Alle belangrijke leveranciers verbinden zich tot wapen opnieuw ontworpen

Het is een flush. Elke belangrijke leverancier heeft nu toegewijd om het Gun Emoji opnieuw te ontwerpen, het te vervangen door een waterpistool / spuitpistoolontwerp.
Het duurde een tijdje, en toen gebeurde het allemaal tegelijk.
In de dagen omdat Google eerder deze week een nieuwe Pistol-emoji naar Android-gebruikers is uitgerold, hebben we nu herdesigns gezien van Facebook en Microsoft die lid worden van andere platforms die al de switch hadden gedaan, waaronder iOS, Twitter, Samsung en WhatsApp.
Het resultaat is dat het codepunt voor 🔫 u + 1f52b pistool dat ooit een wapen op alle belangrijke platforms toonde, nu een waterpistool over het bestuur is.

Dit soort veranderingen zijn niet ongewoon, en zijn niet beperkt tot deze Emoji. Alle Emoji-sets beweegt dichter bij elkaar (en meestal naar – maar niet altijd – Apple) en dit is nog een voorbeeld.
Is 2018 het jaar van Emoji Convergence? Het ziet er zeker op die manier.
Voor eindgebruikers is het zorgen voor een consistent Emoji-display op platforms een betere ervaring dan het hebben van sommige platforms dit als een wapen laten zien, en anderen laten het zien als een speeltje.
Terwijl de uitrol voortschrijdt, zal er een periode zijn waarbij deze verwarring doorgaat.
Rationale
Wanneer Apple in 2016 voor het eerst deze verandering heeft gemaakt, werd er geen reden opgegeven. Het herontwerp verscheen in een IOS-bèta en bleef tot de laatste release van iOS 10.0.
Google heeft ook geen commentaar gegeven op de reden voor hun recente verandering, maar eerdere discussies gaf aan dat de compatibiliteit een primaire factor is geweest bij beslissingen rond de Android Emoji-set.
Een woordvoerder van Facebook vertelde dat de reden voor hun verandering was om in lijn te houden met andere leveranciers, d.w.z. voor een betere compatibiliteit met cross-platform.
Microsoft richtte zich op feedback van gebruikers en merkte op dat de verandering ook beter is “weerspiegelen van onze [Microsoft’s] -waarden”.
Uitgave
Op het moment van schrijven zijn uitrolden van deze herontwerpen in verschillende fasen. Sommige zijn al beschikbaar voor gebruikers, en anderen rollen nu, binnenkort of om in een toekomstige release te komen.
🔫 📋 Pistool Redesigns👥 Most of alle gebruikers: Apple, Twitter👤 Sommige gebruikers: Samsung, Google🔜 binnenkort uitrollen: Facebook🗓 komt, maar geen ETA: Microsoft- 📙 28 april 2018

Ontvangst
Deze verandering is niet zonder controverse geweest.
Velen waren niet blij door de transformatie van deze emoji van een wapen in een stuk speelgoed toen Apple voor het eerst de verandering in 2016 maakte en velen overstuur blijven, boos of afwijzen van deze verandering van andere verkopers in 2018.
Zal dit de wereld een veiligere plek maken? Het lijkt onwaarschijnlijk. Gebruikers moeten echter graag een consistente weergave van deze Emoji tussen platforms voor de eerste keer hebben, wat in de toekomst een miscommunicaties zou moeten bijhouden.
Wat nog moet worden gezien, is of deze Emoji op zichzelf als een waterpistool begint te worden gebruikt, of als gebruikers hun herinneringen in leven blijven van wat deze Emoji vroeger vóór zijn kleurrijke herontwerp was.

🔫 Pistool Emoji op

Nieuwe ontwerpen:

🔫 Waterpistool op iOS
🔫 Waterpistool op Android
🔫 Waterpistool op Samsung
🔫 Waterpistool op WhatsApp
🔫 Waterpistool op Twitter
🔫 Waterpistool op Facebook

Search Emojis: