🤞 Vingers gekruist Emoji: Ik wens om geluk een lange weg

Net als de meeste handtekenpictogrammen, biedt de 🤞 vingers gekruist Emoji vijf kleuren voor alle gebruikers op verschillende platforms. We sturen het meestal of ontvangen het om iets aan iets te wensen. Buitenkennis voor velen, de ineenstwintige vingers vertegenwoordigen meer dan alleen maar geluk.
Je kunt het pictogram eenvoudig kopiëren met beide handen. Meet eenvoudig de index en de middelste vingers terwijl de duim de resterende vingers bevat. Plaats de middelvinger boven de index om uw vingers over te steken. Je hebt ook de mogelijkheid om de middelvinger aan te haken aan de index om ze volledig te verwiepen.
Afgezien van geluk, steken mensen hun vingers over voor wensen. Misschien ziet u sommige mensen die hun vingers voorwerpen vóór of na het gooien van een muntstuk bij een wensfontein. Sommigen doen het zodra ze klaar zijn met een belangrijk sollicitatiegesprek en dergelijke. Er zijn echter gevallen waarin het oversteken van iemands vingers iets beledigend of ondeugend impliceren. Daarom voorstellen we dat u voorzichtig bent om dit gebaar te doen tijdens het reizen. Je kunt meer leren over de achtergrond van de gebaar in onze discussie hieronder.

Vingers gekruist Emoji: betekenis, achtergrond en relatie tot geluk

De 🤞 gekruiste vingers Emoji toont het beroemde handgebaar van wensen voor geluk. Het ontwerp van het Emoji komt van het beroemde handgebaar geassocieerd met de uitdrukking, “steek je vingers over.” Mensen denken automatisch aan wensen of hoop wanneer ze het beroemde gezegden tegenkomen. Vanwege dit, die vastbesloten zijn om die geluk te krijgen of de neiging hun lippen te bijten terwijl ze het handgebaar doen. De lipbeet maakt hen bezorgd over de mogelijkheid van de wens om in de toekomst waar te komen.
Met een snel Google-zoekopdracht kunt u begrijpen waarom we meteen denken om onze vingers te kruisen voor geluk of wensen. Onbekend aan vele, Engelse christenen populariseerden het handgebaar. In de 16e eeuw staken mensen hun vingers over om slechte geesten af ​​te weren. Op hun beurt verbonden ze uiteindelijk het gebaar met afweren van pech om een ​​wens uit te laten komen. Bovendien hebben mensen hun vingers verweven na het horen van iemand hoesten of niezen. Er werd aangenomen dat de reactie degene heeft die hun vingers kreeg, van degene die nieste of hoestte.
De 🤞 gekruiste vingers emoji debuteerde in Unicode 9.0 Emoji-lijst in 2016. Het viel samen met de Emoji-versie 3.0 met de 5 verschillende huidtinten die we vandaag zien en gebruiken. Afgezien van de klassieke gele kleur. De recente vingers gekruist Emoji biedt de volgende variatie op platforms: 🤞🏻 lichte huidtoon gekruiste vingers, 🤞🏼 middellange lichte huidtoon gekruiste vingers, 🤞🏽 gemiddelde huidskleur gekruiste vingers, 🤞🏾 Medium-Dark Skin Tone Crossed Fingers, en 🤞 🏿 Donkere huidtoon gekruist vingers emojis.

Kijk en uiterlijk van de vingers gekruist emoji over andere platforms

Ontwikkelaars bleven trouw aan klassieke pictogrammen en ontworpen handteken emojis met de kleur geel. Om meer diverse opties aan te bieden, brachten ze ook nog eens 5 variaties uit die soorten huidtinten vertegenwoordigen. Hiermee volgden alle platforms een pak en maakten hun respectieve versies voor al hun gebruikers. Elke Finger-crossed Emoji handhaaft zijn details in alle 6 variaties. De meeste platforms gebruikten een rechterhand terwijl slechts één links gebruikte.
Zoals de meeste van zijn emoji’s, verschijnt de gekruiste vingersversie van Apple met 3D-details. De duim houdt de ringvinger vast terwijl de pink-vinger op zichzelf vouwt. De kenmerken zijn vergelijkbaar met de weergave van Google met een paar verschillen in de schaduw. Elders lijkt de versie van Joypixel vergelijkbaar met Google’s.
Andere platforms met het rechterontwerp zijn Facebook en Samsung. Facebook’s vingers gekruist pictogram toont een schijnbaar bezettingsgever met been met de middelvinger met de middelvinger. Ondertussen ontwierp Samsung hun versie met een lichte rechtszijdige tilt en vinger detaillering.
Alleen de Windows-versie gebruikt de linkerhand om de vingers die Emoji kruisen. De algehele renditie van Windows lijkt een beetje verwarrend voor de meeste gebruikers. Afgezien van zijn gedurfde omtrek, lijkt de duim een ​​verstandige wijsvinger te zijn. De middelste vinger verschijnt ook een schaduw donkerder dan de huidtoon die het weergeeft.

Het gebruik van de Good Luck Hand Emoji

We gebruiken gewoonlijk de vingers die emoji zijn gekruist om iemand geluk te sturen. Temidden van uitgestrekte afstanden, het sturen van een klein stukje geluk naar je geliefde betekent veel. We sturen dit geanimeerde pictogram meestal om geluk te wensen voor sollicitatiegesprekken, voorstellen, uitstapjes, enz. Echter, de beroemde hand Emoji vertegenwoordigt veel succes dan één.
Mensen die graag gelukt aan hun berichten toevoegen met behulp van de gekruiste vingers emoji en de 🍀 vier blad klaver emoji. Deze twee pictogrammen werken goed bij het samenstellen van positieve of gelukkige emoji-sets. Het verzenden van een of beide van de Emoji’s kan de ontvangers zeker versterken die het nodig hebben. Hier zijn enkele ideeën van Lucky Emoji-sets voor je vrienden of geliefden:
➡️🍀🤞📨 – Ik stuur je wat geluk.
❤️🤞 – Ik wens wat liefde voor jou.
🤞💍💞💒 – Veel succes met je huwelijksaanzoek!
🤞👔🏢 – Veel succes met je sollicitatiegesprek!
🍀🤞🎓🎉 – Ik wens je wat geluk bij je afstuderen!
🤞 🐇 🦶 – Lucky Rabbit’s voet
🤞 🐎 👟 – Lucky Horseshoe

Stuur en ontvang geluk door je vingers te verwoesten

Volgens vroege Engelse christenen helpt het handgebaar van het oversteken van je vingers je Gods gunst te krijgen. Het hoeft niet beide wijsers over te steken om een ​​geïmproviseerd kruis te creëren. Niet iedereen heeft twee handen of complete vingers. Kruis gewoon twee vingers met één hand en je bent goed om te gaan. Deze traditie geeft je ook veel geluk. Je kunt het jezelf toestaan ​​of geven aan iemand die het meer nodig heeft.
Inmiddels heb je waarschijnlijk de goede uitkomsten opgemerkt geassocieerd met het oversteken van je vingers. Je kunt echter niet altijd zoveel geluk krijgen. Dankzij het handgebaar krijgt u misschien uw wens of land die werk. Desalniettemin, dat wens of werk misschien niet aan uw verwachtingen voldoet. Het geluk dat je wenst, duurt niet. Hierdoor moet u het niet als vanzelfsprekend beschouwen.

Bijgeloof en geloof achter ineenvaste vingers

Afgezien van het toekennen van geluk of wensen, steken mensen hun vingers over om geen pech te weren. Vroege christenen en Europeanen staken hun vingers over toen ze onder een ladder lopen. Als een van de vroegste bijgeloof werden ladders geassocieerd met de Heilige Drie-eenheid. Ze vormen een driehoek wanneer ze op de grond zijn gemonteerd. Hierdoor beschouwden mensen de gevormde vorm zoals heilig, ondanks de afwezigheid van enige zegen. Als ze eronder moeten lopen, staken mensen hun vingers over om een ​​straf van de Heilige Drie-eenheid te vermijden.
Het verzenden van een veel geluk Emoji naar een persoon die een gemonteerde ladder tegenkomt, is misschien niet het beste idee. Met de geschiedenis vastgebonden aan dit bijgeloof, is het het beste om de pech op hun eigen te winnen. Tegenwoordig blijven bijgelovige mensen voorzichtig wanneer ze onder ladders lopen. Ondanks dat ze geen christenen zelf zijn, kruisen deze mensen hun vingers tijdens het lopen onder ladders. Als het gaat om afweren van pech, is het het beste om veilig te zijn dan sorry.

Andere landen kruisen geen vingers voor veel geluk

Zoals vermeld, onze gewoonte om onze vingers te kruisen voor geluk dateert uit de 16e-eeuwse Engeland. Hierdoor oefenen de VS en de meeste Europese landen het bekende handgebaar voor wensen en geluk uit. U moet echter op uw hoede zijn om het gebaar te doen wanneer u naar andere landen reist.
De meeste burgers van Europese landen lopen hun vingers over voor wensen en geluk uit de gewoonte. Dat is echter niet het geval voor Slavische landen zoals Slowakije, Polen, Bulgarije, Tsjechië en andere voormalige Joegoslavische republieken. Op deze plaatsen betekent dat je je vingers oversteken, je liegt. Het volledige gebaar wordt gedaan door een of twee handen achter je rug te zetten. Toen steek je je vingers over na te stellen wat je niet van plan bent om te doen. Liggend met je overgestoken vingers kan ook worden toegepast in Duitstalige landen zoals Zweden. Om conflicten in deze landen te voorkomen, raden we aan dat u uw duimen vasthoudt terwijl u een vuist vormt. Dit handgebaar betekent dat het geluk in die naties wensen.
In Vietnam verdient je vingers fronsen van walging. In hun cultuur symboliseert het handgebaar de privéonderdelen van een vrouw. Ondertussen geven Zuid-Afrikanen en Afrikaanse sprekers de voorkeur aan het vasthouden van duimen om iemand geluk te wensen. Dit volgt de uitdrukking “Duim Vashou”, wat betekent “duimen strak” in het Afrikaans.

Vingers verweven of vinger hart?

Na de opkomst van Zuid-Koreaanse popcultuur kijken mensen uit naar de Emoji-weergave van het vingerhart. K-POP-groepen van Koreaanse acteurs gebruiken gewoonlijk het gebaar tijdens Red Carpet-evenementen. Het werd uiteindelijk een van de meest gebruikte handgebaren voor harten. Samen met de ✌️ Victory Hand Emoji doen mensen automatisch het gebaar tijdens het maken van foto’s. Je handen bijpikken om harten met je vingers te vormen, werd een ding van het verleden.
Ondanks zijn populariteit heeft het voorgestelde vingerhart Emoji nog steeds zijn weg naar onze toetsenborden. Als vervanging gebruiken mensen de vingers gekruist Emoji met het ❤️ rood hart emoji. Het populaire gebaar kan een geïmproviseerd vingerhart zijn vanwege het verweven vingersontwerp. Het vormen van een vingerhart omvat het aanraken van je duim en wijsvinger. Je moet het ook een bepaalde manier kantelen om een ​​hart te vormen terwijl je andere vingers gesloten blijven. Plus, sommige mensen geloven dat het uiterlijk eruit ziet als de middelste vingerhaken met de wijsvinger.

Ik wens geluk met je vrienden en geliefden

Na het leren van de achtergrond moet je voorzichtig blijven met het gebruik van de vingers die Emoji hebben gekruist. Het kan je vrienden en geliefden verheffen die de gelukkige emoji nodig hebben. Maar niet alle culturen geloven dat het succes betekent. Ondanks dit, voegt het oversteken van je vingers een beetje vertrouwen aan wat er kan komen.
Niemand weet waarom we meestal onze lippen bijten tijdens het oversteken van vingers. Sommige experts geloven dat we het doen vanwege de intensiteit om de wens te willen uitkomen. Vanwege angst bijten we ook onze lippen in de hoop op geluk en veiligheid. Dit geldt in het bijzonder wanneer we naar plaatsen reizen waar we nog nooit eerder naartoe reisden. Het verzenden van een of twee gekruiste vingers pictogrammen naar uw reis kunnen ze geruststellen. Het geeft hen zo veel als het aan ons. We raden aan dat je een paar vingers stuurt die emoji’s doorkruist naar degenen die ze nodig hebben. Dit kan hen een kleine boost van vertrouwen en opluchting aan hun dag toestaan.

Search Emojis: