Blazende kus beats hartogen in nieuwe Google-statistieken

Google heeft vandaag nieuwe statistieken gedeeld die laten zien ๐Ÿ˜˜ gezicht blazen van een kus die het ๐Ÿ˜ glimlachend gezicht met hart-ogen emoji klopt.
Het is tenslotte World Emoji Day, en Google merkte op: “Om deze dag te vieren met de Global Community, hebben we een kijkje genomen naar een aantal van de meest populaire Emoji die op Goard over de hele wereld wordt gebruikt”.
Afronding uit de top vijf zijn โค๏ธ rood hart op de vierde plaats, ๐Ÿ˜Š Glimlachend gezicht met lachende ogen op de vijfde plaats, en natuurlijk ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde op de eerste plaats

Het interessante deel van Emoji Analytics is dat we allemaal de neiging hebben om meer vergelijkbare emojis te gebruiken dan je zou denken.
In plaats van de top emojis per taal te rangschikken, keek Google naar welke emoji’s zich in verschillende talen bevinden.
Hoewel de populariteit van veel van deze Emoji in verschillende talen gebruikelijk, vonden we ook dat sommige emoji in bepaalde talen meer uniek worden gebruikt in bepaalde talen ten opzichte van anderen, opmerken:

“In Italiaanse en Russische sprekers sturen elkaar vaker kussen ๐Ÿ’‹ dan sprekers van andere talen. En sprekers van twee talen uit Zuidoost-Aziรซ zijn grote fans van zonnebril ๐Ÿ˜Ž ”

Die twee talen die gebruiken ๐Ÿ˜Ž glimlachend gezicht met zonnebril meer dan enig ander? Thais en Vietnamees.

Ten slotte, het herkennen van de aanhoudende rouw voor Android’s oude Blob Emojis, is Google inclusief meer van de blobs in hun downloadbare geanimeerde stickerpakket.

“Net op tijd voor World Emoji-dag, lanceren we vandaag een nieuw geanimeerd stickerpakket – op zowel GBOAD- als Android-berichten met Google’s lieve origineel” BOB “Emoji. Het stickerpakket heeft het dubbele van de blobs van het originele stickerpakket, die afgelopen zomer op Allo gelanceerd. Sommige favorieten omvatten de octopus, gebroken hart, de danser en nog veel meer. “

Search Emojis: