Combat Coronavirus Angst met de 🦠 bacteriën Emoji en andere gerelateerde emojis

Een zeer besmettelijk, levensbedreigend virus dat zich verspreidt door grote druppels die in de lucht zijn vrijgelaten wanneer mensen hoesten en niezen. Dit virus overleeft op harde oppervlakken tot 9 dagen. En het slechtste deel is … momenteel is er geen specifieke behandeling voor. Het is iets waarvan je dacht dat je alleen in films kon gebeuren, of iets waar je een verhaal over zou schrijven, met een bijpassende 🦠 bacteriën Emoji en alles. Maar het gebeurt, en het is echt.

We hebben het over de uitbraak Coronavirus die zich heeft verspreid naar meer dan 200.000 mensen uit verschillende landen. TBH, het is moeilijk om niet te spoken over de hele situatie, maar het zal alleen een al slechte situatie verergeren als we in paniek raken. Dat gezegd hebbende, het enige dat ervoor zorgt dat mensen freak-out is, is nep-nieuws. Wanneer mensen weten wat te doen, wanneer mensen de waarheid kennen, vermindert het de angst die ze voelen.

Vecht angst met de juiste informatie

Dat is waarom het belangrijk is om effectief te communiceren met mensen online. En een manier om dat te doen is door emoji’s. Emojis brengt een hele niveau van betekenis voor digitale gesprekken. Ze drukken emoties uit en vangen de aandacht van mensen. In feite hebben Emojis ons al geholpen in het midden van de uitbraak. Er is een grote boost geweest van 🦠 Bacteriën Emoji vermeldt online. In feite hebben sommige mensen officieel de 🦠 bacteriën Emoji de Coronavirus Emoji hernoemd.

Bacteriën emoji

De 🦠-bacteriën Emoji is een beeld van een eencellig microscopisch organisme dat gedijen in verschillende omgevingen. Sommige bacteriën kunnen ziekten veroorzaken bij mensen, planten en dieren. In de Emoji-wereld gebruiken mensen de bacteriën Emoji als een symbool voor virussen, ziektekiemen en bacteriën.

Bacteriën Emoji op verschillende platforms

De 🦠 bacteriën Emoji, ook bekend als de 🦠 microbe emoji, is beschikbaar op veel verschillende platforms, maar het kunstwerk voor elke emoji varieert per platform. Apple’s versie vertegenwoordigt het meest een virus, terwijl Twitter en Samsung’s 🦠 bacteriën Emoji meer op felle groene bacteriën lijken.

Andere versies verschijnen ook voornamelijk als bacteriën, met name de versie op WhatsApp, Facebook en Microsoft. In termen van kleur is Facebook’s versie heldergroen, Windows is lichtblauw en JoyPixels is indigo. Maar het ontwerp van Google is het meest kleurrijk van allemaal. Het is een beeld van een cluster van microben in verschillende kleuren.
Gebruik van de bacteriën emoji

Antibiotica worden gebruikt om 🦠 infectie te behandelen en te voorkomen, maar ze werken niet tegen virussen van welke aard dan ook, en dat omvat de coronavirus.

In sommige gevallen gebruiken mensen de combinatie van 👑 en 🦠 om specifiek over de coronavirus te praten.
Voorbeeld: Paniek kopen helpt niet bij de 👑🦠. Blijf thuis, versterk je immuniteitssysteem en was je handen regelmatig.
Bekijk andere manieren om mensen te onderwijzen over de Coronavirus!

Niezen gezicht emoji

Het 🤧 niezelende gezicht Emoji toont een gezicht met gekreukelde ogen die zijn neus in een wit weefsel blazen. Net als de 🦠 bacteriën Emoji, is het 🤧 niezelende gezicht emoji beschikbaar op veel platforms, appel, Google, Facebook, Windows, Twitter, Samsung en JoyPixels, enz.
Sneezing gezicht emoji op verschillende platforms

De vorm van de mond van Emoji ziet er echter op verschillende platforms uit, de Facebook- en Windows-versie heeft gegroeide wenkbrauwen, terwijl de andere platforms geen wenkbrauwen bevatten.

Gebruik van het niezengezicht Emoji

Voorbeeld: bedek je mond terwijl je hoest en 🤧, je zou onbewust kunnen worden geïnfecteerd door de Coronavirus.
Voorbeeld: de Wereldgezondheidsorganisatie beveelt aan het vermijden van nauw contact met mensen die tekenen van ademhalingsziekte laten zien zoals hoesten en 🤧

Gezicht met medische masker emoji

Het 😷 gezicht met medisch masker Emoji toont een gezicht met kleine, gesloten ogen, draagt ​​een wit chirurgisch masker over zijn mond. Mensen gebruiken het masker om ziekte te voorkomen of in de lucht te verspreiden.

Gezicht met medische masker Emoji op verschillende platforms

Het gezicht met medische masker Emoji varieert enigszins op platforms, de bovenkant van Google’s Emoji is oranje, de versie van Facebook heeft donkerdere wenkbrauwen, terwijl het 😷 gezicht met medische masker Emoji die op Windows verschijnt, in het zwart wordt geschetst met een zweetdruppel op het voorhoofd.

Gebruik van het gezicht met medisch masker emoji

Gezichtsmaskers worden door velen beschouwd als een nuttige manier om de samentrekking en verspreiding van de Coronavirus te stoppen. Het is een van de belangrijkste redenen waarom het 😷 gezicht met medisch masker emoji populair is geworden, zo populair, dat mensen het 😷 gezicht geven met medisch masker emoji een andere, meer, tijdige naam – Covid-19 Emoji. COVID-19 is een andere naam voor de coronavirus.

Voorbeeld: als u de symptomen van COVID-19 toont, draagt ​​u een 😷 om de verspreiding van de ziekte voor anderen te voorkomen.
Voorbeeld: gezondheidswerkers en mensen die thuis voor iemand zorgen, moeten 😷 dragen om zichzelf te beschermen.

Hand wassen emoji

Het kost meer dan slechts één symbool om de woorden “handwas” in Emoji te draaien. Om “handwas” in Emoji te spreken, combineer de 🧼 zeep Emoji en een handgebaar Emoji zoals de 👏 klappende handen emoji of de 🖐️ hand met vingers gespleten emoji. Maak je combinatie af met een 🚰 drinkwaterteken emoji of 💧 druppel emoji, en je bent helemaal klaar!
Bovendien, als je in de stemming bent om dit te doen, kun je de 🧼 zeep emoji vervangen door een 🧴 lotionfles emoji of een kleine container die dezelfde boodschap krijgt.

Gebruik van de hand wassen emoji

Onze handen regelmatig wassen is belangrijk tijdens een infectieuze uitbraak omdat het helpt de verspreiding van de infectie te stammen. Dit moet vooral na het openbaar vervoer worden gedaan, met behulp van het toilet of het bereiden van voedsel.
Voorbeeld: 🚰 🧴 👏 gedurende ten minste 20 seconden is een krachtige manier om ziektekiemen te bestrijden.
Voorbeeld: Mensen hebben met 20 seconden chorussen van populaire liedjes bedacht om te zingen terwijl 🚰 🖐️
Sommige van deze liedjes zijn de liefde van Beyonce op de top en Lou Bega’s Mambo-nummer 5. 🚰🖐️ Kan leuk zijn!

Handen klappen emoji

De 👏 klappende handen Emoji is een afbeelding van twee handen tegenover elkaar. Kleine stralen op de top van de handen vertegenwoordigen de klappende actie.

Klappende handen emoji op verschillende platforms

De 👏 Clappende handen Emoji wordt ondersteund op systemen zoals IOS, Android, MacOS, Windows en apps zoals Facebook en Twitter. Dat gezegd hebbende, er zijn kleine variaties per platform, de stralen van Apple zijn grijs en de stralen van Twitter zijn roze. IOS, Android en Windows Systems ondersteunen ook deze emoji.

Handen met vingers besparelden emoji

De 🖐️ hand met vingers gespleten Emoji is een illustratie van een menselijke hand – palmen omhoog, vingers verlengd en open. Je vindt deze emoji op veel populaire apps en platforms zoals Facebook en Twitter.

Lotion fles emoji

De 🧴 lotionfles emoji is een illustratie van een kleine lotionfles.
Lotion Bottle Emoji op verschillende platforms

Het uiterlijk van de 🧴 lotionfles Emoji varieert op platforms, de versie van Apple heeft een roze dop en een ovale omtrek aan de voorkant. Het ontwerp van Samsung is vergelijkbaar met Apple, maar in plaats van een roze dop heeft Samsung’s 🧴 lotionfles Emoji een paarse.

Ondertussen ziet Google en Facebook’s 🧴 Lotion Bottle Emoji er meer op een fles aceton dan een fles lotion. Beide flessen hebben kleine zwarte doppen, witte labels en horizontale gele lijnen aan de boven- en onderkant van elk etiket.

Gezicht met thermometer emoji

Het 🤒 gezicht met thermometer Emoji is een smiley met gegroeide wenkbrauwen, een doorspoelde teint, alsof koortsachtig, met een thermometer in zijn mond. Mensen gebruiken deze emoji om te laten zien dat ze ziek of onder het weer zijn. Andere namen van het 🤒 gezicht met thermometer Emoji zijn 🤒 Ill Emoji, en 🤒 Zieke Emoji.

Gezicht met thermometer emoji op verschillende platforms

Denken aan het gebruik van het 🤒 gezicht met thermometer Emoji op je Apple-telefoon, smartphone en Samsung-telefoon? Als je dat zou doen, zie je het ontwerp van het gezicht met thermometer Emoji varieert tussen platforms – de Windows-versie wordt gepresenteerd met een zwarte omtrek. Eigenlijk heeft Google’s versie van de Emoji ook een overzicht, maar in plaats van zwart te zijn, is de omtrek in Orange.

Gebruik van het gezicht met thermometer emoji

Het meest voorkomende symptoom van Coronavirus is koorts … en wat gebruiken mensen om te zien of een persoon koorts heeft? Een thermometer! Een thermometer is het beste instrument om snel en nauwkeurig de lichaamstemperatuur van een persoon te bepalen. Een hoge temperatuur betekent dat een persoon koorts heeft.

Mogelijk hebt u het toegenomen gebruik van thermometers en thermometerwapens opgemerkt op luchthavens en andere checkpoints met de voortbetaling van Coronavirus. Niet zo toevallig, er is ook een toename van het aantal mensen dat over 🤒 gezicht met thermometer emojis online heeft. Dit is eigenlijk een goede zaak, het betekent dat steeds meer mensen zich bewust worden van het detecteren van de coronavirus.

Voorbeeld: een beetje 🤒 🤒 De laatste tijd nam mijn moeder mijn temperatuur en het is 39 ° C. Ik heb een hoge koorts! Ik ga naar het ziekenhuis om te getest, ik heb misschien de coronavirus.

Voorbeeld: het hebben van een 🤒 is niet het einde van de wereld, koorts verhoogt de lichaamstemperatuur om het lichaam te helpen infecties uit te vechten. Wanneer we ziek worden, probeert ons lichaam de infectie te vechten door de lichaamstemperatuur te verhogen. Dit komt omdat bacteriën en virussen bij hogere temperaturen sterven.

Fruit emoji’s om uw immuniteitssysteem te verhogen

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom het fruit zo gegroepeerd zijn. Er is eigenlijk een geldige reden erachter. Die vruchten zitten vol voedingsstoffen om je immuunsysteem te vergroten. Ze zijn een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen Coronavirus. Denk aan je immuunsysteem als een schild, wanneer je het versterkt, houd je de coronavirus en andere soorten virus, weg van je lichaam.

Voorbeeld: 🍌🍎🍍 zijn grote immuniteitsboosters, ze hebben een hoge vezelgehalte en vitamines. Genomen in de juiste hoeveelheid en van de juiste kwaliteit, zullen ze je gelukkig, gezond en sterk houden.

Voorbeeld: geloof niet dat het nep-nieuws rondgaat, 🍌🍎🍍 zijn geen magische remedie voor Coronavirus, maar ze zullen het immuunsysteem vergroten en het metabolisme van je lichaam helpen, dus vergeet niet om deze belangrijke vruchten in je dieet op te nemen !

Banaan emoji

De 🍌 banaan Emoji toont een afbeelding van een banaan die naar links leunen, rijp en klaar om te eten.
Banaan Emoji op verschillende platforms

In termen van zichtbaarheid ondersteunen de meeste belangrijke platforms, systemen en applicaties de 🍌 bananenemoji. Wees dat zoals het kan, op sommige platforms, de banaan naar rechts leunt. Dit wordt toegepast in Google, Facebook, Twitter en Samsung. Maar in de Windows-versie van de Banana Emoji omringt een zwarte omtrek het fruit.

Rode appel emoji

De 🍎 Red Apple Emoji is een foto van een sappige rode appel met een stengel en een groen blad.
Red Apple Emoji op verschillende platforms

De 🍎 Red Apple Emoji is beschikbaar op de meeste besturingssystemen, platforms en apps zoals Apple, Google, Facebook en Twitter. Het uiterlijk van de 🍎 Red Apple Emoji varieert enigszins per platform, maar de betekenis ervan is nog steeds hetzelfde. De kleur van Twitter’s Emoji is bijvoorbeeld meer vervaagd in HUE, terwijl de Windows-versie van de Emoji wordt weergegeven in een geschetste stijl.

Ananas emoji

De 🍍 Pineapple Emoji toont een ananas, een tropische plant met een goudbruine huid, meerdere spikes en een puntige groene kroon.
Pineapple Emoji op verschillende platforms

De 🍍 Pineapple Emoji is verkrijgbaar in veel populaire toepassingen, platforms en ondersteunende systemen. Het is rechtop of in een hoek geplaatst, leunt naar links of naar rechts, afhankelijk van welk platform u gebruikt. U kunt het bekijken op Apple- en iOS-apparaten en op sociale media-apps zoals Facebook en Twitter.

Pil emoji

De 💊 pil emoji is een afbeelding van een rode en gele capsule. Het vertegenwoordigt verschillende soorten medicijnen en wordt gebruikt in onderwerpen over gezondheid en medicijnen.

Pil emoji op verschillende platforms

Je zult zeker deze emoji zien op bijna alle belangrijke apps, platforms en besturingssystemen, waaronder Apple, Google, Facebook en Twitter. Bijna alle besturingssystemen en sociale media-apps ondersteunen de 💊 pil emoji. Maar de dikte van de Emoji varieert per platform, Samsung’s Emoji is dunner en van een scherpere kleur dan de anderen, terwijl Twitter’s emoji platter is en een doffer kleur heeft.

Gebruik van de pil emoji

De CoviT-19 Coronavirus-uitbraak verspreidt zich sinds januari over de hele wereld. Iedereen en iedereen met een sociaal media-account heeft het erover, door woorden, en zelfs door Emojis. Een voorbeeld van een populair symbool is de 💊 pil emoji. Bij verstandig gebruikt, is het een effectief hulpmiddel om informatie te verspreiden.

Voorbeeld: experts zeggen dat er geen effectief antivirusgeneesmiddel is om de coronavirus te bestrijden. We kunnen echter voorkomen dat het onze lichamen betreedt door een supplementen van het immuunsysteem in de vorm van 💊 te nemen
Voorbeeld: om uw immuunsysteem sterk te maken, zodat u de Coronavirus niet krijgt, inkoop op vitamine C 💊, vitamine D 💊 en vitamine B6 💊

Gevouwen handen emoji

De 🙏 biddende handen Emoji of 🙏 Gevouwen handen Emoji is een illustratie van twee handen in een bidpositie. Deze Emoji heeft vijf varianten van de huidtonen om te passen in de teint van de afzender. Deze varianten zijn: 🙏🏻 lichte huidtoon gevouwen handen, 🙏🏼 gemiddeld lichte huidtoon gevouwen handen, 🙏🏽 gemiddelde huidtoon gevouwen handen, 🙏🏾 gemiddeld donkere huidtoon gevouwen handen, en 🙏🏿 donkere huidtoon gevouwen handen.

Gevouwen handen Emoji op verschillende platforms

De 🙏 Gevouwen handen Emoji is beschikbaar op verschillende platforms en apps zoals iOS, Android, Twitter en Facebook. Sommige versies hebben een lichtere huidtint, terwijl sommige een donkerdere huidtint hebben. Dat gezegd hebbende, de Windows-versie van de 🙏 gevouwen handen emoji opvalt onder de rest omdat het wordt gepresenteerd met een zwarte omtrek.

Gebruik van de gevouwen handen emoji

In tijden van crisis moeten we fysiek, mentaal en emotioneel veerkrachtig zijn. Het is niet het gemakkelijkste om te doen, maar we moeten er koppig over zijn. Wanneer we onze eigen hardste critici zijn, gebruiken mensen symbolen zoals de 🙏 gevouwen handen emoji om liefde, aanmoediging en ondersteuning te delen. Het is een van de meest krachtige symbolen die er zijn.
Voorbeeld: elke dag, I 🙏 voor de gezondheidswerkers die dag en nacht werken om mensen te behandelen met de Coronavirus.

Voorbeeld: Laten we 🙏 voor de snelle genezing en het algehele welzijn van de duizenden mensen die zijn geïnfecteerd met de Coronavirus.

Comfort, zorg en dankbaarheid

Wat maakt het zo krachtig? Het gebruik en betekenis van het emoji. Het meest basale gebruik van de 🙏 gevouwen handen Emoji is om comfort en zorg te tonen. In het midden van een crisis zo, om liefde en zorg te tonen, om iemand te vertellen dat je voor hen bidt, gaat een lange weg.

In Japan betekent de positie van het biddende handen ook “dank u”. En, zoals we allemaal weten, is dankbaarheid een krachtig hulpmiddel om negativiteit te bestrijden. Het is gemakkelijk om te worden overweldigd door het slechte spul, de Coronavirus, de uitbraak, binnen, maar het is ook belangrijk om de goede dingen die we aan de hand hebben te herinneren. Wanneer we ons concentreren op het goede, trekken we goede dingen in het leven. En vice versa.

Waarschuwingsbord Emoji

Het ⚠️ Waarschuwingsbord Emoji is een geel, driehoekig teken met een uitroepteken. Mensen gebruiken het symbool voor waarschuwingen en waarschuwingen.

Waarschuwingsbord Emoji op verschillende platforms

Het ⚠️ Waarschuwingsbord Emoji is eigenlijk eenvoudig te zien, het is beschikbaar op veel besturingssystemen, platforms en applicaties zoals Facebook, Windows, Apple, Google en Samsung. Dit alles verleent, verschilt het uiterlijk van elke emoji nog steeds per platform, net als alle emoji’s. Het kunstwerk van elke Emoji is specifiek voor de lettertypen opgenomen in het platform, de toepassing of het besturingssysteem.

Gebruik van het waarschuwingsbord Emoji

Nieuwswebsites en sociale media-platforms zijn geweldige manieren om mensen te onderwijzen over Coronavirus. Je zult op elk moment van de nacht of dag grote aantallen mensen bereiken, en omdat bijna alles online is gedaan, en bijna iedereen is altijd online, zullen je inspanningen nooit tevergeefs zijn.

Niettemin moet een crisis zo groot als dit niet aan de media worden overgelaten. Als u tijd hebt om te sparen, deelt u nauwkeurige informatie over het virus op uw sociale media-accounts. Zet het ⚠️ waarschuwingsbord Emoji aan het einde of het midden van je bericht om de aandacht van mensen te krijgen. Elk kleine beetje helpt! Daarbij is geen handeling te groot of te klein.

Voorbeeld: luister ⚠️ Ga niet uit het huis, tenzij het absoluut noodzakelijk is. De burgemeester zette onze stad in quarantaine. Slechts één persoon per huishouden mag uitgaan.
Voorbeeld: let op wat ik ga zeggen ⚠️ Wanneer je het huis verlaat, raak niets metaal aan, draag wegwerphandschoenen als je echt nodig hebt. Coronavirussen leven op metalen oppervlakken gedurende 9 dagen!

Spuit emoji

De 💉 spuit emoji is een beeld van een medische spuit, genomen bij een hoek van 45 graden, gevuld met rode vloeistof. Je ziet het symbool in discussies over gezondheid, medicijnen, naalden, drugs en bloed.

Spuit Emoji op verschillende platforms

De 💉 Syringe Emoji wordt ondersteund door bijna de nieuwste sociale media-apps en -platforms, zoals iOS, Android, Windows en MacOS. Een handelsmerk in bijna alle Windows Emojis is een zwarte rand. De 💉 spuit emoji is niet anders, net als alle andere Windows Emojis, wordt het gepresenteerd in een zwarte omtrek. Twee rode druppels komen uit de hub van de spuit.

Gebruik van de spuit emoji

U kunt de 💉 spuit emoji gebruiken om informatie over het Coronavirus te delen door posten te maken over Coronavirus-testen, of zelfs een Coronavirus-genezing!
Voorbeeld: als u symptomen ontwikkelt, zoals hoest, koorts, moeite ademhaling of onlangs gereisd vanuit een gebied dat veel Coronavirus-gevallen heeft, zorg dan ook 💉 zo snel mogelijk!
Voorbeeld: verlies geen hoop! MedicaGo, een Canadees bedrijf, zegt dat ze een remedie voor de Coronavirus hebben gevonden en kunnen 10 miljoen doses produceren 💉 Laten we wachten op verdere updates. Maar dat is echt goed nieuws!

Spons emoji

De 🧽 spons emoji is een afbeelding van een oranje of gele spons, in de vorm van een pinda. Je ziet het in gesprekken over baden en schoonmaken.

Sponge Emoji op verschillende platforms

Bijna alle belangrijke platforms, sociale media-apps en besturingssystemen ondersteunen de 🧽 Sponge Emoji, zoals Apple, Facebook, Google, Windows, Twitter, Samsung en Joypixels. Maar er is een kleine variatie in het display van Emojis op basis van het gebruikte besturingssysteem. Bijvoorbeeld, Google’s versie heeft kleine bubbels eronder, de Windows-versie is ingekapseld op een zwart vierkant, en de onderkant van de Samsung’s spons is in blauw geschetst.

Gebruik van de spons emoji

Sponzen zijn handig wanneer u een snelle maar grondige reinigingspunt nodig heeft. Hun ruwe textuur is perfect voor het verwijderen van grime en vuil van keukengerechten. Sponsen zijn zeer absorberend en duurzaam, ze kunnen zo ongeveer alles, vloeren, muren, badkameroppervlakken, zelfs terrasmeubilair schoonmaken.

Het desinfecteren van uw huis moet deel uitmaken van uw gebruikelijke reinigingsroutine. Het zou niet iets moeten zijn dat we willekeurig besluiten om te doen omdat we midden in een uitbraak van een virus zijn. Niettemin is het nog steeds onze plicht, als burgers van de wereld, om mensen eraan te herinneren om hun huizen met sponzen en andere reinigingsgereedschappen te desinfecteren. Plus, om het nog interessanter te maken, kunnen we onze herinneringen mixen met Emojis, zoals de 🧽 spons emoji en de 🦠 bacteriën emoji.

Voorbeeld: houd de coronavirus uit uw huizen. Reinig uw kamers met een 🧽 en een sterke reinigingsoplossing! Vergeet niet om het elke dag te doen, leeft de Coronavirus op plastic, glas en hout voor dagen! Houd dat 🦠 uit je huis!
Voorbeeld: Jen zorgt ervoor dat haar kantoor Coronavirusvrij is, ze aan het schoonmaken van het kantoorzaal met 🧽 🧼 💧, en een all-purpose, hardoppervlakreiniger.

Conclusie

We communiceren allemaal anders. We komen uit verschillende landen, en we gebruiken emojis om te zeggen wat we op een snelle manier bedoelen. De meeste mensen denken dat emojis alleen maar plezier hebben. Ja, ze zijn schattig en hebben schattige ontwerpen, maar ze kunnen ook voor serieuze situaties worden gebruikt.

Emoji’s in crisissituaties

Emoji’s zijn gegroeid om een ​​van de belangrijkste vormen van communicatie op internet te worden. In dit tijdperk van interconnectiviteit kan Emoji’s zo eenvoudig als een 🦠 bacteriën Emoji of 💉 spuit Emoji helpen om belangrijke informatie te verspreiden. Maar ze moeten met veel voorzichtigheid worden gebruikt. Er zou geen ruimte moeten zijn voor miscommunicatie of fout wanneer u Emoji’s opneemt in uw e-mails, blogs en sociale mediaposten.

We hebben allemaal een rol om te spelen

Dat zei … Chop Chop!
Nu is het de beste tijd om aan het werk te gaan! Laten we allemaal hard werken en met je hart werken. Doe wat je kunt om mensen te helpen door de crisis te komen. Deel nauwkeurig nieuws over de Coronavirus op uw sociale media-accounts, of zing of bid voor mensen op Facebook, Twitter of Instagram. Elke bit telt. Als we blijven voorzichtig zijn, en als we het goed blijven doen, zal de crisis voorbij zijn voordat we het weten. Om het allemaal op te komen, om een ​​populair Disney-tune te citeren, “we zijn allemaal in dit samen!”

Search Emojis: