๐Ÿ“ฃ Maak je klaar voor de goede oude dagen – Google’s Classic Emojis ๐Ÿณ Keer terug naar Android! ๐Ÿฃ

Nostalgie is een krachtig gevoel; Het is zoveel meer dan alleen maar op herinneringen. Nostalgische herinneringen zetten ons in een goed humeur, ze geven ons een groter gevoel voor behorende en een gevoel van veiligheid. Wanneer we nostalgisch voelen, verlangen we naar “de goede oude dagen”. Dit gevoel wordt soms geactiveerd door een afbeelding, een lied, soms zelfs een vertrouwde geur!

Google’s Classic Emojis comeback

Dit seizoen in quarantaine, emoji-liefhebbers worden geraakt door een golf van nostalgie, dankzij een epische aankondiging van Google. Je favoriete Google Classic Emojis komt terug! Afgelopen op 17 juli, als onderdeel van de World Emoji Day Celebration, heeft Google aangekondigd dat verschillende oudere, klassieke ontwerpen een terugkeer zullen maken naar het diersectie van het Android 11 Emoji-toetsenbord. Als je een oude Emoji-fan bent, (net als iedereen hier in Emojiguide), kunnen we je opwinding voelen, en om je de waarheid te vertellen, we zijn ook heel erg over.

Dier emojis
Dus dit is wat we kennen. Tot nu toe zijn alle symbolen in de Google Classic Emoji-set dieren. Seven Animal Emojis zal terugkeren. Sommige emoji’s hebben klassieke ontwerpen, terwijl anderen een mix zijn van huidige en klassieke illustraties. De klassieke en huidige combo werd opzettelijk gedaan om het fysieke uiterlijk van Emoji’s te verbeteren bij gebruik in de donkere modus van Android.
We vermelden ze hieronder voor u.
Schildpad emoji

Eerst op onze Google Classic Emojis-lijst is de ๐Ÿข Turtle Emoji. De ๐Ÿข Turtle gaat uit 2013 terug naar het zeer populaire ontwerp. Het laatste ๐Ÿข Turtle Emoji-ontwerp is van Android 10, de 17e versie van het Android Mobile-besturingssysteem. Het ontwerp is bijna een jaar oud, waar 3 september 2019 de datum van zijn release is.
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: de ๐Ÿข Turtle Emoji toont een full-bodied, donkergroene schildpad naar links. Het heeft witte randen rond de ogen en een zwarte grensoverzicht rondom zijn hele lichaam.
Aankomende klassieke ontwerp: dit najaar zal Google Google Android’s 2013 ๐Ÿข Turtle Emoji terugbrengen. 2013’s ๐Ÿข Turtle Emoji verschilt sterk uit de huidige versie. De schildpad is in een lichtere schaduw van groen en staat in een diagonale positie. Zijn ogen zijn rond en zwart, en zijn schelp is donkerder dan de rest van zijn lichaam.
Gebruik: In beide versies verwijst de emoji het dier zelf en wordt vaak gebruikt om traagheid te suggereren of erg traag te lopen.

Kikker emoji

Ten tweede op onze Google Classic Emojis-lijst is de ๐Ÿธ Frog Emoji. De ๐Ÿธ Frog Emoji keert terug naar de mollige versie van de chubby-chubby, 2013. In tegenstelling tot de ๐Ÿข Turtle Emoji en een ander dier Emojis, ging de ๐Ÿธ Frog Emoji slechts drie belangrijke updates door. Het kikkersymbool We zien nu uit Google Android 8.0 uitgebracht op 21 augustus 2017. In deze update maakte Google alle “Blob”, Smileys meer cirkelvormig in uiterlijk.
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: De ๐Ÿธ Frog Emoji is een illustratie van een kikker, een hopping-amfibie. Het is lichtgroen, met enorme ogen. De kikker staart naar voren. Zijn mond en neusgaten zijn enigszins open.
Aankomende klassieke ontwerp: dit najaar, Google Android’s 2013’s ๐Ÿธ Frog Emoji organiseert een comeback. Google Android’s 2013 ๐Ÿธ Frog Emoji wordt lichtgroen in kleur, met een bredere mond, bredere tong en ovale ogen.
Gebruik: de ๐Ÿธ Frog Emoji wordt vaak gebruikt in relatie tot het dier zelf, of wanneer u wilt zeggen: “Ik ben zo blij dat dit gebeurde,” op een ondeugende of brutale manier.

Hatching Chick Emoji

Het nemen van de derde plek in de Google Classic Emojis-lijst is de ๐Ÿฃ broedkuiken emoji. De ๐Ÿฃ Hatching Chick Emoji je zult verwachten dat deze herfst er anders uitkijkt van de vorige ontwerpen van Google Android. In termen van het fysieke uiterlijk is het het meest op de 2013 ๐Ÿฃ broedkuiken emoji, maar zonder zijn schelpstukjes die in de lucht vliegen.
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: de nieuwste ๐Ÿฃ Hatching Chick Emoji van Google werd voor het eerst vrijgegeven als onderdeel van Google Android 8.0 “Oreo.” Android 8.0 werd uitgebracht op 21 augustus 2017.
Aankomende klassieke ontwerp: Zoals eerder vermeld, zal de ๐Ÿฃ broedende kuiken emoji die deze herfst een comeback zal maken, lijken op de versie van 2013, maar zonder stukken in de lucht. Het zal een illustratie zijn van een oranje kuiken in een gebarsten ei. De ogen van de kuiken zijn zwart, zijn schelp is grijs, en zijn mond is diamantvormig.
Gebruik: Mensen gebruiken de ๐Ÿฃ broedkuiken emoji met een genegenheidstoon. Ze gebruiken deze Emoji ook in onderwerpen met betrekking tot pluimvee, eieren of lente of paasvieringen.

Varken gezicht emoji

Ten vierde op onze lijst van Google Classic Emojis is het lachende ๐Ÿท Pig Face Emoji, en het zal de eerste in zijn soort zijn! Net als de ๐Ÿฃ Hatching Chick Emoji, zal het ๐Ÿท Pig Face Emoji Google het loslaten als onderdeel van de klassieke Emojis-lijst vergelijkbaar zijn met de update van 2013, maar met een vriendelijke glimlach.
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: Google Android’s huidige ๐Ÿท Pig Face Emoji maakt ook deel uit van de 2669 Emoji’s die zijn opgenomen in de update van Android 8.0 en het werd ook vrijgegeven op 21 augustus 2017. Het ๐Ÿท Pig Face Emoji is gemakkelijk te herkennen. Het is een beeldverhaalillustratie van een varken die recht vooruit kijkt. Het gezicht is roze, het is gerichte oren en een neutrale uitdrukking. Ondertussen zijn de ogen en de neus van het varken zwart, terwijl de snuit donkerroze is.
Aankomende klassieke ontwerp: het ๐Ÿท Pig Face Emoji-onderdeel van Google’s Classic Emoji-lijst lijkt sterk op de versie van 2013, behalve deze keer dat het glimlacht. De snuit is roze, en de binnenkant van zijn oren worden gedeeltelijk gezien.
Gebruik: Mensen gebruiken deze Emoji in onderwerpen met betrekking tot dieren, voedselproducten, of om te praten over iemand die veel eet, is hebzuchtig, of fungeert als een slob.

Octopus emoji

De ๐Ÿ™ Octopus Emoji die je in de aankomende Classic Design-update van Google zult zien, moest waarschijnlijk een beetje ontspannen tijdens quarantaine, omdat het zijn imposante verblinding verloor. In feite staart het helemaal niet naar u! De octopus wordt goed geconfronteerd, en de ogen zullen zwart zijn.
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: de huidige ๐Ÿ™ Octopus Emoji is rood met roze vlekken onder zijn tentakels. Het kop van de octopus is in sommige gebieden roodachtig wit en een witte ring bedekt zijn ogen.
Aankomende klassieke ontwerp: Kom Fall 2020, het ๐Ÿ™ Octopus Emoji-onderdeel van Google’s Classic Emojis-lijst is een combinatie van Google’s 2017 en 2013 ๐Ÿ™ Octopus Emoji-updates. De tentakels van de Octopus zijn van de Google’s 2017-versie, terwijl de ogen opvallend uitzien op het gebied van 2013 van Google ๐Ÿ™ Octopus Emoji.
Gebruik: Mensen gebruiken de Emoji in gesprekken over octopussen en andere vormen van het zeewaardigheid, zoals onderwaterwezens. Het kan ook betekenen dat iemands vermogen om veel dingen tegelijk te doen.

Schorpioen emoji

Misschien is het de tijden waarin we zijn, of misschien dacht Google dat het zijn dier emojis meer benaderbaar zou maken. Wat de zaak ook is, de ๐Ÿฆ‚ Scorpion Emoji onder Google’s aankomende klassieke ontwerpset is een ander symbool dat een nieuwe, schattige en vriendelijke glimlach heeft, een glimlach die er niet eerder was!
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: De huidige Google Android ๐Ÿฆ‚ Scorpion Emoji, degene die we zien op onze desktops en mobiele apparaten komt uit de ANDROID 8.0-update die is vrijgegeven op 21 augustus 2017. De Emoji is lichtbruin, met kreeftachtige tangen, acht benen, en een verraste uitdrukking.
Aankomende klassieke ontwerp: de ๐Ÿฆ‚ Scorpion Emoji Inbegrepen in Google’s Aankomende Classic Design Release is misschien wel de gelukkigste ๐Ÿฆ‚ Scorpion emoji van allemaal omdat het is ontworpen met een glimlach op zijn gezicht! Het algemene uiterlijk van de Emoji lijkt het meest op Google’s 2016-versie. De positie en vorm van het lichaam van het schorpioen, tangen en staart zijn ook hetzelfde als de 2016-versie.
Gebruik: de ๐Ÿฆ‚ Scorpion Emoji wordt vaak gebruikt om het schepsel zelf en andere vormen van zees te vertegenwoordigen. Het wordt soms gebruikt in gesprekken over het SCORPIO-horoscoopteken.

Spuiten walvis emoji

De ๐Ÿณ Spouting Whale Emoji in de aankomende Classic Design Group van Google zal anatomisch nauwkeurig zijn omdat het prominente keelgroeven heeft.
Huidig โ€‹โ€‹ontwerp: Google’s nieuwste ๐Ÿณ spuitende walvisemoji is een illustratie van een cartoon-gestileerde walvis. Het dier wordt naar links geconfronteerd en is lichtblauw in kleur. Het heeft een ronde lichaam, witte onderkant en de staart bevindt zich in een rechtopstaande positie. Deze versie maakt deel uit van Android 8.0 en werd voor het eerst vrijgegeven afgelopen 21 augustus 2017.
Aankondig klassiek ontwerp: de ๐Ÿณ spuitende walvisemoji-deel van Google’s Android Classic Emoji-set is als de versie 2017 op verschillende manieren – de positie van de armen, het lichaam en de benen zijn hetzelfde. Sommige verschillen zijn de ๐Ÿณ spuitende walvis van Google’s Android Classic Emoji-lijn is groter, grijsachtig en heeft prominente keelgroeven.
Wat zijn keelgroeven, en waar zijn ze voor? Walvissen van het echte leven hebben diepe keelachtige groeven die zich uitstrekten van hun mond naar hun navel. Ze zijn lange plooien in de huid die uitbreiden wanneer ze voeden. Wanneer ze grote hoeveelheden zeewater gluffen, zijn hun kelen uitpuilen als een grote ballon, en hun groeven zijn prominenter.

Google Classic Emojis Aankomst

Nu we allemaal aan jou hebben onthuld, denk je waarschijnlijk, wanneer ze precies beschikbaar zijn voor het publiek? Alle nieuwe Emoji komen in de herfst aan met de veelverwachte Android 11, de elfde grote release en de 18e versie van het Android Mobile-besturingssysteem. Dit is gepland voor vrijgave door het tweede kwartaal van 2020, maar er is nog geen exacte datum.
Echter, die op Android 11 Beta en degenen die het nieuwste GBBOAD (Google Keyboard)-voorbeeld hebben, kunnen de Google Classic Emoji-lijst bekijken, maar als u elke emoji doorzoekt, worden ze niet weergegeven in de Emoji-zoekfunctie van Gboard.

Android 11-functies

Als je niet op Android 11 Beta bent, en je hebt niet de Preview van Gboard, dan moet je gewoon wachten als de rest van ons. Terwijl we wachten, zijn hier een paar dingen over Android 11 waar je naar uitkijkt naar:
Android 11 gaat draaien rond drie dingen – mensen, controles en privacy.
Hier zijn enkele functies om enthousiast te worden over:

Ingebouwde schermrecorder – Google geeft Android-gebruikers de mogelijkheid om audio op te nemen tijdens een schermopname van de audio van het interne apparaat, de microfoon, zowel microfoon als interne audio.
Mute meldingen – Haat het als je een evenement filmt of thuis een kookdemo doet? Android 11 dempt meldingen terwijl u opneemt. Netjes, toch?
Aanraakgevoeligheid – dit is een soort van zelfverklaring. Android 11 voegt een “Touch Sensitivity-optie” toe aan uw instellingenmenu om de gevoeligheid van uw touchscreen te vergroten.
Deactiveren van app-machtigingen – Android verwijdert automatisch machtigingen van apps die al een tijdje niet worden gebruikt. Gebruikers kunnen dit ook handmatig doen.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Android 11 heeft veel meer in de winkel voor zijn gebruikers. Nadat we over enkele van de functies hebben gesproken, laten we verder gaan met de meest opwindende stap – Verkoper-update en release!
Volgens Google verschijnt Android 11 begin september op Google Pixel-telefoons. We hebben andere besturingssystemen gehoord en andere telefonie zullen volgen. In feite werken Samsung, Xiaomi, one Plus al aan hun releases. Is dat niet spannend?

Conclusie

Iedereen houdt van nostalgie, en dat maakt het zo populair. Wanneer alles zo chaotisch lijkt, is het onderdompelen in Nostalgie alsof je jezelf in een comfortabele deken van “de goede ‘OL-dagen,” tijden wanneer dingen beter waren, eenvoudiger, toen je minder problemen en gelukkiger herinneringen had. Nostalgia is het reclame-equivalent van comfort eten, en wie houdt er niet van comfort eten?! Geen wonder dat het zo populair is!
In de afgelopen vijf jaar zullen nostalgische advertenties naar links en rechts verschijnen. Maar het is nooit echt het Emoji-vers binnengekomen – tot nu toe. Het is meer dan een maand geleden dat Google de aankondiging heeft gemaakt over de terugkeer van zijn klassieke emojis, en het krijgt al tonnen buzz van blogs, vlogs, tech-websites en Emoji-websites zoals Emojiguide.com! Zoveel verzilveren we al in onze weddenschappen voor een Google Classic Emojis deel 2-editie.
We weten wat de media erover denken, nu is het tijd voor de gebruikers om te spreken! Wees niet verlegen, ga door en deel je gedachten over de kwestie! Houd je van de Google Classic Emojis waar we het over hadden? Welke andere emoji’s wil je een comeback plaatsen? Stuur ons een regel door onze pagina Contacteer ons om ons te laten weten!

Search Emojis: