🖤 ​​Zwart Hart Emoji: Toon uw donkere en gotische kant

We hebben allemaal een donkere kant – de delen van onszelf schaamden we of diep in verlegenheid gebracht. Deze eigenschappen maken ons het gevoel dat we onvriendelijk zijn, of onwaardig. Daarom begraven we ze diep in onszelf, nooit meer te zien – samen met misschien ons favoriete goth-stijlitem, of een gerelateerde waarneming van het 🖤 Black Heart Emoji.
De donkere kant

Wees dat zoals het kan, wat veel mensen niet realiseren, zijn, het verkennen van iemands donkere kant niet zo slecht is. Onze donkere zijden zijn een essentieel onderdeel van wie we zijn. Wanneer we ons schaduwkant ontdekken en omhelzen, worden we heel. We kennen onszelf beter, en als je jezelf meer kent, kun je betere keuzes maken over alles.

Black Heart Emoji Betekenis en geschiedenis

Dat gezegd hebbende, een geweldige manier om iemands donkere kant te verkennen, is door het gebruik van online symbolen, zoals het donkerste van hen allemaal, – u raadt het geraden – het 🖤 Black Heart Emoji. Wat is donkerder dan een mens met een zwart hart, toch? Het 🖤 Black Heart Emoji is een illustratie van een hart, en is ook de zwarte variant van het ❤️ Red Heart Emoji. Netizens gebruiken het om melancholie, donkere humor of verdriet te delen of te communiceren.
Op het eerste gezicht lijkt het niet veel, een eenvoudig maar duidelijk beeld van een hart in de schaduw volledig zwart. Maar laat je niet misleiden door optredens! Het is een van de meest morbide pictogrammen in het Emoji-universum.
Een zwart hart wordt vaak geassocieerd met iets dat slecht is. De betekenis van een zwart hart kan echter drastisch verschuiven, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt, waardoor het zwarte hart erg divers is. In feite is het de meest veelzijdige van alle Hart Emojis.

The Black Heart Emoji was een van de 72 nieuwe Emojis die in juni 2016 werd vrijgegeven door het Unicode-consortium. Andere nieuwe personages onderdeel van deze update waren de 🤞 gekruiste vingers emoji, 🤳 selfie emoji en populaire drank emojis zoals het glas melk en 🥃 tuimelaar Glas emojis.
IOS-uiterlijk
In dezelfde maand verscheen het Black Heart Emoji op iOS-apparaten voor het eerst als onderdeel van iOS 10, de tiende grote release van het iOS Mobile-besturingssysteem, ontwikkeld door Apple Inc. In deze upgrade introduceerde Apple ook een veel eenvoudiger -To-Navigate Health-app, een nieuwe versie van kaarten en een vers herschikt controlecentrum.
Android-verschijning
Het Black Heart Emoji kwam ook in 2016 op Android-apparaten op, deze keer als onderdeel van Nougat. Nougat was de bijnaam gegeven aan de zevende grote versie-update van het Android-besturingssysteem. Android Nougat introduceerde een aantal nieuwe gebruikersgerichte functies voor Android-gebruikers zoals een snelle instellingenpaneel, automatische nachtmodusfunctie, opnieuw ontworpen batterijmenu, enz.

Alternatieve namen van het Black Heart Emoji
Zag een andere naam voor het Black Heart Emoji? Laat het je niet verwarren, dit soort dingen gebeurt veel in de Emoji-wereld. Sommige platforms geven er de voorkeur aan om de naam van de emoji’s onder hen te veranderen. Bijvoorbeeld, het zwarte hart is ook bekend als donker hart, zwaar zwart hart, of slecht hart.

Black Heart Emoji op verschillende platforms
Zoals we allemaal bewust zijn, verschijnen Emojis anders op platforms. Elke webservice, besturingssysteem of apparaatfabrikant ontwikkelt of verbetert of verbetert de personages op basis van hun bedrijfsstijl en visie. Het volgende is hoe het 🖤 Black Heart Emoji op de meeste platforms verschijnt.

Momenteel toont het kunstwerk op de meeste platforms een vast grijs hart, ondanks dat het het Black Heart Emoji wordt genoemd. Waarom het zo is, we weten het niet! Aan de andere kant, Apple en Facebook presenteren meer een zwartgrijsgradiënt, terwijl Microsoft komt met een kleine glinstering.
Wat de vorm en de structuur betreft, is Apple’s Black Heart Emoji het dunste van allemaal, terwijl de versie van Twitter de dikke en dikste is. Aan de andere kant zijn Samsung en Google min of meer van dezelfde grootte, je zou ze zelfs voor elkaar kunnen verwarren, behalve het feit dat het kunstwerk van Samsung een beetje grijs bovenop heeft, terwijl Google een subtiel, licht, wit heeft vlek over de helft van zijn lichaam.

Hoe het Black Heart Emoji te gebruiken
Wil je actie ondernemen en toepassen wat je hebt geleerd? Voordat je op je eigen manier gaat, zijn hier enkele monsters om je in de juiste richting te zetten:
– Ik wil het huis uitgaan, zelfs mijn eigen familie begrijpt me niet 🖤
– Het spijt me om te horen van je verlies 🖤, je liefde en kracht stuurt tijdens deze moeilijke tijd.
– Sara kwam bij mij tijdens de lunchpauze om te praten over de JLO en Alex Rodriguez Break-up. Ik heb het haar verteld, ik kon het niet schelen, minder 🖤
– 🖤 ✡️️ 💯 Ik kan mezelf niet zien trouwen met iemand met verschillende overtuigingen [wat het betekent: mijn hart is in religie]
– Mensen zeggen dat ze pech hebben, maar het kan me niet schelen! 🐈⬛ 🖤 [wat het betekent: ik hou van zwarte katten]
– Hoe ik voel over onze relatie 🥀 🖤. Ik hoef niets anders te zeggen [wat het betekent: verwelkte relatie]

De symboliek van het zwarte hart
Rouw

Bijvoorbeeld wordt een zwart hart gebruikt wanneer een familielid of een vriend sterft. Het zwarte hart symboliseert de liefde en het verdriet van een persoon. Het ❤️ Red Heart Emoji heeft te veel een gelukkige toon en is natuurlijk ongepast wanneer iemand net is doorgegeven. Het Black Heart Emoji balanceert verdriet en ondersteuning.
Wanneer je iemand een zwart hart stuurt, is het alsof je hen vertelt dat het je spijt van hun verlies, en je bent bereid om ze op welke manier dan ook te helpen. Het wordt vaak gebruikt bij het plannen van begrafenis, begrafenissen, gedenkingsdiensten, enz.
Onverschilligheid

Aan het andere einde van het spectrum gebruiken sommige mensen het Black Heart Emoji om te laten zien hoe emotioneel koud en onverschillig ze zijn. Ze geven niet om de gevoelens van anderen, en hebben een smerig gevoel voor humor. Deze houding kan behoorlijk verschrikkelijk zijn. Wanneer mensen praten met individuen die zo zijn, gebruiken ze het Black Heart Emoji om hun intenties in vraag te stellen, of als ze zelfs een hart hebben!
Emo

Kimberly Richards van de online publicatie romper raakte de spijker op het hoofd toen ze het zwarte hart emoji beschreef als een symbool van emo-trots. Moody, Angst-Ridden, gemakkelijk depressief, “Emo,” individuen gebruiken het om hun trieste gedachten en gevoelens met de wereld te delen.
Black Lives Matter Beweging

Hier is een meer recente, vrij verrassende functie van het Black Heart Emoji – Mensen gebruiken het steeds meer om hun steun te tonen voor het zwarte leven, of BLM, beweging.
Wil je laten zien hoeveel je ook van BLM houdt? Plaats het Black Heart Emoji en de ✊🏿 Donkere huidtoon verhoogde vuist Emoji om uw gedachten te delen. De zwarte vuist wordt het dichtst geïdentificeerd in de Verenigde Staten met de zwarte worsteling voor burgerrechten.
Relatieproblemen

In de afdeling Romantiek gebruiken paren het Black Heart Emoji wanneer ze boos zijn op hun partner, maar willen er niet te kwetsbaar uitzien. Een 💔 gebroken hart Emoji komt misschien als te sterk, je wilt de relatie niet doden. Je bent niet helemaal gebroken, maar je wilt ruimte verlaten voor verzoening. Het is een vreedzame manier om hints te laten vallen, om je partner subtiel te laten weten wat hij of zij zou moeten doen om het goed te maken.

Conclusie

Bij een laatste noot, wees altijd voorzichtig tijdens het uitzenden van het 🖤 Black Heart Emoji. Dit komt omdat het 9 keer van de 10 betekent, het betekent niets positiefs.
Heb je een vreselijk nieuws om te vertellen dat je toch optimistisch wilt blijven? Heeft er iets vreselijks gebeuren met een van je teamleden? Weet dat wanneer u op Verzenden klikt, de ontvanger automatisch een zwart hart associeert met iets verdrietig of kwaad. Denk twee keer na voordat je het gebruikt.

Om te concluderen, zoals we al eerder zeiden, heeft iedereen een donkere kant, en het is niet op zichzelf een negatief ding – je kunt het zelfs voorgoed maken. Het delen van je donkere kant betekent niet dat je een trol of een bijl-moordenaar moet worden. Ongeacht wat, gebruik technologie op de juiste manier en op een veilige en deskundige manier.
Overweeg dit: Batman heeft meer woedeproblemen dan elke therapeut aankan, maar hij gebruikt ze om de wereld een betere plek te maken. Er is geen reden waarom je niet hetzelfde kunt doen.

Search Emojis: