Android 12 Beta-updates Emoji-ontwerpen

Na hun I / O 2021 Keynote eerder vandaag, laat Google hun eerste openbare bèta af voor Android 12. Opgenomen in de bèta zijn veranderingen in honderden bestaande Emoji-ontwerpen, met een bepaalde focus op voedsel, drankjes, objecten en natuur.

Misschien is het meest opvallend van deze bètawijzigingen de terugkeer van het gezicht met medisch masker terug naar het eerdere Android 10-ontwerp.

Zoals bij alle bèta-software, zijn de ontwerpen die door Google zijn vrijgegeven, vóór de laatste release worden gewijzigd. Het is daarom vrij waarschijnlijk dat het 😷 gezicht met medisch masker terug is teruggekeerd naar zijn Android 10-ontwerp, en inderdaad kan inderdaad naar zijn Android 11-uiterlijk worden geretourneerd of een volledig nieuw ontwerp komt, komen toekomstige Android 12 bèta-releases.
De beta-release van vandaag bevat geen gloednieuwe emoji’s naast deze ontwerpveranderingen. Dit is niet verrassend, omdat de 2021 Emoji-aanbevelingen van Unicode nog momenteel worden opgesteld.
Aan het einde van 2020 begon Google echter steun uit te rollen voor de emoji 13.1 aanbevelingen van Unicode. Aanvankelijk vrijgegeven als via een functie-druppel exclusief voor Google Pixel-apparaten, nieuwe emojis zoals 😮💨 Gezichtsademing en ❤️🔥 hart in brand zijn beschikbaar voor gebruikers die Android 11 op in aanmerking komende apparaten worden uitgevoerd.

Ondanks deze bèta met geen nieuwe emoji’s, is het volledig mogelijk dat een latere Android 12-bèta nieuwe emoji’s bevat zodra de 2021-lijst van Unicode later in het jaar is afgerond.
In de tussentijd, hoewel het niet langer mogelijk is om een ​​voorstel te doen aan Unicode voor een nieuwe Emoji die in 2021 wordt vrijgegeven, worden voorstellen voor nieuwe emoji’s voor 2022 nu geaccepteerd.
✨ Opmerkelijke wijzigingen
De schaar die verschijnt in 💇♀️ vrouw die kapsel krijgt, hebben een nieuwe vorm gekregen.

🍕 Pizza Slice’s korst heeft een extra dimensie gekregen en heeft zijn zwarte olijven verwijderd.

🥑 Avocado heeft nu alleen een eenzame helft van het fruit.

🗻 Mount Fuji heeft niet langer zijn eigen reflectie, in plaats daarvan met de basis omringd door wolken.

📆 Tear-off-kalender heeft nu een rode rubriekwerking, vergelijkbaar met de meeste andere leveranciers.

☃️ Snowman heeft een nieuw ontwerp geïnspireerd op Android 7-incarnatie, hoewel hij nog steeds een hoge hoed draagt.

📶 RELEASE
De Beta van Android 12 is nu beschikbaar voor in aanmerking komende apparaten. Deze omvatten het pixelbereik van Google vanaf Pixel 3, evenals verschillende andere telefoons van fabrikanten zoals Asus, OnePlus en Vivo, die samenwerken met Google voor de Beta-release van Android 12.
Hoewel de officiële afgifte van Android 12 niet wordt verwacht tot het laatste deel van 2021, worden toekomstige bèta’s verwacht. Deze kunnen op zijn beurt debuteren verdere Emoji-ontwerpwijzigingen.
🔮 Toekomstige Emoji-updates?
Het is de moeite waard om hier te vermelden dat er doorlopende meldingen zijn geweest die Google misschien op zoek is naar nieuwe Emoji’s voor gebruikers zonder een belangrijke OS-update (of pixelfunctie-daling) te vereisen. Het is daarom mogelijk dat sommige Android-gebruikers deze herziene Emoji-ontwerpen zullen zien, zelfs zonder de bèta te downloaden.
Hoewel we hadden gespeculeerd dat een nieuwe Emoji-release-methode officieel kon worden aangekondigd op de I / O 2021-keynote van vandaag, lijkt dit niet het geval te zijn geweest.
Blijf in de tussentijd de software-update van uw apparaat het hele jaar door. Terwijl deze nieuwe Emoji-ontwerpen voor het eerst zijn verschenen in Android 12 Beta, gezien de recente Emoji-ontgrendelingsgeschiedenis van Google, zouden dezelfde Emoji-ontwerpen hun officiële aankomst kunnen maken via een andere middelen dan de officiële Android 12-release.
Maar nogmaals, zoals bij alle bèta-software, zijn de Emoji-inhoud van de Android 12 beta 1 onderhevig aan verandering. We moeten gewoon wachten en zien.

Alle huidige Emoji-ontwerpen van Google
Google Emoji 13.1 Changelog
Android 11.0 Emoji Changelog

Search Emojis: