๐Ÿ˜  Boos Emoji wordt langzaam je beste vriend? ๐Ÿ˜ค Leer de beste manieren om het af te koelen ๐Ÿ’ฆ met onze tips om te temmen

Heb je uit als iemand je in de rij verlangt? Wil je antwoorden met een boze emoji of zelfs de middelvinger emoji wanneer iemand onbeleefd is op sociale media? Doet je bloeddruk raket wanneer een voormalige klasgenoot plotseling onvriendelijk is op Facebook over een verschil van politieke mening?

Iedereen wordt soms boos. Het is de menselijke natuur. Elke levensfase brengt zijn eigen druk, van zorgen maken over examens, tot jongleren van de behoeften van uw gezin. Veel mensen denken dat het altijd fout is om boos te zijn, waarschijnlijk omdat het een van de krachtigste en meest onbekende emoties ter wereld is.

Is het verkeerd om boos te zijn?

Ten eerste … er is absoluut niets mis met het voelen van boos. Woede is geen slechte staat van zijn. Woede is een normale emotie die iedereen van tijd tot tijd ervaart. Maar wanneer het uit de hand loopt en destructief wordt, kan het leiden tot problemen – problemen op het werk, op school, in uw persoonlijke relaties, in de algehele kwaliteit van uw leven. Zodra je op dat moment bent, kan je je voelen als een slaaf van je emoties. Dat is geen manier om je leven te leven.
En we zijn hier om je te helpen dat te vermijden! Dat gezegd hebbende, in de volgende secties van het artikel, bespreken we technieken over het beheersen van iemands humeur. Maar voordat we daarmee doorgaan, waarom praten we niet over woede, en hoe mensen hun woede laten zien.

Definitie van woede
Wat is woede? Merriam-Webster definieert woede als een krachtig gevoel van ongenoegen of antagonisme. Bij gebruik als werkwoord zijn Synoniemen van woede verbergen, wierook, wierook, enz., Maar wanneer ze als zelfstandig naamwoord worden gebruikt, Synoniemen voor woede zijn woede, verontwaardiging, verontwaardiging, toornigheid, enz.

Hoe mensen woede uitdrukken

Iedereen ervaart en drukt woede een beetje anders uit. Sommigen schreeuwen, sommigen zeggen kwetsende dingen, wat vloek, schop, klap of stoot anderen. Toen mensen online boos worden, kunnen ze hun woede fysiek niet laten zien, maar dat betekent niet dat het niet zo intens is als, zeggen, je haar trekken. Veel gebruikers nemen hun toevlucht tot kwetsende woorden en boze emojis, om te delen hoe ze zich voelen.
In de Emoji-wereld zijn er vijf grote soorten boze emoji. Een boze emoji kan een enorme impact hebben op een gesprek. Ze mogen niet lichtvaardig worden genomen en moeten zorgvuldig worden gebruikt.
Daar zullen we later meer in krijgen. Maar voor nu, laten we het hebben over de verschillende boze emoji’s.

Boos gezicht emoji

Het ๐Ÿ˜  boze gezicht Emoji of ๐Ÿ˜  Angry Emoji toont een gezicht met een fronsende mond, boze ogen en gegroeide wenkbrauwen. Deze Emoji wordt gebruikt om variรซrende mate van woede te tonen, van ergernis en grumpiness tot woede, verontwaardiging of zelfs verontwaardiging. Het wordt ook gebruikt om iemand taai of gemeen te beschrijven.

Het ๐Ÿ˜  Angry Face Emoji is beschikbaar op bijna alle belangrijke besturingssystemen, Social Media Sites en Messaging-apps. Het ontwerp van Google heeft een roodachtig gezicht met een roodachtige omtrek, terwijl de Microsoft-versie van het ๐Ÿ˜  Angry Face Emoji een zwarte omtrek bevat.
Hoe het ๐Ÿ˜  Angry Face Emoji te gebruiken:
Als ik zie dat iemand hun hond mishandelt, kan ik het niet uitstaan. Het maakt me zo ๐Ÿ˜  ik kan nooit begrijpen waarom mensen zo gemeen zijn voor dieren ๐Ÿ˜ 

Pruilen gezicht emoji

Nog een boze emoji is het ๐Ÿ˜ก Pouting face emoji. Deze Emoji is eng om op de meeste platforms te bekijken, het ๐Ÿ˜ก Pouting Face Emoji heeft een fronsende mond, boze ogen en gegroefde wenkbrauwen. Deze emoji wordt meestal gebruikt om een โ€‹โ€‹ernstiger en dodelijke vorm van woede over te brengen, zoals haat of woede. Rood is een emotioneel intense kleur, met een zeer hoge zichtbaarheid. Wanneer iemand je een ๐Ÿ˜ก Pouting Face Emoji stuurt, kun je beter rennen en verbergen!

Het ๐Ÿ˜ก Pouting Face Emoji is beschikbaar op veel platforms, maar het kunstwerk voor elke emoji varieert per platform. De versie van Samsung is een mengsel van geel en roze, de versie van Facebook is meer oranje dan rood, terwijl de Windows-versie een zwarte omtrek bevat.
Hoe het ๐Ÿ˜ก Pouting Face Emoji te gebruiken:
Ik haat het als ik zie politieagenten die hun autoriteit misbruiken ๐Ÿ˜ก ze kunnen handelaars van de wet zijn, maar ze zijn niet boven de wet ๐Ÿ˜ก

Gezicht met stoom van neus

Onze derde Angry Emoji is het gezicht met stoom van neus emoji. Deze emoji toont een fronsend gezicht met gesloten ogen, gegroeide wenkbrauwen, en twee trekjes stoom die uit zijn neus waait. Het symbool betekent ergernis, woede, minachting, uitdaging, vastberadenheid of trots.
Hier is een beetje bekend over de ๐Ÿ˜คface met stoom van Neus Emoji die je misschien interessant vindt: de voormalige naam van deze emoji is gezicht met uiterlijk van Triumph. Het Unicode-consortium, het bestuursorgaan van Emojis, introduceerde de ๐Ÿ˜คface met stoom van neus emoji onder zijn oude naam omdat ze dachten dat het een gevoel van overwinning of trots weerspiegelde.
Hoe het een ๐Ÿ˜ค gezicht met stoom van Neus Emoji kwam, weten we niet precies, hoewel we moeten zeggen, we denken dat de huidige naam van de Emoji het dichtst bij zijn ontwerp past.

Het gezicht met stoom van Steam van Neus Emoji wordt ondersteund op systemen zoals IOS, Android, MacOS, Windows en apps zoals Facebook en Twitter, hoewel er kleine variaties per platform zijn, heeft de versie van Google Pink Splotches onder zijn ogen en wordt omringd door een gele omtrek , terwijl de Windows-versie een zwarte omtrek heeft, en een kortere, donkere mond dan alle andere typen.
Hoe het ๐Ÿ˜ค gezicht met stoom van neus emoji te gebruiken:
Ik bestelde eten twee uur geleden, en ik heb geen update ontvangen ๐Ÿ˜ค De tafel naast ons arriveerde later dan ons, en ze genieten nu van hun eten ๐Ÿ˜ค Waar is de manager van deze winkel?

Gezicht met symbolen op de mond

Het gezicht met symbolen op mond Emoji is perfect voor al die momenten die je wilt vervloeken, maar niet, of ervoor kiezen om niet te kiezen. Het is een beeld van een rood gezicht met een zwarte bar en witte symbolen bovenop zijn mond. De witte symbolen vertegenwoordigen zweerwoorden of obsceniteiten. De ๐ŸคฌFACE met symbolen op mond Emoji wordt vaak gebruikt om uitbarstingen van woede, frustratie of woede over te brengen.

In termen van zichtbaarheid ondersteunen de meeste belangrijke platforms, systemen en toepassingen het ๐Ÿคฌ gezicht met symbolen op mond emoji. Sommigen van hen zijn Apple, Google, Facebook, Windows, Twitter, JoyPixels en Samsung.
De Windows-versie verschilt licht van de rest omdat het het enige ๐Ÿคฌ gezicht is met symbolen op mond Emoji met een zwarte omtrek. De versie van Google van het ๐Ÿคฌ -gezicht met symbolen op mond Emoji bevat ook een overzicht, maar het is rood. In termen van kleur verschilt Samsung’s ๐Ÿคฌface met symbolen op mond Emoji van de rest, omdat het een roodachtig-roze tint heeft.
Hoe het ๐Ÿคฌ gezicht met symbolen op mond emoji te gebruiken:
Wanneer mensen klagen over de regering op sociale media, maar weigeren hun belastingen te betalen ๐Ÿคฌ Maakt mijn bloed koken !! Deel uitmaken van de oplossing, verergeer het probleem niet ๐Ÿคฌ

Middelvinger emoji

Onze laatste Angry Emoji is de ๐Ÿ–• middelvinger emoji. De ๐Ÿ–•middle finger emoji is een afbeelding van de achterkant van een menselijke hand met een verhoogde middelvinger. In westerse culturen is dit een grof of beledigend gebaar. Het komt in verschillende huidtoonvarianten, zoals ๐Ÿ–•๐Ÿฟ Donkere huidtint Middelvinger Emoji, ๐Ÿ–•๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Middle Finger Emoji, ๐Ÿ–•๐Ÿฝ Medium Skin Tone Middle Finger Emoji, ๐Ÿ–•๐Ÿผ Midden-Lichte huidtoon Middelvinger Emoji, en ๐Ÿ–•๐Ÿป lichte huidtoon middenvinger emoji.

De ๐Ÿ–•Middle Finger Emoji is beschikbaar op verschillende platforms zoals Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter en Snapchat. Sommige ๐Ÿ–•middle finger emoji’s zien er iets anders uit van de anderen. Zo is de ๐Ÿ–•middle-vinger Emoji op Twitter lichtgeel, terwijl de Google-versie een mengsel van oranje en geel is. In het geval dat u niet hebt opgemerkt, bevatten alle EMOJIS op Windows een zwarte omtrek, en de ๐Ÿ–•middle-vinger Emoji is niet anders.
Hoe de ๐Ÿ–• Middelvinger Emoji te gebruiken:
Ben je zo geรฏnvesteerd in een tv-serie, je wilt het ๐Ÿ–• naar het tv-scherm wijzen wanneer de schurk verschijnt?

Verlies je cool niet

Zoals we eerder vermeldden, zijn Emoji’s uitstekende manieren om je vrienden en sociale media-volgers precies te laten zien wat je doormaakt. Maar als u ze gebruikt, moet u de verantwoordelijkheid voor uw acties aanvaarden.
Woede is een normale en zelfs gezonde emotie, maar het is belangrijk om er positief mee om te gaan. Woede kan blijvende littekens veroorzaken in de mensen van wie je het leukst vindt. Ongecontroleerde woede kan zowel uw gezondheid als uw relaties tellen.
En we willen dat niet met jou! De enige manier om te voorkomen dat dat is om je woede onder controle te krijgen, en we willen je de beste manier helpen. Bekijk enkele van onze geteste en beproefde tips om te helpen bij het omgaan met humeur wanneer deze fakkelt.

Een pauze nemen

Je hebt vandaag twee uur in het verkeer doorgebracht en je Facebook-post gaat over hoe de overheid niet om verkeerscongestie geeft. Iemand maakt een onbeschofte opmerking op je bericht en je wilt antwoorden met een miljoen boze emoji-palen en een ton kwetsende woorden.
Voordat je daarheen gaat, haal diep adem en tel me tot 10 en denk dan aan iets anders dan wat je boos maakt. Bekijk grappige dierenvideo’s gedurende drie minuten, of bekijk een muziekvideo van je favoriete artiest. Deze methode zal je kalmeren en je weerhouden om irrationeel te laten reageren. Soms hunkeren mensen gewoon op sociale media zonder na te denken over de gevoelens van iemand anders. Door returnyting, zal het u ten goede komen?

Reageren op een beschaafde manier

Het is de verjaardag van je dochter, maar je supervisor keurde je verlof af, omdat je bedrijf aangedoken, en andere mensen ook op dezelfde dag verlof. Je wilt een boze emoji veranderen en je baas confronteren. Oefen diepe ademhalingsoefeningen, open de kalmerende app op je telefoon of herhaal een rustgevende uitdrukking.
Zodra je het duidelijk denkt, druk je je frustratie uit in een professionele maar niet-confronterende manier. Geef uw zorgen en bied-oplossingen aan, misschien kunt u een eerdere verschuiving nemen of uw in afwachting van werk voor de weekdagen voor de deadline afmaken? Het vrijgeven van al die woede kan een paar seconden goed voelen, maar het helpt u niet op de lange termijn.

Wees creatief

Draai je woede in creatieve energie. Heeft je vriend of vriendin je zonder uitleg gegeven? Waarom probeer je je gevoelens niet op papier te uiten? Of componeer een nummer, of maak een schilderij? Kunst is een genezende manier om woede, pijn, ziekte en frustratie door te nemen. Soms is wat we voelen zo complex is, woorden kunnen niet uitdrukken wat we willen zeggen. Art zegt wat woorden niet kunnen.

KRIJG JE BOOTY MOWER

Had een vreselijke dag op het werk? Te veel spanning thuis? Maak een wandeling alleen of met vrienden. Oefening is een grote stress reliever. Wanneer u traint, laat u endorfines los. Endorfins triggeren een positief gevoel in het lichaam. Ze worden vaak ‘feel-good’-chemicaliรซn genoemd omdat ze kunnen fungeren als pijnversterker en gelukversterker. Oefening elke dag om stress en woede op afstand te houden.

Vermijd het feit dat je gelukkig bent

Iedereen heeft zijn eigen triggers voor wat ze boos maakt, maar sommige gemeenschappelijke omvatten situaties waarin we ons machteloos voelen, aangevallen of oneerlijk behandeld. Denk aan wat je boos maakt en probeer er op een rustige en productieve manier om te gaan. Als een van uw stress-triggers in een file rijdt, kunt u in plaats daarvan geen openbaar vervoer nemen?
Hier is een andere situatie – Doe vrienden en familie je een spervuur โ€‹โ€‹van Facebook-berichten op het werk, en het gaat op je zenuwen? U kunt meldingen uitschakelen voor alle gesprekken, of voor slechts รฉรฉn gesprek. Het kennen van je woede-triggers is belangrijk omdat je effectiever reageert op je woede wanneer je erop voorbereid bent. Anticiperen op de mogelijkheid van woede verhoogt uw vermogen om het constructiever uit te drukken.

Uitlachen

Heb je ooit een ruzie gehad met iemand en plotseling gedacht aan iets of iemand die jullie allebei leuk vinden? Heeft het geholpen het ijs te breken? Heeft je je lichter of zelfs gelukkiger gemaakt? Dat is de kracht van het lachen op het werk.
Een grap zei op het juiste moment de spanning verlicht en helpt omgaan met meningsverschillen. De meeste situaties zijn niet zo slecht als ze eruit zien wanneer ze worden gezien vanuit een speels en humoristisch oogpunt. Het gebruik van zachte humor helpt u vaak om zelfs de meest gevoelige kwesties, zoals politiek, belastingen of religie aan te pakken.

Vraag om hulp

Leren om woede te beheersen, is een uitdaging voor iedereen. Maar als je gemakkelijk over de kleinste dingen wordt opgewerkt, en het gebeurt min of meer elke dag, is er niets mis met het vragen om hulp. Gevoelens van woede zijn vaak gerelateerd aan veel verschillende, onderliggende moeilijkheden zoals depressie, angst, laag zelfbeeld of fysiek of emotioneel misbruik. Een psycholoog helpt u bij het bereiken van de wortel van uw woede en zal een uniek therapieplan creรซren dat is afgestemd op uw behoeften.

Conclusie

Pas boven alles voor jezelf. Als je altijd moe bent, niet goed eten, niet oefenen, niet slapen … de waarschijnlijkheid om van nul tot 100 echt snel te gaan hoog. Zelfzorg is van vitaal belang voor het bouwen van veerkracht tegenover die stressoren in het leven waar je niet weg kunt komen.
Doe de dingen die je gelukkig maken, of het nu naar de spa gaat of eet in je favoriete restaurant. Je verdient het om minder boos te voelen. Meer dan dat, je verdient het om gelukkig te zijn.

Search Emojis: