De 🤠 Cowboy Emoji: 10 redenen waarom deze emoji nu zo heet is

We gebruiken Emoji’s elke dag in onze teksten en sociale mediaposten, van Smileys tot High-Fives. En we houden er niet gewoon van! Emojis zitten in de dikte van onze gesprekken, met onze familie, vrienden, zelfs met onze collega’s. In een wereld waar zoveel van onze communicatie is door sms’en, emojis supplement en het verbeteren van woorden door sterke emoties te bieden.
Toevoegen, wist u dat volgens de Unicode-standaard, het officiële bestuursorgaan van Emojis, er 3,178 Emojis in de wereld zijn?
Uit al die emoji’s maakt één symbool golven in het Emoji-universum, en dat is de 🤠 Cowboy Emoji. Ja, die paardrijden, Gun-Toting Fellas nemen het internet over, en veel mensen harten!
Als je meer bewijs nodig hebt, maak je dan gewoon klaar om te giddy-up omdat we hier zijn om je 10 redenen te presenteren die je cowboys en de Cowboy Emoji in al je teksten, e-mails en sociale mediaposten moet hebben.

Wat is de Cowboy Emoji?

Voordat we aan ons westerse avontuur beginnen, laten we door een basisronde van wat de Cowboy Emoji over gaat. Een cowboy emoji, soms genoemd een 🤠 cowboyhoed gezicht emoji, is een geel gezicht met een brede glimlach draagt ​​een brede, bruine lederen cowboyhoed. Op sommige platforms, zoals Facebook en Joy-pixels, draagt ​​de Cowboy Emoji meer van een grijns dan een brede grijns.

Waar vind je de Cowboy Emoji?

De 🤠 Cowboy Emoji is beschikbaar voor online platforms, Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter, JoyPixels en Samsung. Als u wat landflair aan uw teksten of sociale media-berichten wilt toevoegen, is de 🤠 Cowboy Emoji jouw man!
Laten we verder gaan met de eerste reden.

1. De betekenis van cowboy emoji

Zoals je kunt zien, ziet de 🤠 Cowboy Emoji er erg blij en gelukkig uit.
Het wordt soms gebruikt om te benadrukken dat iemand wendbaar is, of goed in het oplossen van iets. Met andere woorden, de 🤠 Cowboy Emoji heeft een positieve toon. Misschien is dat daarom veel mensen ernaar graan. Wist je dat, op basis van een studie gemaakt door Software Engineer Simo Tchokni van de University of Cambridge Computer Laboratory, meer mensen aangetrokken voelen tot positieve emojis dan negatieve.
Dit kan één reden zijn, dus veel mensen kunnen niet genoeg krijgen van de leuke Lovin ‘Cowboy Emoji!

2. Old Town Road door Lil NAS X

We zijn allemaal bewust van de kracht van muziek.
Vorig jaar debuteerde American Rapper Lil Nas X’s Hit Song “Old Town Road” op het Hot 100-diagram van Billboard, het Hot Country Songs Chart en de Hot R & B / HIP-HOP-liedjes grafiek in één keer. “Old Town Road” bereikte uiteindelijk de bovenste plek op het Hot 100 van de VS en bleef daar gedurende 19 weken, de langste tijd voor een nummer sinds de kaart begon in 1958!
Voordat het de hitlijsten doodde, werd de Tune voor het eerst beroemd op enorm populair sociaal netwerk TIKTOK.
Dus, hoe maakt dit verbinding met de Cowboy Emoji? “Old Town Road” is een lied over een persoon die ontevreden is door zijn materiële bezittingen. Hij is moe van zijn hedonistische, consumentistische levensstijl, dus hij geeft alles wat hij heeft, gaat uit voor de open weg en wordt, ja, een cowboy.

3. Yeehaw Agenda

Tenzij je onder een rots hebt gewoond, wedden we dat je alle cowboy en ‘Yeehaw’ memes hebt gezien.
Yup, internet is de nieuwe grens voor memes van dit type die zich door verschillende thema’s en formaten als sociale media hebben verspreid.
Wat kan hiervoor de reden zijn? Veel experts speculeren het is vanwege de Yeehaw-agenda. De Yeehaw Agenda is een reclamatie van cowboy-verhalen geïnitieerd en geduwd door beroemdheden van Afrikaans-Amerikaanse afkomst. Volgens deze beroemdheden, mainstream Pop Cultuur witgekalkt de Amerikaanse cowboy, en ze willen graag laten zien dat niet alle cowboys wit zijn.
Een grote voorstander van de Yeehaw-bandwagon is zanger Solange Knowles. Haar album werd er zelfs door geïnspireerd. Solange’s meest recente muzikale compilatie, “wanneer ik thuiskom,” is geïnspireerd door haar ervaring opgroeien in Texas met Afrikaans-Amerikaanse cowboys en cowgirls. American Rapper Cardi B toonde ook haar steun voor de Yeehaw-agenda ook. Op een manier die ze deed was door cowgirl-geïnspireerde outfits in haar Thotiana-muziekvideo te dragen.
We weten hoe de invloedrijke beroemdheden zijn. Het is niet te ver om te geloven dat de populariteit van Cowboy Emojis hierdoor kan worden beïnvloed!

4. Tiktok Yee Haw Meme Challenge

Zoals eerder vermeld, verspreiden cowboy-gerelateerde memes zich als een wildvuur via internet. Het is zelfs naar videodeling, Social Networking Service Tiktok gegaan! Als u een van de zes miljoen gebruikers van deze populaire app bent, komt u hoogstwaarschijnlijk de “Yee HAW-uitdaging”.
In deze uitdaging veranderen gebruikers een cowboy of cowgirl na het drinken van een drank genaamd “Yee Haw Juice”. Op de achtergrond spelen terwijl ze de uitdaging doen is “Old Town Road” van Lil NAS X. De uitdaging is zo populair, vanaf dit schrijven werden 1,8 miljoen video’s geüpload en getagd met #yeehawchallenge.

Met meer dan 500 miljoen maandelijkse gebruikers is TIKTOK, zonder enige twijfel, een trendsetter en hitmaker. Dankzij Tiktok kreeg het leven van de cowboy en cowboy-levensstijl net een andere laag koel.

5. Cowboy-films

Vorig jaar ervoer Hollywood een opwekking van westerse films met de release van twee gesproken over films. Een film is “Eminentie Hill”, een film in het wild, Wild West-tijdperk. Een andere film is “ten oosten van Yuma”, over een cowboy uit Yuma City, Arizona, die de moordenaars van zijn oom volgt.

Een jaar nadat Hollywood die westerns heeft uitgebracht, heeft de liefde Tinseltown voor cowboys gemorst in dit jaar. In de komende maanden zal een film over Billy the Kid, een van de meest beruchte outlaws in de Amerikaanse geschiedenis, de theaters raken. Een andere film, een horrorwesterse getiteld “Spirit of the Reckoning”, met hoofdrol Sean Patrick Flanery komt uit in 2020.
Om te zeggen dat cowboys nu een beetje een renaissance hebben, is absoluut een understatement!

6. Cowboy-aantrekkingskracht
Elke Halloween, zie je kinderen verkleden als cowboys.

Dit zegt veel over de tijdloze en eeuwige charme van het wild, wild, west. Een onmiddellijk herkenbaar symbool van Amerika, cowboys zijn de beurten van de baanbrekende, de geest van Frontiersmen. Ze leven de ruige, landelijke levensstijl, gevuld met avontuur. Voor veel individuen, vooral degenen die natuurliefhebbers en thrillige zoekers zijn, om dat soort levensstijl te hebben, is een droom die uitkomt.

Rekening houdend met alles wat de cowboy symboliseert, is het geen verrassing waarom het over cowboys het gaat om online chats en sociale media-berichten over de hele wereld op te lichten.

7. Cowboy Fashion for Women

Hollywood is niet de enige industrie in het midden van een westerse opleving. De mode-wereld heeft ook een beetje een renaissance.
Cowboy-stijl Dameslaarzen maakten vorig jaar een grote plons op de landingsbaan en de trend krijgt een upgrade in 2020. Je kunt dezelfde westerse vibes verwachten, maar met meer bling. Metallics, borduurwerk, glitters – u noemt het, u zult het in 2020 op vrouwen zien.

8. Cowboy mode voor mannen

Het lijkt erop dat westerse slijtage ook in de mode van de heren trendt. Franse merk Holiday Boileau gaf een verzameling witte jeans met een illustratie van een cowboy.
Om daarmee mee te gaan, gaf een ander kledingbedrijf, Celine, een subtieler knikje aan de cowboy in de herfst 2019-collectie. Sommige stukken in westerse stijl waren lichtblauwe gewassen jeans, slangenkinjacks en pocket-shirts.
Zoals meer en meer mannen en vrouwen hun innerlijke cowboy met kleding kanaliseren, worden symbolen met betrekking tot cowboys zoals de 🤠 Cowboy Emoji, en de 🌵 Cactus Emoji, naar verwachting ook meer online betrokkenheid.

9. SAD COWBOY MEME

We hebben allemaal gehoord van ‘accidenteel sterren’, individuen die nooit hebben gedroomd om een ​​beroemdheid te worden. Ze waren op het juiste moment op de juiste plaats. Blijkbaar gebeurt het niet alleen voor mensen, emoji’s en memes kunnen ook “accidenteel sterren” worden.
Als je het niet hebt geraden, hebben we het over de alomtegenwoordige en enigszins beruchte trieste cowboyememe. Als je het eenmaal ziet, lijkt het op een emoji, maar probeer het niet in je telefoon te vinden, omdat het technisch gezien een meme is, zelfs als het eruit ziet als een emoji.
Maak je geen zorgen als het klinkt in verwarring, we gaan dat in een beetje uitleggen. 🙂
We weten niet wie de sad Cowboy Meme heeft gemaakt, of waarom het is gemaakt. Wat we weten is hoe het is gemaakt. De uitvinder fuseerde de Cowboy Emoji en het 😔 peinzende gezicht Emoji om het te maken.

Beschreven door velen als de “meest tragische figuur in het wilde, wilde westen,” de trieste cowboy is veranderd in een eigen merk. Merchandise zoals t-shirts, stickers en zelfs huisdecoraties met het Sad Cowboy Emoji-logo, worden online verkocht.

Naarmate het Meme populairder wordt, zal het niet lang zijn voordat de Unicode-standaard het officieel een emoji maakt. We weten dat je opgewonden bent om het in je sociale mediaposten te gebruiken, maar helaas moet je een beetje langer wachten – de meeste belangrijke online platforms moeten de goedkeuring van de Unicode hebben voordat ze het opnemen in hun lijst van emoji’s.
We denken niet dat het zo lang zal wachten.
Er is een voortdurende petitie om de trieste Cowboy Meme-ambtenaar te maken, dus als je een fan van deze meme bent, is het nu niet het moment om de hoop te verliezen.

10. Cowboy Celebrity ziet eruit

Yee-HAW! Cowboy-geïnspireerde uiterlijk zijn allemaal de woede in tinselstad, dankzij een paar beroemdheden die hebben geholpen om de cowboy terug te kijken in het openbare oog.
Sommige beroemdheden zijn onlangs gespot het dragen van cowgirl-geïnspireerde stukken zijn supermodel Gigi Hadid en American Singer-Songwriter Pink. Bij de 2019 CDFA Vogue Fashion Fund Fund Awards droeg Gigi bruine croc-reliëfste westerse laarzen.

Tijdens de country music awards vorig jaar wiegde Pink een bruine en oranje cowboyhoed. De populaire zanger bracht haar zoon, die cowboylaarzen droeg met een sierlijke patroon en haar dochterwilg. Willow was ook in Cowgirl-kleding.
We zijn allemaal bewust van de bijna onvermijdelijke invloedsmerrie hebben op de menselijke cultuur. We praten over wie ze daten, wat ze dragen. En aangezien er veel beroemdheden cowboy-geïnspireerde uiterlijk zijn geweest, kun je zeker een piek verwachten in cowboy-gerelateerde discussies in de volgende maanden.

Conclusie
Om het allemaal te sommen, gokt u dat er gewoon geen betere tijd is om uw innerlijke cowgirl of cowboy te kanaliseren. Zoals we op 10 belangrijke redenen hebben bewezen, is de Cowboy Culture nog steeds in leven en wel!
Dat gezegd hebbende, als je cowboy emojis niet hebt gepost op je sociale media-accounts, of #yeehaw tiktok-video’s voor familie en vrienden maken … waar wacht je nog op? De tijd is nu om te pronken met je liefde voor dieren, het buitenleven, en zo ongeveer alles over het wild, wild, west!

Search Emojis: