๐Ÿค” Denken Emoji: kijk slim, houd je cool en houd een gesprek aan het gaan

Noodzaak van een minuut om na te denken over hoe te reageren op iemands boodschap? In plaats van de persoon te negeren die je met online praat, stuur ze dan de ๐Ÿค”thinking emoji. Door dit te doen, vermijd je een potentieel ongemakkelijke situatie. Je vertelt de persoon waarmee je praat dat je hun boodschap hebt, en je denkt aan wat je moet doen.
Als u een dringende zaak besprak, laat het ๐Ÿค” denken dat Emoji de andere partij weet dat u zich ervan bewust bent dat er een probleem is dat moet worden opgelost en werkt u aan een oplossing. Zoals je kunt zien, helpt Emojis gebruikers snel emoties uit te drukken in plaats van langdurige woorden te schrijven.
Maar soms kan zelfs emoji’s verdwalen in vertaling, en, verrassing, verrassing! Veel van de gemakkelijk verkeerd begrepen emoji’s zijn gezichtsuitdrukkingen en smileys. Terwijl sommige emoji’s volkomen logisch lijken te zijn, lijken anderen beslist moeilijk te ontcijferen. Geen oordeel hier – met zoveel schattige gele gezichten om uit te kiezen, kan het overweldigend worden. Maak je geen zorgen, daarom zijn we hier!

Als je nieuw bent bij Emojis, maar je wilt je teksten als emoji-gevuld mogelijk maken, waarom niet beginnen met de basis om je spel op te starten? Je kunt beginnen met de meest elementaire van allemaal, smileys! En werk je een weg naar boven.
Dat gezegd hebbende, uit alle smileys in het Emoji-universum, is het ๐Ÿค” denken dat emoji een van de belangrijkste is in digitale interacties. Het helpt om een โ€‹โ€‹tekstgesprek te houden. Bovendien, als je in een Snarky-stemming bent, kun je het gebruiken om iemand te verachten of te vragen. Zie het als het Emoji-equivalent van “Hmm, daar niet zeker van?”
Stel je voor dat het als een persoon met meerdere persoonlijkheden is. Het kan erop wijzen dat u in gedachten verloren bent, gezien iets dat is vermeld, twijfelen aan iets, of denken dat iemand dwaas of dom is.

Denken gezicht emoji betekenis

Het ๐Ÿค” Thinking Face Emoji is een serieus uitziende smiley met een wenkbrauw opgewekt, duidelijk denken aan iets belangrijks. Dit wordt aangetoond door de klassieke kinstrepel, wat een erkende overweegt activiteit is.
Uiteraard denkt de meest voorkomende betekenis aan iets – bijvoorbeeld, of het nu de moeite waard is om ergens heen te gaan, of een verklaring waar is, wat iemand echt betekent, enz.

De meeste Netizens delen het wanneer ze een vraag of idee moeten verwijzen. Anderen geven de voorkeur aan het retorisch gebruik, om passieve-agressieve twijfel over iemand of iets te gooien. Wanneer op die manier wordt gebruikt, is het ๐Ÿค” denkend gezicht Emoji meer sarcastischer in de toon. Denk eraan als de online versie van een gegroeid wenkbrauw, gealumeerd messmur of de digitale uitdrukking van bezorgde scepticisme.

Thinking Emoji Geschiedenis

Deze Emoji werd voor het eerst geรฏntroduceerd bij het publiek met de Code U + 1F914 als onderdeel van Unicode 8.0 op 17 juni 2015. 37 Nieuwe personages en vijf Emoji-modifiers maakten een deel van deze batch en brengt het totale aantal nieuwe symbolen onder Unicode 8,0 tot 41.
Het ๐Ÿค” Thinking Face Emoji was absoluut in goed gezelschap – het ๐Ÿ™„ gezicht met glooiende ogen, ๐Ÿค— knuffelen gezicht, en ๐ŸŒฎ Taco zijn enkele van de andere populaire symbolen onderdeel van Unicode 8.0.
Drie maanden later werd het denkend gezicht Emoji ook in Emoji 1.0 opgenomen. Emoji 1.0 is Unicode’s eerste release van Emoji-documentatie, die alle Emojis dekt tussen 2010 en 2015.

Andere namen van het denken emoji
Als je de term ‘Thinking Emoji denkt’, zou je verrast zijn om te weten dat de naam van de ๐Ÿค” Thinking Emoji varieert van de website naar de website, maar ze betekenen allemaal hetzelfde. Meestal wordt het ๐Ÿค” denken dat Emoji het denkende gezicht emoji wordt genoemd.
Het is ook die manier bekend op iOS en Apple-apparaten. Alternatieve namen voor de ๐Ÿค” Thinking Emoji omvatten kinduim, denker, enz. Andere sites gaan zo ver om het de “gooiende schaduw” te noemen, emoji! Kinda Savage!

Denken gezicht emoji op verschillende platforms

Ooit nagedacht over waar emojis vandaan komt? Een organisatie genaamd The Unicode Consortium maakt Emojis, en zorgt ervoor dat ze er een zekere uitzien. Ze beheren de Emoji-standaard en laat na een lange goedkeuringsprocedure nieuwe emoji’s los.
Unicode is verantwoordelijk voor het algemene ontwerp, maar het ontwerp varieert per platform, dus het ๐Ÿค” denken dat Emoji er anders uitziet op een iPhone, Android-apparaat, een pc met ramen, en ook in verschillende apps die hun eigen emoji-kunst zoals Twitter uitvoeren, en ook in verschillende apps , Facebook en WhatsApp voor Android.
Terwijl de verschillen in het ontwerp niet enorm zijn, zijn ze nog steeds vrij merkbaar. Neem bijvoorbeeld de versie van Facebook van de ๐Ÿค” Thinking Emoji. Het is het enige symbool dat blauwe ogen heeft en een blauwe mouw. Ondertussen zijn de ogen van Samsung groter dan de smileys van andere merken. Bijna alle Samsung Emojis hebben grotere details, of het nu de ogen van de emoji is, of parels van zweet in de buurt van hun hoofden. Het eigen ontwerpteam van Samsung is verantwoordelijk voor deze nuances. Het team heeft een zorgvuldig ingenieurs en ontwerpen meer dan 1.000 symbolen van Samsung.
Als alternatief dragen de versies van Twitter en JoyPixel dezelfde uitdrukking en kijken ze in dezelfde richting. De smiley van Joypixel draagt โ€‹โ€‹echter een witte handschoen, terwijl de hand op Twitter’s Emoji donker oranje is. Twitter’s Emoji ziet er ook plat met uit. Twee Emoji’s bijna in dezelfde schaduw zijn de Apple- en Google-versies. Ze hebben allebei een oranje rand en raakt oranje in de cirkel.
Wees dat zoals het kan, Apple en Google’s ๐Ÿค” denken dat emoji nog heel anders uitzien, omdat Google’s mond en ogen zwart zijn, terwijl de ogen en de mond van Apple donkerbruin zijn.
Ten slotte komt Window’s ๐Ÿค” Denken Emoji met een zwarte rand om het een unieke en onderscheidende uitstraling te geven. In april 2016 rolde Microsoft uit en implementeerde en implementeerde de nieuwe Black Border-functie in al zijn emoji’s, als onderdeel van de bijgewerkte versie van Microsoft Windows 10.

Hoe het denkend gezicht Emoji te gebruiken
– Na het bekijken van het interview van de vader van Britney Spears, Hmm … ๐Ÿค” Mijn enige wenkbrauw werd de hele tijd verhoogd.
– ๐Ÿค” Is โ€‹โ€‹mijn uitdrukking wanneer ik zie dat politici die rennen voor kantoor Make-campagne belooft!
– Om Chinese of Indiase afhalen te bestellen? Ik weet niet wat ik moet kiezen ๐Ÿค”
– ๐Ÿ“… ๐Ÿค” ๐Ÿ‹๏ธโ™€๏ธ is om alle kilo’s te verliezen die ik over het vakantieseizoen heb gewonnen! [Wat het betekent: resolutie van het nieuwe jaar]
– ๐Ÿค” ๐Ÿชž ๐Ÿ‘– ๐Ÿ‘— voor het feest later vanavond? [Wat het betekent: wat moet ik dragen?]
– Dit gebeurde dus ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿค” Ik hou van mijn vriend, maar ik weet niet zeker of ik de rest van mijn leven met hem wil doorbrengen [wat het betekent: hij heeft voorgesteld, en ik zei, ik zal erover nadenken]
Dit zijn allemaal informele interacties, maar hoe zit het met op school of op het werk? Het kan moeilijk zijn om te weten wanneer ze emoticons op het werk moeten gebruiken, maar het is veiliger om emoji’s in e-mails te vermijden totdat u de cultuur en normen op uw bedrijf kent. Kies in twijfel voor een formele maare vriendelijke toon, voeg Emoji’s geleidelijk toe als je anderen hetzelfde ziet doen hetzelfde.

Denken emoji in popcultuur

Op 21 februari 2017 heeft een YouTuber met de handgreep Incendio_Wolf een tutorial-video geรผpload over het maken van een Thinking Emoji-embleem in het spel voor eer.
Want eer is een actie-vechtspel in een middeleeuwse, fantasie-omgeving. De game stelt spelers in staat om de rollen van historische troepen en krijgers aan te nemen, zoals Knights, Samurai, Vikingen, enz. Want eer is meestal gericht op een-op-een gevechten, maar conflicten tegen veel tegenstanders zijn ook gebruikelijk.
Drie maanden later gaf een andere YouTuber het denken van Emoji, maar op een andere manier. De eigenaar van de YouTube-kanaal Chandle Candle bevatte zijn keuze van de Top 10 Thinking Emoji Memes.

Deze afbeeldingen waren allemaal varianten van het denken emoji. Sommige illustraties waren morbide en zelfs bizar, zoals het kin-gezicht denken emoji, thinkplant emoji (een combinatie van het ๐Ÿค” denken gezicht emoji en de ๐Ÿ† aubergine emoji), gloeiende ogen denken emoji, en het edgy pistool denkende emoji die de emoji denkt met een pistool voor zijn mond. Vanaf dit schrijven heeft de video al meer dan 52 duizend uitzicht geholpen!

Conclusie

Voordat we eindigen, is hier een quote over de ๐Ÿค” Thinking Emoji van Populaire Comedian en Podcaster Nick Wiger, welk soort spijker op het hoofd raakt waarom het symbool vandaag relevanter is dan wanneer het is gemaakt. In een artikel over Esquire, zegt Wiger, het symbool is geweldig om te proberen commentaar te geven zonder te diep in dingen te worden.
“Voor mij is het een zeer niet-commissional emoji, wat deel uitmaakt van wat ik er leuk aan vind,” zegt hij. “Het zegt niets sterks, maar het kan overbrengen: ‘Oh, dat is interessant. Oh, dat is een klein beetje van een hot take. ‘Het kan elk bereik van goed inzichten omgaan met mij, ik weet niet zeker of ik het met dat eens ben, maar ik ben het niet oneens genoeg om erover te beginnen. ”
Met al het nep-nieuws dat in de wereld vliegt, en mensen die elke dag online debatteren op schijnbaar elke beurt, “het oefenen van de pauze,” door de ๐Ÿค” denken emoji, om je emoties te beheersen en je woede te voorkomen, is iets dat we allemaal kunnen consumeren moet een gewoonte van maken.

Search Emojis: