Apple onthult nieuwe emoji’s voor World Emoji Day

In de viering van de World Emoji-dag, deelt Apple vandaag een sluippiek bij hun nieuwe Emojis voor 2017.
Nieuwe Emoji-ontwerpen die vandaag worden bekeken, zijn vrouw met hoofddoek, bebaarde persoon en borstvoeding.

Als onderdeel van de Emoji 5.0-release van Unicode moeten fantasietekens zoals de Zombie en Elf voor de eerste keer op iOS beschikbaar worden gesteld.

Huidtoon en genderopties worden vermeld door Unicode voor de ELF, en verondersteld te komen wanneer Apple deze update van het publiek vrijgeeft.
Enkele van de meest populaire toevoegingen in elke Emoji-release zijn de smileys. Deze zijn meestal het meest gebruikt, en dit jaar is het onwaarschijnlijk dat het een uitzondering is.
Explodering Head, Face Braken, Star-trock en Crazy Face zijn hier allemaal getoond en komen in 2017 naar het iOS Emoji-toetsenbord.

Hongerig voor nieuwe voedselopties? Sandwich is onderweg; Samen met andere toevoegingen zoals kokosnoot, taart en knoedel.

Van de nieuwe dieren, ik hou van deze T-Rex. Er is ook een zebra, giraffe en egel onderweg.

World Emoji Day
In sommige opzichten hebben we Apple om te bedanken voor de dag van de World Emoji. De kalender Emoji op iOS heeft altijd de datum van vandaag getoond: 17 juli.
De oorsprong van deze datum is dat ICAL voor Mac voor het eerst op 17 juli werd aangekondigd; En dus is de datum in veel Apple-kalenderpictogrammen sindsdien gebruikt, waaronder ICAL, de originele kalender-app voor iOS en de kalender Emoji.

Terwijl de World Emoji-dag over meer is dan deze Emoji, hebben we wel de beloning van de oorsprong van waarom deze datum is gekozen!
Uitgave
Alle nieuwe Emojis-voorbeelden vandaag maken deel uit van Unicode’s 2017-lijst; Emoji 5.0.
Gebruikers kunnen eind 2017 verwachten op hun Emoji-toetsenborden.
Naar welke emoji kijk je het meest uit? Stemmen is nu open voor in de World Emoji Awards.
๐ŸŽ‰

Search Emojis: