117 Nieuwe Emoji’s in de laatste lijst voor 2020

De Emoji-lijst voor 2020 is nu voltooid, met 117 Emoji’s die de laatste snit maken voor vrijlating dit jaar.
Toevoegingen omvatten bubble-thee, glimlachend gezicht met traan, fles-voedende ouders en de vlag van de transgender. Vraag vandaag voorbeeldafbeeldingen vrijen voor elk van de nieuwe Emoji’s die zijn goedgekeurd als onderdeel van deze lijst.

Welkom toevoegingen omvatten een emoji die mensen die knuffelen die een groter gevoel van empathie vertoont dan de vorige opgewonden ogende 🤗 knuffelende gezicht, een geknepen vingergebaar dat gewoonlijk wordt verwezen naar gewoon als “Italiaans handgebaar”.
Variaties van bestaande Emojis nu goedgekeurd voor 2020 zijn een vrouw of gender-inclusive persoon in een smoking, evenals een genderneutrale persoon of een man in een sluier (beide waren wijzigingen voorgesteld door Google). Deze, samen met andere goedgekeurde emojis, zullen later dit jaar naar telefoons komen.
Ook opgenomen in deze update is een gender-inclusive alternatief voor 🎅 Santa Claus en 🤶 Mevrouw Claus, genaamd MX. Claus. Deze toevoeging maakt deel uit van een voortdurende poging om meer consistente set van genderopties over het bestuur te maken en breidt zich uit op de 138 nieuwe genderneutrale emojis die eind 2019 is toegevoegd als onderdeel van Emoji 12.1.

Kondigde vandaag aan door het Unicode-consortium, de 117 nieuwe Emojis-deel uit van Emoji 13.0 en zal in de tweede helft van 2020 naar de meeste platforms komen. Als onderdeel van de aankondiging van vandaag heeft Unicode gegevensbestanden en grafieken voor Emoji 13.0 geplaatst, met de voorbeeldafbeeldingen weergegeven in de diagrammen voor leverancier van leveranciers.

Net als bij alle nieuwe Emoji-releases varieert het uiterlijk van elke Emoji per platform. Afbeeldingen die op deze pagina worden getoond (en Tweet-thread) zijn originele ontwerpen gemaakt door in een glanzende stijl om een ​​potentiële manier te laten zien, deze kunnen eruit zien wanneer deze op grote platforms worden geïmplementeerd, zoals iOS, Android, WhatsApp of Twitter.
📋 2020 Emoji-lijst
Hieronder staan ​​zijn elk van de nieuwe Emoji’s die zijn goedgekeurd in Emoji 13.0, minus alle variaties in de huidtint.
📝 Nu goedgekeurd: 117 Nieuwe emoji’s voor 2020 # Emoji2020 📙 29 januari, 2020

Afbeelding
Emoji

Glimlachend gezicht met traan

Vermomd gezicht

Beknelde vingers

Anatomisch hart

Longen

Ninja

Persoon in smoking

Vrouw in smoking

Persoon met sluier

Man met sluier

Vrouw voederen baby

Persoon voedende baby

Man voedende baby

MX Claus

Mensen knuffelen

Zwarte kat

Bizon

Mammoet

Bever

Ijsbeer

Dodo

Veerkracht

Zegel

Kever

Kakkerlak

Vlieg

Worm

Plant in bloempot

Bosbessen

Olijf

Paprika

Flatbread

Tamale

Fondue

Theepot

Bubbelthee

Steen

Hout

Hut

Pick-up truck

Rolschaats

Toverstaf

Piñata

Nestelende poppen

Naald

Knoop

Thong Sandal

Militaire helm

Accordeon

Lange trommel

Munt

Boemerang

Timmerwerkzaag

Schroevendraaier

Haak

Ladder

Lift

Spiegel

Raam

Plunjer

Muisval

Emmer

Tandenborstel

Grafsteen

Aanplakbiljet

Transgender-symbool

Transgender vlag

Vendor Preview
Voor de meeste gebruikers komt deze nieuwe Emojis naar apparaten in software-updates gedurende 2020.
Een aantal ontwerpen van Google worden hieronder getoond die vóór de laatste release kunnen veranderen, maar een redelijke indicatie geven van hoe deze op Android kunnen kijken. In de afgelopen jaren heeft Apple gewacht tot de tweede helft van het jaar om een ​​voorbeeld van New Emojis te bekijken, dit vaak in juli op de World Emoji-dag.
Voorafgaand aan de aankondiging van vandaag ondersteunde Twitter al een vrouw in smoking, transgender vlag en transgender symbool emojis, en deze worden ook hieronder getoond.

Uitgave
Unicode kondigde de publicatie van Emoji 13.0-gegevensbestanden op 2020-01-29 (California / US Pacific Time) aan, waarbij de aankondiging voorafgaand aan de rest van de Unicode 13.0-vrijgave is gemaakt om verkopers te laten werken aan hun Emoji-release voor de jaar.
Verwacht deze nieuwe emoji’s op grote besturingssystemen in de tweede helft van 2020 te zien.
Deze komen meestal naar Android in bèta rond augustus, en aan iOS en Macos in oktober of november.

Bronnen

2020 Emoji-lijst (Emoji 13.0)
Voorbeeldafbeeldingen voor 2020 (afbeeldingen)
Voorbeeldafbeeldingen voor 2020 (video)
Unicode emoji 13.0 gegevensbestanden
Updated Unicode Emoji-grafieken

Eerst zijn 🥇
Meld je aan voor onze gratis, maandelijkse e-mail, zodat je eerst het laatste Emoji-nieuws weet. wordt maandelijks gepubliceerd en we zullen uw e-mail niet gebruiken voor iets anders.
👇 Uw e-mailadres 👇

E-mail

Search Emojis: