230 Nieuwe Emoji’s in de laatste lijst voor 2019

De laatste EMOJI-lijst voor 2019 is nu goedgekeurd door het Unicode-consortium en bevat dit jaar in totaal 230 nieuwe emoji’s die dit jaar naar grote platforms komen.
Toevoegingen omvatten eerder opgestelde kandidaten zoals een flamingo, otter en gidshond, evenals een wafel, hindoe-tempel, sari, luiaard en maat.
Cirkels en vierkanten krijgen nieuwe kleuren in deze release en een veel gevraagde White Heart Emoji is nu voor de eerste keer beschikbaar.

In de zesde Major Emoji-update sinds 2014 is vóór deze release veel van de lage hangende vruchten aangesproken. Huidtoonondersteuning werd in 2015 aan de Unicode-standaard toegevoegd, een verhoogde vertegenwoordiging van vrouwen in 2016, genderinclusieve volk in 2017 en haarkleuren toevoegingen in 2018.
2019 breidt de reikwijdte van mensen uit die kan worden vertegenwoordigd, inclusief mensen met verschillende handicaps (voorgesteld door Apple vorig jaar), een echtpaar met een geslacht, evenals Emoji’s die een mix van huidtinten voor mensen in hand houden.

Emoji 12.0 bestaat uit 59 verschillende nieuwe emoji’s; 75 Wanneer gendervariaties in aanmerking worden genomen; en 230 Nieuwe Emoji’s wanneer alle huidtoonopties ook zijn inbegrepen.
De aankondiging van Unicode Vandaag geeft aan dat alle documentatie vereist voor leveranciers implementeren De nieuwe Emoji-set is nu voltooid. Links naar relevante gegevensbestanden, technische documentatie en bijgewerkte diagrammen zijn allemaal gekoppeld in Unicode’s Post en worden door ontwikkelaars gebruikt om Emoji-ondersteuning aan besturingssystemen, apps en webplatforms in 2019 toe te voegen.

Heeft u vandaag de voorbeeldafbeeldingen bijgewerkt als een demonstratie van hoe deze 230 nieuwe emoji’s kunnen kijken wanneer u in 2019 naar verschillende systemen komt.
Deze originele ontwerpen zijn gemaakt in een glanzende “Apple-achtige” stijl en tonen het bereik van nieuwe Emojis-aanbod.

Bronnen

2019 Emoji-lijst (Emoji 12.0)
Voorbeeldafbeeldingen voor 2019 (afbeeldingen)
Voorbeeldafbeeldingen voor 2019 (video)
Unicode emoji 12.0 gegevensbestanden
Updated Unicode Emoji-grafieken

📋 2019 Emoji-lijst
Hieronder staan ​​zijn elk van de nieuwe Emojis die is goedgekeurd in Emoji 12.0, minus alle variaties in de huidtint.

Afbeelding
Emoji

Geeuwen gezicht

Knijpende hand

Oor met hoortoestel

Doof persoon

Dove man

Dove vrouw

Mechanische arm

Mechanisch been

Man met sondering cane

Vrouw met sondering Cietje

Man in gemotoriseerde rolstoel

Vrouw in gemotoriseerde rolstoel

Man in handmatige rolstoel

Vrouw in handmatige rolstoel

Persoon status

Man staat

Vrouw status

Persoon geknield

Man knielt

Vrouw knielt

Mensen die Handsgender inclusief,

Geleidehond

Diensthond

Orangoetan

Luiaard

Otter

Stinkdier

Flamingo

Knoflook

Ui

Wafel

Falafel

Boter

Oester

Drankkist

Maat

Ijsblokje

Hindoe-tempel

Handmatige rolstoel

Gemotoriseerde rolstoel

Auto-riksja

Parachute

Geringde planeet

Duikmasker

Yo-yo

Vlieger

Veiligheidsvest

Sari

Badpak uit één stuk

Slips

Korte broek

Balletschoenen

Banjo

DIYA-lamp

Bijl

Cane

Druppel bloed

Zelfklevende pleister

Stethoscoop

Stoel

Scheermes

wit hart

Bruin hart

Oranje cirkel

Gele cirkel

Groene cirkel

Paarse cirkel

Bruine cirkel

rood vierkant

Sinaasappel

Vierkant

Groen

Blauw vierkant

Paars

Bruin vierkant

Inclusief echtpaar
Voor de eerste keer voegt Unicode een Emoji toe voor twee genderneutrale / genderinclusieve mensen die handen in 2019 vasthouden, met ondersteuning voor verschillende huidtinten voor elk van de mensen.
Dit kan zowel degenen weergeven die zich niet identificeren met de bestaande genderopties, of alleen die voelen dat hun uiterlijk of stijl dichter bij deze ontwerpen is dan de opties voor vrouwen of mannen.

Mensen die handen vasthouden vult bestaande handhouders die sinds 2012 in de Unicode-standaard zijn geweest:

👭 vrouwen hand in hand
👫 Vrouw en man hand in hand
👬 Mannen hand in hand

Technisch gezien is geen van deze noodzakelijkerwijs in een romantische relatie, omdat de officiële benaming slechts “mensen in hand houden”. Net als bij elke emoji komt de betekenis neer op context.
Gemengde huidtinten
Een van de meest frequente verzoeken die zijn verzonden om te gaan over het ontbreken van een emoji of emoji’s om zwarte gezinnen te vertegenwoordigen. Emoji 12.0 levert geen wijzigingen in de set van familie Emojis, maar doet het voor de eerste keer, lijstopties voor alle variaties van mensen in hand in hand.

Unicode sluit verkopers niet uit van het ondersteunen van huidtinten op gezinnen, maar de lijst met RGI (aanbevolen voor algemene uitwisseling) Emojis in Emoji 12.0 richt zich op de 70 toevoegingen die nodig zijn om deze koppels een mix van huidtinten te laten hebben.
Facebook-gebruikers hebben al toegang tot gezinnen met een gedeelde huidtint (125 combinaties) en Windows-gebruikers hebben een selectie die een mix van een huidtint voor elk gezinslid (52.000 combinaties) mogelijk maakt.
Kleuren
Tot nu toe heeft de mix van kleuren beschikbaar voor vierkanten, cirkels en harten om historische redenen gevarieerd.
De meeste originele vormen werden voor compatibiliteitsredenen aan de Unicode-standaard toegevoegd; En een aantal harten zijn sindsdien toegevoegd (🖤 zwart hart in 2016 en 🧡 oranje hart in 2017 (om de regenboog van harten te voltooien).
Met Emoji 12.0 heeft elke vorm (vierkanten, cirkels en harten) de keuze van de volgende kleuren:

🔴 rood
🧡 oranje
💛 geel
💚 groen
🔵 blauw
💜 Paars
⬜️ wit
⬛️ zwart
📦 bruin

Harten hebben betrekking op de meeste van deze kleuren die alleen wit hart en bruin hart achterlaten. White Heart blijft een van de meest populaire verzoeken, met veel mensen die het niet-emoji-personage gebruiken ♡ White Heart Suit op zijn plaats.

Deze nieuwe kleuren openen de deur voor ASCII-kunst op steroïden. Ze kunnen ook de weg effenen voor aangepaste Emoji-kleuren, indien gebruikt binnen ZWJ-sequenties.
Vendor Preview
Voor de meeste gebruikers zullen deze nieuwe Emojis in 2019 bij apparaten komen in software-updates.
Die abonneren op de Windows 10 Insider “Fast Ring” bouwden vorig jaar toegang tot een aantal nieuwe emoji’s, terwijl Emoji 12 in bèta bleef.
Een aantal andere ontwerpen van Google en Apple worden ook hieronder getoond. Alles zijn onderhevig aan verandering voorafgaand aan de laatste releases, maar geven een redelijke indicatie van hoe deze kunnen kijken op Android en iOS.

Uitgave
Het Unicode-consortium zal Unicode 12.0 op 5 maart 2019 vrijgeven.
Veranderingen in Emoji 12.0 Aangezien het laatste ontwerp in oktober 2018 sommige Emoji-namen omvat (eendelig badpak is hernoemd), verwijdering van sommige Emoji-huidtoonsteun (de laatste versie toonde een gezin die een gedeelde huidtint ondersteunt, maar niet De andere 19 gezinnen), en de toevoeging van het in de hand van het genderinclusief paar hand in hand (eerdere versies omvatten alleen vrouwen en mannen).

Unicode heeft de publicatie van Emoji 12.0 gegevensbestanden aangekondigd op 2019-02-05 (California / US Pacific Time), en merkte op dat de aankondiging voor de Unicode 12.0-release vóór de leveranciers is om te werken aan hun kleur Emoji-ontwerpen.
Verwacht deze te zien op de meeste grote besturingssystemen in de tweede helft van 2019. Over het algemeen hebben deze de neiging om rond augustus naar Android te komen in Beta, en aan iOS in oktober of november.

Bronnen

2019 Emoji-lijst (Emoji 12.0)
Voorbeeldafbeeldingen voor 2019 (afbeeldingen)
Voorbeeldafbeeldingen voor 2019 (video)
Unicode emoji 12.0 gegevensbestanden
Updated Unicode Emoji-grafieken

Eerst zijn 🥇
Meld je aan voor onze gratis, maandelijkse e-mail, zodat je eerst het laatste Emoji-nieuws weet. wordt maandelijks gepubliceerd en we zullen uw e-mail niet gebruiken voor iets anders.
👇 Uw e-mailadres 👇

E-mail

Search Emojis: