๐Ÿ˜ˆ Duivel Emoji: gebruik het om je ondeugende kant op de beste manier te ontketenen ๐Ÿ‘ฟ

Wil je loslaten? In de stemming voor een beetje gevaar? Heb je wat spanning nodig in je leven? Stuur de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji om te laten zien dat je wat trucs op je huls hebt.

Je bent klaar om de nacht in te nemen, en het maakt je niet uit wat er gebeurt. Je hebt een avontuur nodig, een reis vol met uitdagingen en opwinding. Als je klaar bent om wat problemen op te nemen, stuur je je vrienden de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji. Deze emoji zegt dat je een regeling in gedachten hebt, en je bent klaar om plezier te hebben.

Laat je duivelse kant uit

Iedereen heeft zijn grenzen. Niemand is altijd goed. Niemand is zonder zonde. Mensen zijn allebei in principe goed, en eigenlijk slecht. Hoe en wanneer mensen ervoor kiezen om hun engelachtige of duivelse kant uit te laten komen, is het leven interessant.
Als je je wilde en ondeugende kant wilt ontketenen, helpt de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji je in grafisch te communiceren wat een strijd zou kunnen zijn om met woorden alleen over te brengen.

Beter dan woorden
In plaats van te zeggen: “Laten we een grap spelen op iemand,” of “Ik ben in een stoute stemming,” kun je gewoon de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji plaatsen, en de persoon met wie je praat, weet wat je bedoelt. Zoals elke andere emoji, is de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji een op tekst gebaseerde weergave van een gevoel.
Wanneer mensen emoji’s gebruiken, geven ze hun teksten, e-mails, instant-berichten of sociale mediaposten, een meer persoonlijk, meer intiem gevoel. Of in deze situatie, een ondeugendier gevoel!

Wat is de duivel emoji?

Wordt ook wel het ๐Ÿ˜ˆ glimlachend gezicht met hoorns emoji genoemd, de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji toont een gezicht met twee duivelhoorns, een mond, een paar ogen en wenkbrauwen dicht bij elkaar.

Wat betekent de Devil Emoji?

De ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji wordt meestal geassocieerd met het kwaad. Zodra je je ogen opliep, kun je maar beter voorzichtig zijn omdat problemen niet te ver achter zijn. Wanneer een persoon de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji gebruikt, is hij of zij niet bang om ondeugend of ronduit duabrachtig te zijn.
Bovendien gebruiken mensen de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji om de goedkeuring van een actie of idee te tonen die ze zien als kwaad en amusant. De duivelse grijns op deze emoji vertoont vreugde op iets dat de meeste mensen onaangenaam of ongepast zijn. Sommige mensen gebruiken het om plotten en / of schemeren of als vervanging voor het woord “duivel” te geven.

Geschiedenis van de Devil Emoji
Het ๐Ÿ˜ˆ Glimlachend gezicht met hoorns Emoji werd in 2010 goedgekeurd als onderdeel van Unicode 6.0. Vrijgegeven in oktober 2010, Unicode 6.0 was de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen. Dat is hoe lang de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji bestaat!
Het werd samen met de gewilde ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji, hilarische ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji en andere populaire symbolen. In 2015 werd de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji deel uit van Emoji 1.0, de eerste release van Emoji-documentatie van Unicode, die alle Emojis heeft goedgekeurd tussen 2010-2015.

Andere namen van de Devil Emoji
Andere namen voor het symbool zijn glimlachend gezicht met hoorns, gelukkige duivel, duivelhoorns, rode duivel en paarse duivel emoji. Misschien denk je, waar kwam de laatste vandaan? De kleur van de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji verandert afhankelijk van welk gadget of besturingssysteem dat u gebruikt, en de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji wordt paars wanneer u Apple, Google, Facebook, Samsung, Twitter en JoyPixels-platforms gebruikt.

Hoe de Duivel Emoji te gebruiken?
Emojis is ongelooflijk leuk, en ze kunnen ook helpen het bereik van uw sociale mediaposten te vergroten en de betrokkenheid te vergroten. Wat vroeger een paar zinnen maakte, kan nu worden samengevat met behulp van een paar pictogrammen, dankzij de opkomst van Emojis.
De meeste mensen plaatsen Emojis aan het einde van hun sociale media-updates, teksten of e-mails. Dat is in orde, maar je kunt ze ook gebruiken aan het begin of het middengedeelte van je bericht.
Laten we eens kijken naar een aantal gemeenschappelijke complexe zin voorbeelden met de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji:
– Dit is altijd mijn reactie toen ik wordt gevraagd om op vakantie te werken: ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ™… [wat het betekent: hel, nee!]
– De versie van 1981 van de film ๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ’€ zal altijd mijn favoriet zijn. De remake van 2013 maakte me helemaal niet bang. [Wat het betekent: Evil Dead]
– Ik geloof niet in de Sun Tzu zeggen: “Om uw ๐Ÿ‘ฅ ๐Ÿ˜  ๐Ÿ˜ˆ te kennen, moet u uw ๐Ÿ‘ฅ ๐Ÿ˜  ๐Ÿ˜ˆ worden.” Sommige mensen zijn zo ๐Ÿ‘ฟ, om zo ver weg van hen te blijven is het beste om te doen. [Wat het betekent: vijand]
– ED is altijd zo gemeen geweest voor mijn broer, dus ik ben van plan zijn auto te bedekken in wc-papier ๐Ÿ˜ˆ Wil je komen?
– Toen Susie erachter kwam dat haar ex naar het feest kwam, kreeg ze zich meteen klaar om te ๐Ÿ’ƒ met veel mannen om haar ex jaloers te maken ๐Ÿ˜ˆ
– Ouders zijn tegenwoordig te gemakkelijk voor hun kinderen. Ik herinner me dat mijn moeder me de 2๏ธโƒฃ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘€ geeft toen ik zou weigeren mijn groenten te eten. Het zou me zo bang maken, ik zou alles in minuten op mijn bord eten! [Wat het betekent: slecht oog]

Laat de duivel (emoji) in jou vrij

Bij het aangaan van een tekstrelatie met een nieuwe potentiรซle vriend of vriendin, kan uw keuze van Emoji’s de interactie maken of breken. Om de dingen te laten rollen, gebruiken sommige mensen de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji voor een aantal goede OLE-tekst-gebaseerde flirten. De ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji is schattig, maar het vertelt ook de andere persoon die u nog niet vertrouwd bent. Wanneer u het gebruikt, verlaat u de persoon aan de andere kant van uw tekst die meer willen weten. Wil je dat de persoon denkt, wat voor problemen of meisje wil er in?
– Wilt u vanavond naar het appartement komen voor een paar drankjes? Ik heb gemist met jou, jij sexy ๐Ÿ˜ˆ
– Laten we voor onze trouwdag iets een beetje doen ๐Ÿ˜ˆ. Ik heb de blinddoekingen en alle apparatuur gebracht, je hoeft alleen maar je verbeelding te nemen.

Gezien op verschillende platforms

De ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji is een leuk symbool om te gebruiken omdat het uiterlijk van het uiterlijk op platforms varieert. Je zult verrast zijn over hoe anders ze er allemaal uitzien! Window’s ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji is de enige ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji volledig in het rood met een zwarte omtrek die op zijn randen wordt gezien, de Facebook-versie wordt geleverd met een paar groene gloeiende ogen, de hoorns van Joypixel en Facebook zijn zwart.
Andere opvallende verschillen worden gezien in de algehele kleur en schaduw van de Emoji. Bijvoorbeeld, Apple, Google, Facebook en Samsung’s symbolen zijn overwegend paars en wit
Bovendien tonen JoyPixel’s en Samsung’s ๐Ÿ˜ˆ Devil Emojis de sclera van de duivel, het witte gedeelte van het oog. Bekijk ze allemaal om te zien wat we bedoelen, en ons vertellen welke zijn jouw favorieten!

Maak je eigen duivel emoji

Als u een ouder bent, bent u altijd op zoek naar manieren om met uw kinderen te binden. Kinderen houden ervan om te tekenen, en het verkennen van de kunstwereld kan ouders en kinderen dichter bij elkaar brengen. Tekeningen van kinderen zijn een weerspiegeling van hun innerlijke wereld. Wanneer je je kind aanmoedigt om te tekenen, geeft je hem of haar een veilige en creatieve manier om uit te laten wat in hun hart en geest is.
Niet zeker waar te beginnen? Waarom probeer je emojis niet te tekenen. De meeste kinderen houden van kinderen absoluut van alles te doen met Emojis, en als de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji een van hun favorieten is, is hier een trekking de Devil Emoji-oefening die gemakkelijk voor u en uw kind zal zijn om te volgen.
Instructies
1. Bereid je gekleurde markers voor deze! Koop een rode marker en teken een cirkel op een wit stuk papier. Zorg ervoor dat je cirkel rond en breed is.
2. Zet de hoorns van de duivel in. Ze moeten van gelijke grootte zijn, aan de linkerkant, en aan de rechterkant.
3. Schetsen twee neerwaartse bochten voor de wenkbrauwen.
4. Voeg onder de bochten toe, voeg toe in twee ovale cirkels voor de ogen.
5. Kleur de binnenkant van de ogen in het zwart. De ogen moeten aan het onderste deel van de curve of halve kringen zijn.
6. Schets de mond. Zorg ervoor dat de mond een brede glimlach heeft, met zijn tanden tonen.
7. Kleur de binnenkant van de mond in het zwart. Doe hetzelfde wat je met je ogen hebt gedaan.

Andere soorten duivel emoji
Ogre Emoji

Op Emojiguide kunt u twee andere soorten ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji vinden om uit te kiezen – het ๐Ÿ‘ฟ boze gezicht met hoornsvariant en de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji. Als je er technisch over gaat, is een orge geen demon of een duivel. Een ogre is een lelijke gigantische sprookjes en folklore die zich voedt met menselijke wezens.
Maar deze vreemde en griezelige emoji ziet eruit als een duivel, met zijn rood met duivelachtige hoorns, ogen, hoektanden en haar, dus mensen gebruiken het op dezelfde manier die ze de๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji gebruiken. Maar het is eigenlijk een ogre.
De ๐Ÿ‘น Ogre Emoji toont het gezicht van een traditionele Japanse Ogre genaamd The Oni. Afbeeldingen van ONI verschillen, maar meestal worden ze geportretteerd als een monsterlijk rood gezicht met een shaggy manen van haar, scherpe hoektanden, een enorme neus, brede ogen en twee hoorns.
Hoe de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji te gebruiken:
– Ik sliep om 22.00 uur, werd wakker om 2 uur na een verschrikkelijke ๐Ÿ˜ด ๐Ÿ‘น ๐Ÿ˜ฑ en nu kan ik niet slapen! Helpen! [Wat het betekent: nachtmerrie]
– ๐Ÿ‘ผ โ›ช ๐Ÿ‘น is een van mijn favoriete boeken. Ik hou van lezen over allerlei samenzweringstheorieรซn. Dan Brown is een genie! [Wat het betekent: engelen en demonen]
– Net kwam van een coole ๐Ÿ‘น ๐Ÿšš ๐Ÿšš show die eigendom is van en gerund door Vaters Motorsports. De 15.000 vierkante voet tentoonstelling toonde ook video’s van spectaculaire crashes uit hun verleden ๐Ÿ‘น ๐Ÿšš ๐Ÿšš-evenementen. [Wat het betekent: Monster Truck]
– Mijn zus dochter, rivier, houdt van de film โœณ๏ธ๏ธ ๐Ÿ‘น ๐Ÿด ๐Ÿ˜บ zo veel, ze heeft nu een speelgoedcollectie van โœณ๏ธ๏ธ ๐Ÿ‘น ๐Ÿด ๐Ÿ˜บ speelgoed! [Wat het betekent: shrek]
– Er is iets griezeligs over die weg, ik heb het gevoel dat er zoveel negatieve bovennatuurlijke entiteiten erop zijn, zoals het is een ๐Ÿš™ ๐Ÿš— ๐Ÿ‘น ๐Ÿ”ฅ van een soort! [Wat het betekent: snelweg naar de hel]

Boos gezicht met hoorns emoji

Doorgaan naar het ๐Ÿ‘ฟ boze gezicht met hoorns Emoji, is dit symbool bedoeld om te worden gebruikt wanneer iemand boos is, op zoek naar wraak of op zoek is naar in de problemen komen. In sommige opzichten is het vergelijkbaar met het gezichtsgezicht met hoorns Emoji, behalve dat het op een manier angriertoon wordt gebruikt.
Hoe het ๐Ÿ‘ฟ boos gezicht met hoorns emoji te gebruiken:
– Ik weet dat het andere team tijdens het basketbalspel bedroog, en nu is het tijd voor terugverdientijd ๐Ÿ‘ฟ
– Mijn gezicht wanneer ik onze klant hoor, zijn gebruikelijke seksistische opmerking ๐Ÿ‘ฟ

Purple Devil Emoji Populariteit
Wat is de Purple Devil Emoji?
De naam “Purple Devil Emoji,” heeft de afgelopen jaren een golf in populariteit ervaren. Misschien is het omdat mensen de paarse duivel emoji meer zien dan de Red Devil Emoji, dus ze begonnen het te gebruiken.

Wat betekent de paarse duivel emoji?
Het betekent hetzelfde als de gebruikelijke duivel emoji, behalve in paars.

Wat betekent de paarse duivel emoji op snapchat?
Als u een snapchat-gebruiker bent, is het zien van een paarse ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji op uw account een oorzaak voor viering! Waarom? Omdat het betekent dat je een topgebruiker bent! Alle gebruikers van Snapchat die een 1000-snaps hebben verzameld met behulp van de camera aan de voorzijde krijgen de Snapchat Trophy # 8, een paars ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji.

Snapchat-trofeeรซn
De Snapchat Trophy Case bevat Emoji’s voor elke prestatie die u op Snapchat bereikt. Helaas ontvangt u geen daadwerkelijk geld wanneer u een trofee krijgt. Het dichtstbijzijnde ding dat je krijgt, zijn opscheppen! Voor sommige mensen is dat meer dan genoeg.

Conclusie

Goed versus kwaad? Het is het oudste verhaal in elk boek. Batman heeft de Joker, Superman heeft Lex Luther, en natuurlijk heeft God de duivel. Meer recentelijk maakt de duivel op een grote manier terug naar de popcultuur, via films, tv-programma’s en trendy emoticons. “Lucifer,” is een tv-serie over de Heer van de hel. De duivel verhuift naar Los Angeles, waar hij een nachtclub opent en een verbinding vormt met een moorddetective.

Duivel in popcultuur

Bovendien zijn e-commercesites zoals Amazon gevuld met t-shirts, mokken en andere vormen van merchandise met de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji afgedrukt aan de voorkant. Sommige mensen geloven dat deze fascinatie met de duivel een prominent teken is van wat katholieken en christenen geloven dat ze de eindtijden zijn – voordat mensen geen blik op Emojis en Devilish Emojis zouden durven, en nu dragen mensen het, het plaatsen en gebruiken !

Symbolen doel
Hier is onze take-achtige alle symbolen, het hangt ervan af hoe men het gebruikt. Alle symbolen hebben elk hun eigen doel. Er is tenslotte geen licht zonder het donker, geen goed zonder kwaad, niet goed zonder fout. Er kan niets bestaan โ€‹โ€‹als het direct tegenover het tegengestelde is.
Zoals het Emoji-universum in een nuttiger, universele taal groeit, hebben we allemaal een grotere verantwoordelijkheid om het op de meest efficiรซnte, meest productieve manier mogelijk te gebruiken. Laten we dat niet vergeten!

Search Emojis: