De ๐Ÿ™ƒ ondersteboven emoji en andere emojis om je de dag door te brengen

Beroemde dichter Robert Frost zei ooit: “Als we niet konden lachen, zouden we allemaal krankzinnig gaan.” Is dat niet de waarheid? Humor is een geweldige manier om met stress om te gaan. Jokes en geestige gesprek laten je dichter bij de omliggende mensen voelen, of het nu in het echte leven of online is. Daarnaast wist u dat een geweldige manier om een โ€‹โ€‹beetje plezier in uw e-mails te injecteren, online berichten en chats via Emoji’s?
Oh ja! Omdat emoji’s verschillende gezichten hebben, kunnen ze verschillende tinten van emotie laten zien, van geluk tot depressie, om te lachen, zelfs sarcasme! In feite zijn sommige van de grappigste emoji’s eruit de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven emoji, ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji, en ๐Ÿ™„ gezicht met glooiende ogen emoji.

Waarom leren we deze hilarische Emojis niet meer kennen, door niet alleen te leren wat ze bedoelen, maar ook hoe ze ons digitale leven kunnen opspanden.

Ondersteboven gezicht emoji

De ๐Ÿ™ƒ ondersteboven emoji, of de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji is een gele smiley die ondersteboven is. Het wordt vaak gebruikt om sarcasme of ironie over te brengen. Kortom, als u “Ach ja,” in Emoji wilt zeggen, gebruik de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji.
Voorbeeld: ik moet morgen drie presentaties afmaken voor de klantvergadering ๐Ÿ™ƒ
Andere betekenissen van de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht emoji
Speels
De ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji vertegenwoordigt ook dwaasheid. Als je in een goofy humeur bent, of je iemand of iets wilt beschrijven dat goofy is, dient de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji als een geweldige aanvulling op je tekst ๐Ÿ™ƒ
Voorbeeld: ik was in een dwaze stemming, dus riep ik pizza hut op en vroeg om McDonald’s ๐Ÿ™ƒ
In een positieve positie
Dit is behoorlijk zelfverklarend. Wanneer je het over iemand of iets in een ondersteboven positie hebt, wordt de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji gebruikt om dat over te brengen.
Voorbeeld: de elektricien ging naar ons appartement om de draden in ons plafond en de vloer boven te bevestigen en hij was er de hele tijd ๐Ÿ™ƒ
Kalm maar innerlijk in paniek
Moeten we meer zeggen?
Als je in het midden van een stressvolle situatie bent, en je probeert rustig uit te zien, maar je bent in het geheim innerlijk in paniek, en je wilt het subtiel laten weten, weet je wat emoji te gebruiken!
Voorbeeld: het is al 11pm en ik moet morgen voor vijf tests bestuderen. Het is allemaal cool, echt ๐Ÿ™ƒ

Gezicht met rollende ogen emoji

Het ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen Emoji toont een gezicht met een platte mond en grote, brede ogen die naar boven rollen. Dit is een emoji die absoluut niet moeilijk te begrijpen is. Denk aan al de redenen waarom je in persoon je ogen zou laten rollen, dit zijn dezelfde redenen waarom je het ๐Ÿ™„ gezicht met glooiende ogen emoji zou gebruiken.
Het ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen Emoji wordt gebruikt om sassiness of sarcasme te tonen. Veel mensen zien dit symbool als het antwoord van de Emoji ’s werelds op sarcasme lettertype, en we kunnen daar echt niet ruzie maken!
Je moet voorzichtig zijn met het ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen emoji, het heeft echter een sterkere toon dan de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht emoji, dus je moet voorzichtig zijn met wie je het gebruikt.
Sommige mensen zien sarcasme als onbeleefd en negatief, terwijl anderen het gebruiken om zichzelf uit te drukken. Als je je hebt gestresst van iets en je praat met iemand die je niet beledigd bent door sarcasme, gebruik dan het gezicht met rollende ogen Emoji. Humor en sarcasme is een goede manier om stoom af te laten en om je lichaam van al die negatieve energie te verwijderen.
Voorbeeld: als elke dag een geschenk is, wijst u mij naar de klantenservice, zodat ik deze kan retourneren ๐Ÿ™„
Andere betekenissen van het ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen emoji

Ergernis
Wanneer je iemand ziet die iets vervelends doet, en je wilt je ergernis laten zien, zal het ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen Emoji het werk voor je doen. U kunt het ๐Ÿ™„ -gezicht met Rolling Eyes Emoji alleen gebruiken, of aan het einde van een zin, om meer nadruk te leggen op hoe u zich voelt.
Voorbeeld: ik denk dat ik genoeg heb gehad. Aileen blijft haar stem op het werk opheffen, iedereen om haar koelkundel stoort ๐Ÿ™„
Ongeduld
Deze is eenvoudig genoeg. Als een situatie ervoor zorgt dat je je geรฏrriteerd voelt of het ๐Ÿ™„ gezicht geprovoceerd met rollende ogen Emoji drukken uit hoe je je voelt.
Voorbeeld: Jenna neemt zo lang in de wasruimte. Ik moet nu met haar praten over een rapport dat ze heeft ingediend ๐Ÿ™„

Gezicht met tranen van vreugde emoji

Benoemd woord van het jaar door het Woordenboek van Oxford, is het gezicht met tranen van vreugde Emoji de meest populaire ter wereld. Ja, nog meer in de vraag dan de dwaze ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht emoji, en het sassy ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen emoji!
Het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde Emoji is een smiley die vastzit tussen snikken en lachen. Het heeft een paar opgeheven wenkbrauwen, een grote, open lachen en tranen die uit elk oog komen. Veel mensen gebruiken het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji om de overweldigende hoogte- en dieptepunten uit te drukken. Het toont zowel gelach als tranen met een enkel symbool!
Voorbeeld: wanneer u een concert bijwoont en de zanger een liefdeslied en de paren naast u bespeelt, kussen en knuffelen ๐Ÿ˜‚ #SingleProblemen
Andere betekenis van het gezicht met tranen van vreugde emoji
Amusement
Een ander populair gebruik van het ๐Ÿ˜‚ Gezicht met tranen van vreugde Emoji is om het amusement te uiten bij iemands zelf of iemand anders wanneer ze iets grappig en gรชnant deden.
Voorbeeld: ik ben mijn sleutels thuis voor de NTE Time vandaag vergeten. Wat is er mis met me? ๐Ÿ˜‚
Op een laatste noot is hier een ander voordeel voor het gebruik van het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji – omdat het echt, echt populair is, je krijgt ook online een goede betrokkenheid, omdat er veel mensen bekend zijn!

Rolling op de vloer lachen emoji

Altijd en dan zie je iets dat je zo hard zal laten lachen, als je je balans verliest, word je hard op de grond gelachen met het lachen. Als je weet wat we zeggen, en je wilt dat moment online uitdrukken, is het ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachen emoji voor jou.
Betekenis van de ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachen emoji

De ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachen emoji is voor die momenten dat je gewoon overweldigd bent in de vrolijkheid van het lachen, vergeten, voor een kort moment, elke ontberingen en verdriet in het leven. Het heeft geen dubbele betekenis omdat het is wat het is – puur gelach.
Voorbeeld: Jokoy’s Netflix-serie heeft me de hele tijd gekregen!

Emoji weglopen

Op het eerste gezicht lijkt de ๐Ÿ’จ emoji weg niet alsof het humoristisch is. De Emoji toont een kleine wolk met bewegingslijnen. Het geeft gewoonlijk de snelheid uit, haastte zich, rook, enz.
Betekenis van de ๐Ÿ’จ weggaande emoji
Maar het kan op een grappige manier worden gebruikt! Stel je dit voor – wanneer iemand je online plaagt en je een snelle uitje wilt maken, is de ๐Ÿ’จ die emoji weggaat voor jou. Het helpt je om een โ€‹โ€‹situatie op een grappige manier te vermijden, zonder iemand te beledigen. Het toevoegen van een hint van hilariteit is hoe de rook eruitziet als een van die stripfiguren die snel weglopen, tegelijkertijd een spoor van rook achter hen achterlaten.
Wegloper, ben jij dat?

Voorbeeld: Ik ving je tijdens de vergadering in Jen! Andere mensen merkten op!
Jij: Umm ….๐Ÿ’จ

Stapel van poo emoji

Wil je je vrienden laten lachen? Probeert u iemand te vertellen: “Ik neem vandaag geen rotzooi van u?”
Stuur een ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji om die persoon in een grappige, maar directe manier te vertellen! De ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji toont een swirly brok bruine kak met grote, gelukkige ogen en een brede, schattige glimlach. Het wordt vaak gebruikt om de woorden Crap of Shit te vervangen, omdat de Emoji letterlijk een stapel uitwerpselen is.
Dus op elk moment wil je dingen zeggen, “ik geef geen shit,” of dat ding of plaats is onzin, weet je wat ik moet doen!
Voorbeeld: slechte verhaallijn, slecht acteren, die film was ๐Ÿ’ฉ
Voorbeeld: ik had gisteren een kaas sandwich, maar vergat om de vervaldatum te controleren! Oeps! ๐Ÿ’ฉ

Gezicht met tong emoji

We zijn er allemaal geweest … als je een grapje maakt met je vrienden en je een brutale opmerking maakt. Je ging er precies voor, je kon het niet schelen! Als je bang bent, wordt het misschien niet goed door iedereen, het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji betekent dat je een grapje maakt.
Het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji is een smiley met een brede grijns en zijn tong uitsteekt. Het wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹gevoel van plagen of een grapje over te brengen.
Voorbeeld: ik zag dat je naar dat meisje in de bar gaat, jij Casanova jou! ๐Ÿ˜›
Andere betekenis van het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji
Gek
Het gezicht met tong met tong emoji roept een domme stemming op, zoals het een soort van gezegde, “Ik schaam me door het domme wat ik deed, maar ik zal het goed doen!” ๐Ÿ˜›
Voorbeeld: ik liep naar de drive-thru van McDonald’s om mijn bestelling te plaatsen ๐Ÿ˜›
Speels sexy
Het ๐Ÿ˜› gezicht met Tongue Emoji injecteert ook een sexy maar speelse toon in uw tekst. Dit betekent dat, als je iemand op een sexy manier wilt plagen, het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji aan het einde van je grapje zet.
Simpel gezegd, als Goofy en Frisky een kind hadden, wedden je dat hun nageslacht het gezicht met tong emoji zou zijn!
Voorbeeld: u bent zo slecht nieuws, hoe weet ik dat we niet naar de gevangenis gaan als we rondhangen? ๐Ÿ˜›
Voorbeeld: dus jij bent een advocaat? Ik denk dat ik voorzichtig om je heen moet! ๐Ÿ˜›

Conclusie
In elke taal zijn er altijd in de grappen, een spel op woorden en grappige uitdrukkingen om je aan het lachen te maken. Hetzelfde geldt voor Emojis, de taal van het hart. Plagen, grappen delen, grappige verhalen vertellen, ze zijn allemaal snelle en gemakkelijke manieren om Camaraderie te bouwen. Voelt het ook niet goed? Om te lachen, te glimlachen, om geluk met mensen te delen? ๐Ÿ™‚

Maar wat we niet moeten vergeten is dat humor subjectief is. Niets is universeel grappig, of objectief grappig, en iedereen heeft zijn eigen manier om dingen te zien, dus we moeten ervoor zorgen dat we niet de lijn oversteken. Als iemand aangenaam is over een bepaald onderwerp, maak er geen grapje over, zo eenvoudig als dat.
Dat gezegd hebbende, laten we altijd tijd maken om te lachen. Alleen lachen, of om met anderen te lachen! Lachen verbetert je inname van zuurstofrijke lucht en stimuleert je spieren, longen en hart. Het is echt het beste medicijn!

Search Emojis: