Animoji: We hadden dit niet verwacht

iPhone X bracht een nieuwe functie met de naam Animoji. Bestemd voor gebruik in berichten, het verspreidde zich snel naar andere toepassingen die het lijkt dat Apple niet zag.
Dubbed door Harry McCracken Laten we eens kijken:
Wat is animoji
Afgescheiden van het reguliere Emoji-toetsenbord, leeft Animoji alleen in de IOS-berichten-app en wordt gebruikt om korte video’s te maken die kunnen worden gedeeld.

Noteer een clip van je zegt hallo tegen een geliefde, of zoals anderen het doen hebben – de woorden in een nummer, film of tv-show mimen om je eigen remix te maken.
Hoe een animoji te maken
Om een โ€‹โ€‹animoji te maken, moet u eerst bewust zijn van de vereisten:

๐Ÿ“ฑ iPhone X
๐Ÿ‘ IOS 11.0 of hoger

Open een gespreksdiscussie in de berichten-app, tik op de Animoji-knop (het is een pictogram van het ๐Ÿต aapgezicht), gevolgd door de Rode โบ Record-knop.

Terwijl je praat, kopieert de animoji je uitdrukkingen en neemt het geluid op dat je stem maakt. Voor stapsgewijze instructies over het verzenden van een animoji, bekijk deze gids van Imore.
Animojis is wild geworden
Dus anders dan messaging, wat doen mensen anders met Animoji?
Marques Brownlee gebruikte Animoji om te beschrijven, uh, animoji in zijn iPhone X Review:

Liedjes zijn een duidelijke menigte favoriet geweest voor het maken van nieuwe animaties – en de inspiratie voor de naam Animoji Karaoke. Hier is Boheemse rapsodie zoals opnieuw gemaakt door Mia Harrison:
En toen gingen we verder met de helft van onze dag. #Animojikaraoke #Iphonex #queen # BohemianRapsody #Carriedaway Mia Harrison (@manxomemie) 4 november 2017
Quinn Nelson heeft een bericht voor degenen die denken aan het kopen van een iPhone X om Animoji te gebruiken:
Koop geen iphone X. QUINN NELSON (@SNAZZYQ) 5 november 2017
Audio-only podcasts zoals Cortex vond plotseling een gebruik voor video met hosts CGP Grey en Myke Hurley vanaf het meest recente episoide in Animoji-formulier:

Films nemen een beetje meer werk om te creรซren, met Braziliaanse Danny Superimenting elke Animoji over elke filmscรจne:

En dan hebben we Animoji naar het volgende niveau gebracht met VFX-kunstenaar Joe Rosensteel Recreate 1982’s Star Trek II: The Wrath of Khan om Animoji op te nemen alsof het vanaf het begin was:

Welke emojis zijn animojis?
Op het moment van schrijven bestaan โ€‹โ€‹er 12 animojis. Deze zijn allemaal gebaseerd op bestaande emoji’s van iOS. Ongetwijfeld kan het aantal (en zal) in de toekomst toenemen – vooral omdat Apple het hele Emoji-lettertype heeft gereviseerd met een 3D-uiterlijk in de afgelopen 12 maanden.
De huidige selectie van Animoji in iOS 11.0 is:

๐Ÿ‘ฝ Alien
๐Ÿฑ kattengezicht
๐Ÿ” kip
๐Ÿถ hondengezicht
๐ŸฆŠ vossengezicht
๐Ÿต aap gezicht
๐Ÿผ Panda gezicht
๐Ÿท varkensgezicht
๐Ÿ’ฉ stapel poep
๐Ÿฐ Konijngezicht
๐Ÿค– Robotgezicht
๐Ÿฆ„ Eenhoorn gezicht

Zal deze doorgaan als tijdelijke rage, of zal Apple de liefde voor deze nieuwe functie omhelzen en een speciale Animoji Movie Maker-app opnemen in toekomstige iOS-releases?

Hoewel het niet voor iedereen is, is dit een leuke manier om iets te combineren dat mensen al leuk vinden (Apple’s emoji set) met nieuwe functionaliteit alleen beschikbaar op de top van de lijn iPhone X. lijkt een slimme weddenschap die we in de toekomst meer zullen zien.
Als je geen iPhone X-gebruiker bent, kijk dan wat je mist met gifs van elke animoji in actie.

Search Emojis: