🚨 Sirene Emoji: de emoji van noodgeval

Er zijn twee soorten sirene emoji. Er is de 🧜♀️ zeemeermin emoji en de daadwerkelijke 🚨 sirene emoji. Het kan je alarm emoji zijn, vertelt je dat er iets groots gebeurt. Het kan ook een waarschuwing van Emoji zijn, wat je iets belangrijks vertelt. Het ontwerp is gebaseerd op Sirenes van de politie-auto. Het soort dat u bovenop de standaard COP-autolichten vindt.
Veel autolichten symboliseren veel betekenissen. Sirene lichten komen binnen wanneer het autowaarschuwingslichten wordt. Ze kunnen een roterend licht binnen worden vergezeld door geluiden. Het combineren van deze twee maakt de luide politie-sirene die je in films kunt horen als ze op een high-speed chase zijn.

De politie Sirene Emoji is niet het soort dat je mensen vaak gebruikt en dat kan ook een goede reden zijn. Coplichten en Sirenes zijn meestal niet goed om te horen. Vooral omdat het iets Bad in je buurt betekent. Het geluid van de politie is slecht genoeg, maar sirene-geluid kan gewoon een bepaalde paniek in u tot stand brengen.
Dus hoe gebruiken we het? En wat is het algemene doel van een sirene emoji? Dat is een belangrijke vraag die we allemaal moeten weten.

Sirene Emoji: betekenis en geschiedenis

De 🚨 Police Car Revolving Light Emoji wordt afgebeeld als een roterend rood licht Emoji. Rood is gekozen vanwege het is de meest voorkomende één burgers zien. Dit komt omdat rood vaak wordt gebruikt door COP-auto’s. Het uiterlijk van het impliceert een politie-sirene met lichten. Het werd oorspronkelijk “Police Car Light” op zijn release genoemd in 2010. Sinds 2015 is het omgedoopt tot “Police Cars REVOLVING Licht.” Andere namen voor de Sirene Emoji zijn noodlichten en knipperende lichten. Overigens noemt Apple het als “licht van de politie-auto” in vergelijking met de rest van de platforms.

Sirene emoji op verschillende platforms

De meeste sirene emojis hebben een uniforme kijk op alle verschillende platforms. De rode sirenes veranderen gewoon hun vorm met betrekking tot hun licht en schaduw van rood. Sommige sirene emojis hebben helemaal geen flitsende lichten.
Voor Samsung heeft de sirene emoji textuur op de witte bodem. De versie van Google is minder gecompliceerd. Hun ontwerp heeft twee lagen knipperende lichten bovenop elkaar. Wat Apple betreft, het is eigenlijk een driedimensionale versie van Samsung’s.
Twitter’s Sirene Emoji is niet zo rood in vergelijking met de anderen. Emoji van Facebook is een driedimensionale met glanzende afwerkingen. WhatsApp heeft een ronde top. Facebook Messenger gebruikt ook een cirkelvormige top, maar heeft meer een houtskoolbodem dan wit.

Populair gebruik van de sirene emoji
Met behulp van de sirene emoji met de ⚠️ waarschuwing betekent Emoji zeker dat het belangrijk is. Sirenes zijn voor het grijpen van de aandacht. Het kan een openbare aankondiging zijn. Als u de Sirene Emoji toevoegt met de 🚓 Police Car Emoji, die impliceert dat de politie aanwezig is. Er zijn ook gevallen waarin u de Sirene Emoji gebruikt om aandacht te geven. Sommige mensen gebruiken de sirene emoji wanneer ze aankondigingen doen met betrekking tot hun persoonlijke leven. Anderen gebruiken het om moppen of valse alarmen te maken. Hieronder staan ​​manieren waarop u de sirene emoji met andere emoji’s kunt mengen om een ​​zin te vormen.
🚨🚓👮♂️ – De politie komt eraan!
Je kunt deze drie emoji’s gebruiken om mensen van politie te waarschuwen of uit te leggen dat je getuige hebt geweest van een scène met politie.
🚨🚨🚨 – Red Alert!
Dit wordt vaak gebruikt om het alarm te bellen met betrekking tot veel dingen. Sommige mensen gebruiken drie sirenes om de aandacht te trekken van andere sociale media-gebruikers. Belang is gevarieerd.
🚨🚑 – Medische nood!
Een medisch noodgeval met betrekking tot een geliefde of een vreemdeling. Dit is vaak met betrekking tot gehaast naar het ziekenhuis of moet 911 bellen.
👩🚒🔥🚨🚒 – Vuur!
Deze combinatie verhoogt de waarschuwing voor vuur en voor iemand om de brandweerlieden te bellen.

De geschiedenis van sirenes
Oorspronkelijk werden sirenes gemaakt als muziekinstrumenten. De eerste sirene was slechts stukken pneumatische buizen en schijven die ofwel dol waren of bleven stil. Ze delen ook dezelfde naam met zeemeerminnen.
De overgang naar coplichten was in het begin moeilijk. Meestal omdat de technologie op die tijd de sirene lichtgewicht niet kon maken. Dit was een probleem voor de politieagenten van de jaren 1920 wiens snelheid achtervolgd of noodsituaties werden vertraagd door het gewicht. Dankzij innovatie werd technologie snel ondergedompeld en toegestaan ​​voor Sirenes om elektronisch te worden.
Versterkers bevestigd met modulatoren en oscillatoren hielpen de politieagenten van 60s om een ​​gevoel van snelheid te herwinnen. Auto’s uitgevonden ook helpen bij de ontwikkeling ervan. Ze plaatsen zelfs luidsprekers boven de auto naast de sirene om een ​​mobiele sirene te maken met onze iconische knipperende lichten. De evolutie stelde politieauto’s toe met lichten om sirene geluiden te maken. Na verloop van tijd leerden ze ook sirenes te gebruiken voor andere noodvoertuigen. Deze evolutie heeft geholpen levens te redden.

Verschillende sirene kleuren en hun symboliek
Ze noemen ze flashers, knipperende lichten of knipperende coplichten vanwege het licht van de sirene. Hoewel het meest voorkomende sirene licht de rode is, worden verschillende sirene-verlichting gebruikt om dingen aan het publiek aan te kondigen. Een uniform begrip van deze lichten varieert in graad. Sommigen zijn voor eenvoudige dingen, zoals road reparaties, terwijl anderen het leven of de doodssituaties signaleren.
Rode sirene
Rode sirene lichten betekenen gevaar, gevaar of waarschuwing. Ze worden vaak gebruikt in de gevaarlijkste situaties, zoals Chops, medische noodsituaties en misdaadscènes.
Groene sirene
Groene sirenes zijn gebruikelijk voor veiligheid en veiligheid. Vrijwillige reddingsorganen zijn de meest voorkomende gebruikers. Ze hebben geen speciale optie die de andere sirenes hebben voor verkeerswetten.
Gele sirene
Gele lichten zijn voor voorzichtigheid. Ze worden gewend om je te vertellen om te vertragen. Je kunt deze problemen op de weg zien zoals bouw- of sleepwagens.
Blauwe sirene
Het gaat vaak wat gepaard gaat met de rode sirene om politieauto-verlichting te maken. Ze zijn alleen voor EMTS, wetshandhaving en brandweerlieden.
Witte sirene
De witte sirene is meestal vergezeld van andere kleuren. Een voorbeeld zou ambulancelichten zijn die een mengsel van wit en rood zijn. Hun doel is om een ​​roterend licht te creëren.

Auto sirene privileges

Omdat het een heel hard geluid is. In combinatie met noodlichten tonen Sirens overheid of belangrijke problemen. Sirenes mogen alleen worden gebruikt door wetshandhaving, ambulances en brandweerwagens. Speciale gevallen zoals noodhulpoperaties krijgen ook dit privilege. De verkeersrechten die men krijgt wanneer ze sirenes gebruiken, is dat ze de verkeerswetten niet hoeven te volgen. Sinds het grootste deel van de tijd zijn ze alleen verlicht en gebruikt tijdens noodsituaties, het is alleen maar natuurlijk dat verkeerswetten hen kunnen uitstellen. Het is ook belangrijk op te merken dat je je moet wijken, ongeacht of je een auto ziet met behulp van de sirenes. Vanwege dit voorrecht worden sirenes meestal verboden door commercieel of privégebruik.

Gebruik van sirenes in de geschiedenis
Sirenes werden gebruikt om het publiek te alarmeren. Natuurlijk betekende dit dat ze tijdens de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog veel werden gebruikt. Een voorbeeld zou de Sirene van Stuka zijn, die werd gebruikt om angst en paniek te veroorzaken bij de troepen die moesten worden ontmoet met een bom op de grond. Stukas werden gemaakt in Duitsland en werden ook junkers ju 87 genoemd. Engeland gesubstitueerde kerkklokken voor sirenes gedurende deze tijd. Ze werden bevolen om te zwijgen, tenzij een Duitse invasie bij de hand was.
Tijdens de Koude Oorlog, Truman Reesused Sirenes. De atoomoorlog kan gebeuren en de regering van de Verenigde Staten wilde ervoor zorgen dat al haar burgers waren voorbereid. Vandaag worden sirenes niet alleen gebruikt door mobiele auto’s, maar ook in tornado-gevoelige gebieden. Een tornado-sirene echoeert luid over velden, waarschuwen mensen van het inkomende gevaar.

Sirene Head: The Griezelige versie van Sirenes

Sirene-hoofd is een lang humanoïdisch wezen met twee sirenes in zijn hoofd. Samen met de beruchte Slenderman stijgt de faam van verschillende gecreëerde ventilatorwerken en waarnemingen. Zijn naam is uitwisselbaar met lampkop. Het kan shape-shift en is een uitstekende master in vermomming. Het heeft de mogelijkheid om luchtaanvallen, muziek, radio-statische en zelfs stemmen van zijn verslonden na te bootsen. Je kunt het horen dat het naar je toe komt vanwege de lopende luide geluiden die het maakt. Het is gemaakt door Trevor Henderson. Sirene hoofd wordt gezegd dat het een gewelddadig roofdier is. Het levert zijn prooi met vertrouwde geluiden voordat ze ze verslinden. Henderson legt uit dat sirenehoofd geen door de mens gemaakte experiment is die fout is gegaan, maar een wezen van een andere dimensie die mensen het niet kunnen begrijpen.

Conclusie
Nu weten we EMT, brandweerman en politie-geluiden en lichten belangrijk voor de Sirene Emoji. Het is een behoorlijk duidelijk idee over hoe en wanneer het moet worden gebruikt. Het doel van het combineren van sirene en licht is om het publiek te informeren over belangrijke aankondigingen. De zwaartekracht van de aankondiging is afhankelijk van de gebruiker. Als de gebruiker het gebruikte om een ​​grapje, een persoonlijke aankondiging of een serieuze notitie te maken. Sommige mensen vinden sirene klinkt om paniek te veroorzaken in plaats van een rustig en geïnformeerd bericht te geven. Of u erin gelooft, Sirene Head is ook een populair schepsel dat is gemaakt vanwege het geluid. Hoe dan ook, we zijn het er allemaal over eens dat de Sirene Emoji serieus moet worden genomen en wordt gebruikt om aankondigingen te maken die de aandacht van het publiek nodig hebben.

Search Emojis: