🤦 Facepalm Emoji: Hoe deze emoji 🤦♀️ op een eigenzinnige en humoristische manier te gebruiken

We maken allemaal fouten en we sluiten allemaal op. Iedereen heeft momenten in hun leven die ze wensten dat we konden wissen van hun geest, en de geesten van anderen die getuige waren van hun dwaasheid. Het vergeten van die onaangename momenten is moeilijk, nog moeilijker wanneer ze worden geïmmorteerd op sociale media. Wanneer deze dingen gebeuren, kunnen humor en een 🤦 facepalm emoji of twee een nieuw perspectief op een moeilijke situatie verschaffen. Wanneer je om je eigen fouten kunt lachen, en andere mensen kunt laten lachen om ze te lachen, geeft het je het vertrouwen om voorbij je fouten te gaan.

Het uiten van facepalm in emoji
Als je elke dag online bent, kom je in situaties die alleen adequaat kunnen worden uitgedrukt met emoji’s. Er zijn enkele dingen die gewoon niet zo effectief zijn als ze worden uitgeschreven, en de enige juiste reactie is een grote, 🤦 FacePalm Emoji.
Natuurlijk, je zou graag schaamte of frustratie weergeven bij de onbeleefdheid van een persoon, ding of situatie die je ineenkrimpen, maar het is misschien niet de meest beleefde manier om te delen wat je voelt.
Soms zeggen wat je voelt, door woorden, misschien zelfs de situatie erger maken! Dus gebruik je de 🤦 facepalm emoji, en het gebaar komt over wat je denkt in een soepelere, minder aanstootgevende, enigszins humoristische manier.
Om die reden is de 🤦 FacePalm Emoji een van de meest nuttige symbolen op de planeet. Omdat het allemaal overkomt, als je het nog nooit hebt gebruikt, waarom probeer het dan niet?

Facepalm emoji
Voordat je het doet, zou het verstandig zijn om eerst het symbool beter te leren kennen. Natuurlijk weet je waar mensen het voor gebruiken, maar weet je of het in andere situaties kan worden gebruikt? Of hoe het de digitale wereld binnenkwam? En als het in andere situaties kan worden gebruikt?
In de volgende secties beantwoorden we al die vragen en meer met een snelle en uitgebreide symboolgeleider.

Persoon facePalming emoji

De 🤦 persoon facePalming Emoji toont een cartoon-gestileerde afbeelding van een persoon in een t-shirt, met zijn of haar gezicht met zijn of haar palm in ontzetting. De persoon geeft een gevoel van frustratie, schaamte of teleurstelling. Als deze emoji kon praten, zou hij of zij misschien zeggen: “Wat is de mens!” of “Ik kan niet geloven dat dit gebeurt, ik ben zo schaamd.”

FacePalm Emoji Geschiedenis
De 🤦 persoon facepalming emoji werd geïntroduceerd in het publiek als onderdeel van Unicode 9.0 op 21 juni 2016. 72 Emojis waren in deze lijst, zoals de populaire 🤳 Selfie Emoji en 🤠 Cowboy Hat Face Emoji. Dit was nogal een epische stel!

Huidvarianten van de persoon Facepalming Emoji
Net als bij andere platforms hebben emojis met menselijk uiterlijk, zoals hierboven, vijf extra variaties, voor elke huidtoon. Ze zijn de 🤦🏻 lichte huid toon persoon facepalming emoji, 🤦🏼 midden-licht huid toon persoon facepalming emoji, 🤦🏽 gemiddelde huid toon persoon facepalming emoji, 🤦🏾 medium-donkere huid toon persoon facePalming emoji, 🤦🏿 donkere huidtoon persoon FacePalming emoji.

FacePalm Emoji op verschillende platforms
Zoals we allemaal weten, is Emoji een gestandaardiseerde reeks tekens die beschikbaar is op iOS, Android, Windows en MacOS. Terwijl het kunstwerk voor elk Emoji-personage varieert per platform, blijft de betekenis van elk symbool hetzelfde. Dus, als u de 🤦 persoon facePalming Emoji wilt gebruiken, moet u zien hoe het zal uitzien van uw huidige platform.

Dit is des te meer benadrukt met het gebruik van de 🤦 facepalm emoji omdat elke beschikbare versie er heel anders uitziet!
De modellen van Apple en Twitter hebben allebei kort blond haar. De versie van Apple toont echter de persoon die haar voorhoofd aanraakt met haar linkerhand, terwijl op Twitter, hij of zij zijn of haar voorhoofd met haar rechterhand draait.
Ondertussen lijkt het op het oppervlak, het lijkt op Google, Facebook en Samsung’s varianten er bijna hetzelfde uitzien, maar als je nauwere look zou nemen, zie je dat de persoon op Samsung verschijnt, pony heeft. Bovendien is het haar op de variant van Google golven dan de rest, en het gezicht op de versie van Facebook is donkerder dan de rest van hun lichaam.

Gendervarianten van de persoon facepalming emoji

Een populair kenmerk van de 🤦 persoon facepalming emoji is zijn gendervarianten, namelijk de 🤦♂️ man facepalming emoji, en 🤦♀️ vrouw facepalming emoji. We zullen hier niet in veel details gaan omdat die twee symbolen dezelfde betekenis hebben als de 🤦 persoon facepalming emoji.
Het enige verschil ligt in het ontwerp van de symbolen en het geslacht waarvoor ze zijn gemaakt. Als je een vrouw bent, gebruik je de 🤦♀️ vrouw facepalming emoji, en als je een man bent, is de 🤦♂️ man facePalming emoji de juiste voor jou.

Hoe de FacePalm Emoji te gebruiken

Bevrijd jezelf van online fouten en ongemakkelijke digitale situaties, voeg een humoristische draai toe aan je bericht met de 🤦 facepalm emoji.

Situatie 1 – Een tekst naar de verkeerde persoon sturen

Sms’en, als je erover nadenkt, zorgt voor veel ongemakkelijke ontmoetingen. Niet alleen kan Technologie Havoc op je communicatievervaring aanrichten, maar dus je eigen fouten. Het verzenden van een sms naar de verkeerde persoon is een van de meest gênante fouten gemaakt door mensen, vooral als de boodschap duidelijk niet voor hun ogen was gemaakt.
Dit is wat je kunt zeggen met de 🤦 facepalm emoji:
– Het spijt me, die tekst was bedoeld voor iemand anders 🤦 hoe dan ook, ik hoop dat het goed met je gaat, heb een geweldige dag!

Situatie Nummer 2: Vergeten om een ​​zoomgesprek te dempen (en iedereen in de vergadering hoorde gewoon je wat er op de achtergrond gebeurt)

Het kan moeilijk zijn om alle nieuwe virtuele normen bij te houden, vooral met alle instellingen en geluidsprocedures. Remembering om je microfoon aan en uit te zetten, kan moeilijk zijn als je vergeetachtig bent. Wanneer dit gebeurt, kunt u een verontschuldiging verzenden via het zoomatabox, samen met een goede vraag om te laten zien dat u luistert en om uw fout goed te maken en om de focus van de vergadering om te leiden.
Dit is wat je kunt zeggen met de 🤦 facepalm emoji:
– Excuses 🤦 Mijn mute-knop is nu. Dit zal niet opnieuw gebeuren. Over het virtuele seminar, misschien kunnen we een paar onderwerpen op de geestelijke gezondheid opnemen? Dit zal onze medewerkers veel helpen.

Situatie Nummer 3: Mid-argument realiseren Hoe fout je bent

Dus kies je een argument met iemand op Facebook. Echter, halverwege, je realiseert je echter dat je degene bent bij een fout. Hoe te reageren?
Dit is wat je kunt zeggen:
– Ik heb net gecontroleerd en je hebt gelijk, hydrogels maken geen deel uit van de ingrediënten in CoviD-vaccins. Mijn slechte 🤦

Andere situaties
– Harry gaat nog steeds naar de salon? Hij luistert nooit 🧑🦰 🤦 [wat het betekent: haarkleur past niet bij hem]
– 💁♂️ 👭 🤦 Na zoveel jaren veroordelen mensen het nog steeds. Waarom? [Wat het betekent: de maatschappij die het huwelijk van hetzelfde geslacht veroordeelt]
– Opende de tv en zag Taylor Swift 🤦♀️ 💃 Ik zag haar fans een tumblr creëren, ongebruikelijke Taylor Swift-dansen om haar in al haar “pracht” te leggen. [Wat het betekent: dansen is zo slecht dat het gênant is]

FacePalm Emoji in de Meme World

Het is onmogelijk om over facepalms te praten en geen memes te vermelden. Het is geen geheim dat ze de onofficiële brandstof van het internet zijn geworden. Alles wordt tegenwoordig een Meme, van Meryl Seagreep Juching, naar de klassieke Meme van Drake gemaakt van twee “hotline bling” video-foto’s.

FacePalm Memes

FacePalm Memes, met name, vegen het internet zoals Wildfire. Ze zijn er zelfs in geslaagd om de wereld te introduceren op verschillende niveaus van facepalm. (Wie wist?) Er is de Giant-sized Godzilla FacePalm, de dubbele facepalm en de meest hilarische van hen allemaal, de IT-SO-Bad-Even-My-PET-IS-FACE-PALMING FACKPALM.

Gebruik ze elke keer dat je je frustratie, exmazing, schaamte of sarcasme nodig hebt en vergeet niet om de 🤦 facepalm emoji aan het einde te zetten! Tenslotte zijn tenslotte moeilijk, wanneer een kans om te lachen zichzelf presenteert, moeten we het nemen!

Conclusie

We hebben het einde van de weg voor nu bereikt. Vergeet niet, hoe schaamt u ook door uw fout, het meest effectieve ding om te ontspannen is om te ontspannen en de leiding te nemen over de situatie. Verontschuldigen. Zeg wat je moet zeggen, doe wat je moet doen.
We hebben allemaal gehoord dat lachen het beste medicijn is, en het is waar. Bij gebruik op het juiste moment, gelach en grappige dingen als facepalm-memes en de 🤦 Facepalm Emoji, kan een geweldige tool zijn om ongemakkelijke momenten te defecten.
Waarheid wordt verteld, we zijn er allemaal geweest. Vaker wel dan niet, wat er ook gebeurt, ongeacht hoe gênant, waarschijnlijk wordt vergeven. Nog beter, het is waarschijnlijk vermijdbaar. Dus, leer van je lessen en ga verder.

Search Emojis: