Amerikaanse staatsvlag Emojis nu mogelijk

Een belangrijke functie die nieuw is in Emoji 5.0 is ondersteuning voor onderverdelingsvlaggen.
Dit betekent dat leveranciers voor het eerst vrij zijn om Amerikaanse vlaggen (Hallo Texas en Californië) te ondersteunen, samen met een andere geldige subregio over de hele wereld zoals Schotland, of Grand Cape Mount.

Allerlei staten, regio’s en provincies zijn nu geldige Unicode-sequenties. Als zodanig hebben verkopers nu een veel grotere keuze aan Emoji-vlaggen om te ondersteunen, zouden ze zouden willen.
Met betrekking tot deze nieuwe functionaliteit, zegt Unicode:

“Specifieke platforms en programma’s bepalen welke Emoji uitgebreide vlagsequenties die ze zullen ondersteunen. Er is geen vereiste dat elke ondersteund wordt, en geen verwachting dat meer dan een klein aantal wordt ondersteund door verkopers.”

TL; DR: als leveranciers de Amerikaanse staatsvlaggen nu willen ondersteunen, kunnen ze, maar dat hoeft niet. Hetzelfde gaat naar de Full Subdivision Flag-lijst.
VLOOTGESTELDE US State-vlaggen als een stickerpakket voor iMessage in 2016; En we hebben deze nu toegevoegd aan onze voorbeeldafbeeldingscollectie met hun geldige Unicode-sequenties voor uw referentie.

De Verenigde Staten hebben in totaal 56 subdivisiecodes. Dit zijn de 50 staten, plus Washington DC, American Samoa, Guam, Noord-Mariana-eilanden, Puerto Rico, U.S. Outlying Eilanden, en Amerikaanse Maagdeneilanden.

🏴󠁵󠁳󠁡󠁬󠁿 Vlag voor Alabama (US-AL)
🏴󠁵󠁳󠁡󠁫󠁿 Vlag voor Alaska (US-AK)
🏴󠁵󠁳󠁡󠁳󠁿 Vlag voor American Samoa (US-AS)
🏴󠁵󠁳󠁡󠁺󠁿 Vlag voor Arizona (US-AZ)
🏴󠁵󠁳󠁡󠁲󠁿 Vlag voor Arkansas (US-AR)
🏴󠁵󠁳󠁣󠁡󠁿 Vlag voor Californië (US-CA)
🏴󠁵󠁳󠁣󠁯󠁿 Vlag voor Colorado (US-CO)
🏴󠁵󠁳󠁣󠁴󠁿 Vlag voor Connecticut (US-CT)
🏴󠁵󠁳󠁤󠁥󠁿 Vlag voor Delaware (US-DE)
🏴󠁵󠁳󠁦󠁬󠁿 Vlag voor Florida (US-FL)
🏴󠁵󠁳󠁧󠁡󠁿 Vlag voor Georgia (US-GA)
🏴󠁵󠁳󠁧󠁵󠁿 Vlag voor Guam (US-GU)
🏴󠁵󠁳󠁨󠁩󠁿 Vlag voor Hawaii (US-HI)
🏴󠁵󠁳󠁩󠁤󠁿 Vlag voor Idaho (US-ID)
🏴󠁵󠁳󠁩󠁬󠁿 Vlag voor Illinois (US-IL)
🏴󠁵󠁳󠁩󠁮󠁿 Vlag voor Indiana (US-IN)
🏴󠁵󠁳󠁩󠁡󠁿 Vlag voor Iowa (US-IA)
🏴󠁵󠁳󠁫󠁳󠁿 Vlag voor Kansas (US-ks)
🏴󠁵󠁳󠁫󠁹󠁿 Vlag voor Kentucky (US-KY)
🏴󠁵󠁳󠁬󠁡󠁿 Vlag voor Louisiana (US-LA)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁥󠁿 Vlag voor Maine (US-Me)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁤󠁿 Vlag voor Maryland (US-MD)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁡󠁿 Vlag voor Massachusetts (US-MA)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁩󠁿 Vlag voor Michigan (US-MI)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁮󠁿 Vlag voor Minnesota (US-MN)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁳󠁿 Vlag voor Mississippi (US-MS)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁯󠁿 Vlag voor Missouri (US-MO)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁴󠁿 Vlag voor Montana (US-MT)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁥󠁿 Vlag voor Nebraska (US-NE)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁶󠁿 Vlag voor Nevada (US-NV)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁨󠁿 Vlag voor New Hampshire (US-NH)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁪󠁿 Vlag voor New Jersey (US-NJ)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁭󠁿 Vlag voor New Mexico (US-NM)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁹󠁿 Vlag voor New York (US-NY)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁣󠁿 Vlag voor North Carolina (US-NC)
🏴󠁵󠁳󠁮󠁤󠁿 Vlag voor North Dakota (US-ND)
🏴󠁵󠁳󠁭󠁰󠁿 Vlag voor Noord-Mariana-eilanden (US-MP)
🏴󠁵󠁳󠁯󠁨󠁿 Vlag voor Ohio (US-OH)
🏴󠁵󠁳󠁯󠁫󠁿 Vlag voor Oklahoma (US-OK)
🏴󠁵󠁳󠁯󠁲󠁿 Vlag voor Oregon (US-of)
🏴󠁵󠁳󠁰󠁡󠁿 Vlag voor Pennsylvania (US-PA)
🏴󠁵󠁳󠁰󠁲󠁿 Vlag voor Puerto Rico (US-PR)
🏴󠁵󠁳󠁲󠁩󠁿 Vlag voor Rhode Island (US-RI)
🏴󠁵󠁳󠁳󠁣󠁿 Vlag voor South Carolina (US-SC)
🏴󠁵󠁳󠁳󠁤󠁿 Vlag voor South Dakota (US-SD)
🏴󠁵󠁳󠁴󠁮󠁿 Vlag voor Tennessee (US-TN)
🏴󠁵󠁳󠁵󠁭󠁿 Vlag voor U.S. Outlying Islands (US-UM)
🏴󠁵󠁳󠁶󠁩󠁿 Vlag voor Amerikaanse Maagdeneilanden (US-VI)
🏴󠁵󠁳󠁵󠁴󠁿 Vlag voor Utah (US-UT)
🏴󠁵󠁳󠁶󠁴󠁿 Vlag voor Vermont (US-VT)
🏴󠁵󠁳󠁶󠁡󠁿 Vlag voor Virginia (US-VA)
🏴󠁵󠁳󠁷󠁡󠁿 Vlag voor Washington (US-WA)
🏴󠁵󠁳󠁤󠁣󠁿 Vlag voor Washington DC (US-DC)
🏴󠁵󠁳󠁷󠁶󠁿 Vlag voor West Virginia (US-WV)
🏴󠁵󠁳󠁷󠁩󠁿 Vlag voor Wisconsin (US-WI)
🏴󠁵󠁳󠁷󠁹󠁿 Vlag voor Wyoming (US-WY)

Hoeveel‽
Met een huidige tally van 3.681 onderverdelingscodes over de hele wereld, zijn leveranciers onwaarschijnlijk om alle mogelijkheden te ondersteunen, tenzij ze de gebruikersinterface drastisch verbeteren voor het kiezen van een nieuwe emoji!

Of gebruikers de overgrote meerderheid van onderverdelingsvlaggen over de hele wereld kunnen identificeren, is onwaarschijnlijk.
Om nog maar te zwijgen van het feit dat alleen omdat een onderverdelingscode bestaat, dat betekent niet dat er een vlag is die ermee is verbonden; Noch consensus van de mensen die daar wonen dat de onderverdeling een echte weerspiegeling is van de situatie op de grond.
Als zodanig kunnen verkopers kiezen om slechts een subset van die nu beschikbaar te ondersteunen.
De gekozenen
Van de 3.000+ geldige subdivisioncodes zijn er tot nu toe gespecificeerd als (RGI).
RGI is de shortlist van inzendingen die belangrijke leveranciers waarschijnlijk zullen ondersteunen. In Emoji 5.0 zijn dit:

Engeland
Schotland
Wales

Als zodanig kunnen gebruikers verwachten dat alle besturingssystemen met ondersteuning voor Emoji 5.0 deze vlaggen hebben naast de bestaande EMOJI-vlaggen.

Het is mogelijk dat leveranciers met meer flexibiliteit in hun Emoji-ondersteuning, zoals Twitter meer kunnen toevoegen dan de “RGI” -lijst van vlaggen.
Ongeacht het platform of de RGI-status, als een leverancier nu een vlag voor Texas of Noord-Ierland wenst te ondersteunen; ze kunnen.
Weergave
De nieuwe “uitgebreide vlagsequenties” worden gemaakt door lid te worden van de EMOJI voor 🏴 zwarte vlag en een reeks onzichtbare lettertekens.
Schotland wordt bijvoorbeeld gemaakt met deze zeven tekens:

🏴 Zwarte vlag zwaaien
󠁧 Tag Latin Small Letter G
󠁢 Tag Latijnse kleine letter B
󠁳 Tag Latin Small Letter S
󠁣 Tag Latin Small Letter C
󠁴 Tag Latin Small Letter T
󠁿 Annuleren tag

Systemen die geen onderverdelingsvlaggen ondersteunen, tonen momenteel de enige zwarte vlag, met de onzichtbare tekens nadat het verborgen blijft.

Ondersteunde systemen zullen natuurlijk de werkelijke vlag Emoji weergeven; Als Android O Beta en Twitter doen het vandaag al.
Toekomstige OS-updates kunnen in plaats daarvan een “ontbrekende vlag” glyph geven; duidelijk maken dat een vlag bedoeld was om te worden verzonden. Android O doet dit wanneer het een vlag overkomt, het niet ondersteunt:

Dit maakt het duidelijk dat de gebruiker de vlag niet ziet zoals bedoeld op een manier die de enige zwarte vlag Emoji dat niet doet.
Missend
Niet elke vlag in de wereld heeft een onderverdelingscode.
Zo hebben de Australische Aboriginal en Torres Strait Islag-vlaggen niet dezelfde status als West-Australië of Queensland die worden vermeld als onderverdelingen van Australië.
Dit betekent dat, hoewel de Aboriginal Australische vlag meer iconisch en bekend is dan de vlag voor Queensland, de laatste is technisch geldig als een Emoji-vlag, terwijl de eerste dat niet is.
Als een zijkant, kan dit artikel van New York Times mensen leiden om aan te nemen dat Australische Aboriginal en Torres Strait Islag-vlaggen al zijn eigen Unicode Emojis hebben. Dit is niet het geval.

De Emojis als bedoeld in dit artikel worden geïmplementeerd met behulp van de eigen implementatie van Twitter die alleen binnen het Twitter-platform werkt. Deze weergave na opgegeven hashtags en alleen voor een bepaalde periode.
Twitter Emojis (AKA Hashflags) heeft geen relatie met de Emoji’s die op Emoji-toetsenborden tonen en werken binnen elke app. Twitter is vrij om er zoveel van deze toe te voegen en te verwijderen zoals ze willen, op elk moment.
Wanneer?
Emoji 5.0 werd op 18 mei 2017 uitgebracht. De meeste belangrijke besturingssystemen zullen naar verwachting dit in de tweede helft van 2017 ondersteunen.
Bekijk de laatste Emoji-lijst voor 2017 of de lijst met geldige subdivisioncodes.

Emoji-updates, eerst
Meld u aan bij onze gratis nieuwsbrief voor het nieuwste Emoji-nieuws, eerst.
E-mail eenmaal per maand, dit is de beste manier om op de top te blijven van wat er in de wereld van Emoji gebeurt. Abonneer hier:

E-mail

Search Emojis: