De ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji en andere emojis ๐Ÿ’‹ om te vermijden tijdens het werken thuis ๐Ÿ 

Zoals Covend-19 verspreidt zich over de hele wereld, werken steeds meer mensen vanuit huis. Gezien deze wereldwijde dienst, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat nul miscommunicatie erbij betrokken is bij het werken met een virtueel team. Wanneer mensen uw intenties of acties verkeerd begrijpen, kan het erg gรชnant zijn. Soms is het zo schandelijk dat je het soms voelt dat je een menselijke versie van de ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji of, zoals soms wordt genoemd, de ๐Ÿ˜ฌ grimak gezicht emoji.

Op afstand werken

We willen niet dat dat met je gebeurt, en we willen helpen. In dit artikel delen we onze toptips om effectief te communiceren tijdens het opruimen. Inbegrepen in onze lijst is een groep Emoji’s om nooit op het werk te gebruiken, maar zijn in orde om in andere situaties te gebruiken. Aan de bovenkant van de lijst is de nerveuze emoji, en later zullen we u vertellen waarom.
Iedereen communiceert op dagelijkse basis met Emojis, op het werk, thuis, op school, en daarom is het belangrijk om ze op de beste manier te leren gebruiken.
Dit zal dienen als deel 2 bij het artikel dat we in februari hebben gepubliceerd, op de ๐Ÿ‘Œ OK Emoji en andere emojis om op het werk te gebruiken ๐Ÿ’ป. Om een โ€‹โ€‹onderwerp volledig te begrijpen, is het belangrijk om beide kanten te zien, het positieve en het negatieve, de yin, en de yang, dus overweeg dit de “Yang”.
Laten we op die nota kraken!

Nerveus emoji

De ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji, of ๐Ÿ˜ฌ grimak gezicht emoji, is een beeld van een gezicht met zijn mond open en strekte zich uit om gebalde tanden te onthullen. Het wordt gebruikt om nervositeit, schaamte, spanning of ongemakkelijk te zijn.
De ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji geeft gevoelens van verdriet, teleurstelling, angst en angst. Misschien denk je, goed, dat is niet zo slecht? Het wordt echter ook gebruikt door iemand die weet dat ze een fout hebben gemaakt. Als je je baas niet een vreselijke indruk wilt geven, gebruik dan niet de ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji. Vertrouw ons, je zult ons later bedanken.
Hoe het ๐Ÿ˜ฌ Grimacing Face Emoji te gebruiken:
Je kunt de ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji op het werk niet gebruiken, maar je kunt deze emoji gebruiken op je persoonlijke sociale media-accounts om je berichten en berichten meer persoonlijk te maken:
Ik wil geen deel uitmaken van onze jaarlijkse horrorfilmmarathon. De laatste keer dat we “The Conjuring” en “Friday the Dertiende” bekeken, kon ik niet slapen ๐Ÿ˜ฌ
Ik ben bang om mijn zus te vertellen dat ik het scherm van haar telefoon heb gebroken ๐Ÿ˜ฌ Ik weet dat ze super boos op me zal zijn, zelfs als het een ongeluk was.

Smirking gezicht emoji

Het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji is een gezicht met een halve glimlach in een grijns, met verhoogde wenkbrauwen en ogen op zoek naar de zijkant. Het draagt โ€‹โ€‹er een sterkere, bolder emotie dan de ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji.
Mensen gebruiken het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji wanneer ze smokt of laten zien dat ze sluw zijn. Bijvoorbeeld, als iemand zegt dat je iets niet kunt doen, en je bewijst dat ze verkeerd zijn, en je voelt je trots op wat je deed, de beste manier om dat gevoel over te brengen is door het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji te plaatsen.
Je denkt waarschijnlijk, wat is er zo erg over? Als je met een collega concurreert en je ze hebt verslagen, en je wilt een beetje grapjes maken, wat is er mis mee? Eerkomelijk, een beetje vriendelijke concurrentie is een goede zaak, het duwt ons om ons best op het werk te doen, en om problemen op te lossen.
Maar hier is de clincher – ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji is een heel speelse emoji, geassocieerd met ondeugend op een flirterige manier. Vrij ver van de ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji! Dus tenzij uw werkplek goedkeurt aan Office Romance, blijf dan weg van dit symbool wanneer u op het werk bent!
Hoe het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji te gebruiken:
Vermijd deze emoji op het werk, maar als je een verliefdheid hebt buiten het werk, is het symbool een leuke, een soort subtiele manier om ze te vertellen dat je ze leuk vindt:
Hรฉ, ik vind het leuk wat we gisteravond hebben gedaan, later na het avondeten voortzetten? Ik mis je knuffels en kussen ๐Ÿ˜
Of om iemand te vertellen die je pestt:
Ik herinner me dat je me vertelde dat ik de marathon niet zou kunnen afmaken, nou, dat deed ik, en ik eindigde zelfs op de eerste plaats ๐Ÿ˜

Expressionless Face Emoji

Het ๐Ÿ˜‘ expressieloze gezicht Emoji toont een gezicht met platte, gesloten ogen en mond.
Mensen gebruiken het om ergernis, frustratie of milde exasperatie uit te drukken. Deze is een no-brainer. Is een collega die je vervelend is of gefrustreerd voelt met de prestaties van een collega? Gebruik deze emoji niet. Het kan je er onprofessioneel uitzien. Deel je gedachten en gevoelens met een rustige geest, je krijgt betere resultaten op die manier!
Hoe de ๐Ÿ˜‘ expressionless face emoji te gebruiken:
Gebruik het niet op het werk, maar als je wilt laten zien dat je geรซrgerd bent naar iemand zonder te letterlijk over te zijn, ga je gang en gebruik je het:
Je vraagt โ€‹โ€‹me opnieuw om met je mee te gaan naar de winkel toen ik al zei dat ik niet kan omdat ik overuren zal doen ๐Ÿ˜‘
Ze zegt hetzelfde als ik haar vraag waarom ze altijd te laat is voor werk ๐Ÿ˜‘

Knipogen gezicht met tong emoji

Een ๐Ÿ˜œ knipogen met tong emoji is een cartoon illustratie van een knipogende gezicht met een grote grijns en een tong die uitsteekt.
Het symbool geeft een gevoel van gekke, speelsheid, brutaliteit, dwaasheid, enz. Het is net als de ๐Ÿ˜ฌ nerveuze emoji omdat het goed is om in bepaalde omstandigheden op het werk te gebruiken, zoals als je een collega bent waar je dicht bij bent. Als je echter een strikte en serieuze baas hebt, zal hij of zij niet worden geamuseerd als je het post.
Hoe het ๐Ÿ˜œ knipogende gezicht met tong emoji te gebruiken:
Na het draaien van mijn hele huis ondersteboven, zoek naar mijn paspoort, kijk naar wat ik heb ๐Ÿ˜œ PICS PICS van ons om op sociale media te plaatsen!
Ik heb de bewaker in de winkel overtuigd om ons in te laten, zelfs als het de tijd was, zodat we last-minute ingrediรซnten konden kopen voor ons familiediner. Ik wed dat je nog nooit zo hebt kunnen gedragen. ๐Ÿ˜œ

Kus mark emoji

De ๐Ÿ’‹ kiss mark emoji is een foto van een lipvormig kusmerk gemaakt met roze of rode lippenstift.
Mensen gebruiken het wanneer ze iemand, liefdevol willen kussen. Zie het als een andere versie van “xoxo.” Je ziet het symbool in gesprekken met betrekking tot liefde, romantiek, sexiness, schoonheid, cosmetica en soms sexiness. Waarom zou je het niet gebruiken op de werkplek? Om redenen die vergelijkbaar zijn met het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji -U wil mensen niet de verkeerde indruk geven. Een kus is nog steeds een kus, en als je het op de werkplek chats of kantoor-e-mails plaatst, kunnen je collega’s denken dat je ze leuk vindt.
Hoe de ๐Ÿ’‹ Kiss Mark Emoji te gebruiken:
Houd de ๐Ÿ’‹ Kiss Mark emoji weg van communicatie op de werkplek, maar als u het in uw persoonlijke sociale media-accounts wilt gebruiken, gaat u ervoor!
Ik kocht vandaag de schattigste rode lippenstift in de winkel, en ik ben zo blij! #Simplejoys ๐Ÿ’‹
Veel succes met je grote examen vandaag! Ik weet dat ik niet persoonlijk bij je ben, dus hier is een ๐Ÿ’‹ voor veel geluk.

Tong emoji

De ๐Ÿ‘… tong emoji is een beeldverhaalstijl afbeelding van een open, glimlachende mond met een roze tong die uitsteekt.
De ๐Ÿ‘… tong emoji is een virtuele versie van de stick-your-tong-out actie die we doen in het echte leven. Waarom plakken we onze tong uit? Om elkaar in een grapje, plagende manier te provoceren. Sommigen gebruiken het symbool in een situatie van rivaliteit met een tegenstander of om iets heerlijks te genieten. Tenzij je in de medische industrie werkt, zal een symbool als dit gewoon niet vliegen in een formele sfeer op de werkplek.
Hoe de ๐Ÿ‘… tong emoji te gebruiken:
In het geval dat u het de eerste keer niet hebt gehad – zich onthouden van het gebruik van de ๐Ÿ‘… tong emoji in Office-gerelateerde chats. Maar als je niet op kantoor bent, en in een brutale stemming, ga er dan naar!
Ik heb de hele week aan Chinees eten gedacht ๐Ÿ‘… Ik denk dat het tijd is om het aan mijn verlangens te geven en het vandaag voor de lunch te bestellen!
Ik kan niet wachten tot ๐Ÿ’‹ mijn vriendje met ๐Ÿ‘… zijn mond ruikt altijd naar ๐Ÿ’

Duivel emoji

De ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji of ๐Ÿ˜ˆ Glimlachend gezicht met hoorns Emoji toont een paars of rood gezicht met duivelhoorns, een ondeugende grijns, boze ogen en gefronste wenkbrauwen.
Mensen gebruiken de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji om Glee uit te drukken op iets slechts of ongepast. Andere mensen plaatsen de emoji om te laten zien dat ze duivels zijn, of ze goedkeuren van een idee dat er kwaad en grappig voor uitziet. Zie het als de Emoji-versie van het woord “Mwahaha.”
Moeten we uitleggen waarom dit niet geschikt is voor werk? We hebben elk een donkere kant en een grappige, ondeugende kant, maar we moeten het op het juiste moment uitlaten. Zeggen dat iets smerigs over iemand achter hun rug zal op de juiste tijd naar je toe stuiteren.
Hoe het ๐Ÿ˜ˆ Glimlachend gezicht met hoorns Emoji te gebruiken:
Voor de laatste keer – blijf weg van de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji op het werk en noem niets negatiefs met betrekking tot sociale media. Maar als je je duivelse kant wilt tonen door een persoonlijke tekst voor een vriend, zijn hier een paar voorbeelden over het gebruik van de ๐Ÿ˜ˆ Devil Emoji:
Anne vroeg me of ik de etherische oliรซn wil kopen die ze verkoopt, en voor de vijfde keer deze week, zei ik, ๐Ÿ˜ˆ Nee!
Ik ben zo slecht, maar bestormend mijn ruwe burenhuis met eieren laat me een beetje glimlachen ๐Ÿ˜ˆ

Aubergine emoji

De ๐Ÿ† aubergine Emoji toont een heldere paarse aubergine met een groene stengel. De ๐Ÿ† aubergine emoji is verdwenen van een favoriete groente, tot een symbool van het mannelijke geslachtsorgaan. Wanneer is het op deze manier bekend geworden? Op basis van een artikel in het Journal American Toespraak, verscheen ๐Ÿ† Aubergine Emoji op Twitter als een symbool van een mannelijk privรฉgedeelte al in 2011.
In feite vertaalde Video Artist Jesse Hill in maart 2014 de Hit-track van Beyonce “Dronken in Love”, in Emoji, met behulp van de ๐Ÿ† aubergine emoji om het privรฉgedeelte van Jay Z te symboliseren.
Hoe de ๐Ÿ† aubergine emoji te gebruiken:
Als je niet in een HR-situatie wilt zijn, raden we u ten zeerste aan dat u de Emoji niet gebruikt voor werk, zelfs als u een leuke ๐Ÿ† Frittata had voor de lunch. Maar als u uw partner iets pittig wilt sms’en, hebben we een paar voorbeelden:
Ik kan niet wachten om naar huis te gaan en plezier te hebben met jou ๐Ÿ†
Iemand vroeg me wat ik luncht, en ik antwoordde met een ๐Ÿ† en ik weet niet waarom de persoon antwoordde met een “hahaha!”

Perzik emoji

De ๐Ÿ‘ Peach Emoji is een foto van een vlezig, roze-oranje fruit met twee groene bladeren en een korte steel erboven. Misschien denk je, ik hou van perziken, wat is er mis mee? Eigenlijk niets. Maar de ๐Ÿ‘ Peach Emoji is ook een knipoog naar anatomie – je Derriere, om precies te zijn, omdat het fuzzy, gespleten uiterlijk eruitziet als een mollig achteruiteinde. En onderwerpen met betrekking tot uw Derriere, of de Derriere van iemand anders, mogen in geen geval een deel van de werkplek zijn.
Hoe de ๐Ÿ‘ Peach Emoji te gebruiken:
We zullen het opnieuw zeggen – blijf te allen tijde weg van de ๐Ÿ‘ Peach Emoji op het werk. Maar als je een beetje ondeugend wilt krijgen met je vrienden in je eigen ruimte, zijn hier twee voorbeelden over het gebruik van de ๐Ÿ‘ Peach Emoji in een zin:
Ik vind het leuk om ’s ochtends een beetje te dansen als onderdeel van mijn ochtendoefeningen.
Een van mijn favoriete filmmomenten is wanneer het personage van Cameron Diaz haar is ๐Ÿ‘ in de “Charlie’s Angels” -film.

Gerelateerd: ๐Ÿ’‹ Sex Emoji 101: Pomp je ๐Ÿ‘ sexting game met Emojis!

Stapel van poo emoji

Beschrijving
De ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji toont een swirly brok bruine kak, in de vorm van zachte-serveerijs, met grote opgewonden ogen, en een grote, vriendelijke glimlach. Deze emoji brengt een gevoel van dwaasheid over vanwege zijn eigenzinnigheid, vrolijke uitdrukking. Dit symbool vertegenwoordigt uitwerpselen en andere badkameronderwerpen. De reden voor het niet gebruiken van dit Emoji op het werk is … behoorlijk zelfverklarend. Maar als je een dwaas, speels gesprek met familie en vrienden hebt, is het een leuk symbool om te gebruiken.
Hoe de ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji te gebruiken:
Hier zijn een paar voorbeelden over het maken van een deel van uw zinnen:
Ik zag de film “Hubie Halloween” op Netflix, en de film was een lading ๐Ÿ’ฉ Ik hou meestal van de films van Adam Sandler, maar deze was verschrikkelijk.
Ik mis het gaan naar de club. Ik ben in de stemming voor een beetje ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ als je weet wat ik bedoel.

Zoals altijd, houd je het publiek in gedachten bij het plaatsen van Emoji’s in werkgerelateerde e-mails en chats. Serious-minded collega’s en bazen kunnen het misschien niet waarderen dat je zo ‘extra’ bent, en de flair die je in je teksten of e-mails hebt geplaatst, kan je zelfs in moeilijkheden op het werk brengen, dus waarom geen symbolen opslaan voor meer geschikte situaties.

Extra essentiรซle tips voor werknemers op afstand

We hopen dat het vorige gedeelte u heeft geholpen, te achterhalen wat emoji’s om te gebruiken voor werk. Zoals je weet, gaat het op afstand niet alleen om het gebruik van emoji’s. Het gaat om andere dingen zoals teamwerk, organisatie en tijdmanagement.
Om u te helpen met die, bekijk dan enkele van onze andere tips die we hebben verstrekt om te helpen bij het werken thuis een fluitje te werken.

Stel grondregels in met videoconferentiegesprekken
Conferentiegesprekken presenteren unieke communicatiebarriรจres. Deze barriรจres gaan weg als je iets aan hen doet, wanneer mensen regelmatig in de oproep zich houden aan een reeks beste praktijken. Sommige van deze richtlijnen kunnen zijn, u kunt iedereen vragen om achtergrondruis te beperken en om de knop Mute te gebruiken wanneer u niet spreekt. Of u kunt iedereen vragen om een โ€‹โ€‹precieze agenda te geven voordat u de vergadering begint om ieders tijd te redden.

Communiceer duidelijk en beknopt
Een van de belangrijkste uitdagingen van externe werkzaamheden is niet in staat om met je collega’s of baas face-to-face te praten. Daarom is het cruciaal om te allen tijde duidelijke en beknopte communicatie te handhaven. Gebruik bij het typen van een bericht korte zinnen en eenvoudiger woorden. Hier is een foolbestendige tip om u te helpen beslissen of een bericht veilig is om te verzenden of niet. Voordat u iets in een groep of individuele chat plaatst, lees het voor uzelf en stel u dit aan – als u degene was die de boodschap was, zou u het aanstootgevend vinden en waarom? Als je ja zegt tegen de vraag die je jezelf hebt gesteld, weet je wat je moet doen!

Beheer je tijd verstandig
Met zoveel afleidingen thuis van familieleden en kinderen is het belangrijk om elke dag met een actieplan te beginnen. Inclusief in uw actieplan wat moet worden gedaan voor de dag, die er deel van uitmaakt, en wat nodig is om te slagen. Schema in alles wat je moet doen, en wees realistisch over. Weet wat te prioriteren, wat te beginnen eerst, zelfs als de taak niet iets is dat je leuk vindt.

Maak je eigen werkruimte
Een van de grootste uitdagingen om op afstand te werken is loskoppelen. Zonder een formele werkruimte is de grens tussen het leven en het werkleven wazig. Een speciaal werkgebied maken om uw thuisruimte te scheiden en uw werkruimte zal u helpen bij de routine van het werken in de kantoorruimte en thuis in uw thuisruimte te zijn.

Minimaliseer de afleiding van het kantoor
Communicatie is belangrijk voor externe werknemers die een sterke link naar hun team moeten houden, maar constante berichten die worden weergegeven in communicatie-apps zoals Slack, Skype en WhatsApp verstoren uw productiviteitsstroom en zijn niet nodig als het bericht niet is gerelateerd aan u.
Dus, hoe bewaart u het evenwicht tussen het handhaven van een hoge niveaus van communicatie en het vermijden van afleidingen? Gebruik Messaging-apps met een geรฏntegreerde SNOOZE-modus. Deze modi verbergen berichtmeldingen wanneer u bezet bent, maar gebruikers ook toestaan โ€‹โ€‹om belangrijke berichten te verzenden wanneer het urgent is. Soms moet je een tijdje uitschakelen om je te concentreren op wat je doet, zonder afleiding, en deze apps helpen je precies dat te doen.

Conclusie

Om te concluderen, heeft het werken op afstand zijn eigen set van ups en downs, van het gebruik van de juiste emoji’s en het vermijden van de verkeerde emojis-achtige de nerveuze emoji- om verstandig te beheert. Het is verleidelijk om te klagen over de situatie waarin we zijn, we zijn tenslotte een mens. Als we echter meer richten op het negatieve dan op het positieve, helpt het ons niet veel. Dus waarom concentreer je je niet meer op de goede dingen in het leven!
Een van die zegeningen is in staat om te werken. Zonder twijfel is het hebben van een baan in het midden van een pandemie een grote zegen. Daarom, wanneer het moeilijk wordt, moeten we ons altijd onthouden dat, ongeacht hoe hard onze situatie zou kunnen zijn, er zal altijd iemand zijn die sterft om in jouw plaats te zijn. Dat zou genoeg moeten zijn voor ons om dankbaar te zijn.
We hopen dat u genoten van ons artikel over Emoji’s om op het werk te vermijden. Als je het gevoel hebt dat we alles misten, vertel ons dan wat je denkt door een regel of twee te laten vallen via ons contact met ons opnemen. We zouden graag van je horen. Blijf in de tussentijd veilig en zorg er voorzichtig!

Search Emojis: