🤳🏼 Selfie Emoji: verhoog de leuke factor van je 📸 National Selfie Day Festiviteiten met deze Cool Emoji

Selfie – het woord roept oogrollen, klachten en spoting van het ene uiteinde, ondersteuning, opwinding en “Yas” -es van de anderen op.

Of je nu team Selfie of Team ‘Selfies moet worden afgeschaft,’ Eén ding is zeker, de selfie – en alles wat erbij komt – is absoluut hier om te blijven. De 🤳 selfie emoji, selfie-apps en selfie-filters, ze gaan nergens heen!
We zijn allemaal selfie-geobsedeerd – en het laat zien! Social media-apps zoals Facebook, Instagram en Twitter zijn gevuld met zelfportretten. Sommige mensen delen volledige albums van hun Mac Photo Booth-sessies op Facebook. Anderen snappen gefilterde foto’s van hun outfits of bijschrift een close-up met milde tot extreme zelfafschrijving.

Selfie-wereld

Selfies hebben nooit in de geschiedenis zo populair geweest zoals ze vandaag zijn. In feite hebben selfies zelfs hun eigen vakantie!
National Selfie Day wordt elk jaar op 21 juni gevierd. Deze dag is de perfecte tijd om uit te gaan! Zet je beste outfit op, maak je haar recht, vind je lichten en sla een pose! Deze fantastische dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de smartphone en sociale media. Selfies zijn de afgelopen jaren een deel van ons leven geworden; Ze zijn een uitstekende methode om herinneringen vast te leggen.
Dat gezegd hebbende, als je de National Selfie Day wilt vieren met de 🤳 selfie emoji, we zijn hier om je te laten zien hoe je het op de best mogelijke manier kunt doen.

Selfie Emoji
Om te beginnen, laten we eerst enkele van de fundamentele terminologieën gaan – waar u het kunt krijgen, hoe de 🤳 selfie emoji, de geschiedenis van het symbool, enz. Te gebruiken

Wat is de Selfie Emoji?

De 🤳 Selfie Emoji toont een uitgestrekte arm met een hand die een smartphone grijpt. Het is op een zodanige manier gepositioneerd dat de camera van de telefoon op de houder wordt gewezen, klaar om een ​​selfie of zelfportret vast te leggen. Je zult deze emoji in berichten over selfies, grappen over selfies zien, of bij het delen van een selfie.
Variatie van de huidtint
Wil je je 🤳 selfie emoji-berichten realistischer maken? Als je dat doet, dan ben je blij om te weten dat de 🤳 Selfie Emoji komt in vijf huidkleurvariaties: 🤳🏻 Lichte huidtoon Selfie, 🤳🏼 Medium-light Skin Tone Selfie, 🤳🏽 Medium Skin Tone Selfie, 🤳🏾 Medium -Dark Skin Tone Selfie, en 🤳🏿 Dark Skin Tone Selfie. Ga je gang – kies degene die het dichtst bij de kleur van je vlees is, of de huidkleur van degene met wie je praat, om je berichten een meer persoonlijk tintje te geven.

Wat betekent de Selfie Emoji?
Het verwijst meestal naar iemand die wordt gevraagd om een ​​selfie te nemen, maar het kan ook praten over het verlangen om dat te doen, voor jezelf. De 🤳 selfie emoji kan worden vertaald als: “Laat me een selfie snappen!”

Andere namen van de Selfie Emoji
Een selfie is een selfie, er is geen andere naam voor. Wanneer gebruikers echter alleen naar de gadget willen verwijzen in de 🤳 Selfie Emoji, kunnen ze soms de Selfie Emoji plaatsen en bellen dat dezelfde symboolcamera emoji of telefoon emoji, in plaats daarvan.

Hoe de Selfie Emoji te gebruiken?
Nog steeds op zoek naar meer inspiratie? We hebben je! Hier zijn enkele voorbeelden van berichten met de 🤳 selfie emoji. Voel je vrij om te tweak, gebruik en effectief van toepassing op je eigen inhoud.
– Kunnen we stoppen met de fontein op de uitweg? Ik wil hier een selfie nemen 🤳
– Het maakt me niet uit of mensen zeggen dat ik ijdel ben, 🤳three tijden per dag maken, maakt me zo erg blij!
– Kim Kardashian heeft een boek gevuld met al haar favoriete Never-Fore-Seen🤳!
– 👍 🤳 👎 Ik zou graag uw opmerkingen horen! [Wat het betekent: vind je mijn selfie leuk of haat je?]
– I 🤳 🤺, ik heb altijd het gevoel dat ik de verkeerde hoek gebruik. Misschien moet ik een 🤳 of zo nemen? [Wat het betekent: ik haat het nemen van selfies]
– 💪 🤳 Ik werk altijd hard om ze in vorm te houden, daarom staan ​​ze altijd op mijn sociale media-apps! [Wat het betekent: kijk naar mijn biceps]

Gezien op verschillende platforms
Emojis ziet er anders uit op verschillende platforms. Dit komt omdat elke webservice, besturingssysteem of apparaatmaker vrij is om Emojis te ontwikkelen op basis van hun eigen bedrijfsstijl en visie.
Hier is hoe de 🤳 Selfie Emoji verschijnt op verschillende van de meest populaire platforms.
Voordat we daarheen gaan, een woord van voorzichtigheid – zelfs tijdens het staren naar dezelfde emoji, hebben mensen verschillende interpretaties van wat het betekent. Met andere woorden, diverse interpretaties van dezelfde Emoji-weergave kunnen rekening houden met een aanzienlijk deel van het risico voor miscommunicatie. Om dit te voorkomen, zou het beter zijn om te zien hoe de 🤳 Selfie Emoji op uw apparaat zal verschijnen voordat u het gebruikt.

iOS en Android

Als u een elektronische gadget gebruikt die op iOS werkt, draagt ​​de hand met de gadget een grijze bovenkant en is de telefoon die hij vasthoudt zwart met een blauw scherm.
Als alternatief heeft de versie van Samsung een blauwe bovenkant en een lichtblauw telefoonscherm. Deze versie lijkt veel op Google’s, behalve voor de grootte van de arm (Google’s is groter) en het telefoonscherm (Google toont een donkerder blauw).

Twitter en joypixels

Ondertussen zijn de arm die op Twitter en Joypixels zijn gekenmerkt, beide bedekt met groen – de eerste versie is donkergroen, terwijl de versie van de laatste helder groen is. Een ander duidelijk verschil tussen de twee leugens in de kleur van hun schermen, het scherm van Joypixel is grijs en het scherm van Twitter is blauw.

Microsoft

Door vooruit te gaan, bevat alleen de Microsoft-versie van de 🤳 Selfie Emoji een zwart grensoverzicht. Deze functie scheidt het van de rest. Het is ook de enige versie die de ontbreekbare arm toont die rode doek draagt. Ten slotte is Microsoft’s 🤳 Selfie Emoji het enige selfie-symbool met puntige gele stralen afkomstig van alle kanten.

Geschiedenis van de Selfie Emoji

De 🤳 Selfie Emoji duurde lang om zijn weg naar het Unicode-systeem te maken, voor het eerst aankomen in Unicode 9.0 in 2016. Dat is een beetje vreemd, gezien dat het fotograferen van een zelfportret met een smartphone een gangbare praktijk bijna overal is die bijna overal is, 2016.
In 1839 nam fotografie Pioneer Robert Cornelius de eerste ooit selfie. Hij richtte zijn camera op, poseerde voor het, plaatste de lensdop weer op en gooide een daguerreotype van zichzelf. (Een daguerreotype is een old-school type foto, foto’s zoals deze gemaakt met behulp van een jodiumgevoelig verzilverde plaat en kwikdamp).

Ondertussen werd de term “selfie” in 2002 in eerste instantie in een internetforum gebruikt door een Australiër. Hij gebruikte het woord “Selfie” om een ​​slordig zelfportret te beschrijven. Een jaar later bracht de Sony Ericsson Z1010 Mobile-telefoon de eerste camera uit, en het werd meteen een gemeenschappelijk kenmerk op mobiele telefoons. Negen jaar later, in 2012, werd de term ‘selfie’ steeds meer wijdverspreid, zo veel, dus tijdmagazine noemde het in 2012 een van de meest populaire woorden in de wereld.

Neem de perfecte selfie

Gefeliciteerd, je bent bijna klaar voor National Selfie Day! Om dingen af ​​te maken, moet je weten hoe je de perfecte selfie moet nemen.
Kom op, je wist dat dit eraan kwam – we kunnen je niet leren hoe je de 🤳 selfie emoji gebruikt en je gewoon op je Merry Way kunt gaan. Als je geen goede selfie kunt nemen, wat is het gebruik van alles wat je hebt geleerd?
Om aan te voegen zijn er veel te vaak wanneer individuen slechte selfies uploaden, en hoewel dit misschien niet als een grote zorg lijkt, is het. Deze afbeeldingen zijn niet alleen tastbare manifestaties van uw gelijkenis, maar ze vertegenwoordigen u ook en uw artistieke gevoeligheden.
Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele beproefde en echte strategieën voor het vastleggen van de perfecte opname.

Vind het licht

Natuurlijk licht is ideaal voor het maken van afbeeldingen. De beste locaties zijn goed verlichte open plaatsen. Zorg ervoor dat het licht niet te sterk is, anders kunnen uw functies worden weggespoeld.
Bovendien is het tijdstip van de dag bekend als “gouden uur” ideaal om selfies buiten te nemen. Het is wanneer de zon op het punt staat te stellen, en het licht is in het meest ideaal. Zorg er bij het maken van foto’s of je niet tegen het licht gaat, het licht op je rug is sterker dan het licht aan je voorkant, of je zult het opstaan ​​met donkere, fuzzy-afbeeldingen.

Wees de focus

Je moet constant streven naar het centrum van aandacht in het leven en in selfies. Selfies nemen tegen een eenvoudige achtergrond die niet te rommelig of druk is, is een eenvoudige manier om dit te doen. Om dingen voor u gemakkelijker te maken, krijgt u een dubbele cameratelefoon die de achtergrond die u in- en automatisch de focus-focus van de foto maakt.

Bewerk niet te veel

Als u uw camera op Instant Beautification-modus maakt, maakt u er automatisch vers uit op dagen wanneer u zich moe en haggard voelt. Maar te veel van alles is nooit een goede zaak. Je wilt eruit zien als jezelf. Het idee is om kleine gebreken te vervagen, niet je hele gezicht. Het is tenslotte een selfie, dus het zou je uiterlijk moeten laten zien in plaats van je in Voldemort te veranderen!

Ontspan en wees jezelf

Als je je ongemakkelijk voelt, zal het weerspiegelen in je foto’s! Wees gewoon jezelf, lach en denk positieve gedachten! Verder, als het gaat om je gezicht, neem nooit genoegen met iets minder dan perfectie! Het kan even wennen aan het gebruik van afbeeldingen met behulp van deze basiscriteria, maar de technologie van vandaag maakt het alleen gemakkelijker voor ons. In een mum van tijd ben je een Selfie Meester!

Conclusie

Last but not least, als je klaar bent om je mooie selfie te delen, vergeet dan niet om een ​​🤳 selfie emoji te plaatsen.
Dit zal zeker worden verbeterd en uw online inhoud verheft! Als het gaat om het plaatsen van selfies, gaan goede emoji’s een lange weg. Vertrouw ons hierop!

Voel je vrij om een ​​of twee extra emoji’s te zetten na de 🤳 selfie emoji voor een persoonlijker tintje. Als je in een bloementuin bent, waarom niet een 🌼 na dit 🤳 plaatsen? Of als je op zee bent of op een cruiseschip, zou 🤳 gevolgd door 🚢 een leuke touch zijn.
Hier is een andere reden waarom je emojis moet opnemen – een leuke emoji of twee kan je vrienden en volgers ook helpen om je selfie beter uit je standpunt te interpreteren. Soms zou je misschien denken dat je selfie voor zichzelf spreekt, maar dat is niet noodzakelijk waar dat wordt bekeken vanuit het perspectief van iemand anders.
Eindelijk, vergeet niet om plezier te hebben! Selfies zijn een geweldige manier om facetten van jezelf te tonen, zoals de kunst, de dwaze kant of de glamoureuze kant. Geef die kans vast en maak het je eigen! Heb een ontploffing op de National Selfie Day!

Search Emojis: