📣 Dankbaarheid in het midden van een pandemie: Twitter Debuts 🤗 Thankfle Emoji, Begin Roll Out of Twemoji 13.0

We leven in onzekere tijden. Zoals Covend-19 verspreidt zich over continenten, waardoor iedereen onder de lockdown in hun huizen houdt, roept Twitter alternatieve manieren uit voor mensen om zorg, dankbaarheid en mededogen aan anderen uit te drukken. Een paar weken nadat Facebook zijn zorg uitbracht, kwam Emoji, Twitter kwam met zijn eigen gevoel-goed symbool op ongeveer hetzelfde moment dat het Twemoji 13.0 uitmaakte.

Twitter is dankbaar

Eenvoudig, zoet en direct naar het punt, het speciale symbool van Twitter is een afbeelding van twee handen die een hart vormen. Het symbool wordt als een frisse manier op de markt gebracht voor gebruikers om waardering te tonen aan firstline-werknemers, of in feite alle anderen die een helpende hand in deze moeilijke tijden heeft laten zien. Hoe het te activeren? Typ gewoon de woorden #gratitude, #tankvol, of een variatie van die hashtags, en de emoji verschijnt!
Opgemerkt moet worden, volgens Twitter, het idee voor de nieuwe Emoji nam wortel toen de mensen achter het sociale mediaplatform merkten dat meer gebruikers de woorden “dankbaar” gebruikten, “dankbaar” en “dankbaar” in hun tweets . In feite was er een groei van 37 procent in deze termen, en 265 miljoen mensen over de hele wereld gebruikten die woorden in hun tweets!
Andere emoji’s die dezelfde betekenis hadden had hetzelfde effect. Het uiterlijk van de 🙏 gevouwen hand emoji in tweets steeg 50 procent. Evenzo steeg het aantal mensen dat de 👏-klappende handen die Emoji in te klappen 10 procent opliep. Twitter zag de golf in de eerste helft van maart die in de tijd dat het Coronavirus zich begon te verspreiden naar de Verenigde Staten.

Twitter’s nieuwe Emoji-aankondiging

Op 12 mei 2020 maakte Twitter de officiële aankondiging op zijn officiële Twitter-account, @TwitterData. De aankondiging luidde: “Wie zien we dat mensen die dank uitspreken? Het meest voorkomende woord is “iedereen.” Iedereen die een essentiële werker is, iedereen die heeft geholpen, iedereen in de gezondheidszorg, iedereen die is uitgeroepen, iedereen.
De Social Media-app volgde het op met een andere tweet, posten, “om je een andere manier te geven om je dankbaarheid te tonen, hebben we een emoji gemaakt die verschijnt wanneer je #tankvol of andere hashtags gebruikt voor #gratitude (in verschillende talen). ”

Twemoji 13.0

De afgelopen twee weken zijn nogal druk geweest voor Twitter. Zoals eerder vermeld in het artikel, heeft de app Social Networking onlangs Twemoji 13.0 uitgebracht. Als je nieuw bent in de Twitter-wereld en weet je niet zeker wat Twemoji betekent, en wat maakt Twemoji 13.0 zo’n big deal, we breken het voor je af.

Twemoji 101
Twemojis zijn de emoji’s die op Twitter verschijnen. Zoals je misschien al geraden hebt, is het woord “twemoji” een combinatie van de woorden. “Twitter” en “Emoji” De emojis die op Twitter verschijnen, zijn de emoji’s die Twitter ondersteunt. Dat genoemd aantal groeit groter en groter met elke Twemoji-update.

Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone en Evan Williams Creen Twitter in 2006. Ja, de American Microblogging en Social Networking Service bestaat al 14 jaar lang! Zonder twijfel zijn ze 14 jaar interessant geweest.
Van 2006 tot 2020 heeft Twitter verschillende Emoji-updates ervaren. Vóór Twemoji 13.0 gaf de update Twitter voor het laatst zijn Emojis Twemoji 12.1.5, en het gebeurde op 7 januari 2020. Deze selectie bleek behoorlijk de game-wisselaar omdat het veel genderneutrale emoji’s naar het platform bracht. Al met al maakte 168 Emoji’s de Twemoji 12.1.5 Cut.

Emojis onder Twemoji 13.0
Nu we dat uit de weg hebben, laten we teruggaan naar Twemoji 13.0. Als je al geruime tijd een emojiguide-lezer bent geweest, weet je dat in januari; We hebben dit jaar een artikel gemaakt over de 117 nieuwe Emojis naar alle belangrijke apparaten. Nou, nu gebeurt het eindelijk!

Hoogverwachte twemojis

Twitter is begonnen aan de uitrol van Twemoji 13.0, en het heeft alle emojis-mensen het meest enthousiast over! Sommige van de emoji’s die veel buzz genereren, zijn de bubble-thee emoji, glimlachend gezicht met traanemoji, en beknelde vingers emoji. Al met al zijn 103 nieuwe emojis in Twemoji 13.0. Is dat niet spannend?
Je vraagt ​​je misschien af ​​of 117 nieuwe emoji’s gepland zijn om aan te komen, waarom worden slechts 103 ondersteund door Twitter? Dit komt omdat Twitter de transgender symbool emoji en transgender vlag emoji heeft ondersteund, omdat ze in juni 2019 zijn opgesteld.

Door te tekenen, bedoelen we, de ontwerp Emoji-sequenties van de Vlag van Transgender en Transgender-symbool Emoji’s werden al al in juni 2019 op Twitter ondersteund. Om deze symbolen op Twitter te zien, moesten gebruikers een Twemoji-compatibel platform- Twitter Mobile hebben, Twitter voor Web, Twitter voor Android of TweetDeck.

Teruggaan naar het aantal Twitter, laten we ook niet vergeet het meeste lichaamsdeel Emojis en People Emojis bevatten huidtoonmodifiers. Deze zijn ook opgenomen in het algemene aantal Emoji. De geknepen vingers Emoji bevat bijvoorbeeld zes huidtoonmodifiers. Al met al, uit de 8 nieuwe mensen Emojis, bevatten zeven emojis huidtoonmodifiers. 7, maar wat is er met de 8 gebeurd? De Emoji zonder huidtoonmodifier is de mensen die emoji knuffelen.

Als je de mensen hebt gezien die emoji knuffelen, begrijp je waarom – het is gewoon in feite een afbeelding van twee blauwe blobs, een donkerblauw, een lichtblauw, in een aanhankelijke omhelzing.
Kan niet wachten om de Emojis te zien die je aan je tweets kunt toevoegen? We weten precies hoe je je voelt, daarom hebben we sommigen van hen voor je opgenomen. Bovendien hebben we ook een commentaar gepresenteerd op de Emojis die we voelen, zal het groot maken.
Bekijk ze hieronder!

Smileys en handgebaren
De eerste Twemoji 13.0-subgroep is de categorie Smileys en Handgebaren. De twee nieuwe smileys inbegrepen in Twemoji 13.0 zijn het vermomde gezicht en het glimlachen van gezicht met scheurmilmys. Het vermomde gezicht Emoji is een geel gezicht met dikke wenkbrauwen, een snor, een enorme bril en een enorme neus. De emoji vertegenwoordigt iemand in vermomming, of het aantrekken van een vermomming.

Het glimlachende gezicht met traan is een van de meest gevraagde emojis van Twemoji 13.0. Het is een illustratie van een geel gezicht met een solitaire scheur die uit een van zijn ogen komt. Zie het op deze manier – heb je ooit, “glimlachte door je tranen”? Wachtte alsof je gelukkig bent, zelfs als je diep in de buurt bent, ben je verdrietig en huilde? We zijn er allemaal geweest en het glimlachende gezicht met traanemoji legt dat moment vast.

Beknelde vingers emoji

De uiteindelijke zeer verwachte emoji in de smileys en handgebaren groep is de beknelde vingers emoji. Het is een afbeelding van het beroemde Italiaanse handgebaar. In het echte leven gebruiken mensen dit gebaar om verwarring, ongeloof of regelrechte afwijzing uit te drukken in reactie op een verklaring.
In de afgelopen paar jaar is de aantrekkelijkheid van de Koreaanse cultuur over de hele wereld toegenomen. Maar hoe maakt de beknelde vinger emoji verbinding met de Hallyu of Koreaanse culturele golf? Dit komt omdat de beknelde vingers Emoji ook werkt als een Koreaans hartsymbool. De Koreaanse boodschap van liefde handgebaar Veel mensen zijn het nabootsen op foto’s. Nu je dat weet, weet je wat het ook betekent … met het rollen van Twemoji 13.0, Twitter-gebruikers kunnen nu met de hand van de hand van hun vrienden, familie en geliefden tweeten!

Plus, ze zullen het ook in verschillende huidtinten kunnen doen, ook de geknepen vingers Emoji komt in huidvarianten zoals lichte huidtoon en middellange huidtoon. Andere varianten zijn de middelgrote huidtoon, middellange donkere huidtoon en donkere huidtoon.

Anatomy-gebaseerde emojis

Twee anatomie-gebaseerde emoji’s brachten opwinding naar de wereld van Twitter-gebruikers. Dit zijn de longemoji en het hartemoji. Massachusetts-gebaseerde artsen Dr. Shuhan Hij en Dr Christian Kamkoff gooiden de Lung Emoji om het bewustzijn te vergroten over de gezondheid van de luchtwegen.
Terwijl de backstory van het hart Emoji nog onbekend is, is het niet interessant om te weten dat wanneer je iemand een tweet stuurt die zegt dat je van ze houdt en je je hart geeft, je kunt het nu op een meer grafische manier doen!?

Mensen emojis

Doorgaan naar de categorie People of the Twemoji 13.0 Sub-Group, zijn 8 nieuwe emojis toegevoegd in deze update. Uit deze 8 Emojis Seven Support Skin Tone-modifiers. Vier van de acht emoji’s zijn gender-inclusive-symbolen, namelijk de MX Claus Emoji, een gender-inclusive-versie van Santa Claus, man met sluier emoji, een illustratie van een man met een witte sluier en een witte jurk met een band van parels op Top van zijn hoofd, persoon voedende baby, een afbeelding van een geslachtloze persoon met een babyfles, die zijn of haar baby voedt, en een man die baby voedt, een mannelijke variant van de persoon die baby emoji voedt.
De andere emoji’s onder de categorie People-categorie om uit te rollen als onderdeel van de Twemoji 13.0-update zijn de Ninja Emoji en een vrouw met Slue Emoji. Andere emoji’s zijn de vrouw die baby voedt, en mensen die emojis knuffelen.

Dieren en natuur Emojis

Wat betreft de categorie Dieren en Natuur, zijn er 12 nieuwe Animal Emoji’s en één veeremoji in Twemoji 13.0. In willekeurige volgorde zijn ze de zwarte kat, mammoet, bizon, bever, dodo, veer, zegel, kever, kakkerlak, vlieg en worm. Wat interessant is in deze groep zijn de combinatie van twee emojis aanwezig in de zwarte kat en ijsbeer symbolen. Nieuwe zero-breedte schrijnwerkersequenties werden gebruikt om deze symbolen te maken.

Eten en drinken emojis

Er zijn acht nieuw eten en drinken Emojis in Twemoji 13.0. Inbegrepen in de lijst is de populaire en zeer gevraagde bubble-thee emoji.
Afgezien van de bubble Tea Emoji, zullen Twitter-fans nu ook Olive, Bosberries en Flatbread Emojis in je tweets kunnen opnemen. Dit is heel goed nieuws voor al je foodies! Ik weet het niet van jou, maar die lijst heeft me ook dertig en hongerig gekregen!

Diversen Emojis
De grootste groep in de Twemoji 13.0-uitrol is de diverse categorie. Onder deze categorie zijn de 32 nieuwe emoji’s die passen in de brede categorieën natuur, symbolen en verschillende objecten.

Alles voor je tweetingplezier, ze zijn in geen enkele willekeurige volgorde, de boemerang, lift, pinata, grafsteen, plakkaat, tandenborstel, emmer, muisval en plunjer emojis. Andere emojis onder deze categorie zijn het venster, spiegel, ladder, haak, schroevendraaier, timmerwerkzaag, potplant, rock emojis. Bovenop zijn dat het hout, hut, pick-up truck, roller skate en toverstaf Emojis.
Om toe te voegen zijn de nestelende poppen, naaiende naald, knoop, thong sandaal en militaire helm emojis. Afronding van de lijst zijn de accordeon, lange drum en munt emojis.
We weten dat jullie allemaal net zo opgewonden zijn als we gaan over de nieuwe Emojis-set om de verschillende platforms van Twitter in te vullen. In de komende dagen en weken zie je Twemoji 13.0-ondersteuning op de officiële Twitter-website. Als u echter een IOS-apparaat bezit, verschijnt de nieuwe emoji’s waarschijnlijk wanneer Apple een iOS-update binnen het jaar vrijgeeft. Ondertussen, voor de Android-gebruikers, als uw TWEMOJI-optie niet beschikbaar is binnen uw Twitter-app, kunt u handmatig naar de mobiele site van Twitter gaan om de nieuwe batch emoji’s te bekijken en te gebruiken.

Conclusie

Zoals we allemaal verschuiven en aanpassen aan deze onbekende wereld waarin we nu leven, doen sociale media-apps zoals Twitter hun best om de overgang een beetje comfortabeler voor iedereen te maken.
Dat gezegd hebbende, we hopen dat Twitter binnenkort meer van dit soort dingen kan doen. Terwijl we moeite hebben om zich aan te passen aan de normen van sociale afstand, en de pijn van lichamelijk afgezien van elkaar, kunnen communiceren met onze bazen, geliefden, en collega’s door de wonderen van technologie een manier om deze pandemie door te helpen zien .

Search Emojis: