De ๐Ÿ™ biddende handen emoji en andere symbolen om boven te stijgen boven ๐Ÿ™…โ™€๏ธ online negativiteit

In 2020 gaan we allemaal wisten hoe we dit jaar wilden om te gaan.
“Kreeg die 2020 visie” was de catchFrase van december, dus we hadden dit jaar verwacht om met een knal te beginnen. Wel, we gaan naar een hobbelige start. Spanningen tussen ons en Iran, de verspreiding van de Coronavirus, de tragische dood van basketbalster Kobe Bryant – het voelt als een heel jaar is verstreken.
Ondanks alles wat er is gebeurd, zelfs als je voelt dat de wereld de rotsbodem heeft geraakt, is het niet het einde. We moeten hopen hebben en de hoop delen, en een manier om dat te doen is door Emojis. Emojis is een krachtige engagementtool, en door iets te delen, net zo eenvoudig als een biddende handen Emoji, geeft u aanmoediging aan mensen.

Biddende handen emoji

De ๐Ÿ™ biddende handen Emoji of gevouwen handen Emoji is een van de meest krachtige symbolen online. Deze emoji toont twee handen in een bidpositie.
Betekenis van de biddende handen emoji
Dus, wat maakt de ๐Ÿ™ biddende handen emoji zo krachtig? De kracht van de Emoji ligt in de betekenis ervan. In Japan betekent de positie van het biddende handen ook “dank u”. En, zoals we allemaal weten, is dankbaarheid een krachtig hulpmiddel om negativiteit te bestrijden. Het is gemakkelijk om overweldigd te worden door alle slechte dingen die om ons heen gebeuren, maar het is ook belangrijk om de goede dingen die we aan de hand hebben te herinneren.
Hoewel het positief denken niet automatisch uw situatie verandert, zal het hebben van een mindset van dankbaarheid ons behouden op de positieve dingen in ons leven. Het vermijden van negatieve gedachten en het weggaan van negatieve emoties is moeilijk. Maar dat is de enige manier waarop we goede dingen in ons leven kunnen aantrekken. Soort zoekt soort. Heb je ooit nagedacht over iemand die je niet wilt zien, dan zie je ze opeens? Daar ga je!
Een andere betekenis van het biddende handen emoji
Een andere betekenis van de ๐Ÿ™ biddende handen Emoji is om ze niet zo te laten opvouwen of te bidden. Als je er vanuit een andere hoek naar kijkt, lijkt het alsof de twee handen hoogvurig zijn! High-fives zijn feliege of felicitatieve gebaren tussen twee personen gedaan door de verhoogde hand van de ander te slaan. In tijden als deze is het zo belangrijk om hoop en aanmoediging aan anderen te geven en door de ๐Ÿ™ biddende handen emoji te gebruiken, doe je dat precies.
Hoe de biddende handen emoji te gebruiken
Het meest basale gebruik van de biddende handen Emoji is om comfort en zorg te tonen. Als een van je vrienden bijvoorbeeld nerveus is over een sollicitatiegesprek, is de biddende handen Emoji om te laten zien dat je denkt en voor hen bidt. Als u liever de Emoji gebruikt als een high-five-gebaar, kunt u de Emoji gebruiken om te zeggen: “Gefeliciteerd!” Of om te laten zien dat u in overeenstemming bent met een groepsactiviteit.
Bijvoorbeeld, als iemand zei: “Ik heb een promotie op het werk!” Je kunt antwoorden met de biddende handen Emoji. Een ander voorbeeld zou na een online vergadering zijn om zich voor te bereiden op een grote werkpresentatie, als iemand zegt: “We kunnen dit doen, jongens!” Je kunt antwoorden met de biddende handen Emoji tot high-five wat hij of zij zei.
Laten we eens kijken naar de andere emojis die je kunt gebruiken om positiviteit terug te brengen in online-inhoud.

Honderd punten emoji

Afkomstig van het nummer 100 geschreven op een examen om een โ€‹โ€‹perfecte score van 100 van de 100 te tonen, wordt de ๐Ÿ’ฏ honderd punten Emoji gebruikt om de acceptatie van een idee uit te drukken.
Betekenis van de honderd punten emoji
Als iemand een mening geeft en je het ermee eens bent, zet je de ๐Ÿ’ฏ honderd punten emoji!
Hoe de honderd punten emoji te gebruiken
Als je een persoon wilt zeggen, is ding of evenement perfect in je ogen, de ๐Ÿ’ฏ honderd punten emoji is een geweldige manier om het te zeggen! Als iemand bijvoorbeeld je favoriete liedje uitvoerde en je houdt, haal dan de ๐Ÿ’ฏ honderd punten emoji daar en tonen wat liefde! Of als iemand een idee deelt en ben je het helemaal mee eens, post dan dat 100 emoji om te laten zien dat het idee dope is!

Handen emoji verhogen

De ๐Ÿ™Œ Praise Hands Emoji of ๐Ÿ™Œ Het opvoeden van handen Emoji is een afbeelding van twee verhoogde handen, palmen omhoog, met lijnen boven hen, impliceren beweging.
Betekenis van de verhoging van de handen Emoji
De ๐Ÿ™Œ het verhogen van handen Emoji wordt gebruikt om vreugde, geluk of trots te tonen. Net als de ๐Ÿ™ biddende handen Emoji, in sommige landen, is de ๐Ÿ™Œ het verhogen van handen Emoji een spiritueel gebaar, het opheffen van handen is een daad van lof en aanbidding aan God. Een andere betekenis van de ๐Ÿ™Œ het verhogen van de handen Emoji toont een heel andere interpretatie.
In deze interpretatie zien de twee handen eruit alsof ze een foto lijsten of een potentiรซle filmscene inlijsten – denk aan dat stereotiep gebaar gedaan door fotografen of filmregisseurs. Je weet waar we het over hebben! Het goede nieuws is, net als de eerste twee definities, de derde definitie heeft ook een positieve connotatie, omdat, wanneer je je handen in die positie legt, je suggereert dat iets zo mooi is, het moet in een frame worden vastgelegd.
Hoe de Praise Hands Emoji te gebruiken
Een voorbeeld hiervan zou zijn als je voor iets hebt gebeden en je gebeden werden beantwoord en je wilt vieren, gebruik de ๐Ÿ™Œ Handen Emoji! Of als je toevallig op een stuk landschap bent en je het zo leuk vindt dat je een fotograaf wilt zijn en het in je hart vastleggen, gebruik je de ๐Ÿ™Œ het verhogen van de handen Emoji om dat sentiment uit te drukken.

Handen klappen emoji

Emojis express alle emoties; Ze kunnen grappig zijn, maar ze kunnen ook empoweren. Een perfect voorbeeld hiervan is de ๐Ÿ‘ klappende handen emoji. De Emoji toont twee handen tegenover elkaar, met kleine stralen erboven, waardoor de handen eruit zien alsof ze klappen.
Betekenis van de klappende handen emoji
Vergelijkbaar in betekenis voor de ๐Ÿ™ biddende handen Emoji, de ๐Ÿ™Œ het verhogen van de handen emoji, en de ๐Ÿ’ฏ honderd punten emoji, de ๐Ÿ‘ klappende handen emoji wordt gebruikt om waardering te tonen van iemands prestatie of talent. Met andere woorden, het wordt op dezelfde manier gebruikt die je het in het echte leven zou gebruiken.
Hoe de klappende handen emoji te gebruiken
Wat zijn de situaties die je laten klappen? Als je van een concert houdt, keek je, je geeft het een staande ovatie. Op dezelfde manier, in je online leven, als je een post zag die je leuk vond, zet je een ๐Ÿ‘ handen die emoji kleven om je steun en waardering te tonen.

Knuffelen gezicht emoji

Onderschat nooit de kracht van een knuffel. Hugs zijn zo krachtig, zelfs online degenen! Een eenvoudige daad van genegenheid, zoals een knuffel, gaat een lange weg in het houden van je relatie gelukkig en gezond. Dat gezegd hebbende, post en deel het ๐Ÿค— Knuffelen gezicht emoji op elk moment en waar je maar wilt! Knuffelen gezicht Emojis is schattig om ook naar te kijken. We kunnen nooit genoeg hebben van dat gele, glimlachend gezicht met roze wangen en open handen.
Betekenis van het knuffelen gezicht emoji
Het ๐Ÿค— knuffelen gezicht Emoji wordt gebruikt om comfort, mededogen en dankbaarheid te tonen. Met al het negatieve nieuws in de wereld, hebben we alle knuffels nodig die we kunnen krijgen! Als je een persoon wilt vertellen, “ik ben hier voor jou,” Plaats dat ๐Ÿค— gezicht emoji knuffelen! Of als je een vriend wilt vertellen, ‘waardeer ik dat ik van je hou, en ik wil je wat liefde geven, “zal een knuffelgezicht emoji dat voor je doen.

Andere manieren om positiviteit te tonen

Emojis is een geweldige manier om je positieve gevoelens op verschillende niveaus te tonen. Je kunt ze gebruiken als je opgewonden, gelukkig, dankbaar, enz. Maar als je echt een betere online wereld wilt creรซren, moet je emoji’s op de juiste manier gebruiken, met de juiste bijbehorende tekst. Denk eraan, als je echt onvermurwbaar bent over het verspreiden van positiviteit, moet je ook leerzaam zijn. Verandering begint bij jou, niet andere mensen, jij.
Positiviteit op sociale media
Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat- Al deze Social Media-sites zijn platforms die verschillende gemeenschappen aansluiten. En wanneer we uiteenlopende gemeenschappen zeggen, denk je maar beter dat er mensen zijn met verschillende overtuigingen en verschillende waardesystemen. Als je iemand tegenkomt, ben je het niet eens, ben je onbeschoft, sarcastisch en gewelddadig? Of hoor je wat ze te zeggen hebben?

Het kan verleidelijk zijn om gewoon uit te loeien, maar aan het eind van de dag, help het dan echt iemand? Als je in die situatie bevindt, geen oordelen, we zijn er allemaal geweest – hier zijn enkele vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een antwoord op een persoon online postt:

Luister ik naar wat de andere persoon te zeggen heeft?
Zijn mijn meningen nietemotioneel en uitgebalanceerd?
Heb ik me geprobeerd mezelf in de schoenen van de ander te zetten?
Zou ik trots zijn om die opmerkingen te zeggen aan de persoon of face-to-face-to-face?
Als ik deze persoon kleiner ben, zal het me helpen mijn punt te krijgen?

Nu betekent dit advies niet dat we niet moeilijk hoeven te zijn wanneer de situatie erop vraagt. We kunnen moeilijk maar liefhebben. We kunnen onze meningen respectvol delen. Het is moeilijk, maar het zal ons betere mensen maken. Is dat niet iets dat we allemaal willen?
Positieve berichten beรฏnvloeden mensen

Positieve sociale mediaposten resulteren in meer online interacties.
Op basis van een artikel in buffer.com, in 2013, liep Facebook een studie over positieve en negatieve berichten. De Social Media-app analyseerde 3 miljoen posten van de nieuwsfeeds van gebruikers en gebruikte linguรฏstische software om te bepalen of een update positief of negatief was.
Facebook vond dat positieve posten mensen beรฏnvloeden om positieve updates te posten en negatieve berichten beรฏnvloeden mensen om negatieve updates te posten. De Social Media-app ontdekte dat een afwezigheid van emotie op hun nieuwsfeed gebruikers heeft beรฏnvloed om minder te posten.
In een aangesloten studie, zei Dan Zarella, een sociale media-wetenschapper uit Hubspot, dat mensen met hogere volgers op Twitter een lager percentage negatieve tweets hebben dan die met een lagere follower-telling.

Conclusie
We hebben allemaal gehoord van de kracht van positief denken.
Maar wat velen van ons niet hebben gerealiseerd, is de kracht die positieve gedachten hebben op vele aspecten van ons dagelijks leven. Positieve gedachten komen overeen met positieve acties, zowel offline als online. Positieve acties leiden tot sterkere, gezondere relaties en meer sociale media-interactie, wat betekent grotere volgers voor u!
Corny Zoals het misschien klinkt, is dat eeuwenoude clichรฉ waar, het goede dat je doet, kom je terug! Willekeurige daden van vriendelijkheid kunnen niet alle problemen van de wereld oplossen. Maar ze hebben een besmettelijk effect – een post van een ๐Ÿ™ biddende handen hier, en ๐Ÿค— het gezicht knuffelen daar, wanneer we daden van vriendelijkheid uitvoeren, andere mensen ze zien en het vonkt meer vriendelijkheid. Blijf het doen, blijf persistent blijven, voordat je het weet, je bent daar aan het veranderen van de wereld.

Search Emojis: