🕯 Fijne Divali: Spice up je diwali virtuele feesten 🥳 met onze top 10 Diwali Emoji-lijst

In de westerse wereld, het moment aan de oktober hits, preparaten trappen in topuitrusting voor de spookstige tijd van het jaar … Halloween! Kinderen en volwassenen tikken gelijk aan hun donkere kant met enge kostuums en griezelige Halloween-interieur.

Licht festival

Zoals dit gebeurt, vieren Indianen en andere hindoe-toegewijden aan het andere kant van de wereld het tegenovergestelde van duisternis – de aanwezigheid van licht door het Diwali-festival.
Wat is Diwali? Het Diwali-festival is een festival van lichten, en het is de grootste vakantie in India. Heb ik er nog niet van gehoord? We zijn er zeker van dat je het hebt! Misschien wist je het gewoon niet. Denk aan de schattige lamp emoji die je blijft posten? Degene met de kleine vlam aan de linkerkant? Het is de 🪔 Diya-lamp Emoji, een afbeelding van een verlichte Diya-lamp, een lamp versierd op elke hoek van het huis tijdens de Diwali-viering.

Triomf van goed over het kwaad

Elke keer dat de viering een diepere betekenis heeft, en voor de Indianen en de hindoe-toegewijden, is het sentiment in het hart van het grote festival om de triomf van goed over het kwaad, licht over duisternis te vieren. Hindoe-toegewijden drukken dit sentiment uit op verschillende manieren, in verschillende regio’s van India.
Diwali, ook bekend als Deepwali, is het meest verwacht van alle Indiase feestdagen en Hindoe-vakanties. Het duurt meestal vijf dagen, en de vakantie komt ergens tussen tussen oktober tot half november.

Meest gunstige tijd van het jaar

Denk aan Diwali als de hindoe-versie van het nieuwe jaar, en je zult waarschijnlijk een idee krijgen van hoe groot het festival is. Maar het is niet allemaal gewoon plezier en games – gebeden en aanbidding Markeer de viering, thuis en op kantoor. Religieuze leiders zegent boeken. Mensen danken God. Velen geloven dat het de meest gunstige of gunstige tijd van het jaar is omdat ze geloven dat Lakshmi, de godin van rijkdom en welvaart, hun thuistempels zal bezoeken en hen met welvaart zal zegenen.

Diwali-vieringen

Om je voor te bereiden op haar bezoek, daken mensen Diwali-decoraties in de vorm van stringlampen om hun huizen. Ze schonen en schilderen en schilderen hun huizen. Bijna alle huizen verlicht met DIYA-lampen om de godin in hun bescheiden verblijfplaats te verwelkomen.
Als Diya-lampen niet beschikbaar zijn, kunnen sommige kiezen om een ​​Diwali Emoji uit te knippen, zoals de 🪔 Diya-lamp Emoji, en plak het op hun muren om in de Diwali-Geest te komen. Na het schoonmaken van hun huizen, zet iedereen nieuwe kleding aan en voert Ganesha-Laxemi Pujan uit, een dans tegen Lord Ganeha, de Olifant-geleide God, voordat ze hun hele woning oplichten.

Huisvieringen

Veel andere manieren van feest zijn natuurlijk een feestje! Wat zou een feest zijn zonder een feestje, toch? Aanwijzingen in elk deel van India Welkom het festival met enthousiaste groepsgebaren en groepsevenementen die vijf dagen duren! Op de derde dag van de feestelijke gelegenheid vinden de belangrijkste rituelen plaats, zoals barstende crackers, verlichting van diya-lampen en kaarsen, enz. Veel huizen organiseren partijen met familie en vrienden.

Home Feesten
Net als wat er gebeurt tijdens Kerstmis, in veel huisbijeenkomsten, familie, vrienden en collega’s uitwisselen en delen Diwali-geschenken en eet en eet veel lekker eten samen! Elke maaltijd moet Mandatoriaal verschillende variëteiten van snoep zoals Kheer, een Indiase rijstpudding, rasmalai, cottage kaas dumplings en Gulab Jamun, gefrituurde dumplings.

Diwali virtuele vieringen

Zoals we allemaal weten, heeft de PANDEMME van CoviD-19, veel gebeurtenissen over de hele wereld veroorzaakt om te worden uitgesteld of annuleert, zelfs nationale evenementen zoals het Diwali-festival. Verwacht niet dat je deze keer heel veel straatfeesten ziet, maar dat zou niet moeten betekenen dat we het Diwali-festival moeten annuleren, het zal gebeuren, net op een ander platform! Er zal een hoop leuke virtuele vieringen zijn, voor iedereen om van te genieten. Sommigen om uit het comfort van je bank te kijken, zijn de https://www.facebook.com/diwalitimessquare/ of diwalitimessquare.com, een virtuele partij georganiseerd door full-service event company event guru wereldwijd.

De Ultimate Diwali Emoji-lijst
Diwali 2020 ziet er heel anders uit van Diwali 2019, zeker, maar in plaats van rond te mokken, waarom haal er dan niet het meeste uit? Waarom niet van deze gelegenheid gebruik maken om thuis een intieme viering te houden, en tijdens de virtuele feesten, waarom niet vriendelijk zijn zoveel mensen als u online kunt?
Zoals jij dat doet, waarom dan niet in een diwali emoji of twee in de convo gooien? Het zal absoluut verlichten en uw inhoud opfleuren! Om u een duw in de juiste richting te geven, hebben we een lijst gemaakt van Diwali-gerelateerde emoji’s om de aandacht te krijgen van andere gebruikers in uw e-mails en sociale media-chats en posten.

DIYA LAMP EMOJI

Eerst op onze Diwali Emoji-lijst is een 🪔diya-lamp Emoji, een gekleurde illustratie van een verlicht diya-lamp. Een Diya-lamp, ook wel een Diwali-lamp genoemd, is een lamp die wordt gebruikt voor aanbidding en decoratieve doeleinden. De 🪔 DIYA-lamp wordt verondersteld om geluk en welvaart bij het huis te brengen. Je zult ze zien op het bouwen van randen en vensterbanken.

Twitter’s Diya Lamp Emoji

Vorig jaar trad Twitter toe tot de feestelijke geest van Diwali met een nieuwe Diya-lamp Emoji. In tegenstelling tot andere 🪔 Diya Lamp Emojis, kwam de versie van Twitter met een zeer coole functie! Het liet gebruikers controleren hoe helder de Diya-lamp brandt. Wanneer u uw Twitter-account in de lichtmodus plaatst, verschijnt de 🪔 diya-lamp Emoji met een kleine vlam, maar wanneer u overschakelt naar de donkere modus van Twitter, brandt de vlam op de 🪔 DIYA-lamp helderder!
Waarom denkt Twitter dit? Volgens Manish Maheshwari, de Managing Director van Twitter India, “in lijn met onze traditie van het betrekken van mensen in dit gesprek, en genieten ze met innovaties, lanceerden we een ‘lichten op’ Diya Emoji om de vreugde van het festival van lichten te vertegenwoordigen. ”
We zijn er zeker van dat het veel vreugde heeft voor veel Netizens. We vragen ons af op wat Twitter en alle andere sociale media-reuzen ons zullen verrassen met dit jaar!

Hoe de 🪔 Diya Lamp Emoji te gebruiken:
De 🪔 Diya-lamp Emoji is een gekleurde foto van een lampje uitgevonden door de Indianen. Omdat het werd uitgevonden door Indianen, is het een symbool van de Indiase cultuur en erfgoed. Je zult het meestal zien in gesprekken over Indianen, de Indiase cultuur en de algehele aanwezigheid van licht.
– Vorig jaar was ik in India tijdens het Diwali-festival. Ik kocht een 🪔 en ik legde het naast mijn bed om me eraan te herinneren dat, ongeacht hoe moeilijke dingen kunnen zijn, goed zal altijd triomferen over het kwaad.
– Na de stroomuitval van vorig jaar kocht ik mezelf een mooie 🪔 als een alternatieve lichtbron in het geval dat we weer elektriciteit verliezen.

Om symbool emoji

Ga uit van de Lotus-positie, haal diep adem en zeg “om.”
Ja, dat is wat dit symbool betekent! De ⚛️ Atom Emoji of het ⚛️ OM-symbool Emoji vertegenwoordigt het heilige geluid en het pictogram van OM, een mystiek symbool van eenheid in het hindoeïsme, het boeddhisme, het jaainisme en andere wereldreligies. Aanwijzingen van het geloof gebruiken dit symbool vaak aan het begin van het gebed of de heilige lezing.
Om, de tweede Diwali Emoji op onze lijst, wordt ook gezegd dat het Brahman, de hindoe-versie van de christelijke god vertegenwoordigt. De Brahman is de onpersoonlijke absolute van het hindoeïsme, de almachtige, alomtegenwoordige, bron van al het leven. Niemand kan een Brahman volledig begrijpen, dat is hoe groot het is.
De ⚛️ OM Emoji toont drie elkaar kruisende ellipsen, met een punt in het midden, wat atomen betekent omcirkelen rond een kern. Het verschijnt meestal in onderwerpen met betrekking tot yoga, spiritualiteit en gevoelens van innerlijke vrede.
Hoe het ⚛️ OM-symbool Emoji te gebruiken:
– Wanneer ik me gestresst voelde op het werk, ga ik zitten, neem een ​​ademhaling, denk aan ⚛️ Say, “Om,” 20 seconden, en ik voel me zo ontspannen na!
– Is het niet zo goed om te weten dat er leven na de dood is, dat er wezens bestaan ​​als ⚛️ voor ons?

Palms samen Emoji

Het nemen van de derde plek in onze Diwali Emoji-lijst is de 🤲 Palmen samen Emoji, een gekleurde foto van twee open, enigszins komte menselijke handen, wees rechtdoor in een open positie.
Vaak te zien in veel sociale media-berichten, de 🤲 Palms-up Samen Emoji bevat vijf kleurvariaties, 🤲🏻 lichte huidtintpalmen omhoog samen Emoji, 🤲🏼 Medium-light Skin Tone Palms up Samen Emoji, 🤲🏽 Medium Skin Tone Palms up Samen Emoji, 🤲🏾 Medium-Dark Skin Tone Palms Samen samen Emoji en 🤲🏿 Dark Skin Tone Palms Samen-Emoji.
Het symbool is een gebaar van gebed. Wanneer je mensen wilt vertellen dat je voor hen bidt, plaats dan dit symbool! Andere individuen gebruiken het als een symbool van iemands werk met je handen, handmatig werken zoals het planten van bomen of het schoonmaken van het huis. Het is ook het Amerikaanse gebarentaalgebaar voor “BOEK”.
Hoe de 🤲 Palmen samen te gebruiken Emoji:
– Elke dag, ik 🤲 naar God om hem te bedanken omdat je je in mijn leven hebt gebracht.
– Toen ik mijn dove nichtje vroeg wat ze voor Kerstmis wilde, gaf ze me het 🤲 -teken, het maakte me zo blij. Zeer weinig kinderen lezen graag tegenwoordig.
– Mijn 🤲 is zo rood van het schrobben van de vloer, en daar ben ik ok mee omdat ik wil dat mijn huis altijd schoon is!
– Tijdens het Diwali-festival bidden veel hindoe-toegewijden met hun handen in 🤲 positie.

Vuurwerk emoji

Het 🎆 vuurwerk Emoji toont een vuurwerk in de nachtelijke hemel. In het primaire beeld is het vuurwerk in de Emoji paars, wit en zwart, maar de kleur en het aantal vuurwerk in de Emoji variëren van platform naar platform.
Afgezien van zijn voor de hand liggende betekenis, wordt de 🎆fireworks Emoji ook gebruikt als vervanging van het woord “WOW,” kan het een goed zijn, “WOW”, of een slechte “wow” zoals shock, verrassing of geluk in een geest blaaservaring, feit of gebeurtenis.
Hoe het 🎆 vuurwerk Emoji te gebruiken:
– Ik kijk uit naar de 🎆 bij elk Diwali-festival dat ik bijwoon. Er is iets over vuurwerk dat me echt vreugde brengt!
– Ik kan niet geloven dat ik dit jaar op de kerstloterij heb gewonnen. Ik voelde dat er 🎆 in mijn hart waren toen ik op het podium stond om de hoofdprijs te krijgen!

Kaars emoji

De 🕯️ Candle Emoji grijpt de vijfde plek in onze Diwali Emoji-rundown. Het is een beeldverhaalafbeelding van een verlichte witte kaars met druipende was. De kaars wordt gebruikt als een lichtbron in oude tijden of wanneer de kracht uit is. Sommige platforms tonen de Emoji met een metalen kaarshouder.
The🕯️ Candle Emoji wordt gebruikt om inhoud te markeren met betrekking tot kaarsen, vieringen met kaarsen en situaties gevuld met romantiek. Bovendien wordt het symbool gebruikt om de dood van iemand dicht bij hen te rouwen.
Hoe de 🕯️ Candle Emoji te gebruiken:
– Ik ben dol op het verschillende 🕯️on-display tijdens het Diwali-festival.
– We zullen een 🕯️Dinner hebben om mijn huwelijksverjaardag te vieren.
– Ik ga elke maand naar de begraafplaats om een ​​🕯️at mijn vaders graf te verlichten.

Regenboog emoji

De 🌈 Rainbow Emoji is een illustratie van een regenboog, een kleurenboog gevormd in de lucht veroorzaakt door de breking en dispersie van het licht van de zon. Mensen gebruiken het symbool om verschillende gevoelens van liefde en geluk uit te drukken, van het milde tot het uiterste. Je zult ook de regenboog zien in onderwerpen met betrekking tot de natuur, en de helderheid en kleurrijkheid van de wereld. Bovendien is de regenboog een symbool met betrekking tot de mythe over de pot van goud van de kabouter, welke legende zegt aan het einde van elke regenboog.
Onlangs is de 🌈 Rainbow Emoji gebruikt om Gay Pride uit te drukken, en is het erkende symbool van mensen met andere voorkeursvoorkeuren dan heteroseksueel.
Tijdens het Diwali-festival ziet u dat mensen hun huizen met Rangoli versieren, een traditioneel Indiaas zandgeschilderd ontwerp getekend in regenboogkleuren. Gebaseerd op de Hindu Mythologie, brengt de Rangoli geluk en vrolijkheid in uw omgeving. Sommige kantoren en huizen bevatten zelfs Rangoli Making-wedstrijden, natuurlijk voor de lol!

Hoe de 🌈 Rainbow Emoji te gebruiken:
– Toen ik een kind was, rende ik na een 🌈 omdat ik echt geloofde dat er aan het einde een pot goud was.
– Ik hou van hoe Skittles al deze leuke 🌈 kleuren hebben! Elk jaar maak ik een tas af en het maakt mijn Halloween des te vaker!
– Ik hou van hoe mijn Indiase tuny ons huis met Rangoli versiert, de 🌈 kleuren vullen me elke keer met vreugde.

Star emoji schieten

De 🌠-opnamen Star Emoji is een gestileerde weergave van een ster die in de nachtelijke hemel valt. In het algemeen afgebeeld als een gouden ster met vijf punten, met blauwe bewegingslijnen erachter, om het eruit te laten zien alsof het in een neerwaartse beweging beweegt. Je ziet deze emoji in inhoud met betrekking tot de buitenruimte – planeten, sterren, meteoren, enz. Het kan ook worden gebruikt als een symbool van prachtige en schoonheid, om iemand te beschrijven of er iets over wordt gesproken.
Hoe u de 🌠-opname Star Emoji gebruikt:
– Ik keek gisteravond naar de lucht, zag een 🌠 en maakte een wens! Ik hoop dat het uitkomt.
– Herinner je je NBC’s meer kent je een openbare aankondiging van de openbare dienst in de jaren ’90? Het had een mooi 🌠 -logo.
– De barstende crackers die de nachtelijke hemel opfleuren tijdens het Diwali-festival zien eruit als 🌠, toch?

Sparkles Emoji

De ✨ Sparkles Emoji toont een sprankelend cluster van drie gouden, vierpuntige sterren. Eén ster is groter dan de twee anderen. Deze emoji wordt vaak gebruikt om gelukkige en positieve gevoelens uit te drukken. Mensen die liefde, geluk, schoonheid, dankbaarheid of opwinding over iemand of iets willen tonen, gebruiken de ✨ Sparkles Emoji. Anderen gebruiken de Emoji om reinheid of nieuwheid over te brengen.
Stervormige lantaarns gemaakt van papier worden in heel India gezien voor het hele Diwali-festival. Sinds Diwali een vreugdevolle viering van licht, kandeels, papier en plastic lantaarns is, licht dan de deuropeningen en de terrassen van de huizen van mensen op. Op een grotere schaal worden grote stervormige lantaarns opgehangen boven de grote wegen en het dorpswegen.
Hoe de ✨ Sparkles Emoji te gebruiken:
– Houd uw keuken of badkamer aanrecht ✨ schoon door het regelmatig met zeep en water te schrobben. Daarna moet je het desinfecteren met alcohol.
– De Kandeels in de vorm van de vormige wijze een gelukkige sfeer van Diwali’s jaarlijkse festival van lichten. Ik kan me niet voorstellen Diwali zonder hen te vieren!
– Ik ben zo trots op mijn zoon, zijn leraar gaf hem een ​​✨ stempel om de hoogste testscore te krijgen! In wiskunde, van alle onderwerpen!

Gloeilamp emoji

Onze tweede tot het laatste symbool op onze Diwali Emoji-lijst is de 💡light-lamp Emoji, een foto van een lit-up gloeilamp. Het ziet er behoorlijk uit hoe een gloeilamp eruit zou zien in het echte leven – de glazen globe, aan het bovenste gedeelte van de gloeilamp, is geel, terwijl de metalen basis grijs is gekleurd. Mensen gebruiken een gloeilamp om kantoren, huizen en andere ruimtes te verlichten.
Afgezien van de lichtbrondefinitie, is de 💡 gloeilamp Emoji een erkend symbool van het krijgen van inzicht of idee. Het wordt ook gebruikt om een ​​gok te tonen, om te laten zien dat iemand een gok wordt. Omdat Diwali het lichtfestival is, zie je overal veel lichten, inclusief licht dat uit gloeilampen afkomt!
Gloeilampen voegen verlichting toe aan een donkere ruimte, maar dat is niet alles wat het kan doen. We kunnen ze gebruiken als een bron van warmte, naar direct verkeer, enz. Miljoenen gloeilampen zijn elke dag in gebruik, sommige zelfs in de ruimte!
Hoe de 💡Light-lamp Emoji te gebruiken:
– Ik hou van hoe alle lichten eruit komen om alles in het Diwali-festival te spelen. Alle lichten, van 🪔 naar 💡
– Ik noteer altijd de 💡 momenten in de shows van Oprah, het definitiepunt in de tijd waarin een persoon tot enige realisatie over zichzelf komt.
– Na het bekijken van de installatiehandleiding voor mijn nieuwe bed een kajillion-tijden, heb ik het eindelijk! 💡

Gloeiende Star Emoji

Laatste op de Diwali Emoji-lijst is de 🌟 Gloeiende Star Emoji. De 🌟 gloeiende Star Emoji is een foto van een klassieke vijfpuntsster met stralen die eruit komen om zijn felle licht te benadrukken. Mensen gebruiken het symbool om iets te benadrukken of iemand die ze denken dat het geweldig is, of om het geweldige of uitstekende werk van iemand anders te complimenteren.
Hoe de 🌟 Gloeiende Star Emoji te gebruiken:
– Goed gedaan op het rapport vandaag 🌟 De baas is blij!
– Ik ben dol op de stad uit om de 🌟 in de lucht te zien.
– Ik heb mijn kamer ingericht met mooie Kandeels voor het Diwali-festival en ik gebruikte 🌟, een van mijn favoriete ster Emojis, als een peg!

Zoals eerder vermeld, heeft de Coronavirus-pandemie dit jaar bijna elke vakantie beïnvloed, inclusief het Diwali-festival. Dit betekent dat sommige dingen die we normaal vieren deze tijd van het jaar worden opnieuw gepland, geannuleerd of gewijzigd. Maar dat betekent niet dat we ze moeten vergeten!
Afgezien van het aansluiten en deelnemen aan virtuele vieringen, zijn er tal van veilige indooractiviteiten voor het gezin, activiteiten die Diwali 2020 extra speciaal voor iedereen maken.

Diwali 2020-activiteiten

Teken je eigen Rangoli
Deze game heeft je gasten hun creatieve hoeds opdagen om in slechts 1 minuut een Rangoli te maken. Je moet snel en creatief zijn om te winnen. De meeste deelnemers gebruiken markers, u kunt ook bloemblaadjes gebruiken voor een meer natuurlijke flair. Je kunt het spel spelen in singles of in paren en het beste ontwerp wint! Als je dingen wilt opspekken, kun je de deelnemers vragen om andere soorten Diwali Emoji te tekenen, zoals de Diya-lamp, enz.
Jagen op de gelukkige diwali
In dit spel worden 25 DIYA-lampen in een bad van water geplaatst en bedekt met rozenblaadjes. Echter, slechts 11 DIYA-lampen hebben letters van het alfabet in hen. De deelnemers moeten op zoek naar de DIYA-lampen met letters en de woorden “Happy Diwali” in een bepaalde tijd voltooien.
Blaas de kaarsjes
Deze game is vrij eenvoudig, de deelnemer moet een verlichte kaars afblazen – geblinddoekt! Een specifieke groep mensen wordt toegewezen om de persoon te begeleiden die de kaars blazen of om de persoon te verwarren die de kaars blazen. Klinkt leuk, toch?
Muzikale stoelen Diwali-stijl
Dit is als de gebruikelijke muzikale stoelen, behalve dat de namen van crackers onder de stoelen zijn geplakt en geschreven op glippen van papier, en in een kom geplaatst. De spelers dansen rond de stoelen, en wanneer de muziek stopt, zitten de deelnemers op de dichtstbijzijnde stoelen, net als in de oude muzikale stoelen of reis naar Jeruzalem-spel.
Maar wanneer je het Diwali-stijl speelt, is er een draai! Degene die de muziek speelt, pakt een stuk papier uit de kom en kondigt de naam van de cracker aan. Elke deelnemer kijkt onder hun stoel en als de deelnemer op een stoel zit met dezelfde naam van de cracker die uit de kom is getrokken, taped onder zijn of haar stoel, is de deelnemer automatisch uit de competitie. Wanneer dat gebeurt, wordt de stoel van de deelnemer ook verwijderd.

Conclusie

Of je nu Halloween of Diwali, Hanukkah of Kerstmis viert, wat belangrijk is, is dat we onze cultuur nooit moeten vergeten, vooral met alles wat er van laat gebeurt. Culturele tradities zijn belangrijk omdat wanneer we ze beoefenen, we delen gedeelde waarden, verhalen en doelen van de ene generatie naar de volgende.
Zodra we negeren waar we vandaan komen, dreigen we het gevaar om de basis van onze identiteit te beschadigen. We verliezen wie we zijn. Als we niet weten wie we zijn, hoe kunnen we vooruitgaan in het leven?
Vond je ons Diwali Emoji-artikel leuk? Als u denkt dat we iets misten, stuur dan een regel via ons contact met ons opnemen. We zouden graag van je horen!

Search Emojis: