Apple’s nieuwe animoji

Ooit wenste dat je een videoboodschap kon sturen op iOS; Maar in plaats van je eigen gezicht ziet je eruit als een emoji? Animoji is misschien voor jou.
Aangekondigd op de Apple-evenement van 12 september, Animoji is een nieuwe functie die is opgenomen als onderdeel van iOS die “geanimeerde emojis” in de imessage verzendt die reageert op uw eigen gezichtsuitdrukkingen.

Apple beschrijft Animoji in de context van de nieuwe “Truudepth” -camera in iPhone X:

De Truudepth-camera analyseert meer dan 50 verschillende spierbewegingen om uw uitdrukkingen in 12 animoji te spiegelen. Onthul je innerlijke panda, varken of robot.

Wat we weten over Animoji
Dit is wat we tot nu toe weten over Animoji op basis van informatie die is vrijgegeven door Apple op de Apple-evenement van 12 september:

12 verschillende emojis worden ondersteund. Dit zijn:

๐Ÿ‘ฝ Alien
๐Ÿฑ kattengezicht
๐Ÿ” kip
๐Ÿถ hondengezicht
๐ŸฆŠ vossengezicht
๐Ÿต aap gezicht
๐Ÿผ Panda gezicht
๐Ÿท varkensgezicht
๐Ÿ’ฉ stapel poep
๐Ÿฐ Konijngezicht
๐Ÿค– Robotgezicht
๐Ÿฆ„ Eenhoorn gezicht

Bij het opnemen van een Animoji-bericht, worden uw eigen faciale uitdrukkingen na de Emoji op het scherm

Maak een fronste, de emoji zal fronsen.
Terwijl je praat, zal de Emoji-mond openen en sluiten om dit te matchen.

Animojis is niet alleen visueel: je stem wordt geregistreerd bij het gebruik van Animoji.

Elke “emoji” heeft zijn eigen stem.
Het lijkt erop dat deze functie geen stemmodulatie gebruikt.

De Unicorn klinkt “Horsey” en de buitenaardse klinkt geschikt extra-terrestrisch.

Animoji heeft geen invloed op hoe het bestaande Emojis in iOS werkt.

Het reguliere EMOJI-toetsenbord is niet geanimeerd, noch zijn Emojis gebruikt in een tekstveld.
De enige plaats Animoji is te vinden, bevindt zich binnen de berichten-app. Als u andere apps gebruikt, zoals Facebook, Twitter, Instagram of Safari, zal de Emoji’s niet animeren of reageren op uw gezichtsuitdrukkingen.

Hoe Animoji te gebruiken
Om Animoji te gebruiken, op de IOS op het pictogram “App” naast het invoerveld op het invoerveld en tikt u op de ANIMOJI iMessage-app.
Kies nu een emoji en druk op Record om een โ€‹โ€‹bericht te maken. Dit is niet alleen visueel – je stem wordt ook opgenomen.

Het resultaat van uw opname is een video van een schattige (of griezelige) emoji die uw bericht back-out lees, dezelfde gezichtsuitdrukkingen naboot die u hebt gebruikt bij het maken van deze. Uw stem wordt ook gewijzigd om overeen te komen met het gekozen karakter.
Zodra een animoji is opgenomen, kan dit worden herhaald, of verzonden naar een andere iMessage-gebruiker wanneer u klaar bent.

Een iPhone X is vereist om een โ€‹โ€‹Animoji-bericht te maken
Iedereen met een IOS 11-apparaat kan animoji-berichten ontvangen

Waarom animoji gebruiken?
Animoji is geen vervanging voor hoe we vandaag regelmatig emojis gebruiken. Het helpt geen context aan een sms-bericht en het is ook niet sneller. Dus waarom moeite doen?
Denk aan animoji meer zoals Snapchat-filters, maar in plaats van een gefilterd gezicht, de emoji je gezicht.
Dit is een nieuwe manier om videoboodschappen te verzenden die ervoor zorgen dat iemand een glimlach maakt. Als u deze functie beschouwt met filters in plaats van een variatie van Emoji’s als-u-kennen, maakt Animoji veel logischer.

Best Case Scenario: stuur enkele leuke berichten naar vrienden en gezinnen waar de panda, eenhoorn of poo ze een gelukkige verjaardag of een andere begroeting wensen. De gezichtsvolgtechnologie ziet er erg indrukwekkend uit.
Worst Case Scenario: negeer deze specifieke imessage-app en ga door met het gebruik van gewone (niet-geanimeerde, stil) emojis zoals je normaal zou doen.
Animoji-releasedatum
Animoji vereist de nieuwe hardwaremogelijkheden van de iPhone X die op 3 november 2017 schepen.
Hoewel het nog niet is aangekondigd door Apple, is dit mogelijk dat dit als onderdeel is van een iOS 11.x-update op hetzelfde moment als de iPhone X-release.

Afbeeldingen van elke animoji
Apple iPhone X

Search Emojis: