🤩 Sterren Ogen Emoji: Laat zien hoe Star-trock je bent voor de beroemdheden die je bewondert ✨

Ben je ooit gestart met een beroemdheid? Zo geschrokken en verbaasd, je kunt de woorden niet vinden om uit te drukken hoe je je voelt? Wanneer woorden onvoldoende zijn, heb je soms iets meer nodig. Iets om te demonstreren buiten een schaduw van twijfel hoe onvoldoende je bent. GAAG eenvoudig de 🤩 Star Eyes Emoji mee, en niemand zal in staat zijn om uw betekenis te misleiden. Je ijver zal besmettelijk zijn, en misschien zal de andere persoon ook getroffen zijn!

Geniet van het ster-geslagen moment

Dit is waarschijnlijk een van de meest gebruikte Emoji’s, omdat iedereen een ster-getroffen was in hun leven. Misschien is een beroemde persoon net begonnen met het volgen van je op sociale media, of een vraag beantwoordt die je in het midden van hun tiktok of Instagram live-sessie hebt gevraagd. Wat dat moment ook was, herinner je het, want het maakte je zo gestart!
Fandom heeft een manier om mensen bij elkaar te brengen, vriendschappen te creëren en een band tussen vreemden te maken. Helaas kan het ze ook uit elkaar scheuren. Mensen die fans zijn, mogen geen fans zijn om dezelfde reden, of mogen misschien niet op dezelfde manier genieten, of misschien gewoon in verschillende levensfasen.

Daarom is het belangrijk om fandom-tekens en symbolen te gebruiken – zoals de Star Eyes Emoji – op een juiste manier. Dat gezegd hebbende, we zijn hier om u te helpen “hobbels in de weg” te vermijden. De wereld staat al in brand, laten we geen brandstof toevoegen aan de vlammen door online oorlogen te negeren.
Alles wat u moet weten over de Star Eyes Emoji is in de snelle gids hieronder – waar het vandaan komt, hoe het te gebruiken om de betrokkenheid van de sociale media, enz. Te gebruiken, enz.

Star Eyes Emoji: definitie en betekenis

Simpel gezegd, het Star Eyes-symbool is de Emoji-versie van de uitdrukking, “Sterren in je ogen.” Heb er van gehoord? We zijn er zeker van dat je het gezegde een keer hebt gehoord, of een ander, maar heb je ooit nagedacht over wat het echt betekent?
Volgens Merriam Webster, als je “sterren in je ogen hebt,” bent u hoopvol en opgewonden over iets, en denkt dat het veel of leuker zal zijn dan het eigenlijk is. Ondertussen zegt de gratis woordenboeksite het een fascinatie vertegenwoordigt die men heeft met beroemdheden, films en het theater.
De betekenis van de Star Eyes Emoji, of de 🤩 Star sloeg emoji, ik ben daar niet te ver van. De sterrenogen in het symbool duiden op verwondering of opwinding over iemand, of zoiets. Wanneer iemand denkt dat iets fantastisch, opwindend, opwindend of verbluffend is, kunnen ze deze emoji gewoon gebruiken om hun gevoelens te delen of uit te drukken.

Andere namen van de Star Eyes Emoji
Tijdens het online surfen, kun je andere namen tegenkomen voor de Star Eyes Emoji. Het symbool is ook algemeen bekend als opgewonden, sterrenogig en wauw gezicht. De officiële naam van Unicode is de Star-trock Emoji. Op Apple-apparaten is het officieel bekend als gezicht met sterrenogen.
Laat de verschillende namen je niet gooien, ze betekenen allemaal in ieder geval hetzelfde. Wanneer het Unicode Consortium, de wereldwijde organisatie die Emojis moet worden gemaakt, brengt een nieuwe batch symbolen, apps, sites en andere digitale platforms uit. Zet hun eigen stempel op het symbool. Soms veranderen ze zelfs de naam van de Emoji die geschikt zijn voor de markt van de gebruiker, of het algemene gevoel en het ontwerp van het merk, enz.

Star Eyes Emoji door de jaren heen

De Star Eyes Emoji werd geïntroduceerd in het publiek als onderdeel van Unicode 10.0, de 10e versie van de Unicode-standaard, vrijgegeven op 20 juni 2017. Unicode 10 was een relatief kleine batch; 56 Emoji-personages zijn opgenomen in deze update. Een late bloomer van soorten, de Star Eyes Emoji verscheen zeven jaar nadat Smileys de scène binnenkwam.
Populaire symbolen zoals het 😂 gezicht met tranen van vreugde en 😷 gezicht met medisch masker kwamen zeven jaar voor de Star Eyes Emoji. Ze behoorden tot Unicode 6.0, de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen, die in oktober 2010 werd uitgebracht. Dit maakt Star Eyes een van de nieuwste smileys om op het web te raken. Niemand weet waarom het dat laat is gemaakt en niemand heeft er echt last van gesteld om te vragen. Hoe dan ook, beter laat dan nooit, toch?

Star Eyes Emoji over platforms
Het uiterlijk van dit gezicht, zoals die van andere emoji’s, varieert sterk, afhankelijk van het platform waarvan men het bekijkt. Wanneer je de Star Eyes Emoji van verschillende platforms op één plek legt, één ding zul je merken dat er geen twee sterren zijn. De sterren in hun ogen zijn van verschillende vormen en kleuren.

Apple’s Star Eyes Emoji schittert helder met gele ogen. Ondertussen toont de Star Eyes Emoji uit Windows een brede, toothy grijns en een paar donkerbruine sterren in plaats van ogen. In tegenstelling tot de andere pictogrammen, wordt de Windows-versie geleverd met een zware zwarte rand.
Aan de andere kant valt de Star Eyes Emoji van Facebook op met zijn grote paar heldere Blue Starry Eyes. Bovendien is het het enige symbool in de groep zonder zijn tanden te tonen. Omgekeerd, op het Emoji-toetsenbord van Twitter, barsten oranje sterren uit de smiley.
Op het eerste gezicht lijkt het alsof Samsung, Joypixel en Google’s sterren allemaal dezelfde kleur hebben. Maar als je er dichterbij zou kijken, zou men het verschil onmiddellijk zien – de ogen van Google zijn violet, de ogen van Joypixel zijn paars, terwijl de ogen van Samsung een mengsel van beide zijn. Bovendien lijken de ogen van Samsung op een zeester. Dit komt door de lijnen bovenop de Emoji, die het symbool meer textuur geven.

Hoe de Star Eyes Emoji te gebruiken

Klaar om nog leuker te hebben? Na te weten waar het symbool voor staat, waar het vandaan kwam, zelfs hoe het eruit ziet, laten we leren hoe ze de Star Eyes Emoji op de juiste manier moeten gebruiken in gesprekken, chats en sociale mediaposten.
– Gretchen is volledig in 🤩 met BTS. Elke centimeter van haar kamer is gevuld met de merchandise van de band!
– Wanneer ik mijn ouders gelukkig en verliefd zie gedurende 20 jaar, zorgt ervoor dat ik zou willen dat ik een relatie zou kunnen hebben 🤩
– Moeilijk om enorme beroemdheden te bedenken, ook 🤩! Maar dat doen ze. Toen Selena Gomez Shia Labeouf ontmoette, was ze sprakeloos!
– 🧑🦳 🤩, ik kan niet stoppen met staren, vraag me af of dat er goed in zal zien in mij, ook [wat het betekent: bekijk haar haarkleur]
– Jane is ons onbetwiste kantoor 👩🎤 🤩 Ze verkocht 10 huizen in een maand, versloeg ieders verkooprecords [wat het betekent: Office-medewerker Superstar]
– moest vandaag naar Disneyland gaan, maar een beroemdheid sloot het voor haar voor een privéfeest. Wonder Who’s The 🥳 🤩? [Wat het betekent: beroemdheid verjaardag jongen]

Emoji-regels
Bij het beslissen of u al dan niet een emoji op te nemen tot wat u wilt zeggen, onthoud dan dat er een paar fundamentele richtlijnen zijn die iedereen moet volgen. Het zal de moeite waard zijn, want wanneer je emoji’s op de juiste tijden en op de juiste plek gebruikt, krijg je je bericht op de beste, meest effectieve manier.
Ten eerste, zoals gezien van bovenaf is het goed om de Star Eyes Emoji te combineren met andere emoji’s, maar probeer je boodschap zo duidelijk en zo beknopt mogelijk te maken. Lees je post hardop. Doe net alsof, je leest wat je voor het eerst schreef. Wees eerlijk tegen jezelf. Hoe klinkt het voor jou?
Verhit vervolgens geen ruimte voor verwarring. Er is een reeks tijd, houding en actie bij het gebruik van Emojis. Als je een emoji voor of na waar het hoort te zijn, stopt je met het begrijpen. Bovendien, wat er ook gebeurt, krijg je niet verdwaald in vertaling. Gebruik alleen de Star Eyes Emoji wanneer het relevant is en het is een aanvulling op uw bericht, post of gesprek.

Conclusie

Last but not least, hier zijn enkele tips om een ​​beroemdheid te krijgen om je op sociale media op te merken. Denk er even over na, hoe kun je star-truck krijgen, als er niemand is of niets dat je kan laten troffen?
Wees creatief

Dus, hoe het te doen? Eerst en vooral moet je origineel zijn. Schrijf creatieve opmerkingen. Wat zijn enkele van de hobby’s van je favoriete celeb? Vraag iets dat ze willen beantwoorden. Een simpel, “ik hou van je show,” zal ze waarschijnlijk niet reageren. Wees persistent en geestig. Gebruik humor om de aandacht van je favoriete celebrity te tekenen.
Als hij of zij een motorventilator is, vraag hem of haar of ze de motorbike in hun laatste film naar huis brachten. Tweet je favoriete zanger Een foto van een Old Concert-ticket, heb je je vergoeding opgeslagen om een ​​van hun shows te kunnen vangen.
Hun projecten ondersteunen

Het laat zien dat u actief hun projecten ondersteunt en u niet alleen lippendienst aanbiedt. Zorg ervoor dat u op het juiste moment probeert contact met hen op te nemen. Beroemdheden zijn ook mensen, en mensen zijn gewoonte van gewoonte. Als ze om 10.00 uur een Instagram-verhaal sturen, is de kans groot dat ze het weer zullen doen, op een andere dag, tegelijkertijd.
Zet de Star Eyes Emoji daar
Wanneer u die post schrijft, voegt u de Star Eyes Emoji toe aan het begin van uw zinnen – of aan het einde! Ongetwijfeld zal het zien van een schattige emoji de stemming van je idool opheffen en hem of haar antwoord op je kan maken!
Gebaseerd op studies gemaakt door toonaangevende groeimarketingplatform Hubspot, verhogen Emojis Instagram-aangrijpingspercentage met 48%. Bovendien verhoogt het invoegen van emoji’s in een tweet engagement met 25%, en Emoji’s in Facebook-berichten krijgen 57% meer likes en 33% meer aandelen en opmerkingen.
Niet slecht, toch? Op die manier, of je idool je al dan niet opmerkt, ga je niet met lege handen naar huis. Niettemin, werk hard en hoop op het beste. Wanneer je je ster-geslagen moment krijgt, zal het zoveel zoeter zijn.

Search Emojis: