📣 Digitale verhalen vertellende hacks: haak je online publiek met 😂 emojis, 📷 flipagram en andere cool 📢 communicatiemiddelen

Iedereen heeft een verhaal te vertellen, een levensles om les te geven. Rond elke hoek is een geweldig verhaal dat te verteld worden. En als het eenmaal is gedeeld, weet niemand de impact die het zal hebben! Hoe vaak hebben we dingen uit een nieuw perspectief gezien na het leren over het verhaal van iemand anders, of we het online lezen, of het persoonlijk horen?

Wanneer iemand een verhaal aan ons deelt, reageren we vaak door een emoji te delen om anderen te laten zien hoe we ons voelen. Het verhaal van iemand anders hoort, verandert ons op de een of andere manier, of we het beseffen of niet. Wanneer we het leuk vinden wat we horen, zetten we meestal een symbool als een ❤️ hartemoji na het lezen van het verhaal. Als het ons aan het lachen maakt, zetten we een symbool op vergelijkbaar met een 🤣 lachende emoji. Aan de andere kant, wanneer we op dit moment niets te zeggen hebben, zal het grootste deel van de tijd de 🤷 schouders ophalen. Dat is de impact van grote verhalen.
Wist u het verhaal de oudste manier om een ​​bericht te leveren? Onze voorouders gebruikten het om de geschiedenis te bewaren, het tekenen van afbeeldingen op grotwanden om hun verhalen te ondersteunen. Tegenwoordig krijgt verhalen de vorm van interactieve media.

Digitale verhalen vertellen

Dankzij de vooruitgang in technologie, verkennen we niet alleen verhalen uit geschiedenis of wetenschap, we zien in realtime in elkaars persoonlijke leven. Op dit moment! Met de hulp van sociale media zijn we het nieuwe ras van digitale verhalenvertellers geworden. Wij zijn allemaal digitale verhalenvertellers en we doen digitale verhalen.
Digital Storytelling is de kunst van het vertellen van verhalen met behulp van technologie. Aangezien digitale verhalen blijft stijgen als een krachtige communicatietool, helpen steeds meer apps verhalenvertellers hun gedachten delen op creatieve en inspirerende manieren.
In de volgende secties gaan we vandaag over enkele van de meest populaire digitale verhalen-apps, te beginnen met Flipagram.

Flipagram

Gelanceerd als een gratis app in november 2013, is de missie van Flipagram om iedereen een platform te geven om krachtige digitale verhalen, visuele verhalen die informeren, entertainen en inspireren te maken en te delen.
Met meer dan 200 miljoen mensen zijn al flipsters (de naam gegeven aan gebruikers van Flipagram), het is moeilijk om deze juggernaut van een social-mediaplatform te negeren. Ja, het is nu een social media-platform! Flipagram is snel een go-to-to-communicatie geworden voor beïnvloeders, makers, artiesten en gebruikers. Als u krachtige digitale verhalen wilt delen, weet u waar te gaan … Flipagram!

Waarom houden zoveel gebruikers van Flipagram? Een van de meest populaire functies heeft te maken met muziek. Ja, Muziek! Flipagram biedt gratis toegang tot miljoenen liedjes! Bovendien werkt het met bijna alle apparaten en wordt verkocht in meer dan 100 landen! Flipagram-app is beschikbaar op iOS-, Android- en Windows-platforms.

Kenmerken van Flipagram
Is Flipagram voor jou? Bekijk de andere functies van de app om u te helpen met die beslissing:
– Maak diavoorstellingen met achtergrondmuziek.
– Maak collages met meerdere foto’s.
– Voeg leuke ontwerpen toe aan foto’s en collages om ze een persoonlijk tintje te geven
– Verbluffende filters.
– Gewas en roteer afbeeldingen die in video’s worden gebruikt.
– Deel wat u online maakt, zodat andere mensen uw werk kunnen beoordelen.
– deel je verhaal via een privébericht naar een andere Flipster
– Krijg meer likes als je openbare flipagrammen flipt.
– Privacybeheersing van elk flipagram dat u maakt.
– inspiratie nodig? Ga door Flipagram’s verschillende kanalen om meer inhoud te vinden.
– Bekijk andere flipagram door het gebruik van hashtags.
– Bekijk Flipagram’s meest geliefde kunstenaars en de foto’s van Flipagram.
– Delen naar andere apps zoals Facebook, Instagram, Twitter etc.
– Voeg gratis muziek toe aan je flipagrammen!
– Voeg emoji’s toe aan je video’s!
Een online gesprek is nooit compleet zonder een emoji hier of een emoji daar, en omdat je met andere mensen online praat met de Flipagrams die je maakt, zou het echt raar zijn om emojis niet te omvatten, toch?

Voeg emojis toe aan je flipagram
1. Download de apps Flipagram en Photogrid.
2. Haal de emoji’s, je wilt toevoegen. Dit doen is heel gemakkelijk – ga naar Emojiguide. Zodra u daar bent, typt u de Emoji die u op de zoekbalk wilt gebruiken.
3. Wacht op de resultaten en ga vervolgens naar de pagina van de emoji die u gebruikt.
4. Kopieer en plak de emoji en sla deze op aan je telefoon. We raden aan dat je alle emoji’s in één galerij hebt geplaatst, het zal gemakkelijker voor je zijn om ze te gebruiken in de volgende stappen.
5. Kies de foto’s op basis van hoe u wilt dat ze in Flipagram verschijnen.
6. Zet je foto’s en emoji’s samen in één galerij. Doe net alsof je een directeur bent. Denk aan hoe je wilt dat ze in je flipagram verschijnen.
7. Ga naar Flipagram. Druk op de rode knop met een kruis erop. Het is onderaan het scherm.
8. Ga naar de galerij met de foto’s en emoji’s en selecteer de foto’s en emoji’s in de volgorde waarin u wilt dat ze verschijnen en verplaats ze vervolgens allemaal naar Flipagram.
9. Zodra ze allemaal in Flipagram zijn, tikt u op Volgende, het staat aan het rechterbovenhoek van het scherm.
10. Je ziet een scherm met de woorden muziek, snelheid en effecten onderaan. De woordmuziek heeft een muzikale noot erboven, het woord snelheid zal een afbeelding hebben die eruit ziet als een ring erboven, en het woordeffecten hebben twee cirkels erboven.
11. Pas de snelheid aan op basis van hoe u uw foto’s en emojis wilt verplaatsen in uw video.
12. Druk op het muziekteken. Typ het nummer dat u in de zoekbalk aan de onderkant van het scherm wilt toevoegen.
13. Kies een nummer en pak welk deel van het nummer dat u op de achtergrond van uw Flipagram wilt spelen. Er verschijnt een muziekbalk onderaan uw scherm. Je kunt gewoon heen en weer schakelen.
14. Laten we verder gaan met de effecten. Kies een filter en tik vervolgens op Gereed.
15. Let op om ervoor te zorgen dat het eruit ziet hoe je het wilt kijken.
16. Wanneer u klaar bent, drukt u op Volgende in de bovenhoek.
17. Je ziet een laadbord. Wacht tot het laadt.
18. Druk op Uploaden, wacht tot u kunt uploaden.
19. Nadat het uploadproces is voltooid, klikt u op de drie knoppen aan de rechterkant van het scherm. Deel, opslaan naar apparaat, kopieer de aandelenkoppeling, het bewerken van bijschrift en toon op profieltabbladen verschijnt.
20. Tik op Opslaan naar apparaat. Wacht tot het opslaat.
21. Trek het Flipagram uit dat u zojuist hebt opgeslagen en upload deze naar uw account!

Maak Emoji-video’s met Flipagram
Halloween

Gebruik de 🎃 Pumpkin Emoji, de 💀skull emoji en het 🖤 Black Heart Emoji om een ​​Halloween-geïnspireerd flipagram te maken! Sinds Halloween komt erop, waarom dan geen cool flipagram van jou in je Halloween-kostuum met wat coole muziek spelen op de achtergrond zoals Thriller door Michael Jackson of het iconische ghostbusters-thema?
Verjaardag

Geef je BFF iets speciaals en heel anders voor haar verjaardag dit jaar! Vertel haar dat ze een Kween is door haar samen met een flipagram van al je foto’s samen te brengen. Neem de 👑 Crown Emoji (natuurlijk), samen met andere details van de persoonlijkheid van je bestie, zoals als ze in fotografie is, plaats de 📷 camera emoji, als ze van een zonnebril houdt, maar beter een 🕶️ zonnebril emoji in je vid, of als ze dat is Heb een groene duim, post foto’s van je vriend met een 🌻flower emoji. Zorg ervoor dat haar favoriete nummers ook op de achtergrond spelen!

Flipagram van de maand
Het vers houden van je sociale media-feed kan een constante strijd zijn. Je moet altijd op je tenen zijn, dingen opsporen, het creëren van hoogwaardige inhoud. Als u niet de tijd of de bronnen hebt om uw eigen video’s helemaal te schieten, zijn er tal van manieren om een ​​boeiende voeding te maken met een coole esthetiek met het gebruik van Flipagram!
Waarom maak je de afgelopen 30 dagen geen flipagram van de maand met belangrijke momenten in je leven? Maak het leuk en betrekbaar en relatable- zelfs een vleugje humor kan betrokkenheid en aandelen vonken, zoals het plaatsen van een foto van de muffins die je hebt gebakken, zelfs als het verkeerd bleef.
Plaats ook een 🤦♂️facepalm emoji of een 😂 lachende huilende emoji om wat humor toe te voegen. Vergeet niet om grappige achtergrondmuziek op te nemen – zet dat alles in, we zijn er zeker van dat het een hit met je volgers zal zijn!
Welk bericht u ook wilt verzenden, onthoud dat het consistent moet zijn met uw merk. Als je jezelf wilt projecteren als een stijlvolle New Yorker, moet je misschien niet de 💩poop emoji een tweede lach geven, zelfs als je probeert jezelf te verdedigen. Krijg je mijn drift?

Flipagram Downsides
Flipagram is erg leuk, maar het heeft ook zijn eigen nadelen. Als je een perfectionist bent met je video’s, zou het je van tijd tot tijd kunnen teleurstellen omdat overgangen tussen foto’s springen kunnen zijn. Sommige gebruikers klagen ook over de vooraf ingestelde muzikale clips-muziek die wordt aangeboden door Flipagram, de aangeboden muziek is alleen beschikbaar in clips van 30 seconden, hoewel u gebruikers hun eigen clips kunnen uploaden als ze willen.
Als het goed met flipagram is, dan is dat geweldig! Maar als die beperkingen dealbrekers voor u zijn, zijn er tonnen andere apps in de markt om bij uw stijl te passen, en we zouden meer dan blij zijn om u alles over hen te vertellen.

Vivavideo

Altijd onderweg? Dan heb je een app nodig die je kan bijhouden! Als snelheid een grote zorg is met ViVavideo, hoef je nooit te klagen over hoe langzaam je app is. Je kunt iets schieten, bewerken en het bijna meteen delen!
VIVAVEEO wordt geleverd met eenvoudig gebruik van videobewerkingshulpmiddelen zoals videobronnen, snijden, samenvoegen en kopiëren / dupliceren. Het heeft ook geavanceerde videobewerkingsfuncties zoals video-achteruit, de grootte, het afspelen, de achtergrond van de achtergrond en de aanpassing van de video-audiosnelheid. Vertrouwen wanneer we zeggen, het is onmogelijk om je innerlijke Steven Spielberg te kanaliseren elke keer dat je deze baby zweeft!

Maar wacht, er is meer! Dat is niet alle VIVAVEO kan voor u doen. Het is niet ’s werelds meest gedownloade videobewerkingsapp (500 miljoen downloads en tellen!), Voor niets. De app stelt gebruikers in staat om slanke en prachtige video’s te maken door het gebruik van andere coole functies zoals foto-diavoorstellingen, filters, thema’s enz. Plus, mini-tutorials verschijnen wanneer u eerst een hulpmiddel gebruikt om u uit te leggen hoe zij werken. Een zeer gebruikelijke functie voor de niet zo techie.

Kenmerken van ViVavideo
– Slideshow Maker: Draai uw foto’s in diavoorstellingen door tekstkunst en geanimeerde tekst toe te voegen
– Hulpmiddelen voor videobewerking: Trim, Crop, Loop, Samenvoegen of Dupliceren Videoclips
– Videobewerkingseffecten: meer dan 1000 effecten inclusief geanimeerde teksten en lettertypen, GIPHY-videostickers, enz
– Een muziekbibliotheek vol nummers die overeenkomen met je video’s variërend van pop, naar rock en andere genres.
– Delen op sociale media: u kunt uw video’s rechtstreeks delen aan al uw sociale media-accounts zoals Facebook en Instagram! Wilt u opslaan wat u op uw apparaat hebt gemaakt? Ga gewoon naar het exportgedeelte van de app.
– Vivaplanet: Maak vrienden met andere ViVavideo-liefhebbers! U kunt uw inhoud delen met andere gebruikers en veel volgers winnen.
Als je creatief wilt worden met je inhoud, is Vivavideo de weg om te gaan! Er is een hoop thema’s, effecten, achtergronden en lettertypen om uit te kiezen. Als emoji-liefhebbers, wat heb er echt onze aandacht gekregen, hoe gemakkelijk het was om emojis en stickers op te nemen in je foto’s en video’s. In feite kostte het ons slechts een paar minuten om het te doen!

Voeg emoji’s toe aan je vivavideo vids
1. Open uw app. Ga naar de sectie Effects. Het is onderaan je scherm.
2. Klik op de woorden Alles zien. Het is aan het onderste linkerdeel van je scherm.
3. Zie je een oranje rechthoek met de woorden nieuwe transitie erin? Dan ben je op de goede weg!
4. Scroll naar beneden totdat u het gedeelte Sticker ziet. Tik op de Emoji geschreven in het wit. Je ziet veel rijen geanimeerde emoji’s!
5. Klik op de gewenste emoji en klik vervolgens op Gebruik rechtsonder op het scherm.
6. Het brengt u naar de foto- en videogalerij van uw telefoon.
7. Tik op de foto of video waarnaar u een Emoji wilt toevoegen, tik vervolgens op Volgende.
8. De emoji zal in een witte doos zijn. Welk deel van de foto of video wil je dat de Emoji verschijnt? Verplaats de witte doos naar dat gebied.
9. Tik op de witte pijl linksonder van het scherm om een ​​voorbeeld van uw werk te bekijken.
10. Tevreden? Klik op het witte vinkje onder aan het scherm om uw werk op te slaan.
11. U ziet dan een scherm met thema, muziek, opties, clipwerking, tekst en fx en filter. Kies gewoon het thema, muziek en filter dat u wilt.
12. Klik op Opslaan in het rechterbovenhoek van uw scherm.
13. Kies een exportgrootte: HD 720P, Full HD 1080P, NORML 480P of GIF.
14. Wacht tot het scherm zegt: opgeslagen op album en tocht.
15. Deel je kunstwerk met je familie en vrienden! Tik op de knoppen Social Media onder aan uw scherm om te delen met Facebook, Instagram, Twitter, enz.

Maak emoji-verhalen met ViVavideo
Fangirl
Heb je een verzameling muziekkleding en muziekmerchandise uit de duizenden kunstenaars, bands en groepen waar je van houdt? Waarom neemt u geen foto’s, video’s, plaats ze allemaal samen en maak er een leuke video-montage uit? Jazz het met een Groovy 🎶 Muziek Emoji in je bericht! Houd de goede vibes die stromen door een 😊 smile emoji en een 💋 kus emoji daar in.
Same Day Edit – Social Media Style

We weten wat een edit van dezelfde dag is, het is een bewerking door een bekwaam bewerkteam op de dag van een bepaalde gebeurtenis. Het bewerkte team maakt tijdens het evenement foto’s en video’s en brengt ze vervolgens op de dag van het evenement.
Wie zegt dat je niet hetzelfde kunt doen? Waarom je je bewerkingsvaardigheden niet oefenen door foto’s en video’s van een evenement te maken waarin je gaat met de app Viveravideo? Je zult zeker iets nieuws brengen in de tafel – Vivavideo wordt geleverd met een hoop filters, koele effecten en geanimeerde tekst, functies waarvan een traditionele DLSR-camera niet veel heeft.
Probeer echter niet te ver daar mee mee te gaan. Als het evenement niet zo formeel is, zoals misschien een casual verjaardagsfeestje van een goede vriend, omvatten leuke emoji’s in je foto’s en vids. Symbolen zoals de 😆 lach Emoji, of 😉 Wink Emoji zijn perfect, maar 💩poop emoji – misschien niet. Verleer weg van emoji’s die gemengde reacties kunnen geven, en het komt goed.
Daling
Wie zegt dat de enige manier om de val te vieren is door buiten te gaan? Er zijn veel manieren om te genieten van het herfstseizoen in het comfort van iemands huis – je kunt pompoenen snijden of je plaats versieren in seizoensgebonden tinten van oranje, geel en bruin.
En terwijl je erbij bent, waarom dan niet documenteren! Probeer ViVavideo’s Morandi of Kira-filter om je foto’s warme, rijke herfst tonen te geven, of als je een fall-geïnspireerd gevoel wilt geven aan al je foto’s, het achtergrondgedeelte van de app. Tijdens het werken aan onze herfstverhalen, gooide we over de achtergrond van de herfst gebladerte, de woestijnachtergrond en de opvallende maar eenvoudige gewone houten achtergrond. We zijn er zeker van dat je dat ook zult doen!
Terwijl je door de app gaat, zie je veel bonusfuncties die alleen toegankelijk zijn door te upgraden. Wanneer u gebruik maakt van het VIP-lidmaatschap, kunt u alle thema’s gebruiken, het ViVavideo-watermerk verwijderen, video’s uploaden langer dan 5 minuten, en nog veel meer! U hebt $ 6,50 per maand of $ 31,60 per jaar in rekening gebracht. Sommige mensen zien dit als een groot nadeel. We zeggen, als je het kunt betalen, en je denkt dat het je online verhalen echt zal helpen, ga ervoor!

Meipai

Ben je een girly-meisje? Heb je thuis meer roze en paarse dingen dan je kunt tellen? Ben je gek op kleding en make-up?
Als je al die dozen aanklikt, we zijn er vrij zeker van dat je van meipai zult houden. MEIPAI is een app bij het delen van video’s die is gemaakt door Meitu, een technisch bedrijf dat het best bekend is om zijn Selfie-Specialty Smartphones and Image Editing-apps.
MEIPAI werd in 2014 gelanceerd en werd al snel erg populair. In feite had in juni 2017 152 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.
In de App Store wordt Mipai beschreven als een “veilige en vriendelijke videocommunity voor vrouwen om hun leven te delen.” Het beschrijft MEIPAI ook als een ‘verzamelplaats voor vriendinnen, een plek waar je kunt chatten met andere meisjes, zoekoplossingen voor je problemen, luisteren naar elkaar en deel in elkaars interesses. Alles wat je wilt zeggen, alles wat je wilt leren, alles wat je wilt zien is hier. ”
Het volstaat om te zeggen, je zult geen crashende auto-filters of voetbalveldachtergronden op MEIPAI vinden. Denk aan thema’s en effecten met helden, schurken, feeën en prinsessen.
Als je in die soorten dingen bent, dan is Mipai voor jou, en we zijn er zeker van dat je er plezier mee zult hebben! MEIPAI kan een rauwe mobiele video in een prachtige muziekvideo, korte video of klassieke film draaien met de meisjesachtige emojis, tekst, geluid en muziek! Geweldig voor kinderen, maar we kunnen ook denken aan andere volwassenen die graag hiermee willen experimenteren!
Als dat uw interesse heeft gewekt, bekijk dan een volledige lijst van MEIPAI’s functies hieronder.

Kenmerken van Mipai
– 50 video-effecten
– 12 filters
– Vijf minuten opnametijd
– 100 muziekklemmen om uit te kiezen
– Functie Functie en leuke videosjablonen om uw verhalen te speciëren
– Voeg Emojis en Emoticons snel en gemakkelijk toe aan foto’s!
– Maak verbinding met gebruikers die dezelfde inhoud delen als de jouwe! Wanneer u de app opent, ziet u een zoekbalk bovenop. Typ de inhoud of onderwerpen die u wilt weten over, en u wordt onmiddellijk geleid tot andere gebruikers die het delen van de livestream eroverheen delen!
– Live Stream-video’s gecategoriseerd onder hete, live, grappige bonen, dans, muziek, eten en make-up
– Populaire merken zoals L’Oreal, Disney, Maybelline, Snickers, Elle, Victoria’s Secret en Adidas hebben campagnes op de apps uitgevoerd.
Vergelijkbaar met wat we in de vorige apps hebben geoefend, probeerden we Emojis toe te voegen aan onze foto’s en video’s, en we hadden helemaal geen problemen toen we het deden!
Kijk zelf maar. Bekijk de stapsgewijze handleiding die we hieronder hebben gemaakt.

Voeg emoji’s toe aan uw MEIPAI-foto’s
1. Ga naar de app. Klik op de Pink-knop hieronder. U wordt gevraagd om te kiezen tussen foto en video.
2. Tik op de foto en neem de foto. Als de foto in de galerij van uw apparaat bevindt, klikt u op Albums helemaal rechts van het scherm. Je zult het niet missen, het is een geel vierkant met een foto van een clapperboard erop.
3. Je ziet de video’s van video’s en foto’s van je telefoon.
4. Klik op de pagina Photo Editing op wanneer u een emoji aan de foto wilt toevoegen of klik op de knop “Emoji toevoegen” om naar de pagina Emoticon-optellen te gaan.
5. Kies een uitdrukking en voer vervolgens de tekst in, het is klaar! Vergeet niet om op de opnameknop in de rechter benedenhoek te klikken en over te schakelen naar de opnamemodus om uw stem op te nemen.

Voeg emoji’s toe aan je Mipai-video’s
1. Ga naar de app. Klik op de Pink-knop hieronder. Kies tussen foto en video. Tik op Video.
2. Tik op Video en neem de video. Als de video is opgeslagen in de galerij van je telefoon? Klik vervolgens op albums helemaal rechts van het scherm. Je zult het niet missen, het is een geel vierkant met een foto van een clapperboard erop.
3. Tik op de video waarvoor u een Emoji wilt toevoegen, klik vervolgens op Volgende.
4. U ziet een lijst met functies onder de video. Tik op T.
5. Er verschijnt een tekstvak. Voeg de Emoji in het tekstvak toe. Tik op de zwarte vinkje rechtsonder op het scherm.
6. Voeg andere effecten toe zoals muziek, filters, enz.
7. Sla het op als een concept of upload deze naar uw MEIPAI-profiel of sociale media-accounts. U bent klaar!

Maak Emoji-verhalen met behulp van Mipai
Fashionista vrijdag
Wilt u uw betrokkenheid van sociale media laten groeien? Post relevante inhoud met hashtags voor elke dag van de week! Waarom zou u bijvoorbeeld geen Fashionista vrijdag! Maak een video van jezelf in verschillende looks. Draag dingen die mensen zelden zien dragen – als je die cowboyhoed in tijden niet hebt gedragen, nu is het type om het uit te slaan! Zet een 🤠 cowboy emoji aan de bovenkant of onderkant van het scherm om uw inhoud op te slaan en toe te voegen aan de cowboy-look!
Tutor me
Video wordt snel het type van de inhoud voor het genereren van aangrijping op sociale media. Overal waar je gaat, zie je mensen video’s op Instagram, Twitter, Facebook, enz. Maar als je echt de aandacht van mensen wilt vangen, is video-tutorials een goede manier om te gaan.
Video uitleg

Waarom video-tutorials? Tutorials hebben het duidelijke voordeel dat het onmiddellijk waardevol en bruikbaar is voor uw doelgroep. Ze hoeven niet lang te zijn, iets zo kort is als 30 seconden goed genoeg is.
Je kunt de video met je camera opnemen en Mipai gebruiken om filters, tekst, frames en speciale effecten zoals Emojis toe te voegen. Probeer uw inhoud zo upbeat mogelijk te houden. Je hebt tenslotte maar een paar seconden om de aandacht van mensen te vangen, dus probeer een beetje de 😥sad emoji of 😔pensive emoji af te leggen, tenzij je ze humorously gebruikt.

Dubsmash

Als MEIPAI de perfecte app is voor Girly Girls, geloven we, met heel onze harten, Dubsmash is voor alle popcultuurjunkies in de wereld. Het is een leuke app waarmee u video’s van uzelf lip-synchronisatie kunt maken voor clips van populaire nummers, films, tv-programma’s en speelt. Zelfs een paar minuten wordt je je favoriete zanger of tv, filmpersonage!
Bovendien heb je nooit meer mensen meer om te kopiëren, omdat Dubsmash constant zijn enorme selectie van citaten van films, tv-serie, webserie en speelt aan het updaten!
Dubsmash werkt heel eenvoudig. Kies uit een van de duizenden audiobestanden die in de app beschikbaar zijn, luister aandachtig, schakel je camera aan en begin met kopiëren wat je hoort! Zodra u klaar bent, kunt u de clip downloaden en delen op uw apparaat of plaatsen naar al uw accounts van sociale media.
Wil je Dubsmash eens proberen? Bekijk enkele van de beste functies van de app.

Kenmerken van Dubsmash
– Combineerde inhoud. Zodra u zich aanmeldt, abonneren gebruikers zich op hashtags gerelateerd aan hun interesses, zoals #koeking, #comedy, #Sports, enz.
– Bekijk de meest populaire video’s op de trending-feed.
– Voeg emoji’s, effecten, tekst, filters en stickers toe om uw video’s opvallen.
– Ontdek wat er om je heen gebeurt via het tabblad Explore.
– Collega-Dubsmash-gebruikers willen graag en reageer op je video’s.
– Sla uw favoriete geluiden, video’s en publieke en privéposten op uw Dubsmash-profiel op.
– Bericht andere Dubsmash-gebruikers via de app
– Toegang tot Dubsmash’s Massive Collection of Quotes van tv, films, enz.
– Deel uw Dubsmash-video’s Off-platform naar Social Media Platforms Facebook, Instagram, Twitter en meer!
Klaar om indruk te maken op je familie en vrienden met je leuke lip Sync Soundbitbites? We weten hoe opgewonden je bent, maar houd even vast!

Voeg emoji’s toe aan je dubs
Voordat je je bieber of Arianna op krijgt, kijk dan uit hoe je emoji’s en andere effecten aan je vids toevoegen om ze nog spannender te maken!
Volg onze gratis, eenvoudige, stapsgewijze handleiding om te leren hoe:
1. Download de app. De app is beschikbaar op iOS- en Android-apparaten.
2. Na installatie vraagt ​​de app u om taalvoorkeur. Denk goed na, de app zal gebruiken wat je antwoordt om geluiden voor je dubs te suggereren.
3. Bij het maken van je Dubsmash-video is het eerste wat je nodig hebt, het juiste geluid. Je hebt daar geen problemen mee, Dubsmash heeft zo’n grote geluidsbibliotheek, we zijn er vrij zeker van dat je iets zult vinden! Zoek eenvoudig naar het geluid van een bepaalde acteur, film of song enz. Je kunt de geluiden van verschillende dieren, stripfiguren en zelfs geluiden kiezen op basis van stemmingen – grappig, romantisch, verdrietig, enz.
4. Maak je soundboard. Voeg de nummers toe die je leuk vindt in je soundboard. Als u uw eigen geluid wilt maken, kunt u er een opnemen en hier opslaan of de clip uploaden van de mediabibliotheek van uw telefoon.
5. Maak je dub. Maak je geen zorgen als je het niet de eerste keer rond spijkert. Blijf gewoon aan het oefenen, je zult er uiteindelijk aan wennen. De standaardcamera van de app is een selfie-camera, maar je kunt het veranderen in een achterste camera door op de witte rechthoek te tikken op de rechterbovenhoek van het scherm.
6. Voeg emojis en tekst toe aan je dub. Dit is heel eenvoudig om te doen, klik gewoon op het AA-pictogram boven aan uw scherm om tekst te plaatsen of tik op de smiley om emoji’s in te voegen.
7. Zodra uw DUBSMASH-video klaar is, kunt u deze downloaden en opslaan op uw apparaat of op uw sociale media-accounts delen.

Dubsmash het met emojis
Filmmagie
Dubsmash een lijn van je favoriete film. Nadat u het hebt opgenomen, voegt u een geschikte emoji toe aan uw dubbeld om het thema te markeren en de video veel aantrekkelijker te maken.
Onthoud bijvoorbeeld de iconische lijn van “Notting Hill?” “Ik ben gewoon een meisje, staat voor een jongen, die hem vraagt ​​om van haar te houden. ‘ Waarom niet een ❤️ hart emoji of een 🥺 pleiten Emoji op je DUB voor een meer dramatisch effect? Synchroniseer het thema van de lijn dat u nabootst met de kleur en type Emoji. Je volgers zullen er dol op zijn!
DUBSMASH DUO

Of trio terwijl je erbij bent! De meeste gebruikers produceren solo-dubs, maar er is geen reden waarom je geen dubbeld kunt maken met gezinnen en vrienden! Hoe meer, de MERRIER, toch? Verzamel enkele van je favoriete lijnen uit films of tv-serie over vrienden, roep een bestie of twee op en heb er gewoon plezier mee!
Films en tv-shows over vriendschap
Mean Girls, Clueless en Gossip Girl zijn een paar films en tv-shows speciaal op hun eigen manier, en ze verdienen het om opnieuw te worden gehaald en opnieuw te zijn met een speciaal persoon. Dus als je op zoek bent naar een excuus om uit te reiken naar een vriend met wie je bent verloren, is het nu een geweldige tijd om dat te doen.
Voordat u het op uw Dubsmash-profiel post, waarom voeg dan geen enkele leuke emoji’s toe om extra betekenis te nemen en op uw video te verblijven? Misschien een 👊oncoming fist emoji of 🙌raising hands emoji om solidariteit te tonen? Zoals altijd is de vloer van jou!

Animoto

Een van de meest frustrerende dingen om op uw apparaat te zien is het uiterlijk van een waarschuwing waarin staat dat het geheugen van uw apparaat vol is. 99 procent van de tijd dat de culprit een opslaghoogging-app of -software is.
Verrassing, verrassing! Je hoeft je geen zorgen te maken over dat met Animoto. Animoto is een cloud-gebaseerde video-creatie-service die video van foto’s, videoclips en muziek produceert en verandert in diavoorstellingen en webgebaseerde presentaties.

Cloud-gebaseerde technologie
Het is gratis beschikbaar in zowel online als mobiele platforms gratis en betaalde geüpgraded-accounts. Aangezien het een cloud-gebaseerde technologie is, wordt wat u met Animoto ook op internet wordt opgeslagen in plaats van op uw eigen computer. Is dat niet?
Dat is niet het enige dat cool is over Animoto. Veel van de gebruikers van de app houden van hoe u het kunt gebruiken op hun computer of vanuit het gemak van hun mobiele apparaat als een mobiele video-editor. Dit maakt het ideaal voor drukke ondernemers op de vlucht.
Heeft dat je onder de indruk laten? Waarom zien we dan niet de andere gratis functies van de app.

Kenmerken van Animoto
– Maak zoveel video’s als je wilt. Alles is mogelijk!
– Maak een video’s voor maximaal 20 minuten.
– tonnen coole aanpasbare sjablonen.
– Selecteer je eigen achtergrondmuziek. Kies uit Animoto’s Catalogus of Songs, allemaal gelicentieerd voor gebruik.
– Vertel je verhaal in vierkant, landschap en verticale beeldverhoudingen.
– Versier je video met opvallende emoji’s, geanimeerde teksteffecten en 30 kleurenstalen.

Voeg emojis toe aan je animoto-vids
Als je geanimeerde grafische afbeeldingen voor je video’s hebt vermeden omdat je denkt dat ze te moeilijk zijn om te creëren, zal Animoto dat voor jou veranderen. Jazzing-up je video’s is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Volg deze stappen om te leren hoe:
1. Meld u aan bij uw account. Kies een videodema. Kies een sjabloon die het project weerspiegelt dat u maakt. Is het een promo-video? Tutorial? Enzovoort.
2. Upload uw foto’s en videoclips. Wilt u meer foto’s toevoegen? Bekijk Animoto’s Getty Images Stock Bibliotheek. Er zijn meer dan 1 miljoen gratis clips en afbeeldingen om uit te kiezen. Zodra je hebt wat je wilt, sleept en laat het in je ruimte vallen.
3. Nu is het leuk! Krijg creatief met emojis, videostijlen, filters en lettertypen. U kunt ook kiezen uit de genoemde thema’s van Animoto.
4. Laatste maar niet het minst, kies je muziek van de catalogus van Animoto van Duizenden gelicentieerde liedjes.
5. Klik op de knop Afspelen linksonder van uw scherm om een ​​voorbeeld van uw video te bekijken. Wanneer u eindelijk tevreden bent met hoe het eruit ziet, klikt u op Exporteren en slaat uw voltooide video op.
6. Plaats uw video rechtstreeks vanuit Animoto naar uw sociale netwerken of download uw video als een HD-bestand om deze op uw website in te sluiten of deel deze via e-mail.
7. Animoto verwijdert nooit de video’s van zijn gebruikers, u kunt teruggaan naar de app, downloaden, bewerken of delen van uw opgeslagen video en opnieuw en opnieuw!

Jazz Up Your Animoto vids met emojis
Quotable citaten

Oké, we weten het. Quotable citaten kunnen cheesy zijn, maar als het correct is gedaan, kan het effectief zijn en kunnen resoneren met uw doelgroep. Met die gedachte gaan, omdat een van de sterkste functies van Animoto zijn prachtige sjablonen is, waarom niet je favoriete citaten plaatsen en een animoto-sjabloon als achtergrond gebruiken?
Relatable onderwerpen
Als u uw sociale media wilt verhogen na het plaatsen van citaten, raden we aan dat u zich concentreert op onderwerpen die velen kunnen verhouden om te worden verliefd, falen, werk, familie enz. Vergeet niet om een ​​emoji of twee te laten vallen om uw inhoud te laten vallen ! A 💔 Broken Heart Emoji aan het einde van een citaat over Heartbreak, of een 🍿 Popcorn Emoji als je offerte uit je favoriete film komt.
Win met emojis

Iedereen houdt van gratis spullen. Het vasthouden van wedstrijden op uw sociale media-accounts is een goede manier om uw inhoud op te pakken en uw verhaal te vertellen. Als u bijvoorbeeld hebt geleerd hoe u kunt koken, waarom geen kookgerei op uw sociale media-video’s weggeven? Vergeet niet om Emoji’s toe te voegen aan uw tekst om de aandacht op te vestigen. Als je het over eten hebt, zal een 🥣-schaal met voedsel emoji je inhoud zeker opfleuren.

Wondershare Filmorago

Wondershare Filmorago is een eenvoudige en leuke app die essentiële hulpmiddelen bevat die nodig zijn om een ​​prachtige video te maken. Met Filmorago kunt u veel magische effecten toevoegen aan uw video’s, zoals stickers, filters en u kunt uw screenshots en foto’s in video’s converteren terwijl u tekst en muziek toevoegt. Het is niet zo mooi als de andere hulpmiddelen, maar het heeft zijn eigen charme.

Wat we ook echt leuk vonden aan Filmorago is de niet-bestaande tijdslimiet, het heeft geen tijdslimiet op de lengte van de video die u kunt bewerken. Met deze tool kunt u uw online verhalen maken zolang u wilt dat ze zijn.
Kenmerken van Wondershare Filmorago
Bekijk hier de andere functies van de app:
– breed scala aan filters en overlays om u te helpen prachtige bewerkingen aan uw video te maken.
– royalty-vrije video-effecten, audiobestanden en voorraad video’s en afbeeldingen.
– breed scala aan filters en overlays om uw video’s aantrekkelijker te maken.
– eenvoudige sleep-en-drop-interface.
– Meer dan 100 coole visuele effecten.
– Snelheidsregeling – time-lapse en slow-motion-ondersteuning.
– In-house Wondershare Filmorago Video Editing Academy.
– Maandelijkse wedstrijden voor zijn leden
– Wondershare-experts zijn 24/7 beschikbaar om gebruikers te helpen.
Een klinkende klacht over de app is dat het geen effect of transitie-editor heeft. Dit is de enige functie die we voelen, ontbreekt; Hiermee zou deze app nog beter zijn. Maar het heeft veel andere coole dingen, zoals royalty-vrije muziek, coole visuele effecten, etc.

Voeg emoji’s toe aan je WondersGare-creaties
Over effecten gesproken, we gaven Wondershare een testrun en we probeerden Emojis aan onze video’s toe te voegen (omdat je weet, Emojis is leven), en uit alle apps is het proces van Wondershare sneller en preciezer dan de andere apps!
Waarom zie je jezelf niet? Kijk hoe we het hier deed:
1. Importeer een video. Klik op Volledige functiemodus.
2. Tik op Importeren, het staat aan het linkerbovenhoek van het scherm.
3. Klik op Mediabestanden importeren en plaats de video in.
4. Sleep het en laat deze naar het bewerkingsgedeelte onderaan het scherm.
5. Speel de video om te zien of het werkt.
6. Ga naar emojiguide.com. Sla de emoji op die je gebruikt.
7. Ga terug naar Filmora. Tik op Mediabestanden importeren.
8. Klik op de gewenste emoji. Voeg het toe aan de tijdlijnbewerking onderaan uw scherm.
9. Drag and drop the emoji to the small preview screen at the right of your computer screen. Adjust the size of the emoji.
10. Follow the same process if you want to add more emojis to your video!

Make Emoji Stories Using Wondershare Filmorago
Wonder Facts With Emojis

Just because they’re your followers does not mean they know everything about you. Some of your Facebook friends are people you’ve known for a year, while others you’ve known for 10 years! So why not even the playing field by creating a “25 Fun Facts About Me,” video with the Wondershare Filmorago?
Include at least one emoji per fact to give your content a cute twist, and to enhance what you’ll be talking about. For example, for fact number 2, if you want to say you love to dance, insert a 💃 Woman Dancing emoji, or if you enjoy gardening, add a 🌷 Tulip emoji, 🌺 Hibiscus emoji, or 🌸 Cherry Blossom emoji.
Make Your Daily Posts Wonderful

Sometimes, we focus so much on making beautiful posts; we forget about frequency! Don’t forget to update your followers with short but fun Wondershare videos about what’s happening with your life. Wondershare is so easy to use, we’re sure you’ll be able to post at least one video a day.
Before you end your video, to get more people looking at what you did, end it with “tag a friend,” blurb and an emoji at the end.
Tag A Friend

The more people tagged in your “Tag a friend” post, the more engagement the post will get! For example, if you worked out at the gym today, post a picture of yourself working out, maybe a quote or two, then end it with “Tag a friend who needs to hear this today,” along with a 🙌 Raising Hands emoji to virtually high-five or high-ten, (if you count all your fingers), your followers.

Conclusie

We hope the apps listed above can be of help to you. Some of them are like Flipagram, some of them are not. Some of them have an even better and larger base than Flipagram! If you’ve tried Flipagram, and didn’t like it, there are tons of video editing and photo video editing apps you can get your hands on. There will always be something for every occasion!
Choose The App That Fits

Before you start your app shopping, here’s a last word of advice – each app has its own niche, target audience, and set of unique features. In your search for the right app, make sure what it offers matches what you want.
And don’t forget to check if they work with emojis! Adding emojis makes your content more creative and catches people’s attention.
So, have you tried Flipagram, and did you like it? What other apps do you use to tell your stories? Let us know! Drop us a line through our Contact Us section.

Search Emojis: