Bont ouderschap 101: Gebruik de ๐Ÿ˜ธ Cat Emoji om uw ๐Ÿ˜ป liefde voor katten online en offline thuis te tonen

In de loop der jaren zijn huisdieren geรซvolueerd om thuis een speelkameraad te zijn voor een integraal onderdeel van gezinnen over de hele wereld. Zoals menselijke populaties zijn gegroeid, heeft de PET-bevolking – op veel en verrassende manieren.
Hier is een perfect voorbeeld – het is geen verrassing dat de beste vriend van de mens, de hond, een favoriet huisdier is, maar wist je dat er meer katteneigenaren zijn dan hondenbezitters in Amerika?
Kattenliefhebbers in Amerika

Het maakt geen grapje! Gebaseerd op een rapport van de American PET-producten Association of (Appa), heeft 68 procent van de Amerikaanse huishoudens ten minste รฉรฉn huisdier. Nu, hier is het waar het interessant wordt – van die 68 procent zijn 90 miljoen van de huisdieren in Amerikaanse huishoudens honden en 94 miljoen zijn katten! Is dat niet geweldig?!
Hier is een ander stuk trivia dat je zeker zult blazen – als je je altijd afvraagt โ€‹โ€‹waarom je meestal de ๐Ÿˆ Cat Emoji of ๐Ÿ• Dog Emoji op sociale media-apps ziet, legt deze openbaring uit waarom – volgens Appa, Generation Y en Millennials (die Geboren tussen 1980 en 1994), make-up van 35% van de Amerikaanse eigenaren van huisdieren, terwijl babyboomers (die geboren tussen 1944 en 1964, 32% van de nationale eigenaren van huisdieren omvatten. Dat is bijna de hele demografie van de digitale gemeenschap!

Hoe katten liefde tonen

Zonder twijfel houden de Amerikanen van katten. Maar doen katten houden van mensen? Dat doen ze, maar ze tonen het op een lage belangrijke manier. Katten zijn zeer subtiele dieren, maar dit betekent niet dat ze niet van hun eigenaren houden of het nooit laten zien. Er zijn veel manieren waarop ze laten zien hoeveel ze van hun eigenaren houden. We zijn er zeker van dat alle eigenaren van de kat het ermee eens zijn. Liefde hoeft niet luid te zijn, toch? En, op die nota, bekijk de verschillende manieren waarop katten genegenheid tonen.
Spinnen
Dit is een van de meest voorkomende manieren waarop katten hun liefde en genegenheid uitdrukken. Waarom purreren ze? Onze vachtkinderen hebben een kleine motor in hun keel, die trilt wanneer ze zich in een ontspannen staat bevinden of genieten van iets. Wanneer u ze bijvoorbeeld streelt, vooral in gebieden waar ze van houden, zoals onder de kin, of achter het oor, hoort u ze automatisch purr.
Onthoud echter ook dat katten purreren wanneer ze pijn hebben. Katteneigenaren moeten het verschil kennen, hoewel het niet moeilijk zou moeten zijn om te vertellen wanneer je kat aan het zuinigen is, omdat je haar pakt of haar streelde. Als je voelt dat je kat zich in een vorm van pijn bevindt en spaande uit ongemak en niet uit plezier, neem het dan onmiddellijk naar de dierenarts.
Knipperend
Wanneer je ziet dat je kat langzaam naar je knippert, zou je gelukkig moeten zijn, want dit is een goede indicator die je kat je vertrouwt en graag bij je is. Knippert zijn de Cat-versie van Kisses, dus de volgende keer knippert dat je kat naar je knippert, knippert terug om je kat een kus te geven en om je kat te laten zien dat je het ook vertrouwt.
Wang wrijven
Als knippert, zijn kusjes, wangen wrijvingen handdrukken. Katten begroeten de mensen die ze vertrouwen en van houden door hun wangen op hen te wrijven. Als ze dat doen, zijn ze meestal in een vriendelijke humeur. Dit komt omdat katten geurklieren hebben op hun wangen die feromonen produceren. Een feromoon is een chemische stof die een dier produceert die het gedrag van een ander dier van dezelfde soort verandert. Sommigen beschrijven feromonen als gedragsveranderende middelen.
Likken
Laat je niet verrast worden als je kat je likt! Katten likken hun eigenaars om genegenheid te tonen. Wanneer ze likken, vermengen ze hun geur met de jouwe. Deze actie helpt hen te ontspannen en laat zien dat ze de persoon vertrouwen.
Rolling op de grond
Wanneer je Kitty op de grond rolt en begint met het tonen van hun buik aan jou, geef jezelf een klopje op de achterkant! Dit gebaar is het liefste compliment dat een kat aan hun eigenaar kan geven. Wanneer je kat dit doet, zien ze blij je te zien en ze zeggen ook dat ze zich veilig en comfortabel voelen om je heen.
Hoofd stoten
BOP BOP BOP IS HET HOOFD VAN DEE? Het is een manier voor je kat om de genegenheid en het vertrouwen dat het voor je heeft uitdrukt. Vergeet niet dat katten ook erg territoriaal zijn. Wanneer je Kitty je een hoofdbuil geeft, markeert ze je als haar grondgebied. Dit betekent dat je tot haar behoort, en de geur geproduceerd uit klieren op de hoofdoverdrachten van je kat naar jou.
Nabijheid
Deze is een no-brainer. Als uw kat altijd bij u in de buurt wil zijn, betekent dit dat het van uw bedrijf houdt en geen genoeg van u kan hebben. Je kat kan bijvoorbeeld naast je slapen of haar poten op je laten rusten.
Als je kat een of meer van die dingen doet, gefeliciteerd! Je kat houdt van je en waardeert je. Nu wilt u uw kat laten zien hoeveel u van ze houdt.
Lees verder om te weten!

Hoe liefde te tonen aan je katten

Knipperen langzaam bij je kat
Net zoals katten zeggen: “Ik hou van jou” door langzaam bij ons te knipperen, we kunnen hetzelfde voor hen doen en vertellen dat we van hen houden door langzaam naar hen te knipperen.
Breng tijd door met je kat
Katten hebben ook gevoelens. Ze weten wanneer ze worden verwaarloosd of worden behandeld als een deurmat. Als je van je kat houdt, vind je het zo leuk een deel van het gezin als elke andere persoon in het huishouden. De beste manier om dat te doen, is om wat quality time met hen door te brengen. Katten zijn natuurlijke roofdieren, en ze houden ervan om te jagen, dus waarom krijg je geen speelgoed en laat je kat het achtervolgen? Je zult op zo’n eenvoudige en effectieve manier vreugde brengen naar je kat.
Bruidegom uw kat
Hoewel katten weten hoe ze zichzelf kunnen verzorgen en 30% van hun hele leven doorbrengen die zichzelf verzorgen, zijn we er zeker van dat ze het leuk vinden om zijn pels af en toe te brabbelden.
Praat over je kat
De meeste mensen laten zien hoeveel ze van hun kat houden door te praten over hun huisdier – of het nu persoonlijk of online is.
Als je het leuk vindt om foto’s of video’s van je kat op Facebook, Twitter, Instagram of op Tiktok te plaatsen, is hier een idee – waarom niet in een kat Emoji of twee gooien om je berichten nog beter uit te laten zien.
We hebben het zelfs voor je gemaakt – alles wat je hoeft te doen is naar Emojiguide gaan, en zoekt naar de beste Cat Emoji voor je bericht en kopieer en plak het symbool, het bericht, of de sociale media-post!
Laat zien hoeveel je van je kat houdt
Hier zijn enkele voorbeelden om u te helpen aan de slag te gaan.

Grijnzende kat met lachende ogen emoji

Eerst op onze Cat Emoji-lijst is de ๐Ÿ˜ธ grijnzende kat met glimlachende ogen. Herinnert het niet op de een of andere manier aan de Cheshire Cat of Alice in Wonderland? Deze emoji is de kattenvariant van het ๐Ÿ˜„ grijnzende gezicht met lachende ogen emoji. Afgebeeld als geel in bijna alle platforms, lacht de kat in het symbool zo hard, is het niet gewoon schattig? Zijn mond is open en je kunt zijn hoektanden zien.
De Unicode-standaard introduceerde de ๐Ÿ˜ธ grijnzende kat met lachende ogen emoji als onderdeel van Unicode 6.0 in 2010. Unicode 6.0 is de eerste belangrijke versie van de Unicode-standaard die uitsluitend is gepubliceerd in het online formaat.
Wilt u de ๐Ÿ˜ธ grijnzende kat gebruiken met lachende ogen emoji op uw sociale media-accounts? Dan kun je beter bekend zijn met hoe het anders op andere platforms lijkt. De kat in de versie van Google heeft oranje oren en een oranje mond, terwijl de kat in de Windows-versie van de Emoji zich in een zwarte doos bevindt.
Hier zijn andere verschillen – de neus van de kat in de Twitter-versie is roze, hetzelfde met de oren van de kat in de Vroy Pixels-versie.
Zoals het ๐Ÿ˜„ grijnzende gezicht met lachende ogen emoji, drukt de ๐Ÿ˜ธ grijnzende kat met glimlachende ogen emoji geluk, vrolijkheid, opwinding en vreugde uit. Mensen gebruiken ook de Emoji om een โ€‹โ€‹ironische poging te tonen op positiviteit wanneer dingen grimmig zijn.
Hoe de ๐Ÿ˜ธ grijnzende kat met glimlachende ogen Emoji te gebruiken:
Ik zou graag willen dat de wereld eindigt met me met mijn kostbare kat in mijn armen ๐Ÿ˜ธ
Ik heb thuis 10 katten. Wanneer mensen zeggen dat ik een kattendame ben en kat dames nooit trouwen, geef ik ze gewoon deze grijns ๐Ÿ˜ธ

Kissing Cat Emoji

Het nemen van de tweede plek in onze Cat Emoji-lijst is de ๐Ÿ˜ฝ Kissing Cat Emoji. Deze Emoji is de kattenvariant van het kussende gezicht met gesloten ogen emoji. De Emoji is bijna een decennium deel uitgemaakt van het Emoji-universum! De ๐Ÿ˜ฝkissing Cat is een volledig gekwalificeerde Emoji geรฏntroduceerd in 2010 als lid van Unicode 6.0.
Emoji-gebruikers moeten opmerken dat de kleur en het ontwerp van de ๐Ÿ˜ฝ kussenkat varieert per platform, bijvoorbeeld, de wangen van de kat in de Google-versie hebben twee roze cirkels, terwijl de Cat Emoji in de Facebook-versie een rood hart aan de linkerkant heeft kant van zijn kin.
Wil je een ๐Ÿ˜ฝ kussende kat of twee opnemen in je teksten of sociale mediaposten? Hier is hoe het te doen – Eerst af, onthoud, het symbool brengt vaak de sentimenten van liefde en genegenheid uit, en de meeste mensen die de ๐Ÿ˜ฝ kussende kat emoji houden erg veel katten, en willen de liefde en genegenheid die ze hebben, en de meeste mensen kussen hun katten.
Hoe de ๐Ÿ˜ฝ Kissing Cat Emoji te gebruiken:
Ik kus mijn katten elke dag ๐Ÿ˜ฝ Ik laat altijd zien hoeveel ik echt van ze hou. Het is absoluut veilig om dit te doen zolang je je huisdieren voor en na reinigt.
Ik weet niet hoe ik ooit 2020 zou kunnen overleven zonder mijn kitties ๐Ÿ˜ฝ

Vermoeide kat emoji

Derde op onze Cat is Emoji Countdown de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji. Zoals je misschien al geraden hebt, is deze emoji de kattenvariant van het ๐Ÿ˜ฉ vermoeide gezicht emoji. Het is een gele en bruine cartoon-gestileerde kat met twee ronde, witte cirkels voor ogen en een ronde zwarte cirkel om zijn mond te vertegenwoordigen.
Net als de andere kat Emoji’s, is de ๐Ÿ™€ vermoeide kat Emoji al ongeveer een decennium bij ons. Het is een volledig gekwalificeerde emoji die in 2010 is vrijgegeven aan het publiek als onderdeel van Unicode 6.0. Unicode 6.0 is de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen.
Elk platform heeft zijn eigen unieke weergave van de ๐Ÿ™€ vermoeide kat Emoji. Hier zijn enkele van de meest belangrijke verschillen – de Windows-versie bevat een zwarte omtrek, en alle andere emoji’s hebben dat niet. Hier is een ander groot verschil – Twitter is het enige platform met de ๐Ÿ™€ vermoeide kat Emoji met een paarse neus.
Wil je je sociale media-inhoud ophalen met de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji? Hier is de juiste manier om het te gebruiken – de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji markeert inhoud omgaan met een breed scala aan overweldigde gevoelens, van uitputting tot zelfmedelijden. Soms gebruiken mensen de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji in een speelse, maar enigszins sarcastische toon.
Hoe de ๐Ÿ™€ vermoeide kat Emoji te gebruiken:
Mijn gezicht nu na het schoonmaken van de kattenbak van mijn kat ๐Ÿ™€ doe ik dit elke dag, รฉรฉn keer ’s ochtends en eens’ s avonds.
Het gezicht dat ik heb ๐Ÿ™€ na twee uur wachten op de dierenarts. Sylvester, mijn kat, lag veel rond, sliep meer dan normaal, en het heeft me bezorgd, dus ik bracht hem naar de dokter.

Huilende kat emoji

We zijn er zeker van dat je het eens bent – zelfs kattenliefhebbers hebben van tijd tot tijd een goede roep nodig! Kijk niet verder, de ๐Ÿ˜ฟ huilende kat emoji is het beste symbool om die emotie weer te geven. Het is de kattenvariant van de ๐Ÿ˜ข huilende gezicht Emoji en maakt deel uit van Unicode 6.0. Unicode 6.0 werd in 2010 bij het publiek vrijgegeven.
De ๐Ÿ˜ฟ huilende kat Emoji is een van de leukste symbolen die je ooit zult zien in het Emoji-universum. Als je ernaar kijkt, wil je gewoon de emoji knuffelen om het beter te voelen! Het symbool is een beeldverhaal-gestileerd gezicht van een kat, naar beneden kijkend, met een traan naar de linker- of rechterkant ervan. Het is beschikbaar op bijna alle belangrijke besturingssystemen, berichten-apps en Social Media-sites, maar het ontwerp van de ๐Ÿ˜ฟ huilende kat Emoji varieert per platform.
Hier zijn enkele van de grote verschillen: Microsoft’s versie van de ๐Ÿ˜ฟ huilende kat Emoji bevat een zwarte omtrek, terwijl de traan in het ontwerp van Google aan de linkerkant is. Alle andere ontwerpen hebben de traan aan de rechterkant.
Ben je een kattenliefhebber in een droevige stemming? Deel je gevoelens op je sociale media-accounts met de ๐Ÿ˜ฟ huilende kat Emoji! De betekenis ervan is voor de hand liggend, mensen gebruiken het als ze huilen vanwege verdriet of pijn, of wanneer ze teleurgesteld worden door iemand of iets.
Hoe de ๐Ÿ˜ฟ huilende kat emoji te gebruiken:
Ik kon het huis niet verlaten, dit is het gezicht dat mijn kat maakt wanneer ik vaarwel zeg ๐Ÿ˜ฟ
Ik moet mijn kat naar de dierenarts brengen, dit is hoe mijn kat de hele dag opmerkt en het maakt me veel bang.

POUTING CAT EMOJI

De ๐Ÿ˜พ Pouting Cat Emoji is een kattenvariant, of een kattenversie van de, jullie raadden het, ๐Ÿ˜ก Pouting face emoji! Het symbool is een gekleurde illustratie van een gele kat in het midden van een echt, vreselijke dag. Het lijkt erop dat wat er zou gebeuren als je een boos kattengezicht combineert met boos ๐Ÿ‘€ en een trieste smiley.
Wat de betekenis ervan betreft, gebruiken mensen het als ze boos of teleurgesteld zijn – wanneer ze zich gek voelen of teleurgesteld zijn op iemands gedrag, woorden of acties. Deze emoji, net als alle andere katvarianten, wordt meestal gebruikt door mensen die van katten houden, houden van katten of kunnen zich verhouden tot katten.
De ๐Ÿ˜พ Pouting Cat Emoji, zoals de vorige emoji’s op deze lijst, maakte deel uit van Unicode 6.0, die in 2010 terug werd, en werd een deel van Emoji 1.0 in 2015. Emoji 1.0 is de eerste release van Emoji-documentatie van Unicode en omvat alle emojis Goedgekeurd door Unicode van de jaren 2010 tot 2015.
Bijna alle belangrijke besturingssystemen en sociale mediaplatforms ondersteunen de ๐Ÿ˜พ Pouting Cat Emoji. Apple, Google, Samsung, Windows en Twitter hebben allemaal hun eigen versies van deze schattige, maar soms enge emoji!
Het ontwerp en de kleur van de ๐Ÿ˜พ Pouting Cat Emoji verandert van platform naar platform. De neus van de versie van Twitter is roze en de snorharen zijn lang en wit, terwijl alle andere neuzen zwart, grijs of oranje zijn. Microsoft’s Emoji valt ook op omdat het het enige ๐Ÿ˜พ Puiling Cat-symbool is geschetst in zwart.
Hoe de ๐Ÿ˜พ Pouting Cat Emoji te gebruiken:
Dit is hoe mijn kat eruitzag als het vanochtend een hond in kwam ๐Ÿ˜พ
Denken over het beledigen van mijn familie? Je kunt beter klaar zijn voor een ๐Ÿ˜พโœŠ

Kat met tranen van vreugde emoji

Deze ๐Ÿ˜น kat met tranen van vreugde emoji is de kattenvariant van het geliefde ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji. Het is een volledig gekwalificeerde emoji en werd in 2010 voor het eerst vrijgegeven aan het publiek, samen met de andere emoji’s die deel uitmaakten van Unicode 6.0.
In een notendop is het precies hetzelfde als het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji, maar het lijkt op een cartoon kat in plaats van de gebruikelijke smiley, en het heeft scherpe tanden, kattenoren, bont van verschillende kleuren, en gelukkige tranen van zijn ogen.
Wat betreft zijn betekenis, mensen die van katten houden of die zich verenigden met deze prachtige dieren, plaatsen of gebruiken of gebruiken de Emoji. Ze doen het meestal als ze willen laten zien dat ze hard lachen in iets dat hilarisch is, of huilend vanwege geluk. Als je van katten houdt, en je voelt op hetzelfde moment verlichting en geluk, is deze emoji voor jou.
Bijna alle belangrijke systemen zoals IOS, Android, MacOS, Windows en Social Media-apps zoals Facebook en Twitter ondersteunen de Emoji, maar er zijn kleine variaties per platform. Bijvoorbeeld. Apple, Facebook, Twitter en Samsung’s Emojis zijn de enige katten met tanden. Google, Windows en JoyPixel’s Cats hebben geen hoektanden.
Van alle ๐Ÿ˜น kat met tranen van vreugde Emojis, de Windows-versie van dit populaire symbool opvalt het meest omdat het de enige Emoji is die in een zwarte doos is geplaatst.
Hoe de ๐Ÿ˜น kat te gebruiken met tranen van vreugde emoji:
De Twitter-thread gevuld met Cat Memes was zo grappig, ik kon niet stoppen met lachen ๐Ÿ˜น
Wanneer mijn kat een hond ziet, en denkt dat het een hond kan verslaan ๐Ÿ˜น Ik hou van hoe spunky mijn bont baby kan krijgen!

Glimlachende kat met hart ogen emoji

Deze ๐Ÿ˜ป Glimlachende kat met hartogen emoji is een cartoon kattenvariant van een andere populaire emoji, ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen. Samen met de vorige kat Emojis op deze lijst is de ๐Ÿ˜ป lachende kat met hartogen emoji een volledig gekwalificeerde Emoji geรฏntroduceerd als onderdeel van Unicode 6.0 in 2010.
Je zult deze emoji zien op bijna alle belangrijke apps, platforms en besturingssystemen, waaronder Apple, Google, Facebook en Twitter. Maar de kleuren van de harten op de ogen van de kat verschillen van platform naar platform, joypixels, Windows en Samsung’s harten zijn rood, terwijl de harten op de versie van Google roze is, en de harten op Facebook, Twitter en Samsung zijn rood.
Het toont liefdevol en / of smaak, en verschijnt vaak in een romantische context, bijvoorbeeld in berichten en posten voor geliefden. Je ziet deze emoji meestal in combinatie met andere liefdesgerelateerde symbolen zoals bloemen en harten van verschillende kleuren. Mensen die leuk vinden en houden van katten gebruiken dit .. veel!
Hoe de ๐Ÿ˜ป Glimlachende kat met hartogen emoji te gebruiken:
Mijn vriend gaf me het perfecte verjaardagscadeau van dit jaar, mijn eigen kat! De kat was in een doos met een ๐ŸŒน er bovenop. Dit was mijn gezicht๐Ÿ˜ป toen ik het eindelijk opende!
Ik denk dat mijn kat Sylvester verliefd is op de buurman van onze andere kat ๐Ÿ˜ป Ik zag hem over de muur springen en in de tuin van onze buurman in ging waar er nog een andere kat was, zo vaak deze week! Grappige kat!

Kat met Wry Smile Emoji

Deze ๐Ÿ˜ผ Cat met Wry Smile Emoji is de kattenvariant van het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji. We wedden dat alle ondeugende jongens en meisjes bekend zijn met het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji, een geel gezicht met een zelfvoldane of sluwe gezichtsuitdrukking, een halve glimlach, verhoogde wenkbrauwen en ogen op zoek naar de site. Mensen gebruiken het ๐Ÿ˜ grijnsgezicht emoji wanneer ze willen flirten of met iemand slapen.
Vervang nu de smiley met een kattenkarakter van rode, gele of grijze kleur, afhankelijk van het platform, met een spottende gezichtsopdruk en voila! Je hebt de ๐Ÿ˜ผ kat met Wry Smile Emoji. Deze emoji, net als alle andere CAT Emojis op deze lijst, wordt gebruikt door mensen die van katten houden, houden van katten, of denken dat ze in zekere zin zijn.
Je kunt waarschijnlijk Unicode 6.0 als Cat Emoji-code hernoemen en we zouden serieus twijfelen of iemand zou protesteren, alle Cat Emojis eerder vermeld in deze lijst maakte deel uit van Unicode 6.0, en de ๐Ÿ˜ผ kat met Wry Smile Emoji is niet anders. Gebruikers zagen deze Emoji in 2010 voor het eerst, dat was toen Unicode 6.0 werd gelanceerd.
Hoe de ๐Ÿ˜ผ kat met Wry Smile Emoji te gebruiken:
Jane houdt van katten, dus gaf ik haar wat kattenvoedsel voor haar bontbaby voordat ik haar vroeg op een date, en ze zei ja! ๐Ÿ˜ผ Smart, huh?
Ik kocht lattenbakken en kattenbakjes bij Argo’s als een geschenk voor de verjaardag van mijn vrouw, en ze vond het geweldig! Wie heeft vanavond veel sexy tijd? ๐Ÿ˜ผ

Grijnzende kat emoji

Dit ๐Ÿ˜บ grijnzende kat Emoji is de cartoon-kattenversie van de ๐Ÿ˜€ grijnzende gezicht emoji. Het is een volledig gekwalificeerde Emoji geรฏntroduceerd in 2010 als onderdeel van Unicode 6.0. Het is hetzelfde als het ๐Ÿ˜€ grijnzend gezicht Emoji, maar in dit geval is het een kat, geen mensachtig karakter.
Toch ziet het er gelukkig uit, glimlacht op grote schaal, met zijn tanden tonen. De kleur van zijn snorharen hangt af van de Emoji-provider, Apple, Google en Samsung hebben zwarte snorharen, terwijl de Twitter- en Facebook-versie beide witte snorharen hebben.
Wat de betekenis ervan betreft, toont het of drukt vreugde, opwinding, vriendelijkheid, goedkeuring of gelach uit. De meeste mensen die deze liefdeskatten gebruiken of die zich verenigden met deze dieren.
Hoe de ๐Ÿ˜บ Grinning Cat Emoji te gebruiken:
Wees voorzichtig met wie je met online praat, je zou met een valse persoon kunnen praten, je zou ๐Ÿ˜บ ๐ŸŸ kunnen zijn
Ik heb twee banen. Mijn tweede baan is ’s nachts. Maar weet je wat? A ๐Ÿ˜บ ๐Ÿ’ค Tijdens de lunch in mijn eerste baan geeft me alle energie die ik nodig heb om de hele nacht te duren!

Conclusie

In de digitale wereld is alles mogelijk. Met de digitale wereld kun je de persoon worden die je altijd hebt gedroomd om te worden. Als je altijd al een kat wilt zijn, of een kat hebt, maar geen catfilters, Cat Emojis en Cat-gerelateerde virtuele en videogames zullen dat gat in je hart vullen.
En als iemand je bast, negeer ze dan gewoon! Er is niets mis met een beetje escapisme van tijd, zolang het niet interfereert met je dagelijkse verantwoordelijkheden. Maar als u verantwoordelijk genoeg bent om een โ€‹โ€‹kat te bezitten en bent u bereid om de sprong te nemen, dan zeggen we dat het gaat!
De liefde die we van katten krijgen

Katten houden van ons als we gelukkig zijn en wanneer we verdrietig zijn. Ze accepteren ons voor wie we zijn. Er zijn veel gevallen van katten die dichter bij een ziek familielid zijn gegroeid en verbleef door die persoon aan de kant door hun ziekte. Katten willen gewoon onze liefde en gezelschap – en ze verwachten niets in ruil. Wie wil dat soort liefde niet in hun leven?
Vond je ons CAT-artikel leuk? Moedigde het je aan om een โ€‹โ€‹kat te krijgen? Zou je willen dat we het hebben over een bepaald onderwerp? Laat ons een regel door ons contact met ons opnemen! We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Search Emojis: