Boost je digitale leven met de ๐Ÿ“ท camera emoji en andere cool ๐Ÿ’พ tech emojis

We leven in een heel andere wereld dan we een paar jaar geleden deden. Met bewustwording stijgt elk jaar, en technologie die sprongen en grenzen, de wereld waarin we wonen, op weg naar een rijk dat in het verleden niet herkenbaar was.

Wonen in een digitale wereld

Alles in het bedrijfsleven is digitaal gegaan: de werkplek, productstrategie, enz. En robotica en kunstmatige intelligentie maken het sneller.
Als de meest populaire vorm van communicatie in het digitale tijdperk van vandaag, is het logisch om Emoji’s aan te passen aan deze trend. Bijvoorbeeld, meer technische emojis, zoals de ๐Ÿ“ท-camera Emoji, worden toegevoegd aan de Emoji-wereld.

Emojis overal

Vergelijk het huidige aantal computeremojis, of computergerelateerde emoji’s, tot wanneer Emojis in 2008 eerst op de scรจne barstte. Technologie heeft snel de manier waarop we met elkaar communiceren.
Wonen in een digitale wereld betekent dat we moeten weten hoe het internet, technologie en alles wat erbij komt te gebruiken. Bedreigingen groeien, en we moeten dus allemaal op de hoogte zijn van de risico’s en stappen ondernemen om te beschermen wat voor ons belangrijk is.
Als het gaat om emoji’s, moeten we begrijpen wat ze zijn, waar ze voor zijn, en hoe we ze kunnen gebruiken op hun volheden potentieel.

Tech Emojis
In lijn daarmee hebben we een snelle gids samengesteld voor enkele van de meest populaire Tech Emoji’s om u te helpen aan de slag te gaan.

Camera emoji

Niemand kan ontkennen dat we in de leeftijd van de selfie leven. Iedereen lijkt zoveel selfies te nemen met hun camera’s!
Een snel zelfportret, gemaakt met een smartphonecamera en onmiddellijk verzonden naar het netwerk, is een instant visuele communicatie van waar we zijn en wat we doen. Deze trend is wat deze emoji zo belangrijk maakt.
De ๐Ÿ“ท Camera Emoji toont een zwarte digitale camera met รฉรฉn lens, gebruikt om eenvoudige digitale foto’s of video’s te maken.
Hoe de ๐Ÿ“ท Camera Emoji te gebruiken:
– Ik heb uiteindelijk al mijn geld opgeslagen om een โ€‹โ€‹DSLR ๐Ÿ“ท te kopen. Na het nemen van een paar fotografielessen, voel ik me al als een pro!
– een van de eerste dingen die ik kijk als ik een telefoon koop, is de ๐Ÿ“ท omdat ik hou van het nemen van selfies!

Camera met Flash Emoji

Een variant van de ๐Ÿ“ท-camera Emoji is de ๐Ÿ“ธ-camera met Flash Emoji. Deze emoji toont een camera met zijn flash uit, gebruikt bij het maken van een foto in een slecht verlichte of donkere instelling. Het ziet eruit als een ๐Ÿ“ท-camera emoji, behalve dat het wordt geleverd met een burst van geel licht.
Hoe de ๐Ÿ“ธ-camera met Flash Emoji te gebruiken:
– Toen ik een kind was, liepen ik op alle foto’s van mij vanwege de ๐Ÿ“ท die mijn ouders gebruikten, het was als deze ๐Ÿ“ธ en het had ๐Ÿ’ฅ
– Rode ogen gebeuren in foto’s wanneer u een ๐Ÿ“ธ gebruikt en het licht doorloopt door de leerlingen van de persoon en reflecteert van de bloedvaten in het oog in de cameralens.

Mobiele telefoon Emoji

Mobiele telefoons hebben echt veranderd zoals we communiceren. Ze zijn vandaag de meest gebruikte communicatietool. Dit is wat deze emoji zo belangrijk maakt!
De ๐Ÿ“ฑ Mobiele telefoon Emoji toont een touchscreen-smartphone, een multifunctionele moderne telefoon. Platforms tonen een scherm met veelkleurige vierkanten om apps of een Blue Home Screen Wallpaper weer te geven. Omdat de meeste telefoons camera’s hebben, kunt u de ๐Ÿ“ฑ mobiele telefoon emoji combineren met de ๐Ÿ“ท-camera Emoji in uw teksten, e-mails of sociale media-berichten.
Hoe de ๐Ÿ“ฑ mobiele telefoon Emoji te gebruiken:
– Mijn neef gebruikt al de ๐Ÿ“ฑ Ik gaf hem vorig jaar voor Kerstmis! Het wordt geleverd met een hoge resolutie 108-megapixel primaire ๐Ÿ“ท
– Ik denk dat het eerste wat iemand doet als ze wakker worden is om naar hun ๐Ÿ“ฑ te kijken

Mobiele telefoon met pijl emoji

Hier is nog een coole tech emoji-variant-de ๐Ÿ“ฒ mobiele telefoon met pijl emoji. Deze Emoji toont een mobiele telefoon met een pijl waarnaar vanaf de linkerkant wordt wijzen, gebruikt om een โ€‹โ€‹inkomende oproep of bericht weer te geven.
Hoe de ๐Ÿ“ฒ mobiele telefoon met pijl emoji te gebruiken:
– Ik hield ervan om met je in te halen, maar ik moet gaan, ๐Ÿ“ฒ Moet het beantwoorden!
– Ik heb je niet gezien, heb ik je gebeld? ๐Ÿ“ฒ De baas is de hele dag op zoek geweest!

Televisie emoji

Je kunt geen technische emoji-lijst hebben zonder een tv! TV of televisie, is een vorm van entertainment die gemakkelijk verkrijgbaar is en wordt geleverd met een breed scala aan keuzes. Als je van politiek of drama, mysterie of satire houdt, is er geen gebrek aan shows die je kunt genieten.
Als u wilt praten over uw tv of tv-programma’s die u leuk vindt, is de ๐Ÿ“บ Television Emoji het symbool dat moet worden gebruikt. Deze Emoji toont een traditionele televisiedoos die in het verleden wordt gebruikt, met knoppen en antennes op sommige platforms.
Hoe de ๐Ÿ“บ televisie Emoji te gebruiken:
– Ik kan niet wachten op het weekend, dus ik kan mijn favoriet bekijken ๐Ÿ“บ shows met een kom popcorn aan mijn zijde.
– Ik kan onze ๐Ÿ“บ niet bevestigd, dus vroeg ik onze buren om hulp.

Computer emojis
Het lijkt erop dat er tegenwoordig computers zijn! Er zijn computers op school, in alle kantoren, en bijna iedereen heeft er minstens รฉรฉn in hun huis. Sommige mensen hebben zelfs mobiele telefoons die ook net als computers zijn!
Omdat computers zichtbaar en actief worden gebruikt in alle sectoren van de samenleving, is des te meer het belangrijk om bekend te zijn met de computer emoji’s en andere symbolen die hen vertegenwoordigen.

Laptop computer emoji

De ๐Ÿ’ป-laptopcomputer Emoji toont een open laptop, vaak gebruikt als een draagbare personal computer. Deze Emoji heeft een MacBook op het Apple-platform.
Hoe de ๐Ÿ’ป laptopcomputer Emoji te gebruiken:
– Mijn droom ๐Ÿ’ป is een MacBook Air, als grafisch ontwerper die op afstand werkt, ik hou van hoe lichtgewicht het is, ik kan het in mijn tas springen en ergens met me mee naartoe nemen.
– Jane heeft me net verteld voordat het personeel bijeenkomt dat ze al haar besparingen doorbracht op het kopen van haar kinderen ๐Ÿ’ป voor hun thuisschool.

Desktop Computer Emoji

De ๐Ÿ–ฅ๏ธ Desktop Computer Emoji toont een bureaubladcomputermonitor. Het toont een afbeelding van de iMac op het Apple-platform. Op platforms zoals Google en Joypixels is een toetsenbord opgenomen in deze emoji.
Hoe de ๐Ÿ–ฅ๏ธ desktopcomputer Emoji te gebruiken:
– schoongemaakt en kreeg een nieuwe upgrade voor mijn ๐Ÿ–ฅ๏ธ Het is nu zo snel!
– Wat een manier om de week te beginnen, mijn ๐Ÿ–ฅ๏ธ is ๐Ÿ”’ en ik ben het wachtwoord vergeten!

Printer emoji

De ๐Ÿ–จ๏ธ Printer Emoji toont een grijze printer gevuld met papier.
Hoe de ๐Ÿ–จ๏ธ Printer Emoji te gebruiken:
– Ik heb het quarantainseizoen gebruikt om een โ€‹โ€‹paar ๐Ÿ“š te schrijven en ik ben zo opgewonden dat ze dit jaar allemaal zullen worden gepubliceerd ๐Ÿ–จ๏ธ
– Bob ging naar buiten om inkt te kopen voor zijn nieuwe ๐Ÿ–จ๏ธ Het ziet er beter uit dan alle andere printers die we op kantoor hebben.

Toetsenbord emoji

Het โŒจ๏ธ Keyboard Emoji toont een grijs of wit desktopcomputertoetsenbord, een invoerapparaat dat een reeks vingerknoppen gebruikt die toetsen worden genoemd om gegevens op een computer of ander apparaat in te voeren of aan te passen.
Hoe het โŒจ๏ธ toetsenbordemoji te gebruiken:
– Ik heb de hele dag doorgebracht in mijn โŒจ๏ธ en mijn vingers kwetsen zoveel!
– Amazon is de beste plaats om kwaliteit โŒจ๏ธ online te kopen.

Computer muis emoji

De ๐Ÿ–ฑ๏ธ-computermuis Emoji toont een witte, grijze of zwarte draadloze computermuis, een draagbaar hardware-invoerapparaat dat wordt gebruikt om tekst, pictogrammen, mappen en bestanden over te dragen en te kiezen. Apple’s versie toont een Apple Magic Mouse, met een glad oppervlak en รฉรฉn aanraakknop.
Hoe de ๐Ÿ–ฑ๏ธ computermuis Emoji te gebruiken:
– Na het ontwerpen van honderden posters, denk ik dat het ๐Ÿ–ฑ๏ธ ik had voor meer dan vijf jaar eindelijk gaf!
– Is jouw ๐Ÿ–ฑ๏ธ gebroken? Waarom probeer je het nummer op je computer niet te gebruiken als een ๐Ÿ–ฑ๏ธ

Trackball emoji

De ๐Ÿ–ฒ๏ธ Trackball Emoji toont een gekleurde illustratie van een draadloze trackball, een cursorbesturingsapparaat gevonden in notebook- en laptopcomputers.
Hoe de ๐Ÿ–ฒ๏ธ Trackball Emoji te gebruiken:
– Ik ben erg blij met de Logitech ๐Ÿ–ฒ๏ธ๐Ÿ–ฑ๏ธ Ik heb gekocht, het kan 18 maanden duren zonder schoon te maken.
– Wil je al je documenten sneller doorgaan? Gebruik een ๐Ÿ–ฒ๏ธ met een optisch ๐Ÿ–ฑ๏ธ en scrollwiel.

Batterij emoji

De ๐Ÿ”‹ batterij Emoji toont een illustratie van een kleine groene, elektrische batterij. Cilindrisch in grootte, de batterij bevat witte indicatoren voor zijn negatieve en positieve terminals. Je ziet dit symbool meestal in posten gerelateerd aan elektriciteit, energie en kracht.
Hoe de ๐Ÿ”‹ batterij emoji te gebruiken:
– Na het drinken van drie kopjes โ˜• ben ik vandaag zo vol energie ๐Ÿ”‹
– Ik ben zo ๐Ÿ˜€ wanneer My๐Ÿ“ฑ volledig is opgeladen ๐Ÿ”‹ voel ik me zo verloren als mijn ๐Ÿ“ฑ uitgeschakeld is!

Elektrische plug emoji

De ๐Ÿ”Œ-elektrische plug Emoji toont een dikke draad, aangesloten op een stopcontact om aan een apparaat te voorzien. Afgebeeld als een zwarte plug met twee gouden tanden aan het einde ervan. Gewoonlijk gebruikt voor verschillende letterlijke en figuratieve inhoud met betrekking tot elektriciteit en macht.
Hoe de ๐Ÿ”Œ elektrische stekker Emoji te gebruiken:
– Toen ik op de universiteit was, heb ik drie banen gewerkt om een โ€‹โ€‹๐ŸŽธ ๐Ÿ”Œ te kopen
– Het is belangrijk voor ๐Ÿ”Œ ๐Ÿง  met informatieve inhoud op dagelijkse basis.

Satellietantenne Emoji

De ๐Ÿ“ก satellietantenne Emoji toont een afbeelding van een schotelvormige satellietantenne die wordt gebruikt om informatie te ontvangen of verzenden van een communicatie-satelliet. Vaak gezien in discussies met betrekking tot satelliettelevisie, internet en de radio.
Gewoonlijk gebruikt om satelliettelevisie, radio en internet te vertegenwoordigen, evenals uitzending, streaming, cellulaire en draadloze diensten of technologieรซn. De ๐Ÿ“ก satellietantenne Emoji kan ook verschillende concepten van signalen en transmissie vertegenwoordigen.
Hoe de ๐Ÿ“ก satellietantenne Emoji te gebruiken:
– Mijn oom, die een vrachtwagenchauffeur is, is op zoek naar een draagbare ๐Ÿ“ก, zodat hij zichzelf op de weg kan vermaken.
– Wist je dat je een geรฏmproviseerde ๐Ÿ“ก kunt bouwen met alleen een kapotte autoradio en kledinghangers?

Videocamera Emoji

De ๐Ÿ“น Video Camera Emoji toont de zijkant van een videocamcorder, een draagbaar elektronisch opnameapparaat dat wordt gebruikt om live-motion video en audio op te nemen voor later afspelen.
Hoe de ๐Ÿ“น Video Camera Emoji te gebruiken:
– Ik ben vroeg op, ik moet ๐Ÿ“น de ๐Ÿคฝโ™€๏ธ competitie voor werk.
– Ik kan een wereld niet geloven zonder ๐Ÿ“น ๐ŸŽฑ ๐ŸŽฒ ๐ŸŽณ, kan jij?

Retro Tech Gadgets Emojis
Ongeacht hoe geavanceerde technologie wordt, onze eerste (en favoriete) gadgets hebben altijd een speciale plaats in ons hart! Of het nu onze eerste computer was, onze eerste mobiele telefoon, of die geliefde en bashed muziekspeler die ons bedrijf op de middelbare school hield, we zullen nooit de uren van vreugde vergeten die ze ons hebben gegeven.
Als retro-gadgets je voortdurend nostalgisch maken voor de goede Ole Days, en je geniet van het delen van je gedachten en gevoelens over deze dingen online, heeft Emojiguide een mooie lijst van klassieke gadgetemoticons om je teksten en sociale media-berichten op te spannen.
Voor een complete wandeling, bekijk onze lijst hieronder.

Video Cassette Emoji

De ๐Ÿ“ผ Video Cassette Emoji toont een gekleurde illustratie van een videobandcassette, gebruikt in het verleden om films te bekijken of tv-inhoud op te nemen voor het afspelen.
Hoe de ๐Ÿ“ผ videocassette emoji te gebruiken:
– Ik heb het op ๐Ÿ“ผ! Ik nam de hele uitvoering van mijn dochter op in haar schoolspel.
– Hoe zou u willen dat ik de ๐Ÿ“ผ stuurde die ik heb opgenomen van het evenement van onze klant voor het persbericht van uw post-evenement?

Fax machine emoji

De ๐Ÿ“  Fax Machine Emoji toont een apparaat dat documenten over een telefoonlijn verzendt. Een faxapparaat is een verouderde communicatiemiddelen, zeer weinig bedrijven gebruiken het nog steeds om informatie te verzenden en te ontvangen.
Afgebeeld als een zwarte of witte machine met een toetsenbord, scherm, telefoonhoorn en papier in zijn lade.
Hoe de ๐Ÿ“  faxmachine Emoji te gebruiken:
– Ons kantoor heeft nog steeds een ๐Ÿ“  met een huidige ๐Ÿ“  # ๏ธโƒฃ Kun je het geloven?
– Lisa deelde met me hoe ze vroeger ๐Ÿ“  ๐Ÿ“  schoonmaakte toen ze nog steeds stagiair in ons kantoor was.

Telefonische ontvanger Emoji

De traditionele vaste lijn wordt bedreigd door de opkomst van mobiele apparaten. Het verklaart waarom de ๐Ÿ“ž-telefoon-ontvanger Emoji op deze lijst staat. In feite heeft minder dan 20 procent van de Amerikanen op dit moment een huistelefoon.
De meeste millennials weten niet wat een vaste lijn is, maar voor degenen die zijn opgegroeid met residentiรซle telefoonservice, of voor degenen die opgroeiden op een moment dat er telefooncabines waren op elke straathoek, is deze emoji speciaal voor jou.
De ๐Ÿ“ž Telefoon-ontvanger Emoji toont een zwarte telefoonontvanger op de meeste platforms, met een spreker om de andere spreker en een microfoon te horen om in te spreken bij het bellen. U ziet dit symbool in inhoud met betrekking tot letterlijke en figuratieve telefoonoproep.
Hoe de ๐Ÿ“ž Telefoon-ontvanger Emoji te gebruiken:
– Oh nee, ik vergeet het om de ๐Ÿ“ž ๐Ÿ’ณ van de potentiรซle koper van ons nieuwe huis te vragen.
– Wanneer we een kantoorfeest hebben, moet Harold zijn vrouw vragen als hij kan komen. Zijn vrouw ๐Ÿ“ž in elk aspect van zijn leven.

Pager emoji

In 2021, als je iemand wilt ontmoeten, neem je eerst contact op met ze via Facebook. Eenvoudig! Dat was niet het geval in de jaren ’90. De meeste mensen zouden een pager in hun zak dragen en op het scherm zou een telefoonnummer flitsen. Als u in het openbaar was, zou u moeten zoeken naar een telefoon om het nummer te bellen en een vergadering te plannen.
Dat gezegd hebbende, als je een kind van jaren ’90 of een volwassene ‘bent, is deze emoji voor jou! De ๐Ÿ“Ÿ Pager Emoji is een afbeelding van een kleine pager. De kleur van het scherm varieert van groen tot geel, afhankelijk van het platform dat u gebruikt.
Hoe de ๐Ÿ“Ÿ Pager Emoji te gebruiken:
– Als je een kind bent, weet je het gevoel om te wachten op je vriend om je een bericht te sturen op je ๐Ÿ“Ÿ Vertel je waar je elkaar zult ontmoeten voor je volgende datum!
– Ik heb het hele weekend doorgebracht op zoek naar mijn oude ๐Ÿ“Ÿ in mijn kabinet. Ik weet dat het er is, ergens!

Floppy disk emoji

Voordat het internet open was voor het publiek, gebruikten mensen diskettes om bestanden en programma’s op te slaan en te handelen. Een diskette is een dunne, plastic schijf bedekt met magnetisch materiaal. Studenten en professionals gebruikten floppy-schijven om verschillende bestanden op te slaan en back-uppen.
Een woordverwijderingsbestand kan bijvoorbeeld worden gekopieerd naar een diskette en op een andere computer wordt geopend. Denk aan ze als de platter, oudere versie van de USB-flashdrive.
Als je op floppydiskes vertrouwde om informatie op te slaan, of als je je herinnert dat je een voorraad diskettes naar elke school of kantoorvergadering draagt, kun je die dagen van yore herbeleven met de schattige kleine ๐Ÿ’พ floppy disk emoji.
De ๐Ÿ’พ Floppy Disk Emoji toont een vierkant-vormig apparaat dat in het verleden wordt gebruikt om gegevens op te slaan. Het wordt vandaag gezien als een opslagpictogram op de meeste moderne computerprogramma’s.
Hoe de ๐Ÿ’พ floppy disk emoji te gebruiken:
– Ik vergeet altijd ๐Ÿ’พ mijn werk, dank goedheid Ik gebruik Google-documenten, mijn rapporten worden automatisch opgeslagen!
– Toen ik een kind was, herinner ik me dat ik mijn ๐Ÿ’พ formatteer voordat ik het gebruikte om mijn boekrapporten op te slaan.

Computerschijf emoji

De ๐Ÿ’ฝ-computerschijf Emoji is een afbeelding van een kleine mini-schijf, een gouden of zilveren optische schijf ingepakt in een vierkante cartridge, met zijn deur aan de rechterkant.
In de jaren ’90, tot begin 2000 werd deze kleine mini-schijf gebruikt om muziek te spelen en gegevens op te slaan. Helaas werd het in 2013 stopgezet, toen mensen CD’s en MP3 veel meer begonnen te gebruiken.
Zelfs als mensen geen computerschijven meer gebruiken, kun je deze emoji nog steeds online zien. Het wordt vaak gebruikt om dvd’s, CD’s, samen met een verscheidenheid aan muziek- en filminhoud weer te geven.
Hoe de ๐Ÿ’ฝ computerschijf Emoji te gebruiken:
– Wie herinnert zich anders anders met het spelen van de ๐Ÿ’ฝ rijden wanneer je een kind was? Ik zou een ๐Ÿ’ฝ in plaatsen, druk op de uitwerpknop, haal het uit en leg het vervolgens weer in.
– Een standaard ๐Ÿ’ฝ terug in de dag, kon slechts 80 minuten audio of 700 MB van gegevens opnemen.

Conclusie
Met de explosie van interacties van de sms-bericht in de afgelopen jaren zijn Emojis een van de snelstgroeiende vormen van communicatie geworden. Ze bouwen een gevoel van gemeenschappelijke taal. Je kunt begrijpen wat een emoji probeert over te brengen, of je nu Japans, Engels of Spaans spreekt.

Emojis als een weerspiegeling van de mensheid
Waarom houden mensen zo veel van emojis? Misschien komt het omdat Emojis zoveel van onze menselijkheid weerspiegelt – waar we gaan, wat we drinken, wat we eten, wat we doen. Ze vertellen ons verhaal in de eenvoudigste manieren door schattige, kleine personages. Wanneer het leven te gecompliceerd wordt, herinneren Emojis ons aan de schoonheid in eenvoudige dingen.

Tech Emojis bij de voorgrond
Naarmate de Emoji Lexicon maand na maand, jaar na jaar blijft groeien, uit alle aanwezige Emoji-groepen, zijn Tech Emoji’s die verwacht dat ze het meest in aantal toenemen.

En de reden daarvoor is eigenlijk, vrij eenvoudig – het is omdat iedereen tegenwoordig door technologie wordt aangeraakt, en iedereen wil erover praten, of het nu een telefoon is die ze hebben gekocht, of een laptop die ze hebben gekocht. Technologie verandert het radicaal ons leven en emoji’s zijn gretig getuige van deze prachtige verandering.

Search Emojis: