๐Ÿ˜ญ luid huilen wordt top tier emoji

Om duidelijk te zijn, ondanks de datum van publicatie, is dit geen grap van april Fool. Er is een nieuwe top emoji in de stad.
Na jaren van dominantie is de lachende huilende emoji ontthoned als Twitter’s top Emoji. Op zijn plaats is vandaag nog een tranende smiley: ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht.
Dit is de eerste keer dat een Emoji anders dan ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde het meest gebruikt op Twitter op basis van maand per maand.

Is dit het begin van het einde voor ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde of gewoon een blip? Gegevens suggereren dat ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht kan de top Emoji zijn door een nog grotere marge in de toekomst.
Waarom nu? ๐Ÿ—“
De samping van ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde komen niet lang nadat we hier bij naden zijn of dit schijnbaar evergreen emoji al dan niet “geannuleerd” werd door Gen Z emoji-gebruikers ten gunste van alternatieve middelen om het lachen en amusement te emojueren.
Prominente media-aandacht benadrukte deze trend naar die van ons voorbij tiktok, met een pushback op de lach-huilende emoji die al zo lang is geweest.
Is het verhaal hier dat ๐Ÿ˜ญ meer populair is, of gewoon dat ๐Ÿ˜‚ minder populair is geworden? Het lijkt een beetje van beide te zijn.
Krijg enkele zeer gepassioneerde e-mails over mijn ๐Ÿ˜‚ emoji-verhaal. Alleen hier om te zeggen dat ik de regels niet maak !! (En ik gebruik dit Emoji nog steeds en weigert mijn skinny jeans te verbranden) ๐Ÿ’€Kaya Yurieff (@kyurieff) 15 februari 2021
Kijkend naar de gegevens, kunnen we zien dat ๐Ÿ˜‚ gezicht met vreugde tranen in de groei al geruime tijd in groei heeft gebracht.
De relatieve afkeer van GEN Z Z van ๐Ÿ˜‚ in vergelijking met oudere generaties kunnen hier factor, maar het zou van ons worden verwijderd om de lopende wereldwijde pandemie als een andere potentiรซle factor niet te vermelden. Is er gewoon minder om te lachen?

Dit is minder in onze gegevens. We kunnen vanaf April 2020 zien. ๐Ÿ˜‚ Gezicht met tranen van vreugde begint een snellere maand-op-maand achteruitgang te ervaren dan ervaren tussen de piek van het gebruik op Twitter (juni 2019, volgens onze gegevens) de classificatie van CVID-19 als een wereldwijde pandemie door de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020.
Er lijkt hier absoluut een correlatie te zijn, maar of de pandemie, GEN Z of een momenteel onbekende derde variabele de meest significante factor was in de daling van ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde is onzeker.
Er is suggestie geweest dat gezicht met tranen van vreugde eenvoudigweg een slachtoffer zijn geweest van een eigen succes. Zo succesvol, mensen zijn het beu om het te zien.
Het vergelijken van de top twee emojis sinds het begin van 2020 kan de impact van de pandemie op Emoji-gebruik, of een niet-gerelateerde verschuiving in Emoji-gebruik, dat toevallig tegelijkertijd plaatsvond.

Let op de aanzienlijke sprong in gebruik voor ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht tussen 20 maart en april 2020.
Op het gezicht ervan is deze snelle toename van het gebruik voor ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht logisch: het is tenslotte een gezicht met een open mond jammeren en stromen zware tranen die uit gesloten ogen stromen.

Voordat we moedig beweren dat ๐Ÿ˜ญ hard huilend gezicht # 1 is geworden vanwege de pandemie, is het belangrijk om op te merken dat dezelfde emoji ook wordt gebruikt voor het lachen.
Waarom ๐Ÿ˜ญ?
Zoals eerder besproken in onze eigen “Emoji-betekenis” -serie, de naam van ๐Ÿ˜ญ luid huilt gezicht zijn brede gebruikscontexten.
Hoewel het natuurlijk kan worden gebruikt om de droefheid of verdriet in te drukken, meestal geassocieerd met een dergelijk volume van tranen, zien veel Emoji-gebruikers de uitdrukking als overdreven melodramatisch.
Voor sommige mensen is ๐Ÿ˜ญ gewoon een beter lachend emoji dan ๐Ÿ˜‚. En dat is goed. Er is geen enkele juiste of verkeerde manier om een โ€‹โ€‹emoji te gebruiken.
Sommigen voelen zich behoorlijk sterk dat het niet moet worden gebruikt om droefheid รผberhaupt over te brengen. Er zijn tenslotte veel emoji’s die een meer oprechte vorm van verdriet lijken te brengen dan ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht.
Gebruik deze emoji’s voor het huilen ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ฅniet deze emoji ๐Ÿ˜ญ die een is “omg zo grappig ik huil.” Het spijt me voor je verlies ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญlooks in de war.- Jasmyn (@jasmynbowing) 9 september 2017
Dat wil niet zeggen dat sommige mensen nog steeds niet in de war zijn over hoe precies dit kwam om te passeren. Hoe we Emoji’s gebruiken evolueert in de loop van de tijd, binnen of uit de mode komen of omschakelen naar een tegengestelde betekenis, net zoals veel woorden in jaren voorbij zijn.
Hoe deden we “๐Ÿ˜ญ” in een lachende emoji …- Skai (@skaijhackson) 31 maart 2021
Dus terwijl het lijkt op het feit dat de pandemie significant het gebruik van ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht over de hele wereld verhoogde, kan de toename van het gebruik niet uitsluitend worden toegeschreven aan verdriet of frustratie.
In feite wijzen recente gevallen van het gebruik naast de ๐Ÿ’‰ spuit Emoji de vreugde en verlichting van iemand (ofwel zelf of een geliefde) uiteindelijk een van de CoviT-19-vaccinaties ontvangen.
Vanaf de middag mijn eerste zegening van Onze Lieve Vrouw van Moderna! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’‰- Margarita Diaz (@diazmarg) 25 maart 2021
Mijn 95-jarige opa die in New Jersey leeft * Tot slot * werd vandaag gevaccineerd (met de Johnson & Johnson-opname!), En ik kreeg vandaag mijn tweede dosis Pfizer. Vandaag heb ik eigenlijk hoop dat ik dat zou kunnen Kom hem weer knuffelen. Vandaag is een goede dag. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’‰- Annie Wofford (@annie_woff) 24 maart 2021
We houden van context ๐Ÿ˜ญ
De derde populairste Emoji op Twitter is ๐Ÿฅบ pleitend gezicht, en het deelt veel kenmerken met ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht.
Beide zijn flexibel en hebben een breed emotioneel bereik. Beide hebben geen duidelijke betekenis, dus zie een verscheidenheid aan gebruik.
Recent gebruik van ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht laat zien dat het tranen heeft die echt veelzijdig zijn. Deze Emoji kan als blij of verdrietig worden gezien, afhankelijk van de context. Trots, of beschaamd. Liefde of verdriet. Geen wonder ๐Ÿ˜ญ is populair.

Om dit alles in context te plaatsen, hebben we de gebruikstrends van de huidige top vijf Emojis in kaart gebracht om een โ€‹โ€‹gevoel te krijgen voor de Emoji-tijdgeest.
In maart 2020 toonde ๐Ÿฅบ het pleiten van het gezicht een aanzienlijke toename van het gebruik maken van ons vraag als het misschien op het goede spoor was om de nummer รฉรฉn emoji te zijn in 2021. SPOILER: het was niet. ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht nam die plek.
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht, zoals ๐Ÿฅบ pleitend gezicht, kan worden gebruikt op een melodramatische mode die mogelijk niet onmiddellijk voor de hand liggend is van de naam of het ontwerp.

Ook opmerkelijk in deze trends is het feit dat ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachende niet hetzelfde afneemt dat het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde tijdens de coronavirus pandemie. In plaats daarvan bleef het grotendeels stabiel sinds het uitgestrekt werd door ๐Ÿฅบ pleitend gezicht in januari 2020.
Deze stabiliteit in de hele pandemie kan erop wijzen dat CoviD-19 niet zo significant was, een factor in de daling van ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde dan we in eerste instantie hadden vermoed. Als we gewoon minder lachen, dan had een dergelijke achteruitgang ook zijn ervaren door ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachen.
๐Ÿ˜ญ CHRYING CONCLUSIE
Wat we waarschijnlijk hier zien is een samenvloeiing van factoren:

๐Ÿ˜‚ Gezicht met vreugde tranen is overbelast door de top emoji voor het afgelopen decennium
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht is veelzijdiger, met opkomende gebruik als zowel gelach of verdriet, afhankelijk van de context. Het doet dubbele plicht, en dit heeft het nummer รฉรฉn geworden
CVID-19 heeft mogelijk het aantal keren dat we willen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ hebben verminderd en de tijden die we willen ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ toegenomen.

Of je nu zo blij bent met een vaccin (“๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’‰”), lachen in de groep chat (“๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’ฌ”), huilend van embarassment (“๐Ÿ˜ญ๐Ÿ™ˆ”) of pining voor een terugkeer naar normaliteit (“๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’ƒ”) , er is een goede kans ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht is er voor je geweest toen ๐Ÿ˜‚ gezicht met vrienden van vreugde niet.
Het is niet dat we niet meer lachen, het is dat we nu gebruiken ๐Ÿ˜ญ om elke emotie uit te drukken. Gelach, verdriet, trots, vreugde, opluchting.
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Laat je lachen, en ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ laat je huilen.
๐Ÿ“– Lees meer

Een jaar op: verveeld van de pandemie (maart 2021)
Is het lachende huilende emoji geannuleerd? Dit is wat we kennen. (Februari 2021)
Een nieuwe koning: pleitend gezicht (20 april)
emoji betekenis: ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht (juni 2018)
Hebben we de piektranen van vreugde bereikt? (Maart 2018)

Search Emojis: