Avalanche van New Emojis arriveert op Windows

Microsoft Vandaag heeft vandaag Windows 10-jubileum-update uitgebracht met een volledig nieuw Emoji-ontwerp, volledige Unicode 9 Emoji-ondersteuning, evenals interraciale en alleenstaande moedergezinnen – een eerste voor elk besturingssysteem.
Deze versie van Windows bevat meer dan 52.000 nieuwe Emoji’s wanneer alle gezinscombinaties in aanmerking worden genomen. Je leest dat recht, vijftig duizend.
Oh en Ninja Cat. Kan de ninja-kat niet vergeten.

Er is veel te dekken in deze Emojiversary-update (zoals ik het bel), die nu beschikbaar is voor Windows- en Windows-telefoongebruikers.
Ga vooruit alsjeblieft alsjeblieft:

Nieuw ontwerp
Familie emojis
Unicode 9
Ninja kat
Veranderingen
Invoer
Compatibiliteit
Uitgave

Ontwerp
Deze release van Windows, die al enkele maanden in testen heeft, bevat prachtige nieuwe ontwerpen voor elke Emoji in de set.

Crisp, dikke contouren omringen elke Emoji, waardoor elk een verfijnd uiterlijk is, vooral op schermen met hoge resolutie.
Vanzelfsprekend is dit een gigantische sprong in vergelijking met de vorige Windows Emoji-ontwerpen:

Gevraagd naar het ontwerp, vertelde Microsoft dat een van de redenen voor de dikke slag was om elke emoji gemakkelijk te laten lezen op een achtergrondkleur.
Bovendien werd het ontwerp ervoor gekozen om “harmonieus met pictogrammen, controles en andere elementen” van Windows 10 te zijn. Het resultaat is een mooie set, die goed werkt op schermen groot en klein.

Het is duidelijk dat Microsoft ook gericht heeft op een onderscheidend Emoji-ontwerp dat vandaag niet zoiets is op de markt.
Veel (mezelf inbegrepen) hebben een grinnikend gehad in sommige van de Emoji-ontwerpen in de vorige Windows-versies die er echt uitzien alsof ze op de bodem van de stapel vielen.

De nieuwe set voegt echt wel een gevoel van professionaliteit en consistentie toe die niet aanwezig was in eerdere releases. Kudos voor alle betrokken hier.

Bekijk alle Windows 10 Anniversary Update Emojis

Gezinnen
Windows 10 Anniversary-update voegt ondersteuning voor gezinscombinaties een orde van grootte groter dan welk ander systeem. Emojis nu beschikbaar:

Single Parent Families (met een of twee kinderen)
Interraciale families en koppels
Gezinnen met een ๐Ÿ‘ถ baby

Alles op, meer dan 52.000 gezinscombinaties zijn nu mogelijk ๐Ÿ˜ถ

Single Parent en Interracial Families zijn vaak aangevraagd, maar toch zijn verkopers terughoudend om dit tot nu toe te ondersteunen.
Deze emojis zijn al geruime tijd technisch mogelijk met behulp van Emoji zwj-sequenties, waarvoor bestaande familie Emojis al is gemaakt.
Kortom, dit komt samen bij elk gezinslid om een โ€‹โ€‹nieuwe emoji te maken.

Gebrek aan ondersteuning voor interraciale Emoji-gezinnen op andere platforms kan betrekking hebben op gebruikersinterface en / of technische beperkingen bij het ondersteunen van zoveel combinaties.
Het verzenden van een van deze nieuwe familie Emojis naar een systeem zonder ondersteuning voor de personages zal de individuele emoji’s laten zien die de ZWJ-sequentie vormen. Bijvoorbeeld:

Unicode 9
Windows wordt vandaag het eerste grote besturingssysteem dat 72 nieuwe Emojis bevat die is vrijgegeven als onderdeel van Unicode 9.0 in juni 2016.
Nieuwe Emojis ondersteund zijn gezichtpalm, vingers gekruist en schouders ophalen.

Veel van de nieuwe Emojis ondersteunen ook modifiers voor de huidtint, wat resulteert in een grotere set wanneer deze in aanmerking worden genomen.
Naast nieuwe Unicode 9 Emoji’s is dit ook de eerste release voor Windows om Unicode 8 te ondersteunen, evenals enkele vorige Unicode-tekens die Emoji-presentatie hebben verleend.

Ninja kat
Voor degenen die niet bekend zijn met Ninja Cat, maakt dit personage deel uit van een doorlopende Meme in het Windows 10 Insider-programma. Een mascotte van soorten.

Nu wordt voor de eerste keer Ninja Cat een emoji die exclusief is voor Windows. Net als bij de familiecombinaties gebruikt Ninja Cat een verscheidenheid aan ZWJ-sequenties die omvatten:

๐Ÿฑ๐Ÿ‘ค Ninja-kat
๐Ÿฑ๐Ÿ‘“ Hipster Cat
๐Ÿฑ๐Ÿ’ป HACKER CAT
๐Ÿฑ๐Ÿ‰ Dino Cat
๐Ÿฑ๐Ÿ stunt kat
๐Ÿฑ๐Ÿš€ ASTRO CAT

Deze worden gemaakt door de volgende sequenties te combineren met een NUL-breedte Joiner-teken:

Veranderingen
Het spreekt voor zich, veranderd in deze update. Geen enkele Emoji bleef hetzelfde, dus overweeg dit meer van een trivia-sectie.
Pistool
๐Ÿ”ซ Pistool heeft sinds 2012 aangetoond als een speelgoedstraalpistool in Windows, maar dit is veranderd in een revolver die overeenkomt met alle andere leveranciers in de update van vandaag.

Huidtoonsteun
De volgende EMOJIS is niet gespecificeerd als ondersteunende modificatie van de huidtoon in Unicode Emoji-documentatie, maar ondersteunt deze in Windows 10 Anniversary-update:

๐ŸŒ Golfer
๐Ÿ›Œ Slapende accommodatie
๐Ÿ‚ Snowboarder
๐Ÿ‡ Paardenraces
๐Ÿ‘ฏ Vrouw met konijntjesoren
๐Ÿ‘ซ Man en vrouw hand in hand
๐Ÿ‘ญ twee vrouwen hand in hand
๐Ÿ‘ฌ twee mannen hand in hand
๐Ÿ‘ช familie
๐Ÿคผ worstelaars
โ›‘ Helm met wit kruis
๐Ÿ•ด Man in pak zwevend

Veel van deze hebben een vangst, omdat er twee mensen zijn getoond voor een enkele emoji-codepoint.

Voor de bovenstaande tekens verandert elke persoon in de Emoji de huidtint. Er is geen manier om de huidtint van elke persoon individueel te veranderen.
Kalender
๐Ÿ“† Tear-off-kalender toont de datum “31”. Andere bedrijven zetten gewoonlijk een belangrijke datum voor hun bedrijf op het beeld.

Ik heb verteld dat de 31e geen speciale betekenis heeft, maar is “een geweldige date visueel”.
Tech afbeeldingen
Zoals traditie is geworden op andere platforms, heeft Microsoft de mogelijkheid genomen in deze update om de volgende emoji’s te merken met Windows Phone of Surface-optredens:

๐Ÿ“ฑ mobiele telefoon
๐Ÿ“ฒ Mobiele telefoon met recht naar links
๐Ÿ“ด mobiele telefoon uit
๐Ÿ“ณ Trillingsmodus
๐Ÿ’ป Personal computer
โŒจ toetsenbord

Slaperig gezicht
๐Ÿ˜ช Sleepy Face is veranderd van een generieke versie van wat kan overwegen om nu slaperig te zijn om nu een afstemming mee te nemen met de Japanse Oorsprong van deze Emoji.

T-shirt
Een rood en wit gestreept ๐Ÿ‘• T-shirt voegt wat stijl toe aan de eerder gewone gele versie.
Naam Badge
๐Ÿ“› Naam Badge Spiegelt nu andere platforms met de stijl van de badge. Een verandering van de vorige generieke conferentiegebadge.

Invoer
Hoe is het mogelijk om 52.000 nieuwe emoji’s op een Emoji-toetsenbord te passen? Het is niet. Het EMOJI-toetsenbord op Windows Phone doet geen poging en ziet er als volgt uit:

Op de desktopversie van Windows begint het zogenaamde “touch-toetsenbord” de leeftijd te tonen, met zeer weinig wijzigingen in de interface sinds het originele toetsenbord in Windows 8.0.
Een enkele schakelaar verandert tegelijkertijd de huidtint van alle beschikbare tekens en scroll wordt uitgevoerd door op de linker rechter knoppen aan de rechterkant van het toetsenbord te klikken:

Veel van de nieuwe Emoji’s en combinaties zijn niet beschikbaar op dit toetsenbord, maar ik heb verteld dat er meer is om op dit front te komen. Het moet nog worden gezien hoe alle gezinscombinaties beschikbaar kunnen worden gemaakt.
In de tussentijd moeten gebruikers hun toevlucht nemen tot kopiรซren en plakken om toegang te krijgen tot emojis die niet op het toetsenbord wordt getoond.

Compatibiliteit
Net als bij elke Emoji-release zijn sommige compatibiliteitspunters noodzakelijk:

Nieuwe Unicode 9 Emojis zal zien als “ontbrekende teken” -vakken op iOS en Android tot ondersteund
Nieuwe gezinscombinaties zullen zien als de som van hun onderdelen (bijvoorbeeld elk gezinslid individueel)
Ninja-katten zullen ook hun reeksen tonen, zoals ๐Ÿฑ๐Ÿ‘ค
Het verzenden van een emoji met een huidtint tot een niet-ondersteund platform zal aan die huidtoon worden weergegeven als een gekleurd vierkant na de Emoji.

Uitgave
Windows 10 Anniversary-update is een gratis upgrade voor alle bestaande Windows 10-gebruikers en is nu uitrollen.

Bekijk alle verjaardag Update Emojis
Vergelijk met de vorige Windows 10 Emojis

Search Emojis: