📣 Unicode kondigt de lijst van 2021 nieuwe emoji’s aan 🤩

2020 is voor de meesten van ons een heel moeilijk jaar. Net toen we dachten dat het een jaar van nieuwe starts zou zijn, zijn talloze rampen langs gekomen. Maar als er één ding is 2020 heeft ons tot nu toe geleerd, het is om niets als vanzelfsprekend te nemen. Goed nieuws, hoe groot of klein, is nog steeds goed nieuws. En we hebben een goed nieuws voor alle emoji-liefhebbers die er zijn!

Unicode 14.0 Vertraging

Afgelopen april praatten we over de officiële annulering van de 2021 nieuwe emoji’s. In ons artikel, zeiden we dat het Unicode-consortium, het bestuursorgaan van Emojis, aangekondigd aan het publiek dat de uitrol van Unicode 14.0, gepland voor vrijgave in maart 2021, in 2022 zal gebeuren. Dit komt omdat de Coronavirus Fallout heeft gedwongen Het consortium om de nieuwe versie van Unicode Standard uit te stellen – die Emoji – met zes maanden onderbreekt, van 2021 tot en met september 2021.

Emoji 13.1 Release

Misschien denk je, goed, niet september zoals het late deel van 2021? Het is, maar de Emoji’s moeten worden afgeleverd aan de verschillende verkopers zoals Apple, Google, Samsung, enz. Daarover verhuizen, hebben we ook vermeldden in ons verslag dat, om de annulering van de vermoedelijk aankomende 2021 nieuwe emojis te compenseren , het Unicode Consortium suggereerde een Emoji 13.1-release. Dit wordt een bijgewerkte versie van Emoji 13.0, maar het heeft alleen EMOJI-sequenties en bevat geen nieuwe Unicode-tekens.

Emojis deel van 13.1

In het geval dat je bent vergeten, zijn Emoji-sequenties in feite een groep Emoji’s die verschijnen als een enkele emoji op digitale platforms. Dit soort emoji’s zijn gemakkelijker om in nieuwe software-releases te plaatsen omdat de ontwerpers bestaande tekens gebruiken die al door Unicode zijn goedgekeurd om ze te maken. Om het in een nog eenvoudiger termen te plaatsen, denk er dan aan deze Way- Unicode een nieuwe sandwich uit verschillende bestaande broodjes, iets dergelijks.

Unicode Technical Committee Meeting

Je denkt waarschijnlijk, oké, ik weet dit allemaal, maar hoe is het gerelateerd aan de annulering van de 2021 nieuwe Emojis-lijst? Nou, afgelopen april ontmoetten leden van het Unicode Technical Comité de zoomlens om te beslissen of er een Emoji 13.1-release zou moeten zijn om de 2021 nieuwe Emojis-no-show goed te maken. Vertegenwoordigers van Adobe, Apple, Google, IBM, Microsoft en Netflix waren ook op de vergadering.
Minuten van de vergadering
Iedereen op de vergadering stemde, en dit is waar ze voor hebben gestemd: ze kunnen gewoon gaan met de 2021 nieuwe Emojis-annulering en het vrijgeven van alle emoji’s tot Unicode 14.0. Dit betekent dat er tot 2022 geen nieuwe emojis op telefoons zal zijn. De tweede optie zou zijn om door te duwen met Emoji 13.1.
Stem resultaten
Wat weet jij? Optie B gewonnen! Natuurlijk beperkt deze keuze het type en het aantal vrijgegeven Emoji, maar op de flipside van dingen, zou het Unicode de kans geven om te werken aan het leveren van extra huidtoonsteun aan verschillende emoji’s. Een terugkerend probleem in de Emoji-wereld is het gebrek aan raciale diversiteit tussen Emoji-personages en Emoji 13.1 zal dat kunnen aanpakken.
Zoals wat we eerder hebben besproken, maken ze de nieuwe emoji’s uit de bestaande codesequentie. Bijvoorbeeld het nieuwe “Herstelhart”, is Emoji bijvoorbeeld een combinatie van het hart en het verband Emoji. Het zal een beeld van een hart met een verband eroverheen zijn. Beter dan niets, toch? Veel beter dan nul 2021 nieuwe emojis en niets om in het komende jaar naar uit te kijken.

2020 Emojis al uit

Met al dit praten over de 2021 nieuwe Emoji’s, laten we niet vergeten dat het Unicode-consortium dit jaar 117 nieuwe Emojis zal vrijgeven. In feite hebben ze al wat uitgebracht! Vanaf dit schrijven zijn de Emoji’s beschikbaar op Twitter en verschijnen op Windows, Samsung en Apple-apparaten later in het jaar. Een heleboel gebruikers zijn hier blij mee omdat de lijst online versies van echt leven en culturele trends bevat, De bubble thee emoji en geknepen vingers emoji zijn goede voorbeelden.

Geplande release van Emoji 13.1
Op basis van de vergadering afgelopen april komt Emoji 13.1 uit in oktober. Dit wijkt af van hun vroegere schema’s, normaal gesproken, nieuwe Emojis wordt vrijgelaten tussen maart en juni, waardoor bedrijven tijd krijgen om hun Emoji-updates klaar te krijgen bij de val, maar zoals we allemaal weten, is dit een speciale release en het is het beste dat de Unicode is kan doen onder deze speciale omstandigheden.

2021 Nieuwe Emojis-lijst

Hoe dan ook, genoeg van het uitleggen, laten we er naar toe gaan! En op die nota presenteren we u, zonder verder Ado, het Emojis-deel van Emoji 13.1. Houd er rekening mee dat de volgende emoji’s onder de conceptstatus staan, zodat de lijst vóór de vrijlating kan veranderen.
Gezicht in de wolken
Deze emoji toont een smiley met zijn gezicht achter de wolken. Het beeld geeft een gevoel van verwarring, fogginess, met hun “hoofd in de wolken.”
Gezicht uitademen
Deze emoji toont een smiley met een kleine witte rookwolk die van de kant van zijn mond komt. Het geeft het gevoel van reliëf over, en kan ook laten zien dat men snoeit, kreunt, fluisterend of zelfs fluitend!
Gezicht met spiraalvormige ogen
Deze emoji toont een geel gezicht met twee spiralen in plaats van ogen, en een scheef uitdrukking. Het beeld geeft een gevoel van duizeligheid en kan ook aantonen dat men wordt gehypnotiseerd, in de problemen of in de ontzag. In plaats van te zeggen: “Whoa,” kunt u deze emoji gebruiken in plaats daarvan.
In vuur en vlam
Deze emoji toont een illustratie van een rood hart met vlammen eromheen. Het beeld geeft een gevoel van liefde, lust en een brandende actie over.
Herstellend hart
Deze emoji toont een rood hart met een wit verband dat het hoogste hart bedekt. Het beeld laat zien dat iemand herstellen, recupereren, genezen of verbeteren.
Gebaarde persoon
Deze emoji toont een illustratie van een persoon met een baard, de baard is bruin en bedekt het onderste deel van het gezicht van het individu. Emoji 13.1 zal ook een bebaarde man bevatten en een bebaarde vrouw! Alle versies hebben ondersteuning voor huidtonen.
Dit betekent dat de bebaarde persoon emoji, bebaarde man emoji en bebaarde vrouw emoji vijf kleurvariaties, donkere huidtint, lichte huidtoon, middelmatige huidtint, middellange, donkere huidtoon en middellange lichte huidtint hebben.
Het wordt gebruikt om een ​​man of vrouw met een baard te beschrijven. Behoorlijk zelfverklarend, eigenlijk.

Familie emojis
In een poging om inclusiever te zijn en een groter publiek in beroep te gaan, geeft Unicode de huidsteun voor de volgende emoji’s.
Paar met hart
Deze emoji toont een beeld van een man en een vrouw met een rood hart erin. Zowel de man als de vrouw hebben lang bruin haar, gele gezichten en ronde zwarte ogen. Dit wordt gebruikt om een ​​man en een verliefde vrouw te beschrijven.
Op dit moment is het paar met Hart Emoji alleen beschikbaar in de standaard gele huidkleur, maar zodra Emoji 13.1 aankomt, worden er vijf kleurenvariaties aan toegevoegd. De vijf varianten van de huidtonen zijn lichte huidtoon, middellange lichte huidtoon, gemiddelde huidtint, middellange donkere huidtoon en donkere huidtint.
Paar met hart: man, man
Deze emoji toont een illustratie van twee mannen naast elkaar, met een glimlach op hun gezichten, en een rood hart dat in de lucht tussen hen drijft. Wanneer Emoji 13.1 wordt vrijgegeven, staan ​​vijf kleurenvarianten onder deze emoji. Je ziet het echtpaar met hart: man, man emoji in lichte huidtoon, middellange lichte huidtoon, gemiddelde huidtint, middellange donkere huidtoon, en donkere huidtoon.
Het zal een gender-inclusive-optie zijn aan het echtpaar met Hart Emoji, met het symbool met twee mensen in liefde.
Paar met hart: vrouw, vrouw
Deze emoji toont een afbeelding van twee vrouwen die naast elkaar staan, glimlachend, met een rood hart dat bovenop hen drijft.
Het paar met hart: vrouw, vrouw Emoji is een directe weergave van geslacht in de Emoji-wereld, en is een andere toevoeging aan Unicode’s ooit-groeiende gender-inclusieve Emoji-lijst.
Het paar met hart: vrouw, vrouw emoji is ook beschikbaar in verschillende huidtinten. Binnenkort kunnen gebruikers hetzelfde symbool plaatsen, maar in de lichte huidtoon, middellange lichte huidtoon, gemiddelde huidtint, middellange donkere huidtoon en donkere huidtint.

Naar je telefoons komen
Nu is hier het enigszins verwarrend deel. Emoji 13.1 zal in oktober van dit jaar in het publiek beschikbaar zijn, maar zal tot nu toe niet naar telefoons komen tot ongeveer 2021 jaar, en misschien uiterlijk op 20 november 2021. In het geval dat u zich afvraagt ​​waarom er tussen maanden een kloof is, is het om verkopers toe te staan ​​de emoji’s te personaliseren. Vaak gebruiken de apps op Android hun eigen emoji-ontwerpen, die verschillen van het systeem. Voorbeelden zijn, WhatsApp, Twitter, Facebook en Telegram.

Aan de andere kant zorgt Apple strategisch de Emoji-updates samen met een release van een specifieke iOS. Sommige gebruikers denken dat een Emoji-update per jaar naar telefoons komt nadat ze aankondigen dat het te lang is, terwijl anderen het niet erg vinden.

Conclusie

Daar ga je dan! Wat vond je van de 2021 nieuwe emoji’s? Vond je het leuk? Of hoopte je nog meer? We horen graag wat je te zeggen hebt, dus wees alsjeblieft niet bang om ons een regel of twee te laten vallen.
Wat ons betreft, hoopten we daadeven veel meer te gaan met de release van Emoji 13.1, maar we hebben tenminste iets om naar uit te kijken in 2021. Grote dank en vroeg gefeliciteerd met het Unicode-consortium om het te laten gebeuren!

Search Emojis: