De ๐Ÿ‘ป spook emoji en andere ๐Ÿงžโ™‚๏ธ fantasie emojis voor kinderen en kinderen in het hart

Verhalen fascineren ons al ons leven. Als kinderen hielden we van het lezen van sprookjes. Verhalen gevuld met humor, spanning, magie en avonturen. Tales of Witches and Warlocks, Princes and Princesses, ze zouden ons erin tekenen, ons naar een andere plaats vervoeren, onze verbeeldingskracht voeden en ons laten geloven dat alles mogelijk is.

Helaas verliezen we wat speelse nieuwsgierigheid en creatieve verbeeldingskracht die we hadden als kinderen als we ouder worden. Maar het wordt niet verloren, voor altijd. Wanneer we sprookjesboeken of spot spot-verhaal en fantasie emojis zien, zoals de ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji, ๐Ÿงโ™€๏ธ Elf Emoji, of zelfs de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji, gaan we terug naar toen we kinderen waren, in bed liggen, wachtend op onze ouders om sprookjes aan ons te lezen.

De voordelen van kinderlijk

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, het verliezen van onze kinderlijke kenmerken en ons jeugdgevoel van verwondering slecht voor ons kunnen zijn. Toen we kinderen waren, geloofden we in onszelf en ons uitzicht op de wereld was zonder beperking. Als volwassenen denken we altijd aan de negatieve gevolgen voordat ze gebeuren! “Ik kan dit niet doen, want wat zullen mensen zeggen:” of “Ik kan dit niet doen omdat ik niet goed genoeg ben,” zijn enkele gedachten die door onze geest zouden lopen.

Volgens Psycho-Educator Fiona Gauntlett, worden alle kinderen geboren met het geschenk om volledig in het heden te kunnen leven. Ze zijn ontvankelijk en volledig geabsorbeerd in hun levenservaringen. Dus, als we dit zouden analyseren, om het leven ten volle te leven, om het volledige potentieel te ontketenen, moet men je innerlijke kind vrijgeven. We weten het, we weten, het klinkt een beetje koekoek, maar het is de waarheid! Als je denkt dat dat ongemakkelijk is, zou een belangrijke manier om te beginnen zou zijn om sprookjes en fantasie emoji’s te gebruiken.
Als je denkt, waarom emoji’s? Wat we zeggen tegen dat is .. waarom niet? Mensen van alle leeftijden gebruiken Emoji’s. Emojis helpen context aan digitale communicatie toe te voegen. Ze helpen ons de toon of de stemming van een bericht te onderscheiden. Emojis geeft mensen voortdurend meer manieren om zich creatief uit te drukken. Dat gezegd hebbende, waarom gaan we niet over een paar populaire fantasie emoji’s om je op weg te helpen.

Ghost emoji

De ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji toont een cartoonachtig uitziende figuur in wit, met een glimlach op zijn gezicht. Het is in de vorm van een traan of bubbel, en heeft ronde zwarte vlekken voor ogen.
Je zult veel van de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji op Halloween zien, maar het kan ook worden gebruikt bij het praten over freaky, spooky en eng-dingen. De ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji is een kindvriendelijke interpretatie van geesten en het is anders dan de geesten die je meestal in horrorfilms ziet. De ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji draagt โ€‹โ€‹niet gaas, en hij drijft niet op een verborgen doorgang buiten een slaapkamer in een enorme herenhuis. Hij is een alledaagse geest.
Wat maakt de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji zo leuk?
Het is geweldig om mee te experimenteren omdat je het op zoveel manieren kunt gebruiken. Dankzij de speelse uitstraling kan de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji worden gebruikt om te overbrengen dat iemand of iets goofy, plezier, wild, raar of een beetje gek is. Sommige mensen gebruiken de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji om naar hun “BOO” te verwijzen, een aanhankelijke term voor iemands significante ander. De meeste mensen noemen hun vriendjes en vriendinnen “Boo,” vooral op sociale media.
Slachtoffers van ghosting gebruiken de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji om te zeggen dat ze “ghosted” zijn geweest. Dictionary.com definieert ghosting als de praktijk van het plotseling beรซindigen van alle contact met een persoon zonder uitleg, vooral in een romantische relatie. Ouch.
Inderdaad, de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji kan zoveel dingen betekenen! Veel mensen genieten van het plaatsen van de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji omdat het een schattig symbool is dat op verschillende manieren kan worden gebruikt.
Hoe de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji te gebruiken:
Casper De vriendelijke ๐Ÿ‘ป was mijn favoriete show toen ik een kind was. Ik hield ook van de film. Mijn jeugd verliefd, Devon Sawa, speelde de rol van Casper als een menselijke jongen.
Wat gebeurde er tijdens de vergadering? Je ziet eruit alsof je een ghost hebt gezien ๐Ÿ‘ป
Ik wil een nieuwe hond! Ik heb mijn bezienswaardigheden op een Bichon Frise. Wat een schatje! Hij heeft zo’n grote ronde ogen, legt een deken op hem en hij zal eruit zien als een ๐Ÿ‘ป
Dus dit is hoe het voelt om ๐Ÿ‘ป te zijn, ik heb het gevoel dat iemand me heeft gedumpt. Ik heb in weken nog niets gehoord! Vroeger gingen we elk weekend uit ๐Ÿ™

Fee emoji

De ๐Ÿงš Fairy Emoji is een beeldverhaal-achtige afbeelding van een fee, een mythisch wezen of legendarisch wezen gevonden in de folklore van de Europese cultuur. Feeรซn zijn bovennatuurlijke wezens en hebben een verscheidenheid aan magische krachten. Ze gebruiken deze krachten om mensen te helpen of te schaden. Ze gebruiken hun bevoegdheden zelden op andere feeรซn.
De standaard ๐Ÿงš Fairy Emoji heeft een paar vleugels, een groene tuniek en blond haar. Het komt in drie geslachten en 5 keuzes van de huidtint. In termen van geslacht is er een ๐Ÿงšโ™‚๏ธ mannelijke fee, ๐Ÿงšโ™€๏ธ vrouwelijke fee, en de genderneutrale fee. De genderneutrale versie verscheen voor het eerst in een Apple-software-update afgelopen november.
Met huidskleur hebben de drie Fairy Emojis dezelfde huidtint als modifiers. Ze zijn de ๐Ÿงš๐Ÿปโ™€๏ธ lichte huidtoon Fairy Emoji, ๐Ÿงš๐Ÿผโ™€๏ธ Medium-light Skin Tone Fairy Emoji, ๐Ÿงš๐Ÿฝโ™€๏ธ Medium Skin Tone Fairy Emoji, ๐Ÿงš๐Ÿพโ™€๏ธ Medium-Dark Skin Tone Fairy Emoji, en ๐Ÿงš๐Ÿฟ โ™€๏ธ Dark Skin Tone Fairy Emoji.
Omdat feeรซn kleine, magische wezens zijn die het meest verbonden zijn met de natuur, wanneer mensen willen zeggen dat ze een natuurliefhebber zijn, plaatsen ze de ๐Ÿงš Fairy Emoji samen met een ๐ŸŒฒ Evergreen Tree Emoji. Wil je iemand laten zien dat je een extra beetje magie aan hun dag toevoegt? Verzend ๐Ÿงš De Fairy Emoji met de โœจ Sparkles Emoji!
Hoe de ๐Ÿงš Fairy Emoji te gebruiken:
Ik hou zoveel van de natuur, mijn droom is om te leven bij het strand en vele weekends doorbrengen in een hut door het bos ๐Ÿงš ๐ŸŒฒ
Als ik een grote beslissing nodig heb, ga ik naar het strand om mijn hoofd te wissen. Ik voel me meer verbonden en bij vrede met de wereld wanneer ik naast de natuur ben ๐Ÿงš โœจ

Elf emoji

De ๐Ÿงโ™€๏ธ elf emoji is een afbeelding van een elf, een mensachtig bovennatuurlijk wezen met lange oren en overlong haar. Ze bezitten magische krachten en zijn gemakkelijk in de ogen. Elves leven lang, jeugdige levens en zijn briljant. Deze Emoji heeft twee gendersymboolvariaties, de ๐Ÿง mannelijke Elf Emoji en de ๐Ÿงโ™€๏ธ vrouwelijke elf emoji. De drie elfemoji’s zijn ook verkrijgbaar in vijf huidtinten, namelijk ๐Ÿง๐Ÿป lichte huidtoon Elf Emoji, ๐Ÿง๐Ÿผ Medium-light Skin Tone Elf Emoji, ๐Ÿง๐Ÿฝ Medium Skin Tone Elf Emoji, ๐Ÿง๐Ÿพ Medium-Dark Skin Tone Elf Emoji, en ๐Ÿง๐Ÿฟ Donkere huidtoon Elf Emoji.
๐Ÿงโ™€๏ธ vrouwelijke elf en ๐Ÿง mannelijke elf emojis
De ๐Ÿงโ™€๏ธ Female Elf Emoji is een vrouwelijke versie van de ๐Ÿง elf emoji. Vrouwenelfen zijn woeders en genezers van hun koninkrijk. Als je de genezer bent in je familie of vriendenkring, stuur dan de familielid of een vriend die een vrouwelijke elf emoji pijn doet met het ๐Ÿฅ ziekenhuis Emoji om te laten zien dat je er altijd voor hen zult zijn.
Vrouwelijke elven zijn ook krijgers in hun eigen land. Als je dat als sierlijk als een elf wilt laten zien, zend je niet terug van een gevecht, stuur de ๐Ÿงโ™€๏ธfemale elf emoji en post het naast een ๐Ÿ”ช keukenmes emoji of een ander type wapen.
De ๐Ÿง Male Elf Emoji is een mannelijke versie van de ๐Ÿง elf emoji. Mannelijke elven zijn de belangrijkste krijgers van de Elven-soorten. Als je het Warrior-type bent, klaar om te vechten om je vrienden en familie te beschermen, stuur deze emoji met de โš”๏ธ gekruiste zwaarden Emoji. Echter, zoals de ๐Ÿงโ™€๏ธ vrouwelijke elf emoji, de ๐Ÿง mannelijke elf dable in genezing en bescherming van de natuur, ook. Als je wilt zeggen: “Ik hou zo veel van de natuur, ik zal alles doen en alles om het lief te hebben en te beschermen, de ๐Ÿง mannelijke elf emoji samen met een bloem emoji zoals een ๐ŸŒธ kersenbloesem emoji of ๐ŸŒบ Hibiscus emoji.
Hoe de ๐Ÿงโ™€๏ธ elf emoji te gebruiken:
Ik weet dat je je de laatste tijd hebt gehad. Als je wilt praten over alles wat je kan storen, herinner je maar dat ik gewoon een Facebook-bericht ben, ๐Ÿงโ™€๏ธ ๐Ÿฅ
Ik denk dat de laatste film in de Heer van de Ringen-serie de meeste scรจnes met ๐Ÿง had
Ik hoorde dat mijn zoon vandaag door pestkoppen werd aangevallen. Ze zijn allemaal geroepen naar het kantoor van de directeur. Ze komen beter niet meer in de buurt van mijn zoon of mijn ๐Ÿงโ™€๏ธ ๐Ÿ”ช zal eruit komen!
Elk jaar plant ik een boom voor mijn verjaardag. Het is hoe ik teruggeef aan Moeder Natuur. We hebben maar รฉรฉn planeet, laten we zorgen voor Moeder Natuur op dezelfde manier die ze voor ons zorgt ๐Ÿง ๐ŸŒธ

Zeemeermin emoji

De ๐Ÿงœโ™€๏ธ zeemeermin emoji is een cartoon tekening van een zeemeermin, een waterdichter met het hoofd en het lichaam van een vrouw en de staart van een vis. Zeemeerminnen maken deel uit van de folklore van vele Europese, Aziatische, Amerikaanse en Afrikaanse culturen.
Gedurende vele jaren hebben ze de verbeelding van het publiek vastgelegd vanwege hun aantrekkelijke uiterlijk en magische krachten. In mythen en legendes hebben zeemeerminnen de macht om de zee te beheersen en kunnen ze een spreuk werpen door te zingen of naar een mens te staren. Deze emoji verschijnt in vijf unieke huidtinten, ๐Ÿงœ๐Ÿปโ™€๏ธ Lichte huidtoon Mermaid Emoji, ๐Ÿงœ๐Ÿผโ™€๏ธ Medium-light Skin Tone Mermaid Emoji, ๐Ÿงœ๐Ÿฝโ™€๏ธ Medium Skin Tone Mermaid Emoji, ๐Ÿงœ๐Ÿพโ™€๏ธ Medium-Dark Skin Tone Mermaid Emoji, en ๐Ÿงœ๐Ÿฟโ™€๏ธ Dark Skin Tone Mermaid Emoji.
Mensen die graag zwemmen, gebruiken de ๐Ÿงœโ™€๏ธ zeemeermin emoji om te zeggen dat ze als een zeemeermin zwemmen.
Denk je dat je een leuke, zeemeermin waardige stem hebt? Gebruik de ๐Ÿงœโ™€๏ธ zeemeermin emoji en de ๐ŸŽต muzieknoot Emoji om iedereen daarover te vertellen. Mensen kunnen u vragen om een โ€‹โ€‹monster of ook te geven, zodat u beter klaar bent om te zingen voor bewijs!
Hoe de ๐Ÿงœโ™€๏ธ zeemeermin emoji te gebruiken:
Ik ben ervan overtuigd dat mijn nichtje Jada in het geheim een โ€‹โ€‹๐Ÿงœโ™€๏ธ is. Ze is sinds 9 uur vanmorgen in het zwembad geweest!
De stem van Glee’s Lea Michele is zo lief, duidelijk en betoverend, ze zou een geweldige ๐Ÿงœโ™€๏ธ maken, ze is ook heel mooi!

Merman Emoji

De ๐Ÿงœโ™‚๏ธ Merman Emoji is de mannelijke versie van de ๐Ÿงœโ™€๏ธ zeemeermin emoji. MERMEN ziet eruit als mannen van de taille, maar zijn visachtige van de taille naar beneden. De ๐Ÿงœโ™‚๏ธ Merman Emoji wordt vaak afgebeeld met een drietand in zijn hand. De Trident is het wapen van Poseidon of Neptunus, de God van de zee in de klassieke mythologie. Mermen zijn niet zo populair als zeemeerminnen, maar ze vertegenwoordigen dezelfde oceaan en het zeewaardigheid.
Altijd behoefte aan vitamine-zee? Stuur de ๐Ÿงœโ™‚๏ธ Merman Emoji samen met de ๐ŸŒŠ Water Wave Emoji om te laten zien hoeveel je houdt voor de zee.
In de oceaan op een schip of op een boot? In de hoop je bezienswaardigheden in te stellen op een eerlijke tegenover Goodness Merman? Plaats het ๐Ÿšข-schip Emoji samen met de ๐Ÿงœโ™‚๏ธ Merman Emoji om je punt over te krijgen.
Hoe de ๐Ÿงœโ™‚๏ธ Merman Emoji te gebruiken:
Mijn favoriete Disney-personage is King Triton, de Sea King in Little Mermaid. Dat is hoeveel ik liefheb ๐Ÿงœโ™‚๏ธ!
Toen ik een kind was, zou ik aankleden als een ๐Ÿงœโ™‚๏ธ dat is hoeveel ik van het strand houd.
Ik hoopte een glimp op te vangen van een ๐Ÿงœโ™‚๏ธ terwijl hij op de ๐Ÿšข is, maar ik heb er geen enkele keer bekeken.

Ogre Emoji

De ๐Ÿ‘น Ogre Emoji toont het gezicht van een traditionele Japanse Ogre genaamd The Oni. Afbeeldingen van ONI verschillen, maar meestal worden ze geportretteerd als een monsterlijk rood gezicht met een shaggy manen van haar, scherpe hoektanden, een enorme neus, brede ogen en twee hoorns. De ๐Ÿ‘น Ogre Emoji wordt vaak gebruikt om woede uit te drukken vanwege zijn rode gezicht.
Verschillende betekenissen van de ๐Ÿ‘น ogre emoji
Om het op te komen, vertegenwoordigt de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji dingen die eng of grotesk zijn. Wist je dat de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji en de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji verschillende dingen gemeen hebben? Het zijn beide symbolen die op hun tv, film of literaire tegenhangers lijken.
Bijvoorbeeld, in 1972, Japanse directeur Kihachiro Kawamoto maakte een film met de titel “The Demon”. Het verhaal draaide rond twee jagersbroers die een oni diep in de bergen ontdekken. Ondertussen is de afbeelding van de geest in de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji als de populaire cartoon, “Casper the Friendly Ghost. ‘
Wanneer u de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji gebruikt, let op om het niet te mengen met de ๐Ÿ‘ฟ Devil Emoji. Tal van Emoji-gebruikers denken dat de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji een emoji van een duivel is. Het is gemakkelijk om ze in de war te krijgen. Ze zijn allebei rood, ze hebben allebei twee hoorns, en ze hebben allebei giften.
Hoe de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji te gebruiken:
Als ik zie dat mensen het juiste gezichtsmasker niet dragen, verander ik deze ๐Ÿ‘น in het midden van een pandemie, en toch denken mensen nog steeds alleen aan zichzelf.
Terwijl de Shrek-films populair zijn, zijn ze niet de enige films om ๐Ÿ‘น te kenmerken. Ik herinner me dat ik een film keek genaamd Ogre, een Amerikaanse Canadese horrorfilm uitgezonden op het Syfy-kanaal. Het maakte me veel bang! Op volgorde van de stad om een โ€‹โ€‹vreselijke pest te voorkomen, werden mensen opgeofferd aan een ๐Ÿ‘น

Unicorn Emoji

De ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji is een cartoon-gestileerde afbeelding van een eenhoorn, een mythisch wit paard met een gele of regenboogkleurige hoorn, en een roze of paarse manen. In veel schilderijen, en in popcultuur hebben ze vleugels. Eenhoorns worden als deugdzaam beschouwd, en mensen geloven dat ze alleen lijken aan mensen met pure harten of aan die op een missie voor het goede. Deze magische wezens kunnen wensen verlenen en kwaliteiten van liefde, vrede en zachtheid dragen waar ze ook kunnen gaan.
Verschillende betekenissen van de ๐Ÿฆ„ eenhoorn emoji
Mensen gebruiken de ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji wanneer ze iemand tegenkomen die wanhopig probeert te overtuigen dat iets nep is als het eigenlijk echt is. Je ziet de ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji in onderwerpen met betrekking tot fantasie, eigenzinnigheid, liefde, vrede, uniciteit en specialiteit.
Een eenhoorn kan verwijzen naar een vrouw of een man, en wordt meestal gebruikt om iemand te beschrijven die “te goed is om waar te zijn”. Hij of zij is een zeldzame vondst, d.w.z. je zult iemand niet vinden zoals hij of haar, net overal. Je zult ook de ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji zien in verschillende andere inhoud die verband houdt met de LGBT-gemeenschap, een reden om de Mane van de Unicorn en de LGBT-trots vlag beide regenboogkleuren bevat. Ze werden voor het eerst prominent in de jaren 1970 en 198. en was een vaak geziene teken in veel gay-rechtenprotesten.
Soms gebruiken mensen de ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji om een โ€‹โ€‹particulier standvastig bedrijf te beschrijven met meer dan $ 1 miljard dollar. Enkele voorbeelden van populaire Unicorn-bedrijven zijn Airbnb, Stripe en Palantir Technologies. Als je jezelf ooit in een gesprek vindt met een zakenman of technische professional, en ze praten over eenhoorns, weet je waar ze het over hebben. En het is niet Lisa Frank!
Hoe de ๐Ÿฆ„ Unicorn Emoji te gebruiken:
Meisje: Waarom stopte je met daten zoveel vrouwen tegelijk?
Guy: Ik ontmoette een ๐Ÿฆ„ genaamd Anna. Ze is mooi, vriendelijk, lief en slim. Ze inspireerde me om mijn wegen te veranderen. Ik ben nu een loyale man, kun je het geloven?
Om een โ€‹โ€‹๐Ÿฆ„-bedrijf zo groot te bezitten als Spacex of Doormin, dat is de droom van elke ondernemer.
Angela kan behoorlijk de ๐Ÿฆ„ zijn wanneer het onderwerp naar spoken wordt. Ze denkt nog steeds dat ze niet bestaan! Ik heb te veel spookachtige ervaringen gehad om te zeggen dat ze niet echt zijn.

Mannelijke vampier emoji

De ๐Ÿง›โ™‚๏ธ Male Vampire Emoji is een grafische weergave van een vampier, een wezen met giftanden die op mensen prooien door hun bloed te consumeren. Deze emoji is als de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji op twee grote manieren – het lijkt op de popcultuur tegenpartij en is een belangrijke fixture in vele tv-programma’s met horror-thema en films.
De ๐Ÿง›โ™‚๏ธ mannelijke vampier emoji ondersteunt vijf huidtinten, ๐Ÿง›๐Ÿปโ™‚๏ธ lichte huidtint mannelijke vampier emoji, ๐Ÿง›๐Ÿผโ™‚๏ธ middellange lichte huidtoon mannelijke vampier emoji, ๐Ÿง›๐Ÿฝโ™‚๏ธ gemiddelde huidtint mannelijke vampier emoji, ๐Ÿง›๐Ÿพ โ™‚๏ธ Medium-Dark Skin Tone Male Vampire Emoji, en ๐Ÿง›๐Ÿฟโ™‚๏ธ Dark Skin Tone Male Vampire Emoji. Het ondersteunt ook een ander geslacht, het vrouwelijke geslacht, de ๐Ÿง›โ™€๏ธ vrouwelijke Vampire Emoji.
De ๐Ÿง›โ™‚๏ธ Male Vampire Emoji verschijnt in onderwerpen met betrekking tot Halloween, Horror en Scary-films. U zou deze Emoji waarschijnlijk in gesprekken over bloed gebruiken, vooral wanneer gecombineerd met de ๐Ÿ’‰ spuit emoji. Omdat vampieren alleen ’s nachts wakker kunnen zijn, kunt u ook de ๐Ÿง›โ™‚๏ธ mannelijke Vampire Emoji gebruiken om te zeggen dat u meer een “nachtpersoon” bent of u’ s nachts meer alert dan overdag. Om te zeggen wat je op een duidelijkere manier wilt zeggen, zet je de ๐ŸŒƒ nacht met sterren emoji en de ๐ŸŒ• Full Moon Emoji met de ๐Ÿง›โ™‚๏ธ mannelijke Vampire Emoji.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿง›โ™‚๏ธ Male Vampire Emoji:
Ik denk dat ik half ๐Ÿง›โ™‚๏ธ ben, ongeacht hoeveel slapende pillen ik neem, de vroegste ik voel me slaperig is om 3 uur! Zou je dat geloven?
Toen ze probeerden ๐Ÿฉธ van mij te krijgen, hadden ze het moeilijk om mijn aderen te vinden. Ze dachten waarschijnlijk dat ik een ๐Ÿง›โ™‚๏ธ was

Genie Emoji

A ๐Ÿงž Genie Emoji is een gekleurde illustratie van een genie, een bovennatuurlijk wezen dat in een lamp leeft. Genies staan โ€‹โ€‹bekend om hun macht om drie wensen te verlenen. Genies Grant drie wensen aan de persoon die controle heeft over hun lamp. Deze emoji bevat geen modifiers van de huidtoon, maar het heeft รฉรฉn gendervariant, de ๐Ÿงžโ™€๏ธ vrouwelijke genie emoji.
De ๐Ÿงž Genie Emoji verschijnt meestal in gesprekken over magie, wensen en magische krachten. Ze komen vaak voor als personages of plotelementen in fictieve kunstwerken. De afbeelding De meeste mensen hebben van genies komt van de geanimeerde Disney Classic “Aladdin” of uit de jaren zestig Sitcom “Ik droom van Jeannie.” In “Ik droom van Jeannie,” valt een 2000-jarige genie in liefde en trouwt uiteindelijk met haar meester, astronaut kapitein Tony Nelson van de luchtmacht van de Verenigde Staten.
Als alternatief, wanneer je iemand wilt vertellen, ben je er zo snel als een genie-wensen, post een ๐Ÿงž Genie Emoji naast een โœจ Sparkle Emoji of ๐Ÿพ Fles Popping Cork Emoji om je magische lamp te vertegenwoordigen en hoe snel je zult worden wees er om hem of haar te helpen.
Hoe de ๐Ÿงž Genie Emoji te gebruiken:
Ik droomde dat ik een ๐Ÿงž ontmoette die me drie wensen gaf. In plaats van drie wensen te geven, vroeg ik om meer wensen. Ik denk dat ik nogal egoรฏstisch was in die dromen, hahaha!
Het verliezen van een ouder kan moeilijk zijn. Weet alsjeblieft dat ik hier altijd voor je ben. Net als een ๐Ÿงž, hoeft u alleen maar mijn naam te bellen, en ik zal er zijn. Ja, dat snel! ๐Ÿพ

Goblin emoji

De ๐Ÿ‘บ Goblin Emoji is een gekleurde foto van de Japanse Goblin Tengu. Je kunt beter geen puinhoop met een TENGU omdat veel Tengu kwaadaardig zijn voor mensen. Ze kunnen je voor de gek houden in een oogwenk! Ze zijn meester-shifters en kunnen vele vormen aannemen. Volgens de legende leeft de meest krachtige van alle TENGU op de top van de bergen en hebben ze heerschappij over de hele berg – de minder krachtige TENGU zijn niet zo goddelijk als de belangrijkste TENGU, maar zijn nog steeds eenmaal eenmaal boos of geprovoceerd. Je bent gewaarschuwd!
Verschillende betekenissen van de ๐Ÿ‘บ goblin emoji
Mensen gebruiken gewoonlijk de ๐Ÿ‘บ Goblin Emoji om kwaad, onheil, ondeugendheid, of om woede uit te drukken. De meeste Japanse Netizens gebruiken de ๐Ÿ‘บ Goblin Emoji om iemand uit te noemen als verwaand of arrogant. Wanneer ze dit doen, zeggen ze dat ze de persoon vergelijken met een Tengu die van nature gemeen en arrogant is. Ze zeggen dat de persoon zo arrogant is als Tengu.
De lange neus van Tengu is ook geassocieerd met liegen. Dit kan waarschijnlijk zijn omdat de neus van de TENGU vergelijkbaar is met de One Pinocchio. Het enge, rood gezicht van de ๐Ÿ‘บ Goblin Emoji leent ook voor uitingen van haat of frustratie. Als je boos of gefrustreerd bent op iets of iemand, plaatst u een ๐Ÿ‘บ Goblin Emoji aan het einde van uw rant om een โ€‹โ€‹meer dramatisch effect te geven.

Zombie emoji

De ๐ŸงŸ Zombie Emoji is een illustratie van een zombie, een dode persoon die bovennatuurlijk weer tot leven is gebracht. Zombies kunnen niet denken, bezitten nul menselijke kwaliteiten, en eten en aanvallen van menselijke wezens. De Zombie Emoji heeft een mannelijke en vrouwelijke variant. In termen van fysieke verschijning heeft de ๐ŸงŸโ™€๏ธ vrouwelijke zombie langer haar, terwijl de ๐ŸงŸโ™‚๏ธ mannelijke zombie korter haar heeft.
Netizens gebruiken de ๐ŸงŸ zombie emoji om iemand te beschrijven die levenloos en ongevoelig is. Er is ook het letterlijke gebruik van de ๐ŸงŸ Zombie Emoji, je zult veel van de ๐ŸงŸ zombie emoji zien in de posten gerelateerd aan zombies en andere bovennatuurlijke wezens.
Hoe de ๐ŸงŸ zombie emoji te gebruiken:
Harry werkte de hele nacht aan de presentatie. Kun je geloven dat hij er nog steeds op is? Ik zag hem naar het kantoor wandelen als een letterlijke ๐ŸงŸ met een kopje koffie in zijn hand.
Ik ben net klaar met het meest recente seizoen van de wandeling dood. Een ander personage stierf, maar ik zeg niet wie. Damn, die ๐ŸงŸ zijn woest!

Mage emoji

De ๐Ÿง™ Mage Emoji is een beeldverhaalstijlafbeelding van een magiรซr. Een magiรซr is een beoefenaar van magie, of iemand die magie gebruikt die is afgeleid van occulte of bovennatuurlijke bronnen. De Mage Emoji draagt โ€‹โ€‹een mantel, kap baard en het personeel. Deze emoji heeft twee gendervarianten, de ๐Ÿง™ mannelijke magiรซr en de ๐Ÿง™โ™€๏ธ vrouwelijke magiรซr.
Als je van fantasie houdt, dan is dit een populaire emoji om te gebruiken. Je ziet deze emoji in gesprekken met betrekking tot magie, spreuken, hekserij en andere bovennatuurlijke onderwerpen.
Hoe de ๐Ÿง™ MAGE EMOJI te gebruiken:
Ik zal een binge-kijken alle Harry Potter-films dit weekend ๐Ÿง™โ™€๏ธ hier kom ik! Ik kan niet wachten!

Buitenaardse emoji

De ๐Ÿ‘ฝ Alien Emoji is een foto van een grijze of groene alien, met grote, zwarte ogen en een kleine, vriendelijke glimlach. Na het patroon van de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji en de ๐Ÿง›โ™‚๏ธ Vampire Emoji is het fysieke uiterlijk van de ๐Ÿ‘ฝ Alien Emoji vergelijkbaar met hoe buitenaardse wezens worden afgebeeld in tv-serie en films.
Netizens gebruiken de ๐Ÿ‘ฝAlien emoji in onderwerpen met betrekking tot buitenaards leven en de ruimte. Het brengt gewoonlijk een speelse vreemdheid of raarheid uit, alsof iets of iemand er is, niet van deze wereld, of komt van een andere planeet.
Hoe de ๐Ÿ‘ฝ Alien Emoji te gebruiken:
Ik denk dat ik daar een paar vliegende schotels zag ๐Ÿ‘ฝ
Toen Anne begint te praten over Colleacy Theorieรซn, wil ik zeggen ๐Ÿ‘ฝ Alert! Het komt omdat ik niet weet waar ze deze ideeรซn krijgt, om eerlijk te zijn!

Robot Emoji

De ๐Ÿค– robot emoji is een illustratie van een klassieke robot. Gewoonlijk afgebeeld als een tinrobot met knoppen voor oren, cirkelvormige ogen en een antenne bovenop zijn hoofd. De kleur van de ๐Ÿค– Robot Emoji kan verschillen van platform naar platform, maar het hoofd is metallic op de meeste platforms.
Je ziet meestal de ๐Ÿค– robot emoji in onderwerpen over robotica, elektronica, computerprogrammering, science fiction en futurisme. Mensen gebruiken het om een โ€‹โ€‹gevoel van raarheid, plezier, alarm, verrassing en opwinding in hun e-mails en sociale mediaposten over te brengen.
Hoe de ๐Ÿค– robot emoji te gebruiken:
Wetenschappers voorspelden 2020 zijn vol met ๐Ÿค– en vliegende auto’s. Waar zijn ze?

Baby Angel Emoji

Als je op zoek bent naar de ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji, zie je een gekleurde illustratie van een cherub, een gevleugelde engelachtige wezen die een directe assistent aan God is. In de Bijbel zijn Cherubims of Cherubs engelachtige wezens die betrokken zijn bij de lof en aanbidding van God.
De ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji wordt gebruikt in verwijzing naar religie en betekent dat het goed of zonder schuld is. Een ๐Ÿ‘ผ baby-engel wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹voorbeeldige of uitstekende gedrag en een gebrek aan betrokkenheid bij slechte of ondeugende handelingen uit te drukken. Wanneer u de ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji gebruikt, is het alsof u zegt: “Ik deed dat niet, ik ben zo goed of onschuldig als een engel.”
Hoe de ๐Ÿ‘ผ Baby Angel Emoji te gebruiken:
Ik ben een bewuste poging om een โ€‹โ€‹beter persoon te zijn ๐Ÿ‘ผ Toen mijn vrienden me vroegen of ik vanavond met hen zou willen feesten, zei ik nee, omdat ik morgen in de kerk wil zijn.

Conclusie

Als volwassenen denken we vaak meer jarenlange ervaring betekent wijzer en meer geleerd zijn. Echter, als we de tijd zouden nemen om het gedrag van kinderen te observeren, zullen we realiseren dat kinderen veel weten wat we niet doen. Een groot voorbeeld hiervan is hoe ze het leven zien. Voor velen is het net als het leven zo natuurlijk voor hen. Toen kinderen naar beneden vallen tijdens het lopen in de straat, huilen ze een beetje, verwijder het stof van hun knieรซn en begin opnieuw te lopen.

Leef als een kind
Maar zoals we ouder worden, kijken we op een meer complexe manier naar het leven. Zonder twijfel is het leven voor velen complex. Echt complex. Maar het is niet altijd gezond om het leven op die manier te zien. Veel levenscoaches en auteurs van zelfverbetering boeken adviseren dat het gezond is om het leven te vereenvoudigen. We moeten de onnodige facetten van het leven verwijderen die ons zorgen maken, stress en onnodige bezorgdheid. Met andere woorden, we moeten als kinderen zijn! Kom om erover na te denken, met alle vreselijke dingen die in de wereld gebeuren, om opnieuw verbinding te maken met iemands innerlijke kind zou precies het ding kunnen zijn dat we onszelf moeten genezen, en uiteindelijk, om de wereld te genezen.

Search Emojis: