🤖 Robot Emoji: het toevoegen van het sci-fi aan uw online inhoud

In een funky en futuristische stemming? Deel de 🤖 robot emoji met je vrienden, laat ze zien dat je klaar bent om plezier te hebben! Vertel hen dat je weet hoe je moet dansen als een robot, of je bent slim genoeg om je eigen te bouwen! Altijd praten met Techie-familie en vrienden? Neem je gesprekken een inkeping op met dit leuke en coole symbool.
Technologie heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan hoe we vandaag leven. Bijna alles wat we doen, zullen in een paar jaar anders worden gedaan. AI of kunstmatige intelligentie zal van invloed zijn op de manier waarop we alles doen, binnenkort.

In veel opzichten zal de technologie blijven transformeren en onze manier van leven definiëren. Omdat dit gebeurt, verwacht dan de aard en het niveau van online gesprekken, e-mails en sociale mediaposten om ook te veranderen. Tech-gerelateerde symbolen zoals de robot Emoji verschijnen vaker dan normaal.

Om zich voor te bereiden op iets dat onvermijdelijk zal gebeuren, is het beste om erover te leren en het ontdekken van de robot Emoji, een van de leukste en populaire technische emojis die er is, is een goede manier om te beginnen.

Rockin ‘Robot Emoji: betekenis en oorsprong

De 🤖 Robot Emoji is niet moeilijk te herkennen, het is een vreemd en griezelig robothoofd van vierkante vorm met een paar antennes, bollen en andere attributen die kenmerkend zijn voor robots. Dit type robot wordt vaak gezien in klassieke sci-fi-films en cartoons.
Het verschijnt in alles wat betreft technologie, robots, kunstmatige intelligentie, wetenschap, enzovoort – bijvoorbeeld gesprekken over iemands diploma in robotica of computersystemen. Soms gebruiken mensen het om een ​​zielloos en emotioneel kunstmatig wezen te beschrijven, een persoon die zo verstoken van emotie hij of zij is als een robot.

De Robot Emoji verscheen in Emoji-toetsenborden in 2015. Het werd geïntroduceerd in het publiek als onderdeel van Unicode Standard versie 8.0, de achtste versie van de Unicode Standard om Emoji te ondersteunen. In die tijd stond het symbool bekend als “robotgezicht”.
Unicode 8.0 is gemaakt van 37 nieuwe Emoji’s en vijf Emoji-modifiers, met in totaal 41 tekens allemaal in totaal. Andere opmerkelijke symbolen die deel uitmaakten van deze batch zijn het 🙄 -gezicht met glooiende ogen, 🤗 koesteren gezicht, 🌮 taco, 🧀 kaas en 🏑 hockey – zowel veld- als ijsvariëteiten. In hetzelfde jaar werd de robot Emoji aan een andere groep toegevoegd, Emoji 1.0.
Emoji 1.0 kan heel goed de “Master List”, van alle emoji’s worden genoemd. We zeggen dit omdat Emoji 1.0 de eerste vrijgave van Emoji-documentatie van Unicode was. Alle Emoji’s die tussen 2010 en 2015 zijn uitgebracht, waren opgenomen in Emoji 1.0.

Robot Emoji: verschillende naam, dezelfde betekenis

Eerder hadden we het over hoe de robot Emoji vroeger de 🤖 Robot Face Emoji werd genoemd. Dit was de naam van het Unicode-consortium, het bestuursorgaan van Emojis, toen het symbool eerst uitgerold.
Niemand weet hoe of waarom een ​​paar platforms het symbool hebben gehaald, en niemand had het ook echt over de verandering.
Misschien is het omdat een van de grootste besturingssystemen ter wereld, Apple, vastzit met wat de Emoji oorspronkelijk werd genoemd, robotgezicht. Pak elke iPhone-smartphone, iPad-tablet of Mac-computer op om te zien wat we bedoelen.
Cross-platform ontwerp: geen twee robot Emoji zijn hetzelfde

Wist je dat als je een buddy eilt 😄 van je Nexus, ze misschien zoiets mogelijk ontvangen 😃 van hun iPhone? Dit is niet beperkt tot alleen het 😄 grijnzende gezicht met glimlachend ogen symbool. Het kan met Emoji gebeuren. Dat komt omdat Emoji’s er anders uitzien van platform naar platform. Elke webservice, besturingssysteem of apparaatmaker ontwerpt Emojis in lijn met hun stijl en visie.
Immers, als u een eigenaar bent van een app of een site, wilt u uw bedrijf opvallen, toch? En dat is een manier om het te doen.
Emoji-lettertypen
Dus, hoe werkt het precies? Simpel gezegd, naar je smartphone, een emoji is gewoon een ander karakter, (bijvoorbeeld kleine letters ‘A’, hoofdletter ‘B’), die met een lettertype moet worden weergegeven sinds elk smartphoneplatform (bijv. Apple, Google ) heeft zijn eigen emoji-lettertype, hetzelfde Emoji-personage ziet er niet hetzelfde uit van platform naar platform.
Online miscommunicatie
Helaas kan Emoji-lettertype diversiteit miscommunicatie veroorzaken. En het laatste dat je wilt is een slachtoffer zijn van rampzalige digitale miscommunicatie! Dus om het te laten gebeuren, is het belangrijk om te weten wat de robot Emoji eruit zal zien op elk apparaat. Bekijk de Apple, Google of Android Robot-pictogrammen, je zult zien hoeveel ze verschillen in het algemene ontwerp.

Windows-weergave van een geanimeerde robot onderscheidt zich vanwege de afgeronde vorm. Het is ook de enige met een gedurfde zwarte omtrek. In 2010, als onderdeel van de Windows 10 Anniversary-update, heeft Microsoft een zwarte rand rond elk van de Emoji-personages opgenomen om het een unieke en onderscheidende uitstraling te geven.
Als het gaat om kleur, varieert de kleur van de robot Emoji als geheel op platforms, maar het hoofd is meestal metaalachtig. De antennes van Facebook zijn grijs met roze tips, terwijl Joypixel’s grijs zijn met zwarte tips. Ondertussen heeft de versie van Google slechts één grijze antenne, met een cirkel aan de boven- en oranje vulling in de cirkel. Aan de andere kant heeft Twitter’s Robot Emoji helemaal geen antennes. In plaats van een antenne wordt de robot van Twitter geleverd met gele hoofdtelefoon die zijn oren en hoofd bedekken.
Alle ogen zijn ook anders. Apple en Google bieden ogen met witte kleur binnenkant van hen, terwijl de ogen van het raam Aquamarine in kleur zijn. Ondertussen is de robot van Twitter een echt opvallend, met zijn fuchsia ogen en pastelblauwe vorm. Een ander interessant detail zijn hun tanden. Apple, Google, Joypixel en Samsung tonen hun bovenste en onderste tanden, terwijl Facebook en Windows geen tanden hebben.
Robot Animoji

Weet je dat je een robot emoji kunt veranderen? Het maakt geen grapje! Met de animoji-functie beschikbaar op iOS-apparaten, is dat een mogelijkheid!
Animojis zijn aangepaste geanimeerde versies van populaire emoji-personages. Je keert ‘in je wanneer je de camera van je gadget inschakelt en het wordt geconfronteerd met je gezicht. Wanneer u dit doet, heeft de animoji-functie op uw iOS-telefoon records gezichtsbewegingen – of het nu een frons is, glimlach, zelfs een paar opgenomen berichten.
Je telefoon neemt hoe het opneemde en registreert het op een Emoji-avatar. De Avatar animeert de uitdrukkingen die u op uw telefoon hebt gemaakt en spreekt met uw stem. Je kunt je nieuw gemaakte animoji ook sturen naar vrienden en familie. Stuur het als je een normale imessage zou doen, je kunt het vergezellen met tekst die je in een normale imessage hebt gestopt, of er een alleen stuurt.
De huidige volledige set van Animoji omvat een robot en dieren zoals een zwijn, beer, kat, koe, enz. Zoals we eerder vermeldden, is de animoji-functie beschikbaar op gadgets met iOS, maar het werkt alleen als IOS 11 is geïnstalleerd of hoger . Als u een Android-apparaat bezit, moet u andere Memoji-apps downloaden zoals bitmoji, mojipop, chudo, etc.

Omarmen de toekomst met de robot emoji

Na het bestuderen van hoe er toegang te krijgen, laten we nu leren hoe ze het moeten gebruiken.
– Mijn vader gelooft dat 🤖 de wereld overnemen door elk aspect van ons leven binnen te gaan.
– Ik denk dat je me een nee kunt noemen, ik zou liever 🤖 bouwen dan Netflix in het weekend
– Die Japans seks 🤖 Gebouwd voor intimiteit geven me de kruipen!
– Wie houdt er nog meer van 🤖💃? Het is een iconische, leuke dansstijl die er al sinds de jaren ’60 bestaat. [Wat het betekent: Robot Dance]
– Met alle misdaad in de wereld, wil je dat niet een echt leven was 👮♂️ 🤖? [Wat het betekent: Robocop]
– De film 2019 🤖 🕶 🏍 🔫 🔫 was niet zo goed als de eerste drie. [Wat het betekent: Terminator-film]

Conclusie

Zoals we tot het einde van het artikel komen, hopen we dat u de robot Emoji en andere futuristische afbeeldingen zo vaak mogelijk gebruikt. We leven tenslotte in het digitale tijdperk!
Zolang het past bij de toon en context van uw e-mail, gesprek of social media-bericht, voel dan vrij om het zo veel te gebruiken als u wilt. Maar probeer niet twee of meer op een rij te plaatsen. Een strategisch geplaatste robot emoji is meer dan genoeg. Te veel kan je er opdringerig of overheen uitzien.
Verhoog online inhoud
In aanvulling op het gebruik ervan om een ​​bericht aan te vullen of uw sociale mediaposten te verhogen, kan de robot Emoji ook worden gebruikt om valse, vooropgezette noties van robots te verwijderen. Nee, we worden niet vervangen door robots. Ja, robots maken ons leven gemakkelijker. Eerlijk, ingenieurs en wetenschappers geloven dat robots in de nabije toekomst zullen worden gevonden in een verscheidenheid aan instellingen, inclusief productie, onderhoud, constructie en woningen. Robots zullen in de meeste fabrieken zijn waarin meer precisie vereist is en het productiepeur is van cruciaal belang, wat moeilijk is om te bereiken.
Robotbedreigingen

Robots zullen echter niet al onze banen overnemen. Ja, technologie ontwikkelt zich snel, en dit heeft economische gevolgen. Maar in de nabije toekomst zal kunstmatige intelligentie waarschijnlijk taken vervangen in plaats van banen. Het goede nieuws is dat deze verandering ook zal resulteren in het creëren van nieuwe markten en banen. Dus het is een goede zaak! We hebben mogelijk meer onderwijs nodig en omscholen voor die beroepen, maar ze zullen bestaan.
Menselijke verbinding
Niets slaat menselijk aanraking, het gevoel om te praten met een daadwerkelijke klantenservice-agent wanneer u een probleem hebt met een creditcard of een arts om u te troosten wanneer u in het ziekenhuis bent beperkt. Geen robot kan 100 procent repliceren dat. Trouwens, mensen waren degenen die robots hebben uitgevonden, dus waarom zouden we er bang voor zijn? Aan het eind van de dag moeten we robots verwelkomen omdat ze ons leven gemakkelijker en ons werk efficiënter maken. Een minder reactie zou dwaas zijn.

Search Emojis: