Als Nieuw-Zeeland zijn vlag heeft gewijzigd

De resultaten zijn in: Nieuw-Zeeland zal zijn vlag niet veranderen op het voorgestelde fern-gebaseerde ontwerp. Tenminste niet dit jaar.
Maar als de stemming ‘ja’ was voor een nieuwe vlag, wat zou het betekenen voor de vlag voor Nieuw-Zeeland Emoji?

Als de vlag van Nieuw-Zeeland veranderde, zou de vlag Emoji van Zeeland ook zijn veranderd.
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ
Had Nieuw-Zeeland heeft gestemd om zijn vlag dit jaar te veranderen, het nieuwe ontwerp zou de oude. Die emoji’s die eruit zien als kleine Australische vlaggen die er alleen maar op deze manier blijven kijken terwijl het de vlag van het land is.

Er bestaat geen mechanisme in de Unicode-standaard om de historische vlaggen van het land te behouden. Dit sluit uit om oude vlagontwerpen als verschillende emoji-personages te houden.
Goedkeuring niet vereist
Vlaggen zijn een beetje uitzondering in het Emoji-landschap. Hoewel de meeste reguliere emoji’s goedkeuring van het Unicode-consortium nodig hebben, doen vlaggen niet.
Als er vandaag een nieuwe natie moest komen, is de sleutel tot het verkrijgen van een Emoji-vlag niet door een voorstel in te dienen bij de Unicode Emoji-subcommissie: het moet eerst worden herkend als een natie.
Zonder verward te worden die bespreken wie of wat als een land telt, is het korte antwoord dat Emoji-vlaggen worden gegenereerd met behulp van de twee-letterige landencodes die zijn opgegeven in ISO 3166. Gevestigd in ISO 3166, en u bent op weg naar een emoji vlag.
Ontwerp
Net als bij andere emoji’s is elke Emoji-lettertype-leverancier verantwoordelijk voor het ontwerpen van zijn eigen afbeeldingen.

Als een “ja” stemming voor vlagverandering doorgaat, zouden verkopers zoals Apple of Google waarschijnlijk een point-release van iOS of Android hebben uitgegeven, waaronder de bijgewerkte vlagafbeelding van Nieuw-Zeeland. De enige EMOJI-veranderingen in iOS 9.0 waren de toevoeging van nieuwe landvlaggen.

Platforms zoals Twitter kunnen veranderingen in Twemoji uitrollen wanneer ze fit zien, zoals de afbeeldingen zijn opgeslagen serverzijde.
Apps die inheemse emojis (in plaats van afbeeldingen) gebruiken, krijgen allemaal automatisch de nieuwe vlag die wordt weergegeven wanneer het besturingssysteem het werkt.
Zelfs onze Flags Emoji-toetsenbord-app nodigde geen update, omdat het inheemse emojis van iOS gebruikt.

Omissies
Misschien heb je gemerkt dat ik Microsoft of Samsung niet heb genoemd in de lijst met leveranciers daarboven. Noch Windows of de Galaxy-serie-telefoons omvatten Emoji-landvlaggen. Ze tonen alleen de regionale indicator-symbolen waar anderen een vlag zien.
Bij het verzenden van een vlag naar een Windows- of Samsung-gebruiker, moet u er rekening mee houden dat uw patriottisme mogelijk niet zo dapper doorschijnt terwijl u hoopt.
Dit geeft effectief zowel Microsoft als Samsung een gratis pas op de kwestie van Emoji-vlagwijzigingen.

Addendum: Schotland.
Ik kan geen artikel schrijven over Flag Emojis zonder een inbox vol met “verzoeken” voor een Schotse vlag Emoji.
Plannen zijn onderweg om Engeland, Schotland en Wales hun eigen Emoji-vlaggen buiten de vlag voor het Verenigd Koninkrijk te laten.
2016: een groot jaar voor vlag Emoji-enthousiastelingen.

Search Emojis: