, moet u begrijpen dat emoji’s niet altijd gelijk zijn gemaakt. Sommige emojis zijn meer dan ze lijken, wat niet altijd duidelijk is als je naar hen kijkt. Sommigen zijn ontwikkeld achter de schermen door meerdere emoji’s te combineren.
In elke groep Emoji’s wordt elke emoji samengehouden door een onzichtbaar karakter. Het karakter fungeert als lijm. Het effect is een emoji die een enkele emoji lijkt te zijn. Het onzichtbare lijmteken staat bekend als een zero-breedte joiner (zwj) en een Emoji ZWJ-serie is een set van emojis samengevoegd door de “magische” zero-breedte joiner.
Hier zijn een paar populaire Emoji zwj-sequenties om een โ€‹โ€‹beter idee te krijgen van hoe het proces werkt:
๐Ÿ‘๐Ÿ—จ = ๐Ÿ‘ + ๐Ÿ—จ
๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ = ๐Ÿ‘ฑ + โค๏ธ + ๐Ÿ’‹ + ๐Ÿ‘ฑ
๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ = ๐Ÿ‘ฑ + ๐Ÿ‘ฉ + ๐Ÿ‘ง + ๐Ÿ‘ฆ
Standaardiseren van huidtint Emojis
Zodra de EMOJI-sequentie is gemaakt, wordt de kleur van de EMOJI geverifieerd om overeen te komen met wat op de FITZPATRICK-schaal is. Alle Emoji-huidtoonopties zijn gebaseerd op de schaal van Fitzpatrick, een wetenschappelijke dermatologische schaal die wordt gebruikt om de huidskleur te kalibreren, gebaseerd op hoe snel verschillende huidtypes worden verbrand in UV-licht. Dit betekent dat Emoji-huidtinten dezelfde kleur hebben als een echte huid. Cool om te weten, toch?

Multi-skin getinte handshake emojis in Emoji 14.0
We zijn Covid-19 om te bedanken voor nog een andere vertraging in ons leven. In 2019 suggereerde Jennifer Daniel, de Emoji Creative Director van Google voor de eerste keer het upgraden van de ๐Ÿค Handshake Emoji. Het Unicode-consortium stemde ermee in om het op te nemen in Emoji 14.0 en Emoji 14.0, de nieuwste versie van de nieuwste emoji’s, was gepland in 2021.
Echter, zoals bij zoveel dingen in ons leven, veroorzaakte de PANDEMME COVID-19 een pauze. Het goede nieuws is, nu de dingen enigszins zijn geretourneerd naar normaal, de herziene, multi-skin-tined ๐Ÿค handdruk Emoji zou volgend jaar op je telefoon verschijnen.
Terwijl we wachten op de afgezwakte multi-skin ๐Ÿค Handdruk Emoji om precies dat te doen, is de ๐Ÿค handshake emoji met de standaard gele Emoji-huidkleur beschikbaar voor gebruik, handig, tot onze beschikking.

Wat is de handshake emoji?
De ๐Ÿค Handshake Emoji toont twee palmen, die elk behoren tot een ander individu, waardoor de handshaking beweging is.

Betekenis van de handshake emoji
De ๐Ÿค Handshake Emoji is een virtuele versie van het real-life gebaar van het schudden van de hand. Waarom schudden mensen handen? Een van de redenen waarom mensen handen schudden wanneer ze elkaar ontmoeten is om respect of erkenning te tonen. Handen schudden is een universeel ritueel dat bijna iedereen zich bezighoudt. Een persoon doet het om de aanwezigheid van een andere persoon of een groep mensen te erkennen.

Geschiedenis van de handshake emoji
In 2016 keurde het Unicode Consortium de ๐Ÿค Handshake Emoji goed en plaatste het onder Unicode 9.0. Het werd vervolgens in hetzelfde jaar aan Emoji 3.0 toegevoegd, in juni 2016, om precies te zijn.
72 Emojis en 7.500 tekens verzonnen Unicode 9.0. Handgebaar Emojis zoals de ๐Ÿคž gekruiste vingers emoji, ๐Ÿค™ Bel me hand emoji, ๐Ÿค› Links facing fist emoji, ๐Ÿคœ recht geconfronteerd met fist emoji, en natuurlijk, de ๐Ÿค handshake emoji, ook een onderdeel van deze lijst.

Handshake Emoji op andere platforms

De ๐Ÿค Handshake Emoji verschijnt enigszins anders, gebaseerd op welk platform waar u toegang toe hebt. Zoals we allemaal weten, is elke webservice, sociale media-app, besturingssysteem of apparaatmaker vrij om Emojis te ontwerpen in hun eigen bedrijfsstijl en visie.
Hier is hoe de ๐Ÿค handshake emoji op enkele van de meest populaire platforms kijkt.

De versie van Google is een combinatie van geel en oranje, terwijl Twitter’s ๐Ÿค Handshake Emoji platter is dan de rest, en lichter in kleur.

Aan de andere kant zijn Samsung en Facebook-versies twee van de meest realistische vormen van ๐Ÿค Handshake Emoji.

Ten slotte verschijnt de interpretatie van het venster, zoals alle andere emoji’s onder Windows, met dikke zwarte randen, hoekige hoeken en een zeer vereenvoudigd kleurenpalet.

Hoe de handshake emoji te gebruiken
– aangezien ik niet in staat was om het contract in de persoon te wonen, laat dit vriendelijk toestaan โ€‹โ€‹om mijn vorm van felicitaties te zijn ๐Ÿค Gefeliciteerd voor het sluiten van de deal voor onze afdeling ๐Ÿค
– Ik ben zo blij om u te ontmoeten en laat u deelnemen aan onze vergadering ๐Ÿค
– Het hele team verwelkomt u als onze klant ๐Ÿค We kijken ernaar uit om de details van het evenement via Zoom te bespreken.
– Het spijt me voor die woorden! Je weet dat ik ze niet bedoelde. Hoe zit het met een ๐Ÿ’• ๐Ÿค? Uit nostalgie? [Wat het betekent: laten we een bestand hebben]
– Zoveel ๐ŸŒ ๐ŸŒŽ ๐ŸŒ ๐Ÿค in de strijd om onze omgeving te redden. [Wat het betekent: landen zijn verenigd.]
– De ๐Ÿ‘ซ ๐Ÿค Ik heb met mijn jeugdvriend Anna kan niet worden verbroken. [Wat het betekent: sterke vriendschap]

Conclusie

Met sociale afstandelijke regels nog steeds op zijn plaats, Lichaamsgebaar Emojis, zoals de ๐Ÿค Handshake Emoji, helpen ons bij elkaar verbonden te blijven met mensen. Eenzaamheid en verdriet kruipen binnen wanneer we scheiden van onze vrienden en familie. Online communicatie helpt daarmee.
In contact houden met degenen waar we om geven via sms-berichten, e-mail, sociale mediaposten, helpt ons verder te gaan met het leven, ze fleuren onze dag op, ze geven ons hoop. Emoji’s toevoegen aan de online inhoud die we uitzenden, geeft het een persoonlijk, meer speciale aanraking. Ze maken onze berichten aantrekkelijker, meer oprecht.

Emoji huid diversiteit

Welke andere lichaamsbewegingen denk je dat het Unicode Consortium zou moeten toevoegen aan de Emoji-bibliotheek? Hoe zit het met een klopje op de achterkant emoji? Of twee ellebogen tegen elkaar botsen? Een door een aanbevolen vervanging voor de traditionele handdruk? Of een sociaal gelijkwaardige “Hallo?”

Absoluut is het geweldig dat Unicode de vraag aanspreekt voor meer huidtinten gewijzigd emoji’s. Voor de langste tijd wilden gebruikers over de hele wereld zichzelf zien vertegenwoordigd op het Emoji-toetsenbord. Vertegenwoordiging door iemands huidtoon, culturele identiteit, genderidentiteit, enz. Eindelijk, langzaam maar zeker, het Unicode-consortium en de rest van de Emoji-wereld reageren op de oproep.

Search Emojis: