De meest schattige ๐Ÿถ Dog Emoji Twitter Thread: hier is waarom het internet erover freaking ๐Ÿ•

Beroemde auteur Josh Billings zei ooit: “Een hond is het enige op aarde dat meer van je houdt dan van jezelf.” Zeker, we zijn het eens met die verklaring, en we zijn er zeker van dat alle andere hondenliefhebbers reageren met een luide “HECK, YEAH”, ook aan die quote! Iedereen die ooit een huisdier heeft, weet dat ze de capaciteit hebben voor het soort onvoorwaardelijke liefde dat anders alleen tussen een mens en zijn nakomelingen heeft gezien. Is dat niet geweldig?
Huisdieren in een pandemie

Zeker, ongeacht hoe moeilijke dingen kunnen krijgen, het loont om onze zegeningen te tellen. Om รฉรฉn ding, ook al is dit jaar ongelooflijk zwaar geweest, we zijn dankbaar dat we onze favoriete huisdieren thuis hebben om ons gezond te houden. Dus, zoals we moeite hebben om een โ€‹โ€‹”nieuw normaal” te resetten en te vinden in het midden van een pandemie, het plezier en gezelschap, onze huisdieren brengen ons een nieuw niveau van belangrijkheid.
Hond plus emoji = plezier!
Op die nota, om met dat sentiment te gaan, struikelden we op een leuke hond met Emoji Twitter Thread zeker om je dag, je week of je maand zelfs te maken. In feite, toen we het lezen, vulde het absoluut onze harten met geluk! We hopen dat het je ook hetzelfde effect geeft!
In het bijzonder beschikt de draad die viraal op sociale media gaat, twee afbeeldingen, het eerste beeld is van een emoji, en het tweede beeld is van een hond die de genoemde Emoji kopieert.

Gezicht met hand over mond emoji

Twitter-gebruiker @ayushguptaaa begon de draad op 27 juli 2020. Hij plaatste een foto van een golden retriever die een ๐Ÿคญ gezicht kopieert met hand over mond emoji. Hij onderdeelde de tweet met: “Hier is iets om een โ€‹โ€‹glimlach op je gezicht te brengen. Honden zijn zo schattig en gezond :))) ”
Hondenliefhebbers, Emoji-liefhebbers, en hond Emoji-liefhebbers over de hele wereld begonnen op de Tweet, het delen van foto’s van hun schattige honden die @ayushguptaaa aanmeldde om meer foto’s van zijn eigen foto’s te plaatsen!

Gezicht met tong emoji

Zijn tweede tweet bevatte een Welsh Corgi die een zwarte en blauwe kraag draagt โ€‹โ€‹die het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji mimuelen!

Glimlachend gezicht met zonnebril emoji

@ Ayushguptaa’s derde tweet was een beetje anders. De hond had accessoires! De schattige doggie droeg een zonnebril en kopieerde het ๐Ÿ˜Ž glimlachend gezicht met zonnebril emoji.

Knipogen gezicht met tong emoji

Toen we naar de vierde Tweet verhuisden, groeide onze innerlijke “Aww,” nog steeds luider, vanwege een andere Golden Retriever, maar deze keer knipoogde hij! De retriever maakte onze harten smelten met zijn schattige gezichtsuitdrukking. Hij kopieerde het populaire ๐Ÿ˜œ knipogen gezicht met tong emoji.

Gezicht met tong emoji

Doorgaan, gaf de vijfde tweet nog een andere golden retriever. Deze was echter brutaal dan al de rest omdat zijn tong uitsteekt. Hij probeerde het ๐Ÿ˜› gezicht met tong emoji te kopiรซren, en hij genageld!

Nerd gezicht emoji

Voor de zesde tweet ging de aanbevolen hond voor een Brainier-look. Een van de Cutest Labrador Retrievers die we ooit hebben gezien, droegen een bril, repliceert het ๐Ÿค“ Nerd Face Emoji!

Pleiten gezicht emoji

De hond, een Redbone Coonhound, opgenomen in de zevende tweet, echt getrokken naar onze heartstrings. Zijn trieste kleine pruilen was de perfecte doggie-versie van het ๐Ÿฅบ pleiten gezicht emoji.

Boos gezicht emoji

Je wilt niet rommelen met de Siberische husky in het ๐Ÿ˜  boze gezicht emoji, hij is absoluut in een slecht humeur. In dit geval is het misschien vanwege de domme sjaal en gewei die hij draagt!

Teleurgesteld gezicht Emoji

De negende hond in de draad is een puggle (PUG-and-Beagle Hybrid) genaamd Earl The Grumpy Puppy. Hij kopieert het ๐Ÿ˜ž teleurgesteld gezicht Emoji.
Beroemde puppy
Wist je Earl The Grumpy Puppy’s Adorable Pouty Face is een meme? Earl De Grumpy Puppy is zo populair, zijn foto verzameld meer dan 500 reacties op Reddit, en er is een subredit gewijd aan Earl! In @ Ayushguptaa’s virale Twitter-thread, heeft Earl de ๐Ÿ˜ž teleurgesteld gezicht Emoji gekopieerd, en hij deed het geweldig!

Fronsen gezicht emoji

Een zwarte mops in een droevige stemming is de tiende en de tweede aan de laatste hond die in de draad wordt gekenmerkt. We wensten dat we de Pug in het echte leven konden knuffelen! Hij gaf zijn eigen versie van de โ˜น๏ธ fronsende gezicht emoji, en het maakte onze dag!

Gezicht met tranen van vreugde emoji

Voor de laatste hond heeft Twitter-gebruiker @AYUSHGUTAA zeker het beste voor het laatst opgeslagen! In dit geval is de laatste hond in de draad de gelukkigste Shiba Inu die we hebben gezien! Shiba Inu is een Japans ras van de jachthond. In de draad kopieerde de hond de meest populaire emoji aller tijden, ieders favoriet ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde emoji.

Virale honden
Vanaf vandaag verzamelde de virale Twitter-draad al 816 retweets, 90 quote tweets en 3,7 likes. De meeste reacties zijn zeer positief. Bovendien zijn sommigen dankbaar voor de tweet, en belt het de “gelukkigste draad ooit”. Netizens zoals de foto’s zo veel, ze bewaren de afbeeldingen op hun apparaten en sturen dank u tweets aan @AYUSHGUTAA voor het starten van de draad en het verspreiden van een broodnodige positiviteit.
Liefhebbende honden precies zoals ze zijn

Net als mensen hebben honden heel verschillende persoonlijkheden. Sommige honden springen helemaal over iedereen die ze ontmoeten, en sommige reserveren hun slobbery kusjes voor slechts een paar zeer selecte mensen. Zeker, of ze nu een introverte, extravert of ambivert zijn, we zijn er zeker van dat je onvoorwaardelijk van ze houdt en je wilt ze op je Facebook-account, Twitter-account, Instagram-account en andere sociale media-accounts bekijken!
Toon uw liefde voor uw huisdieren
Dat gezegd hebbende, weet je dat je je sociale media-berichten kunt opspekken met verschillende soorten Dog Emoji? Als je het niet hebt gedaan, nou, nu weet je! Je kunt ze zelfs opnemen in je teksten, sociale mediaposten en e-mails zo snel mogelijk! Laten we een deel van hen hieronder gaan.

Hond emoji

De ๐Ÿ• Dog Emoji is een foto van de cartoon-gestileerde foto van een hond, een dierlijke mensen met vier poten gebruikt als huisdier of om dingen te jagen of te bewaken. De hond staat op handen en voeten, staat naar links, is lichtbruin van kleur, en heeft een krullende staart en floppy-oren.
De digitale gemeenschap zag eerst de ๐Ÿ• Dog Emoji in 2010, toen het werd vrijgegeven aan het publiek als onderdeel van Unicode 6.0, de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen. De ๐Ÿ• Dog Emoji verschijnt in onderwerpen over honden en wordt ook gebruikt als een synoniem voor schattigheid en vriendelijkheid omdat veel mensen denken dat honden schattig zijn.
Facebook en Google’s ๐Ÿ• Dog Emoji ziet er vergelijkbaar met de Shiba Inu, een Japans ras van de jachthond. Om daarmee te gaan, is hier nog een interessant feit – de ๐Ÿ• Dog Emoji verschijnt op leveranciers WhatsApp, Google en Messenger zijn de enige hond Emojis die voorwaarts gericht zijn, de rest naar de zijkant wordt geconfronteerd.
Hoe de ๐Ÿ• Dog Emoji te gebruiken:
Je bent nu in de ๐Ÿ• ๐Ÿ  na het morsen van vertrouwelijke informatie aan onze klant!
Ik moet zeggen, het enige dat me nu gezond houdt, is mijn ๐Ÿ•, de stress is zo slecht op het werk, ik wou dat ik mijn ๐Ÿ• in de la kon verbergen!

Hond gezicht emoji

Het ๐Ÿถ-hondenvlak Emoji is een beeldverhaalvlak van een hond. De hond is bruin en wit in kleur, met ronde zwarte ogen en een roze tong. De mond van het dier hangt open.
De ๐Ÿถ Dog Face Emoji verscheen voor het eerst in oktober 2010 als onderdeel van Unicode 6.0, de eerste grote versie van de Unicode-standaard die uitsluitend is gepubliceerd in een online formaat. Dit laat zien hoe belangrijke honden zijn voor de digitale gemeenschap, de ๐Ÿ• hond emoji en ๐Ÿถ hondengezicht emoji maakten deel uit van de eerste paar batches van officiรซle emojis! Mensen gebruiken de ๐Ÿถ-hondengezicht emoji wanneer ze willen praten over honden, huisdieren of hun favoriete dieren.
Google en Facebook hebben een Shiba Inu als hun ๐Ÿถ-hondgezicht Emoji. Aan de andere kant zijn WhatsApp, Microsoft en Apple’s ๐Ÿถ Dog Face Emoji de enige verkopers met een bruine patch die een van de ogen van de hond bedekt.
Hoe de ๐Ÿถ Dog Face Emoji te gebruiken:
Onlangs zijn er zoveel inbraken in onze buurt, het maakt me zo bang. Ik denk dat ik moet krijgen โŒš๐Ÿถ om mijn huis veilig te houden.
Janet ging voor een ๐Ÿšถ met haar ๐Ÿถ. Heb je berichten voor haar?

Poedel emoji

De ๐Ÿฉ Poedel Emoji is een grijze en witte illustratie van een poedel, een vierkante hond met een trotse wagen en een elegante uitstraling.
De achtergrond van de ๐Ÿฉ Poodle Emoji is vergelijkbaar met de ๐Ÿ• Dog Emoji en ๐Ÿถ Dog Face Emoji. Net als de vorige emoji’s kreeg het publiek eerst een glimp van de ๐Ÿฉ Poedelemoji in 2010 toen het werd vrijgegeven aan het publiek.
De ๐Ÿฉ poedel emoji, zoals de ๐Ÿ• hond emoji, vertegenwoordigt een verscheidenheid aan hondenrassen. Dus als je wilt praten over poedels of verschillende soorten honden, gebruik dan de ๐Ÿฉ poedel emoji.
Wist je Facebook, Samsung en Google’s ๐Ÿฉ Poodle Emoji vroeger roze? Ze zijn nu allemaal wit en grijs.
Hoe de ๐Ÿฉ Poedel Emoji te gebruiken:
Mijn huisdier ๐Ÿฉ is zo slim, het duurt maar een uur om een โ€‹โ€‹nieuwe truc te leren!
Mijn ๐Ÿฉ is zo verwend. Elke week breng ik haar naar de salon. Ze krijgt haar oren schoongemaakt en bekleed geconditioneerd. Ik heb echter geen spijt. Ik wil altijd dat ze schoon en gezond is.

Gids hond emoji

Ten tweede is de laatste op onze ๐Ÿ• Dog Emoji-lijst de ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji. De ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji is een foto van een geelachtig bruine gidshond. Een geleidehond is een hond die is opgeleid om een โ€‹โ€‹persoon te leiden die blind of slechtziend is. Alle geleidehonden worden geleverd met een harnas en een handvat. De ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji is niet anders, alle versies van het symbool hebben een harnas, een handvat en een kraag.
Unicode-standaard introduceerde de ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji naar het publiek en voegde het later aan Emoji 12.0 toe.
De harnassen in Apple, Google en Twitter’s ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emojis zijn grijs. Aan de andere kant is het harnas op Facebook’s ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji groen, en het harnas op de ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji van het raam is paars. Om aan te voegen, is Facebook’s ๐Ÿฆฎ-gidshond emoji roze-beige in kleur, helemaal niet geel.
Hoe de ๐Ÿฆฎ Guide Dog Emoji te gebruiken:
De ๐Ÿฆฎ van mijn buurman is zo schattig en zo vriendelijk. Ik wou dat hij van mij was!
Helaas is het gezichtsvermogen van mijn vader niet hetzelfde geweest sinds het ongeluk. Als gevolg hiervan krijgt hij vandaag zijn eerste ๐Ÿฆฎ. Eindelijk kan ik ’s nachts goed slapen.

Service Dog Emoji

Het overnemen van de laatste plek op onze Dog Emoji-lijst is de ๐Ÿ•๐Ÿฆบ Service Dog Emoji. Het is een emoji van een hond getraind om werk voor een persoon met een handicap uit te voeren. De ๐Ÿ•๐Ÿฆบ Service Dog Emoji-gezichten naar links, is een grijze of geel-bruin van kleur en draagt โ€‹โ€‹een rood en grijs harnas. De ๐Ÿ•๐Ÿฆบ Service Dog Emoji is in 2019 toegevoegd aan Emoji 12.0. Emoji 12.0 is de eerste set van New Emojis goedgekeurd voor vrijgave in 2019.
Mensen gebruiken de ๐Ÿ•๐Ÿฆบ servicehond emoji in gesprekken over servicehonden of hulphonden. Als je iemand kent die een gidshond heeft, is de kans groot dat je de ๐Ÿ•๐Ÿฆบ servicehond emoji in zijn of haar, of hun sociale mediaposten, e-mails en teksten ziet.
Apple’s ๐Ÿ•๐Ÿฆบ Service Dog Emoji valt op veel verschillende manieren op. De hond in Apple’s symbool is bijvoorbeeld zwart en harig en is de enige zwarte en harige ๐Ÿ•๐Ÿฆบ servicehond emoji. Bovendien zijn alle andere honden uit alle andere leveranciers geel, bruin of beige.
Naast wat eerder werd genoemd, onder alle leveranciers met de Service Dog Emoji, zijn er mensen met verschillende verschillen in de positie van Emoji. WhatsApp ๐Ÿ•๐Ÿฆบ Service Dog Emoji wordt getoond naar voren, in tegenstelling tot de andere honden afgebeeld van een zijaanzicht.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿ•๐Ÿฆบ Service Dog Emoji:
Mijn oma kwam gisteren Costco in met haar ๐Ÿ•๐Ÿฆบ. Het personeel vroeg haar om te vertrekken omdat huisdieren niet in de winkel zijn toegestaan. Ze moest haar personen met een handicap-ID laten zien.
Mijn blinde opa is zo dankbaar voor zijn ๐Ÿ•๐Ÿฆบ. Hij kan nergens heen. Honden zijn echt de beste vriend van de mens!

Conclusie

Als je een hond niet kunt bezitten, om welke reden dan ook, dier emojis als ๐Ÿ• hond emojis en ๐Ÿ˜บ Cat Emojis zijn het volgende beste ding om een โ€‹โ€‹huisdier te hebben.
Aan de andere kant, als je financieel klaar bent om een โ€‹โ€‹dier in je leven te brengen, ga dan voor! Inderdaad, bezitten en verzorgen van een huisdier kan een zeer lonende ervaring zijn. De vreugde, genegenheid en hou van onze huisdieren in ons leven brengen, maken alle zorg die ze nodig hebben, vooral in het midden van deze pandemie.
Voordelen van het bezitten van een huisdier
Gebaseerd op een rapport van het Centrum voor ziektebestrijding en preventie, samen met het geluk dat ze bieden, bieden huisdieren een verscheidenheid aan fysieke en geestelijke gezondheidsvoordelen. Sommige hiervan omvatten verminderde bloeddruk, lagere cholesterolgehalte en verminderde niveaus van triglyceriden (een vorm van vet in uw lichaam).
Huisdieren zijn afvallend
Bovendien ben je vrij om je huisdieren zo veel te knuffelen en te kussen, zo veel als je wilt, vanwege de feiten kunnen dieren niet worden geรฏnfecteerd met het virus dat CoviD-19 veroorzaakt!
Omgekeerd is het belangrijk om uw handen te wassen na het spelen met, voederen of schoonmaken van uw huisdier. Dit vermindert het risico om ziek te worden van andere kiemendieren kan dragen.
Wees veilig
Ongeacht wat mensen kunnen zeggen, water en zeep zijn het beste voor het wassen van de hand. Aan de andere kant, als je op de weg bent, of op een plek zonder water bij je in de buurt, kunt u in de tussentijd handinzameling gebruiken totdat het stromen van water en zeep beschikbaar is. Als je jonge kinderen in het huis hebt, help je dan met handwassen. Vergeet niet dat een schoon huis een gelukkig huis is!
Heb een veilig huis

Laten we in alles wat we doen, laten we ons onthouden welke auteur Daphne Joyce Maynard ooit zei: “Een goed huis moet worden gemaakt, niet gekocht.” Hier wenst u het allerbeste in de zorg voor uw huisdieren en bij het maken van uw huis zoals u wilt dat het is!
Alle geliefden van het huisdieren bellen
Wat vond je van de Emoji-Dog-koppeling? Heeft het een glimlach op je gezicht geplaatst? Welke andere emoji-hondenparen kun je aan denken? Laat het ons weten! Stuur ons een regel of twee bij het contact met ons opnemen!

Search Emojis: