๐Ÿ™„ Oogrol Emoji: Meester de kunst van online sassiness

Op een bepaald moment in ons leven, hebben we allemaal gereageerd op iemand of iets met een dramatische oogrol. Mensen rollen hun ogen om verschillende redenen – woede, frustratie, uitputting, de lijst gaat maar door. Oogrollen is zo onmiskenbaar populair geworden bij mensen oud en jong, het heeft zelfs een eigen symbool, de, je raadt het aan – ๐Ÿ™„ oogrol emoji.

Heeft iemand een lame grap op Facebook of Twitter gekraakt? Waarschijnlijk wel, maar je wilt er geen woorden op verspillen, dus je gebruik gewoon de ๐Ÿ™„ oogrol emoji. De Emoji kan ook worden gebruikt om te reageren op iemand die iets belachelijk heeft geschreven. Bij gebruik in een groepsgesprek kan het echter als respectloos tegenkomen, en het mag nooit worden gebruikt voor professionele discussie.

Sommige mensen doen het zo erg, ze hebben de neiging om te vergeten dat het een stuk gevaarlijker is dan het lijkt. Bij het bepalen wanneer u wilt gebruiken en wanneer u de ๐Ÿ™„ oogrol Emoji altijd voorzichtig kunt maken. Zoals de meeste dingen in de wereld, moet deze emoji op de juiste manier worden gebruikt.
Als je echt van communiceert met het ๐Ÿ™„-oogrol Emoji, hebben we je gedekt. In dit gedeelte hebben we een snelle en eenvoudige gids samengesteld op zijn functies om u in de goede richting te wijzen.
Hieronder vermeld zijn de belangrijkste termen, tips en trucs waarmee u bekend wilt zijn als u begint met het plaatsen en verzenden van de ๐Ÿ™„-oogrol Emoji.

Oogrol emoji

Ook wel het ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen emoji genoemd, het is een geel gezicht met een kleine, gesloten mond die plat of fronsen is, en grote, witte ogen die naar boven rollen. Net als een oogrol spreekt het meestal matig walging, afkeuring, frustratie of verveling. De toon varieert, van plezier tot sassy om te haten voor bijtende. Als het kon praten, zou het zeggen: “Ja, wat dan ook.”

Wat betekent de oogrol emoji?

Veel emojis hebben betekenissen die niet meteen duidelijk zijn. De ๐Ÿ™„-oogrol Emoji valt onder deze categorie. Kijkt de emoji omhoog? Of is het ook irritant? Beide zijn enigszins waar. Wat betekent het?
Je hoeft alleen maar naar de naam te kijken om het uit te zoeken – de naam zegt het allemaal – dit Emoji-gezicht doet een oogrol, zoals de naam impliceert. In het echte leven is een oogrol een passief agressief gebaar. Het wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹claim, een omstandigheid of een persoon te weerleggen of te ontslaan.
Overweeg het volgende scenario: Je bekijkt het nieuws en bespreken een nieuwe wetgeving of beleid dat je nutteloos vindt, dus je rolt je ogen. Of misschien praat je met iemand, en je wordt zo geรฏrriteerd naar wat ze zeggen, je doet een oogrol.
In berichten en teksten kan de ๐Ÿ™„-oogrol Emoji op dezelfde manier worden gebruikt. U kunt de Emoji gebruiken om uw ongenoegen aan een stuk nieuws te uiten, of u kunt het gebruiken om het oneens te maken met wat iemand zegt.

Moet je gelukkig zijn als je een oogrol emoji krijgt?

Dat is afhankelijk van de context van het gesprek. Je zou niet verrast moeten zijn om deze emoji te zien als je een vriend hebt verteld over een slecht nieuws of een persoon die ze niet leuk vinden. Als je het over een bestemming of een activiteit hebt, worden dingen echter een beetje ingewikkelder.
Is de persoon die u praat met het ontkennen van uw verzoek? Zijn ze geรฏrriteerd naar wat je zei of noemt ze je idee saai? De dubbelzinnige aard van deze emoji zou zelfs kunnen betekenen dat ze gewoon proberen grappig of sarcastisch te zijn. Als u niet zeker weet over hun intenties, is het het beste om te verduidelijken voordat deze bokshandschoenen oplevert.

Hoe de oogrol emoji te gebruiken
Hier zijn een paar manieren waarop u de ๐Ÿ™„ oogrol emoji kunt gebruiken om uw sociale media-berichten, e-mails en teksten op te zetten:
– Kan niet geloven dat tv-serie nog niet is geannuleerd, zelfs als het lage ratings en een slechte plot ๐Ÿ™„ heeft
– Onze geschiedenisleraar begint altijd de klas door te praten over haar kinderen in plaats van recht in de les te gaan ๐Ÿ™„
– Dit is mijn gezicht toen die politicus beloften maakt die hij niet zal houden ๐Ÿ™„
– Ik zag je dat meisje kussen, je kunt erover praten, alles wat je wilt ๐Ÿ‘‰๐Ÿ™„๐Ÿ‘ˆ [wat het betekent: ik luister niet]
– Waarom heb je Joe verteld over Sarah’s gevoelens voor Kyle? Als het gaat om Joe ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜ ๐Ÿค [wat het betekent: hij kan geen geheim houden]
– Wie brak in mijn kamer en kreeg mijn boeken zonder om toestemming te vragen? ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ™„ [wat het betekent: wie deed het]

Oogrol Emoji op verschillende platforms

Het probleem met de ๐Ÿ™„-oogrol Emoji is dat het uiterlijk varieert per platform. Als gevolg hiervan kunnen veel gebruikers soms perplex worden over wat het gezicht daadwerkelijk vertegenwoordigt. Wanneer wordt gezien vanaf een iOS-apparaat, heeft het symbool een rechte mond en lijkt het naar boven te kijken. Op Android zijn de ogen aan de zijkant en de mond bevindt zich in een ontevreden positie.
Bovendien worden Google, Samsung en Facebook’s versie gemengd met tinten sinaasappel, terwijl Windows ‘Emoji verschijnt met een ingebouwde zwarte omtrek. Een groot verschil tussen alle versies is de richting van de ogen van de Emoji. Apple en Samsung’s ontwerp toont de ogen opzoeken, terwijl de ogen op het Windows-platform naar rechts wijzen. De rest van de ๐Ÿ™„ oogrol emoji – die op Google, Facebook, Twitter en Joypixels – kijken iets naar links.
Vanwege de complexiteit van deze beweging is het gemakkelijk om te zien waarom verschillende platforms problemen hebben die een oogrol vertegenwoordigen. We zijn echter van mening dat Facebook de beste taak doet bij het vastleggen van een oogwalerend gebaar. Het ongenoegen is duidelijk in de rechte hoekige lip en licht gesloten oogleden. De rechthoekige ogen geven ook aan dat ze wegkijken van iets onaangenaams.

Andere namen voor de oogrol emoji
Sommige platforms gebruiken een andere naam voor de ๐Ÿ™„-oogrol emoji. Andere namen omvatten gezicht met glooiende ogen, glooiende ogen, enz.

Laat de oogrol Emoji op uw apparaat verschijnen

Het is heel gemakkelijk om de ๐Ÿ™„ oogrol emoji te krijgen om op je gadgets te verschijnen zonder de noodzaak van een emoji-toetsenbord. Het enige dat u hoeft te doen is naar Emojiguide gaan, zoek naar de Emoji, selecteren, kopiรซren en plakken het symbool.
De ๐Ÿ™„-oogrol Emoji kan eenvoudig worden verkregen op zowel een computer als een mobiel apparaat zonder de noodzaak van een Emoji-toetsenbord. Het enige dat u hoeft te doen is kiezen, kopiรซren en plakken en plakken in uw e-mail, Facebook Post, Messenger-bericht, of waar u het mogelijk moet gebruiken. U kunt het symbool ook rechtstreeks delen met uw Facebook-, Pinterest- en Twitter-accounts van de Emojiguide-pagina.

Oogrol Emoji Geschiedenis
Geen betere manier om iets te begrijpen dan om de geschiedenis erachter te leren, toch?
Uit alle Emoji’s in de wereld verscheen de ๐Ÿ™„-oogrol Emoji redelijk laat. Het werd in 2016 geรฏntroduceerd als onderdeel van Unicode 8.0. Het nu populaire symbool maakte deel uit van de 37 nieuwe Emojis en 5 Emoji-modifiers die op dat moment zijn gelanceerd. Sommige van de meer bekende symbolen die in de lijst zijn opgenomen, waren het ๐Ÿค— knuffelen gezicht emoji en ๐ŸŒฎ taco emoji.

Wanneer begonnen we onze ogen te rollen?

Geloof het of niet, de huidige definitie van Eye-Rolling is niet altijd hetzelfde geweest. Het had een aantal gevarieerde connotaties die niet hadden gerelateerd aan woede of minachting. William Shakespeare gebruikte oogrollen om liefde en agressieve passie in een gedicht in 1594 over te brengen.
Wanneer een immoreel, slecht karakter het voorwerp van zijn verlangen ziet, beginnen zijn “hebzuchtige ogen te rollen.” Ook, in zijn 18e-eeuwse roman “huishoudelijke woorden: het dagboek van Eleanor Clare gedurende 10 jaar,” schilderde Charles Dickens een vrouw op haar deathbed als “haar ogen angstig” rollen.
Oogrollen werd geen teken van ontslag tot de jaren tachtig. Oogrollen wordt vaak beschreven in “The Hardy Boys” -romans tijdens TIFFS tussen Chet Morton en zijn zus, Iola. Omdat de harde jongensromans een deel van de populaire cultuur waren, werd de handeling van het rollen van je ogen als een gebaar van ergernis gemeenplaats.

Rol je ogen over de hele wereld

Je kunt je ogen in elk land rollen en de mensen er zullen weten wat je bedoelt. Oogrol, in tegenstelling tot veel non-verbale communicatie, heeft een universele betekenis over culturen. Echter, in West-Afrika, waar de viering van Guรฉrewol wordt gehouden, wordt oogwalsen gebruikt om een โ€‹โ€‹romantische partner te vinden.
De viering eert liefde en biedt een kans voor bepaalde West-Afrikaanse stammen, zoals de Wodabe, om een โ€‹โ€‹metgezel te vinden. Om daarmee te helpen, is de belangrijkste attractie van het festival een schoonheidsspecialet waarin Wodaabe-mannen strijden om de aandacht van mogelijke vrouwen.
Witte tanden en ogen worden beschouwd als een symbool van een goede gezondheid en schoonheid tussen de stam. Omdat dit zo is, terwijl ze in het pageant concurreren, zullen mannen hun ogen terug rollen. Hierdoor kunnen ze pronken en de blanken van hun ogen verbeteren in de hoop om een โ€‹โ€‹nieuwe echtgenoot te vinden.

Conclusie

Het is geen twijfel dat Emojis hier is om te blijven. In feite beschouwt meer dan 60 procent van de mensen van meer dan 35 zelf frequent Emoji-gebruikers! Ondanks de overvloed aan emoji’s in onze teksten en bijschriften, kan er in hun semantiek onaangenaam zijn. Dat is waar artikelen als deze zeker van pas komen. Na het over de beste en meest juiste manier te gaan om het te gebruiken, ben je vrij om het ๐Ÿ™„ oogrol emoji overal en wanneer je maar wilt plaatsen en verzenden.
Voordat we je laten gaan, is hier een interessant stuk trivia dat we hebben gevonden: weet je dat sommige alternatieve geneeskunde beoefenaars van mening zijn dat oogrollende gezondheidsvoordelen biedt, zoals het verhogen van de cognitieve functie?
Terwijl die verklaring je je ogen kan laten rollen, (zie wat we daar deden?), Misschien is er misschien een waarheid in. Oogrollen is al lang in dienst als een meditatiepraktijk omdat het een staat van veranderd bewustzijn induceert en de hersengolven van Theta verhoogt, die nodig zijn voor diepe meditatie.
Wanneer je iets probeert te herinneren, is het natuurlijk om je blik naar de hemel naar boven te rollen. Heb je je ooit afgevraagd waarom je het doet? Hier is een fysieke oorzaak hiervoor. Als je je ogen omhoog rollen, is een instinctuele reactie die je lichaam maakt terwijl je verloren of begraven informatie probeert op te halen.
Door dit te doen, produceert je hersenen meer alpha-golven. Alfa-hersengolven zorgen voor levendige, heldere beelden en kunnen helpen bij creativiteit en inzicht. Met andere woorden, je wordt inzichtelijk en creatief als je je ogen rolt!
Het gaat alleen maar om het oog te laten rollen is tenslotte niet zo’n slechte zaak. Dus ga je gang en rol die ogen, zolang je het doet met mensen die je Sass begrijpen en waarderen.

Search Emojis: