🥴 Licht in het hoofd Emoji: Digital Language’s Dronken Persona 🍻

Ze noemen 🥴 de “woozy emoji”. Een beschrijving die past bij zijn versuft en verward gezicht. Het behoort tot de Emoji Faces Group, en het is waarschijnlijk een van die gekke Emoji-typen die geen echte waarde hebben. De 🥴 Woozy Emoji werd geboren in 2018 en heeft sindsdien golven gemaakt voor veel van zijn gebruikers. Zoals alle andere emoji’s, zijn ze te vinden op verschillende platforms.
De emoji’s zijn er waar je ook gaat. Het kan zowel frustrerend als vermakelijk zijn. Er was zelfs een film op basis van hun bestaan. Als je het hebt bekeken, kun je zien hoeveel moeite is gemaakt om het te maken. Hetzelfde geldt voor Emoji’s en hun makers. Toen waren hun eenvoudiger vormen emoticons. Dat was tot de uitvinding van zeshonderdvijfentwintig Emojis werd gelanceerd. Dingen werden daarna meer expressief.
Emojis is voor ons een nieuwe vorm van taal geworden. Voordat we alleen dingen op Facebook konden houden, zelfs als de post verdrietig was. Nu is er een bereik van Emojis vermeld voor de juiste reactie. Je hoeft niet langer ‘zoals’ de aankondiging van het cryptische boodschap van een vriend. Je kunt de 😕 verwarde emoji plaatsen om je verwarde gezicht of een 🙃 sarcasme emoji te verbeelden om je vriend een beetje schaduw te maken.
Maar we komen voor onszelf voor. Laten we het hebben over het Woozy-gezicht van Emoji en al zijn golvende glorie in plaats daarvan. Wat maakt het aan? Waarom werd het uitgevonden? En hoe gebruik je het zelfs? Talen duren allemaal over communicatie. Emojis laat ons onze gedachten en gevoelens communiceren. Daarom is het een taal. Het heeft alles uitgecheckt. Sommige zijn zo bedreven in het gebruik van Emojis, ze kunnen zinnen met geen woorden vormen.

Woozy Face Emoji: betekenis en achtergrond

Het 🥴 Woozy Face Emoji kan veranderen afhankelijk van welk platform of software waar je aan bent. Hoe dan ook, niemand kan het rare gezicht ontkennen dat het maakt. De enige soortgelijke aspecten ervan zijn de ongelijke ogen en de golvende glimlach. Denk aan je traditionele glimlach emoji. Denk nu aan die glimlach emoji om twee uur, probeer een recht gezicht te houden. Het is door een ruwe week geweest en het is betaaldag voor het Woozy Face Emoji. Dat is eigenlijk wat het Woozy Face Emoji is.
Het is ook de dronken emoji. Het dronken gezicht dat we allemaal maken, is eindelijk geplaatst in een kleine cringe emoji. Toch varieert de beschrijving van de Emoji, afhankelijk van wie je praat. Toen het uitkwam, pookten Twitter-gebruikers in sommige walgelijke of seksuele Innuendos eromheen. Sommigen zeiden dat het het gezicht was dat een persoon zou maken toen ze een orgasme zouden hebben. Anderen zeiden dat het het gezicht is dat je maakt als je op het punt staat explosieve diarree te hebben.
De Woozy Emoji trad in 2018 toe tot Unicode 11.0. Het werd “gezicht met ongelijke ogen en golvende mond genoemd. Sindsdien zijn er verwisselbare bijnamen voor het. Opmerkelijke degenen zijn de dronken emoji en verward emoji. Zijn codepoint is U + 1F974.
Definitie van Woozy

Het woord woezy betekent wazig of mentaal onduidelijk. Als je je woeft, betekent dit dat je zwak en duizelig voelt. Wanneer u iets beschrijft als woozy, betekent dit een vage kwaliteit hebben. Dit is iets dat we kunnen voelen als we dronken zijn.
Je zou kunnen zeggen dat het past bij het ‘gezicht met ongelijke ogen en golvende mond’ beschrijving. Trouwens, dat is wat het daadwerkelijk wordt genoemd.

Woozy Emoji op verschillende platforms

Alle Woozy Emojis hebben één ding gemeen: de golvende glimlach en ongelijke ogen. Het hangt allemaal af van hoe ze zijn waargenomen. Samsung’s woozy emoji heeft een kromme glimlach. Apple’s versie knipoogt. WhatsApp’s Woozy Emoji is het grappigste van allemaal. Zijn ogen zijn eigenlijk ongelijk. De linkerpupil is naar boven, terwijl de juiste een verblijft. Er is zelfs een tong die er van hangt. Geen enkele andere Woozy Face-versie heeft dit. Voor Google is het veel vergelijkbaar met Apple’s behalve dat de ogen half open zijn. Het ontwerp van Facebook is minimalistisch. Het heeft alleen een klein beeld van de leerling van het linkeroog. De keuze van de leerlingen van Microsoft is twee ovalen. De linker ovaal is vergelijkbaar met een pil. De andere wordt in de helft gesneden.

Gebruik van de Woozy Emoji door generaties
Het Woozy Face Emoji kan worden geïnterpreteerd door verschillende soorten mensen. Er is echter een formule. Generaties hebben verschillende meningen gehad met betrekking tot veel dingen. Emojis zijn een van die dingen.
Gen z woozy emoji
Generation Z is op dit moment op zijn hoogtepunt. Ze zijn geboren na 1996 en de oudste keer vierentwintig. Dit zijn ook de kinderen die getijde peulen aten voor de lol. Als de jongste in deze lijst die je zal vertellen hoe ze de Emoji gebruiken, is het alleen aan het passen dat ze de meest technische onderlegde van allemaal zijn.
Gebruik: ze gebruiken deze emoji eigenlijk niet zoveel als de millennials. Dit komt waarschijnlijk omdat ze de voorkeur geven aan andere emoji’s om hun emoties over te brengen. Toch gebruiken ze het om verwarring of cringe over te brengen.
Millennial woozy emoji
Millennials zijn de avocado-liefdevolle adonende mensen van dit moderne tijdperk. Ze hebben wat greep van de Emoji-taal. Dit komt omdat ze werden geboren tijdens hun creatie. Tot millennials zijn de emoji’s als broers en zussen waarmee ze zijn opgegroeid.
Gebruik: het was meestal millennials die de Twitter-discussie met betrekking tot het Woozy Face Emoji springen. Voor hen betekent het om in het scheet te houden of dronken te voelen. Ze voegen ook wat leuke toe, zoals het voelen van verliefd op iemand. Een minder aantrekkelijke reden is het orgasmesport.
Gen x woozy emoji
Als je je ooit afvroeg wat de Tiener Geest er naar toe gaat, is het waarschijnlijk GEN X. De angst in deze generatie tijdens zijn piek was krankzinnig. Hoewel ze niet werden opgevoed met Emojis en sommige een beetje tech-problemen hebben, zijn ze een van de meest ontspannen van de generaties. Enig inzicht in hun gebruik zou nuttig zijn.
Gebruik: ze gebruiken dit om verwarring of intoxicatie over te brengen. Er is niets meer of minder over.

Populaire betekenissen van de woezy emoji
Vergelijkbaar met de 🤤 kwijlende Emoji, wordt het Woozy Face Emoji in de volksmond gebruikt om seksuele tonen te vangen. Je zou ‘dorstig’ kunnen zijn voor iemand zozeer dat je gezicht dit soort uitdrukkingen maakt. Een meer beruchte betekenis van het Woozy Face Emoji is orgasme. Het heeft een gezicht dat lijkt op Ahegao-gezichten die Anime Girls in Hentai maken. Het is een gezicht dat extreme tevredenheid toont zonder remming. Een andere minder seksuele betekenis zou de poging zijn om in een scheet te houden of uiteindelijk die poep los te laten waar je aan vasthoudt.

Het draait allemaal om de context uiteindelijk. Hieronder vermeld zijn enkele manieren waarop u de Woozy Emoji kunt gebruiken:
🥴🍻 – Ik ben dronken!
Je kunt eigenlijk de Woozy Emoji koppelen met alle andere alcoholische drank Emoji’s. Dit komt omdat het allemaal overeenkomt. We hebben ervoor gekozen om de twee bieren te gebruiken, omdat het het meest wordt gebruikt om gejuich te signaleren.
🥴💘 – Ik ben verliefd.
Sommige mensen gebruiken de woozy emoji om een ​​fladderend hart te beschrijven. Wanneer iemand die je leuk vindt iets dat je hart maakt, sla het een beat over, het kan je vlinders in je maag voelen. Dat is ook vergelijkbaar met het voelen van woozy.
🥴💦 – Ik ben in de stemming.
Dit is niet zo zelfverklarend als het lijkt. Het gebruik van de waterdruppels kan Emoji een gevoel van seksuele innuendo toevoegen. Vooral omdat veel mensen samenvallen met de Woozy Emoji tot seksuele neigingen.
🥴❓❓❓ – Wat?
Of je nu niet kunt geloven dat iemand iets gewoon deed of je bent oprecht niet op de hoogte, het toevoegen van vraagtekens naast de Woozy Emoji duiden op een gevoel van verwarring.

Conclusie
Er is niet veel te zeggen over het Woozy Face Emoji dat niet hysterisch klinkt. We zijn er zeker van dat het niet de Emoji is die je naar je grootouders stuurt en het is absoluut niet geschikt voor condolentie. De impact op de Gemeenschap van Meme is echter in steen geplaatst. Het Woozy Face Emoji zal niet snel uitsterven. Ongeacht of u denkt dat het een goede of slechte is.

Search Emojis: